Hirdetés
- iPhone topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nbukta77
üzenetére
Sokáig ezért tartottam meg az S25 Ultrát. Aztán amikor meg az Ultrát használtam fél napig, a Fold hiányzott (szorít a gyémánt cipő).
Lehet neked nem hiányozna, de én a kettő között "örlődtem" egy darabig.
Néha most is fel-fel elevenedik ez az érzés, főleg a kamera kapcsán, de már nem fogok vissza váltani.
-
nbukta77
addikt
Hat en nagyon gondolkozom, hogy eladom es vissza valtok galaxy s25 ultrara.
-
spect80
őstag
Megjött, belaktam és a legnagyobb félelmem gyorsan elszállt, mert egyelőre ugyanannyit bír az akksija azonos felhasználás mellett, mint a xiaomi 15-é és a Honor magic 6 proé. Remélem, így is marad, és akkor nagyon pozitív csalódás.
Az viszont bosszantó, hogy a telefon prémium mivolta miatt a tokok, fóliák indokolatlanul drágák. Az aliexpressesek mellett egy Nilkin super frostedet vettem, de meglátásom szerint ennél a telefonnál a desingon mindegyik tok csak ront. -
nbukta77
addikt
Ki milyen gyakran tisztitja a belso kijelzot hasznalat utan?
-
blueye
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Én telekomnál olvastam csak.
-
gilfoyle
őstag
válasz
Leonardo91
üzenetére
Szép kollekció!

Az UB Pro-ra kíváncsi vagyok, mi a véleményed. -
Leonardo91
őstag
Sziasztok
Belépek én is egy ezüst 512-essel ,némi tokkal
link
Egy S24U mellé érkezett -
Á, igen. Apple és az akku self diag. Régi kedvenc.
Régen laptop szerivezben melóztam, elég sok Macbook-ot hoztak be, mert a felfújódott akku kinyomta a touchpadet.
Self diag meg jónak itélte, engedte tölteni is...
De, ha azt írja 100%, azzal nyilván élő ember nem vitázhat.
-
TomPack
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Így van! Szerintem sem megy bele 'ciklus', ha töltőn van hagyva.
Ha menne bele, azaz degradálná az akksit, akkor vagy valamilyen ciklusnak kéne számolnia a töltőn hagyást, vagy a százaléknak kéne romlania!Én az autóban navigációra és a CarPlay miatt egy iPhone SE2022-őt használok. Folyamatosan 100%-on lóg az autóstöltő madzagján, és 2 évesen is 100% az akkukapacitása!
Pedig taxizom vele, nem keveset van használva... -
válasz
mgTerminator
üzenetére
A kijelzett 0% az akkunál még bőven 3V felett van. Nullára úgy tudsz akkut meríteni, hogy kikapcsolásig meríted az eszközt, majd polcra teszed évekre. Na, az úgy lehet nulla.
A #782 hsz-ben írtam a példát az állandóan töltőn csüngő laptopokról. Mindenki látott, tapasztalt ilyet. Erre gondolj.
Nem véletlenül a feltöltési ciklusokat számolja, nem a lemerítéseket.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem is tudod teljesen lemeríteni, erre figyel az elektronika.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
"...ha feltöltött onnantól nem mehet bele ciklus."
A telefonok tápellátása az akkumulátoron keresztül van megoldva. Hely és energia takarékosság miatt.
Ha feltöltődött az akku, akkor a töltésvezérlő lekapcsolja a töltést, DE... ha vissza merült a telefon, mert mondjuk navigálsz, telefonálsz, zenét hallgatsz etc. akkor bizony, vissza fogja kapcsolni arra az 1%-ra is.Pont úgy működik mintha a régi laptopok amik 7/24 töltőn voltak és egy éven bellül kuka lett az akkujuk. Pedig azok nem is az akkun keresztül voltak betápolva.
Az én meglátásom ebben a témában az, hogy valamit akkor töltünk, ha lemerült és csak addig, amig fel nem töltött.
-
mgTerminator
veterán
válasz
eldiablo
üzenetére
Nekem 85%-ra van állítva és mielőtt mennék haza elkezdi 95%-ra tölteni. Amúgy nekem is kocsiban folyamatosan qi töltőn van. ha feltöltött onnantól nem mehet bele ciklus.
WiZARD: úgy kéne számolnia hogy amikor beletölt 100%-ot akkor azt 1 ciklusnak számolja, tehát ha 1x töltesz bele 50% energiát majd következő napon megint 50%-ot akkor azt kellene 1 ciklusnak számolnia.
Én most így állok:
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam is van már 103, megjelenés óta használom. Sose néztem meg, csak most hogy írtátok. Mondjuk én sokat használom, így is 100%osnak írja az aksit.
-
spect80
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
A gsmarenaról bemásolt chartra utaltam, ahol a csukott üzemidő teszt szerepel
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Aktívan csak a Foldot használom.
