Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Röviden, igen. Hosszabban, harcolni kellett régebben ilyenkor, most nem tudom.
Viszont "Céges, Telekom vásárlás" = kellékszavatosság
Az ár jó. -
blueye
veterán
válasz
Leonardo91
üzenetére
Én telekomnál olvastam csak.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem is tudod teljesen lemeríteni, erre figyel az elektronika.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam is van már 103, megjelenés óta használom. Sose néztem meg, csak most hogy írtátok. Mondjuk én sokat használom, így is 100%osnak írja az aksit.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Arrafelé nincs biztosítás telefonra? Eleget küzdöttünk már a Samsunggal, most kötöttem biztosítást is.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Dehogy feszítem, kit érdekel az az 1-2 fok nekem így is jó

-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tényleg szétfeszítetted?
Ha nagyon nézem nekem sem nyílik 180 fokban de eszembe se jut tovább próbálkozni. -
blueye
veterán
-
blueye
veterán
A napi töltés ekkora képernyővel számomra természetes (én sokat használom kinyitva). Sajnos a Fold tapasztalatok alapján a 3 év alatt egyszer szokott lenni garanciális javítás a belső kijelző miatt, amikor ha a képernyőt cserélik, akkor az akkumulátort is kell vele együtt, így voltak eddig szervizelhetőek a Foldok, gondolom a 7es sem kivétel.
-
blueye
veterán
-
blueye
veterán
Mától ezt a tokot próbálom ki, "drágább" temus, védi a zsanért és mégsem nagy, meglátjuk.
-
blueye
veterán
Én is (és gondolom mindenki) nagyon hiányolja ilyenkor a telefonját, főleg manapság amikor már mindent arról vezérlek, bankolok, stb. de legalább anyagilag véd a biztosítás/garancia (reméljük tényleg már korrektebben).
A "technika" lassan (semmiben) nem a stabilitás felé halad, ha sokáig tartom meg a 7est az a minimum hogy ingyenes fólia csere lesz de félek hogy ennyivel nem úszom meg
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Arra gondolsz hogy mágnesesen záródik?
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor megvan a megoldás, vedd fel többször
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam tökéletes, én többször is felveszem az ujjaimat.
-
blueye
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Nekem az iphone-os ismerőseim mind a nyitható iPhone-t várják mióta megnézték a Fold7-est

-
blueye
veterán
Ilyen esetekre ez a megoldás (nálam):
[oneplus-13/oneplus-5000-mah-magnetic-powerbank-magsafe]
megfelelő tokkal.
Ráadásul én nem szeretném egész éjjel töltőn hagyni. -
blueye
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
Milyen ez a műanyag tok, működik vele a Qi töltés? (Ezt előbbi olvashattam volna ma : "egy átlátszó tokot a Samsungtól" )
-
blueye
veterán
válasz
andrisms
üzenetére
OK, akkor ha elvonatkoztatok: vegyél egyet! Kéket, nagyon szép csak utána kell találni egy ideális átlátszó tokot (nekem még nem sikerült). Én Fold4-ről váltottam, természetesen nagyságrenddel jobb a 7es. Ahogy előttem is olvashattad sok elégedett tulajdonos van, talán egyre emlékszem aki visszaküldte, amit te is megtehetsz ha online veszed. Nem fogod

-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Qi töltés megy vele?
-
blueye
veterán
válasz
Beantech
üzenetére
Én ezt kötöttem és pont úgy vagyok vele mint te. De ez nem OTPs, hiába a Simple adja, a Posta Biztosító van mögötte.
DE. Ezt ha leejtem GTK, Murphy nem alszik
Ma is szereltem WiFi-s kültéri izzókat és a létra tetején nyomkodtam a telefont.
Nagyon OFF
Vettem egy csúcs motort 15 éve, újat, márkakereskedésből, kötöttem rá Cascot, addig sosem motorra. Szezon végén eltettem a garázsba és minden hónapban néztem hogy az akkori havi sok pénzt minek fizetem (nem lehetett szüneteltetni). Talán februárban lemondtam, áprilisban az első úton eldobtam a gépet. Nagy tanulópénz volt
-
blueye
veterán
Úgy könnyű, én is megkerdeztem a t-t, vicces árat mondtak, úgy hogy sok mobil és vezetékes szolgáltatásom van náluk. T-nél ezek a biztosítási csomagok vannak? Publikus mind?
Ebbe hogy fért bele? "Biztosítás csak a Telekomtól vásárolt, legfeljebb bruttó 800 000 Ft kiskereskedelmi árú mobiltelefonokra" -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezért írtam hogy "némi"

-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem tudom mivel foglalkozol de nekem már volt OFF perem, telejesen nekem kedvező független igazságügyi szakértői véleménnyel és mégis elbuktam, sok pénzembe került

-
blueye
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
"Nagyon egyszerű..." - nem
Tudod hogy ez mennyi idő lenne? Mennyi pénzt kell befektetned hogy igazad legyen (ha sikerül...)? Pont ezeket akartuk elkerülni... -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Inkább nem akarták érteni 😪
-
blueye
veterán
válasz
aztekkakas
üzenetére
Olvass bele az összes Fold/Flip topic-ba, rosszak a tapasztalatok de javuló a tendencia

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali játékos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest