Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
itthon elég hozzá ha karcos a keret vagy a hátlap már toja is le magáról a TMX
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Rá néztem a neten. Valójában 100 F7ből 90et érint.. engem annyira nem zavar, sőt több fórumon írták, hogy a Samsung is írja, hogy teljesen normális a 178°
-
MadMancs
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Van akinek teljesen kinyílik? Eddig akárhol olvastam utána mindenki azt írt van 1-2° difi
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Igen? Az enyém se nyílik ki teljesen, de néha szoktam neki segíteni a zsanér nyomásával. Fussak egy kört vele a Samsungnál?
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem ultra kellett, úgyis csak edzéshez/itthonra/ház körüli munkákhoz veszem fel, picit strapabíróbb jellegűt akartam.
Minden más esetben mechanikus óra. -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem teljesen más az érzés, vásárlás előtt kipróbáltam. Az Ultra fekete fém szíjjal (nekem) sokkal vállalhatóbb akár inggel, zakóval illetve mivel nagyra nőttem nem is bumszli a csuklómom

-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
A fold7 IP48-as védelme és egy galaxy watch ultra 10 ATM vízállósága az elég távol van egymástól.
1.5 méter 30 perc vs 100 méter időkorlát nélkülDe egy galaxy watch 7 is 5 atm elvileg
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Én kocsi mosásnál szoktam kicsapatni a zsanért. Eddig bírja.
-
Freezee
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Érdekes, mert én meg sírógörcsöt kapok ettől a mágnesgyűrűtől. Sose volt rá szükségem, remélem nem rakják bele a telefonba. Ott a tok aki azzal akar szenvedni tegyen rá tokot.
-
MadMancs
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem is hiányzik az az 1-2 fok.
-
Leonardo91
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezt a nem nyílik ki teljesen dolgot én is észre vettem.. akkor nem nálam van a hiba
Ha jól emlékszem a Fold 5 jobban "nyílt" -
TomPack
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Így van! Szerintem sem megy bele 'ciklus', ha töltőn van hagyva.
Ha menne bele, azaz degradálná az akksit, akkor vagy valamilyen ciklusnak kéne számolnia a töltőn hagyást, vagy a százaléknak kéne romlania!Én az autóban navigációra és a CarPlay miatt egy iPhone SE2022-őt használok. Folyamatosan 100%-on lóg az autóstöltő madzagján, és 2 évesen is 100% az akkukapacitása!
Pedig taxizom vele, nem keveset van használva... -
válasz
mgTerminator
üzenetére
A kijelzett 0% az akkunál még bőven 3V felett van. Nullára úgy tudsz akkut meríteni, hogy kikapcsolásig meríted az eszközt, majd polcra teszed évekre. Na, az úgy lehet nulla.
A #782 hsz-ben írtam a példát az állandóan töltőn csüngő laptopokról. Mindenki látott, tapasztalt ilyet. Erre gondolj.
Nem véletlenül a feltöltési ciklusokat számolja, nem a lemerítéseket.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem is tudod teljesen lemeríteni, erre figyel az elektronika.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
"...ha feltöltött onnantól nem mehet bele ciklus."
A telefonok tápellátása az akkumulátoron keresztül van megoldva. Hely és energia takarékosság miatt.
Ha feltöltődött az akku, akkor a töltésvezérlő lekapcsolja a töltést, DE... ha vissza merült a telefon, mert mondjuk navigálsz, telefonálsz, zenét hallgatsz etc. akkor bizony, vissza fogja kapcsolni arra az 1%-ra is.Pont úgy működik mintha a régi laptopok amik 7/24 töltőn voltak és egy éven bellül kuka lett az akkujuk. Pedig azok nem is az akkun keresztül voltak betápolva.
Az én meglátásom ebben a témában az, hogy valamit akkor töltünk, ha lemerült és csak addig, amig fel nem töltött.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam is van már 103, megjelenés óta használom. Sose néztem meg, csak most hogy írtátok. Mondjuk én sokat használom, így is 100%osnak írja az aksit.
-
spect80
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
A gsmarenaról bemásolt chartra utaltam, ahol a csukott üzemidő teszt szerepel
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Aktívan csak a Foldot használom.
37 ciklus van az enyémben, pedig nem kimélem különösebben.
-
mrThomi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
1 héten 3x ha kinyitom
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Irigyellek.
-
mrThomi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ha sokáig nem nyitod ki normális ha van egy kis hangja. Gondolom nem úgy recseg mintha homokot rágnál.. Utánna becsukod kinyitod és halk. 1 évig biztos nem tartom meg. Max 1-2 hónap nálam ezek a nyithatós csodák
-
Beaumont
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Csak határozottnak kell lenni, és basztatni őket folyamatosan.
Nekem a kocsimat szerelő megjavította, aztán mire odaértem volna átvenni, az egyik kedves ügyfele sikeresen megkarcolta hátul.. Na ez a javításom ingyen volt (£700, ment is az új kártyámra
), és jövőhéten megy ingyen fényezésre a kocsi.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Van róla videótok ahol hallani ezt a kattanást? Enyémet nem hallok semmit pedig próbálkozok.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Arrafelé nincs biztosítás telefonra? Eleget küzdöttünk már a Samsunggal, most kötöttem biztosítást is.
-
Beaumont
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Londontól kb. 50 percre vagyok.
Egyelőre a Vodafone-al próbálkozok (bár ők azt mondták a következőnél írnak egy complaint nekem és kapok egy csere készüléket), aztán megyek a Samsunghoz ha kell.
Otthon voltam ügyfélszolgálatos pár évig, imádok vitatkozni velük itt.
-
mrThomi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hozzáteszem hogy a 7-es is ugyan az a szar, nem nyílik ki teljesen csak ha szétfeszítem és valahol már elvált a kijelző és azon ponton ha megnyomom recseg hallani hogy odatapad majd elválik. Nyitáskor is ad hangot. Összeér a kijelző ezért én nem javaslom hogy a belsejére fóliát tegyen valaki a fóliára
Az összes ilyen. Ha kinyitom és a griss felett elhuzgálom az ujjam jobbra balra, hallani a halk recsegést. Ez ahány foldot néztem ilyen. -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Dehogy feszítem, kit érdekel az az 1-2 fok nekem így is jó

-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hastnal valaki amugy a belso kijelzore foliat?
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tényleg szétfeszítetted?
Ha nagyon nézem nekem sem nyílik 180 fokban de eszembe se jut tovább próbálkozni. -
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Belso kijelzore tettel valamit? Ez az elso foldom. Eddig mindig ultraim voltak. Nagyon tartok a belso kijelzo serulesetol.
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
igen
-
gilfoyle
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Teljesen úgy néz ki mintha alatta lenne, na mondjuk az lenne a gáz.
Amúgy az ilyenek miatt megy el a kedvem, pedig Fold 3-tól az összes volt és terveztem ezzel is... -
válasz
mgTerminator
üzenetére
Idézem a főnököm: "ezen jobban látszódnak az emailek..."
Aranyozott nyelű csákány, ahogy mondani szoktam.
Ügyelet miatt kell a backup. -
válasz
mgTerminator
üzenetére
Van vagy 120 telefonom, de nem használom egyszerre. Ultra is a polcon pihen, csak bekapcsoltam kíváncsiságból, hány ciklus van benne.
Megtartom egyenlőre, ha a Foldnak baja van, legyen backup. -
johnny500
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Gondolom a telefon mellett használnak mást is. Laptop, pc ilyenek.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
"Nem sűrűn lehet kinyitva
"Szinte minden nap, mert sorozatot nézek rajta.

Ultrán néztem végig a The Boys-t is.
A másik, hogy csomószor nem töltöm 100%-ra a telefont, csak úgy 90%-os sávba.
Zack Nelson azaz JerryRigEverything szétkapja a Fold7-et: [link]
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor töltöm, ha lemerült. Átlagban 2 nap meg van 5+ óra kijelzővel.
Ez meg a fél éves S25 Ultra akkuja:
Mondjuk ez meg 3-3.5 napot kibír vidáman. -
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem 3 ciklus került bele múlt szerdán óta, screenshotot felesleges csinálnom

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Cimborámé:
Enyém:
-
mgTerminator
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Senki más nem osztja meg ezt az infót?
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hűti a kocsi, sokkal kevésbé lett meleg, mire hazaértem, mint a Flip 5 szokott dróton.
-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Revideálom a korábbi kijelentésemet, úgy látszik tegnap az udvarban tesztelni nem volt mérvadó. Ma hazafelé 52 perc alatt 8-9%-kal ment fel az akksi, úgy, hogy közben ment a wireless Android Auto-val a navigáció, meg jött pár értesítés.
-
xedamen
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni, egyelőre most a DNS-t automatikusról kikapcsoltam, azóta jónak tűnik, de nem szeretném elkiabálni.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ez nem semmi, szerintem ez simán garis hiba vagy legalábbis 14 napon belül visszaküldtem volna. Nekem eddig egy Fold se csinált ilyet még vizesen se pedig én aktivan fotózgattam Fold 3-5el is medencében, sőt a Fold 3-nak sokszor átmostam zsanérját is víz alatt.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Sima S10. Eldobta a SIM-eket, be párásodtak a kamerák.
Hazaértem vele, szét szedtem, kiszárítottam, azóta is megy hibátlanul.
Sem az S9, sem pedig az Ultrák nem áztak be. Pedig fürdőgatya zsebben voltak és úgy ültem a vízben.200Mp témához: Jó-jó, ez a 200mp, de még így is messze van egy 10+ éves APS-C szenzoros MILC képminőségétől.

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Persze. Semmi baja nem lett.
Eddig egy telefonom ázott be, az is szerintem azért mert nyomorékok a szervizesek és nem tudnak vissza ragasztani normálisan egy hátlapot. Persze, az is megúszta, csak kellemetlen volt. -
F.tibooo
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ha ez velem történne....suicid gondolataim lennének...Egy vagyon....
-
F.tibooo
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Mi történt pontosan a telóval?
-
Richard
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hát nálam sincs ilyen szerencsére
-
Bilux
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Pedig ez sem általános, semmi ilyen nincs egyik foldon se amit láttam vagy használok
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Melyik részen tapad össze neked a kijelző? Én semmi ilyesmit nem tapasztaltam meg azt a hangot sem amit krisz768_ mutatott. Nekem max az elején van néha kis hang mikor kinyitom de ez hasonló ahhoz ami a Fold 5-nél volt ha a zsanér kicsit poros.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Arra gondolsz hogy mágnesesen záródik?
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Azt mondták teljesen oké, ilyen van. Kb 1 hónap használat után majd el kell tűnnie... "Ki kell kopnia" Hát kíváncsi leszek
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Huh ez pech.. eddig én is tok nélkül használtam pont ma érkezett meg két tok fel is raktam rá mindkettőt megnézni. Rendeltem egy Nillkin-t [link] meg egy ilyen Ali-s aramid tokot [link] elsőre mindkettő jónak tünik a Nillkin nekem már pont túl széles a zsanér védelemmel de egyébként jó a fogása és az ujjlenyomat olvasót is könnyü használni (az alzaguardosnál pl. borzalom volt) Az aramid tok is elég jó Fold 5-re is volt egy alis aramid tokom és azt is nagyon szerettem vékonyabb és könnyebb is mint a Nillkin meg fogásra is jobb viszont pl. a mágnes gyengébbnek tünik benne mint a Nillkinnél. Az aramid tok viszont brutálisan passzentos már már azt hittem sose tudom leszedni a hátlapot a telefonról annyira rápattan hogy esd pálca nélkül szerintem még most se tudtam volna leszedni.
Az ujjlenyomat témához nekem is a Fold 5-nél kicsit pontosabbnak éreztem az elején de ahogy ForRedGlory én is már inkább elcsúsztatom a kezem rajta és rögtön felold. Egyébként nekem pont a Foldoknál egy plusz előny hogy nem kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó van nekem azok még mindig kényelmetlenek sokszor és pontatlanok.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mgTerminator
üzenetére
Csak egyszer van felvéve az ujjam.

-
johnny500
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezért ne rakom zsebre inkább lerakom valami biztos helyre öltözés előtt

-
consono
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem azt a Flip akkor csinálja, ha a zsebemben piszkerálom és nem rendesen nyúlok hozzá....
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor megvan a megoldás, vedd fel többször
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Egyszer van felvéve több ujjam is, de amikor normál állapotban akarom feloldalni és nem vizes a kezem nem igazán van gond.