37 ciklus van az enyémben, pedig nem kimélem különösebben.
-
mrThomi
addikt
Lehetne azért egy teszt csukva is mit bír meg kinyitva. Vegyes használat valszeg a legtöbb, de látod vannak kivételek.
Más: nekem ez a one ui kezd egyre unszimpatikusabb lenni. Főleg az értesítés kezekés. Nagyon sok mindent egyszerűen nem enged letiltani. Nem éredekel a nyílt hálózat se az eszközkarbantartó hülyeségei
-
nbukta77
addikt
Hat en a 16 pro maxig nagy iphone fun voltam. Egy kis kiterovel. S24 u utana iphone 16 pro max es s25 u. De mar nem mennek vissza. Mar unalmas volt. Es mar nincs kulonbseg stabilitasban. Az uj 17 pro szeria meg teljesen el vette a kedvem. Igy maradok samu vonalon. Itt mar csak az a kerdes, ha jon a 26 u akkor marad e a fold 7 vagy csere lesz. Az asszony semmiert nem adna az iphonet.
-
mrThomi
addikt
Én azt utálom, hogy nincs egy csukott teszt sehol, hogy úgy mennyit bír. A másik kiszemelt a v5 volt, ugye sokkal nagyobb akksibal, mivel én csukva használom, de hogy a sok idióta battery teszteló kinyitja felútón úgy meg van cseszve a teszt. Szerintem a v5 +2 óra sot lenne csukva, de nem mertem bevállalni
-
nbukta77
addikt
Ki hasznalja legregebben a fold 7- et? Tapasztalat? Tartossag? Hogy latjatok? Nekem meg csak egy hete van meg.
-
válasz
nbukta77
üzenetére
Eleinte ragasztó nélkül volt fent, aztán kiváncsiságból felragasztottam. Stabilabb lett, de ennyi. Erre a telefonra szerintem ez a max amit el lehet érni.
Cimbinek a Temus 1500Ft-os tok volt eleinte fent, Ő azzal is meg volt elégedve. Aztán megérkezett neki is a Spigen és annyit mondott, hogy ezzel a tokkal lett tökéletes a telefon.
-
consono
nagyúr
Nekem duál sim-mel simán végig bírja a napot. Előtte Flip 5 volt, azzal nagyon lábujjhegyen kellett járnom, hogy ne kerüljék el nap közben, a Flip 7-en nyugodtan merek játszani is, tudom, hogy az én használaton mellett simán végig bírja a napot.
Ja, a Teams az bírja zabálni az akksit, főleg kinyitva
-
spect80
őstag
válasz
eldiablo
üzenetére
Köszi, ez az enyémhez hasonló használati minta. Azért félek kicsit, mert kínai vonalról jövök, és azok már az s23uhoz képest is kb 20% pluszt hoztak üzemidőben, a töltési sebességről nem is beszélve. A magic v5ön agyaltam még, de számomra egy ilyen hajtogatós teló 100% érzelmi döntés, semmilyen ész érv nem szól mellette, a v5 design meg nem tetszik, úgyhogy marad ez. Meglátjuk.
-
nbukta77
addikt
Nekem kozel azonos hasznalat mellett ugy, hogy nem nyitom ki kb ez a szitu. S25 u este 60% fold 7 38-40% Azonos idoben kb. En ezt figyeltem meg.
-
Én dual-simmel használom és igen kibir 1 napot nekem simán. Ezt a telót a kezdetektől 2 simmel használom de már a Fold 5-nél se vettem észre drasztikus különbséget ha 1 vagy 2 simet használtam. Legtöbbször irodában vagyok de amikor kint vagyok valahol akkor sokat kell fényképezgetnem és akkor is jól bírja a napot.
-
spect80
őstag
Dual simmel használja valaki? Aki igen, üzemidő tekintetében mik a tapasztalatok? Kibír egy napot úgy, hogy nem csak az asztalon fekszik?
-
nbukta77
addikt
Ki mennyire tisztitgatja a belso kijelzot hasznalat utan? Vagy le van tojva. Jo az ugy? En kicsit defektes vagyok az ilyen dolgokban. Lehet kicsit lazabbra kene vennem.
-
nbukta77
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
En becsukva toltom.
-
Leonardo91
őstag
Na és a töltés/éjszakára "pihentetés" ,örök téma. Hogy jobb kinyitva vagy becsukva?

-
gilfoyle
őstag
Én elég sokat használom kinyitva, még ha üzenetet írok is inkább kinyitom és a gyári osztott billentyűzetet használom. Sokkal kényelmesebb nekem.
A "laptop-módot"
is szoktam használni, pl ssh-ra ha valami olyan/gyorsan kell vagy jegyzetelni megbeszélésen.
