Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
djapor96
senior tag
Hidd el, nem jófejségből javították a végén, hanem mert tudták hogy ha tovább mész jogilag akkor neked adnak igazat. Elsőre az a válasz hogy nem, aztán kegyesen megcsinalják.
A beázott teló sarkán kopásos sérülés volt. Ráírta a munkalapra, hogy sérült ház. Mikor adta hogy írjam alá akkor mondtam, hogy nem írom alá amíg nem írja rá, hogy kopásosan sérült. Ráírta...
Ez olyan mintha a VW nem javítana ki egy zsír új kocsi motorhibát gariba, mert van egy padkázás a felnin. -
andrisms
aktív tag
Nekem már nagyon karcos, sőt a tükröződésmentes bevonat? is elkezdett róla lejönni.
A hasznosságát viszont elismerem, szerintem is jó cucc, csak érdemes helyén kezelni és 3-4 havonta belekalkulálni egy cserét.Nem mondanám magam extrém felhasználónak, viszont zsebben hordom és használati tárgyként kezelem.
-
nagyito88
aktív tag
Persze, de legalább van lehetőség csere készülékre ami ráadásul ugyan úgy Fold. Az át / vissza költözés és szervizelés mindenféleképpen szívás, midnegy milyen telefonod van.
Nem rég láttam egy postot, ahol S25 Ultra szervizelés utáni állapoton volt felháborodva a tulaj. Persze jogosan, szarul lett vissza ragasztva a hátlap és össze vissza lett karcolva a keret.
-
mgTerminator
veterán
Én is pont ezt mondtam nekik hogy megvettem a világ legdrágább telefonját és akkor várjak 5 napot a javításra (amit meg lehet pár óra alatt csinálni) plusz nekem is megvonták a garit mert volt sérülés a kijelzőn ami a repedés után keletkezett.
Az ember elvárná ha már ennyi pénzt kiadott erre a szarra akkor élvezzen már egy kis prioritást mert aki ilyen telefont vesz biztos hogy munkára is használja és nem akarok 1 hét szabadságra menni mert nem tudok dolgozni. És nem, nem akarok tartalék telefonnal sem pöcsölni.
Ebben egyetértek veled hogy a felhasználói élményem nekem is szar, és a Xiaomit pe is váltottam mint a szél, de a Samsungot mire?
-
Lajmund
őstag
A zsanér rendes vissza rugozik amikor összecsukod? És milyen mechanika van benne? Gondolkozok fold 5-re ilyen tokon totál feleslegesen mert egy spigen van rajta ami szintén védi a zsanért és a telo 2 éves.. De lehet még 1-2 évig megtartom amíg fejlődik még a fold vonal mert ez is teljesen jó mindenre még nekem.
-
ForRedGlory
félisten
"(azt meg nem tudom bármi szakértő leírná-e, hogy kizárható bármiféle összefüggés a meghibásodás és a külső behatás között)"
Le fogja írni... de ugye a Te felelősséged, mert nem fogsz szakvéleményt kérni, csak ha igazad van, ellenkező esetben hülye vagy.
A független igazságügyi szakértőnek pont az a lényege, hogy leírja, amit lát és nem részrehajló... azt pedig nem fogja egy szerviz sem űberelni. Persze kinek mi... akinek megéri, hogy egy többszázezres telefont pénzért javítanak meg és inkább a szerviznek adja a szakértő helyett, amit aztán le is verhet a szervizen, az meg is érdemli.
Lezártam.#276blueye: Ezzel is foglalkozom, tökéletesen tisztában vagyok vele...
-
ForRedGlory
félisten
Nagyon egyszerű... (már ha karc miatt dobják vissza, de úgy általában mindig igaz, kivéve ha fejsze áll ki belőle)
step 1. Kérsz tőlük szakvéleményt.
step 2. Jelzed nekik, hogy akkor kérsz egy szakvéleményt független igazságügyi szakértőtől is (200eFt...) és összeveted a kettőt, aztán le fogod rajtuk verni a javítással együtt a díját.
step 3. Meg fogják csinálni díjmentesen.Simán csak köcsögök, nem szabad hagyni, hogy lerázzanak. Amit elintéznek 1 szaros jegyzőkönyvvel, arról a szakértő egy 10+ oldalas vizsgálatot állít ki.
Megjegyzem a TMX ad is szakvéleményt, ha kér az ember, de a Samsung szerviz (Oktogon) fingja sincs róla, hogy mi az... pedig jogszabályi előírás.
Ha szeretném hülyére tudnám fingatni őket, de velem még nem basztak ki annyira, hogy elő kelljen venni a jogszabályokat.
-
Neck
veterán
Én annál a lépésnél járok, hogy beírtam az IMEI számot, felismerte, hogy létezik a telefon, és a következő gombbal már regisztrálom ezt az IMEI számot a Samsungnál trade-in-re.
Szerintem nincs ezt követő lépés, ahol az érték a háromszorosára ugrana...Maximum előrendelésnél lehetett nagyobb kedvezmény.
-
Toobias
csendes tag
Spigen Slim Armor Pro-t is nézd meg szerintem. A gyári féltokhoz pedig szuper a tükröződésmentes védőfólia. (Nem néztem biztosan lehet külön is kapni az ar réteges gyári fóliát) Mindkettővel meg vagyok elégedve lassan 2 hete
A Spigen a "tokoládé" tól 1 nap alatt megjött GLS automatába. A gyáriból pedig a "grip" tokot rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- Új iPhone 15 Pro Max 1év garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512gb tökéletes állapot
- iPhone 15 PRO 256GB kék titán gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 94%! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) az ős iPhone-os.)

Lezártam.