Olvasni szinte mindig kinyitva használom. -
mrThomi
addikt
válasz
Beantech
üzenetére
Osztott keybordal használom, és úgy is csak nézegetek össze vissza hol mi van. Bár lehet megszokás, de ha nekem elsőre nem akkor valszeg később sem. Én is ilyen vagyok hogy csak random a telóhoz nyúlok akkor is ha nem akarok rajta semmit. Ezért meg nem akarok nyitogatni és használni a belsőt. Külsőhóz viszont hozzászoktam, ugye irtam hogy nagyon határeset, 6.4-6.5 jobb lenne, de ha átállítok valami a fejembe akkor összeségében használható a cucc, viszont azt tovabbra is osztom, hogy aki nem használja teljesen ki annak felesleges pénzkidobás
-
A belső kijelzőn szerintem érdemes olyan keyboardot használni ami megvan felezve én pl. a Gboardot szeretem. Sokkal kényelmesebb és gyorsabb rajta gépelni szerintem így. A belső kijelző képarány sajnos szerintem is rosszabb mint pl. a Fold 5-nél volt, ott pont egy kézzel is tudtam stabilan fogni a vonaton itt már azért necces ezért inkább csukva van a vonaton ha nincs helyen, de persze a külső meg szélesebb szóval valamit valamiért.
A Fold 3/5-höz viszonyitva egyébként én is ritkábban nyitom ki, de ennek az az oka hogy a külső sokkal jobban használható, én szerintem délig kb. kinyitom vagy 20x
persze naptól is függ de én van hogy még meetingen is random kinyitom megszokásból. 
Én pl. sok pdf-et nyitok meg napközben ha nincs nálam a laptop már csak ezért megéri nekem a Foldon nézni doksit meg sima telón ég és föld.
-
nbukta77
addikt
Mindegy. Eddig tetszik, hogy van egy opcio a nagyobb kijelzore kozel azonos meretben , mint egy S25 ultra. Jovo tavasszal meg meg latjuk, ha jon a 26 u, hogy marad e vagy nem.
-
mrThomi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
1 héten 3x ha kinyitom
-
mrThomi
addikt
válasz
nbukta77
üzenetére
Nálam is ez. Ott a belső, de nem nyitom ki. Kényelmetlenül nagy gépelni, olvasni tudok a kintin is, egyedül ami említésre méltl az a netflix belsőn, sokkal jobban a színek és a kontraszt mint a külsőn. De ennyi kb. Nem érzem a kényszert hogy ki kell nyissam, akkor meg minek. A külső pont határeset, de elég már ahhoz hogy meg tudjak csinálni mindnet. A szakadék kisebb mint a z fold 2-6-ig, de én még mindig azt mondom nem kompromisszum mentes a 2 kijelző külön külön való használata
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Irigyellek.
-
nbukta77
addikt
A videokban en ist azt latom.
Nekem ez az elso fold, kivancsi leszek mennyire lesz tartos. A 25 u- t mar eladtam. Lehet varni kellett volna, mert nem tudom , hogy egyaltalan szuksegem van e a belso kijelzore. Vonzott a tech varazsa, de egy het alatt talan egyszer nyitottam ki. Na mimdegy. A 26 u ig biztos marad. Ios- re mar nem valtok vissza.
-
nbukta77
addikt
Bog jelenleg melyik foldot hasznalja? Mennyi ideje.
-
mrThomi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ha sokáig nem nyitod ki normális ha van egy kis hangja. Gondolom nem úgy recseg mintha homokot rágnál.. Utánna becsukod kinyitod és halk. 1 évig biztos nem tartom meg. Max 1-2 hónap nálam ezek a nyithatós csodák
-
Beaumont
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Csak határozottnak kell lenni, és basztatni őket folyamatosan.
Nekem a kocsimat szerelő megjavította, aztán mire odaértem volna átvenni, az egyik kedves ügyfele sikeresen megkarcolta hátul.. Na ez a javításom ingyen volt (£700, ment is az új kártyámra
), és jövőhéten megy ingyen fényezésre a kocsi.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Van róla videótok ahol hallani ezt a kattanást? Enyémet nem hallok semmit pedig próbálkozok.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Arrafelé nincs biztosítás telefonra? Eleget küzdöttünk már a Samsunggal, most kötöttem biztosítást is.
-
mgTerminator
veterán
-
Beaumont
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Londontól kb. 50 percre vagyok.
Egyelőre a Vodafone-al próbálkozok (bár ők azt mondták a következőnél írnak egy complaint nekem és kapok egy csere készüléket), aztán megyek a Samsunghoz ha kell.
Otthon voltam ügyfélszolgálatos pár évig, imádok vitatkozni velük itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nekem nagyon lassan megy és körülményes nézegetni hol vannak a betűk, peeig nagy kezem és hosszú újjaim vannak. Böngészni meg valamiért túl az arcomba van tolva minden
Hozzáteszem hogy az alkatrész £50 kipatint a régi be az új és ennyi. De normális válaszra sem méltatnak.