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
10/10. Eddig nem hibázott.
Kollégám iPhone-ról váltott. Tökéletesen elégedett.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam is tökéletes az ujjlenyomat olvasó. Én "taktikusan" egyébként nem ráhelyezem az ujjam, hanem hozzáérek kb jó helyen és a helyére "tolom", azaz rámozgatom/csúsztatom az olvasóra. így hibátlan.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nálam tökéletes, én többször is felveszem az ujjaimat.
-
andrisms
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Megrendeltem a kék Pitakát, képek és videók alapján elég szép kék telefonon.
Hátha valakinek jól jön, ipitaka.comra -jelenleg- működő kuponkód: THANKUK. Ez 10%-ot vesz le.
Mellé tartozékokra lejött még pár dollár, előbb be kell rakni a kosárba a tokot, utána a tok oldalán írja hogy milyen kedvezmények vannak még(MagEZ Car Mount Pro 2 Qi2, MagEZ Grip), így a vége legalább barátibb lett kicsivel.
Adtak egy 12%-os kuponkódot, az most nekem jelenleg nem kell, fel tudom ajánlani, meg van valami 10dolláros mínusz is, ha valaki pont vásárláson töri a fejét.Így a tok kb 18e körül van, itthon 33 alzánál rendelésre, máshol nem találtam.
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
valószínűleg akkor az lesz. Nálam is amúgy halkabb lesz pár kinyitás után
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=kboJdMODPNY
Videóban talán kicsit brutálisabbnak hangzik, valóságban nem ennyire. Érzésre nincs vele baj.
-
krisz768_
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem ér össze, nincs nyoma. A hang nagyjából akkor jelentkezik, ha már 90-110 fokra van kihajtva.
-
andrisms
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Gondoltam a vásárlási szándékom elég nagy off.
De tegnap este elküldtem a megrendelőt, vagyis első körben feltettem a kérdést, hogy lesz-e feketében/vagy szürkében, ha nem, megy a rendelés a kékre+órára, végülis az is szép szín. Így -remélem- pár nap és én is itt vagyok.
Nekem S22U-S24U-fold6-(és most fold7 a vonal.)
Az S22U-t nem szerettem az akku miatt, az S24U kiváló telefon lett(ahogy az S23U is)
Azóta nem volt szívem megválni tőle, de most már két telefon nem maradhat a fiókba, így megy mindkettő, csak így győztem meg magam a cseréről.
Pont ez a keskenység fog szerintem az elején hiányozni, fold6 előtt meg gondolni sem mertem volna ilyen keskeny telefonra
de minden csak megszokás kérdése.TOK, FÓLIA kérdések
Pitaka tetszik, ezeket hamisítják? Aprón szokott 10 körül lenni, de ha hamisítják, inkább veszek újat. Hol érdemes venni? Pitaka.com-on 60dollár-10%, van valami kupon? Mi ennek a legalja?Más karbon/aramid tok?
- Benks van jelenleg is az S24U-n, azt szerettem, de nem szeretnék zsanérvédőt, a fold6-n is csak egy fólia van rajta, így már még szélesebb lenne a telefon
- Samsung gyári megoldását használja valaki? (Galaxy Z Fold7 CarbonShield tok EF-XF966SBEGWW)Fólia:
Üvegfóliákat szeretem, melyik tölti ki az előlapot?
- visszaolvasva dbrand, ezt külföldről?
- Spigent használtam az S24-en, meg a fold6-n is, az milyen jelen esetben? (Spigen Glass tR EZ Fit Pro HD 2 Pack Transparency Samsung Galaxy Z Fold 7 üvegfólia)Mit érdemes még beszerezni?
köszi mindenkinek az eddigi válaszokat
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Csúszós, szar kinyitni, törékeny. Jó a fogása, könnyű kinyitni, ütésálló. Kinek mi.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Jó is lenne a MagSafe..

Az nekem is nagy hiány... -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ezért írtam hogy "némi"

-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Itt ezt a helyi szerviz átvette, a "sérülésekről" fotókat beküldte a központba jóváhagyásra. Nem hagyták jóvá, visszakaptam javítás nélkül.
Méltányosságot kértem, erre futárral elvitték tőlem. Kaptam utána egy jegyzőkönyvet pdf-ben:A készülék garanciális kezelése nem lehetséges az eszköz mechanikai sérülése miatt. A mechanikai sérülés a készüléket kizárja a garanciális javítás köréből, mert nem rendeltetésszerű használatból ered.
Mellé ezt írták:
A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe
véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri
alkalomra szóló díjmentes javítás.A helyi szervizes azt mondta, hogy többnyire méltányosság keretében javítják.
Ami egyrészt jó, mert javítják. De mégis gáz. Küldözgetni oda-vissza, levelezni, könyörögni, hogy utána előadják ők mennyire rendesek és örüljek hogy javítják. Közben 40 napig legyek telefon nélkül. Mindezt úgy, hogy a csúcs telefonjukat vettem, amihez talán elvárható lenne méltó ügyfélkezelés.
Egy rohadt telefon, mindennapi használati tárgy, nem egy vitrinbe szánt műalkotás. Szerintem még akár leesés is benne van a normális mindennapos használatban. Ha akarom se tudom a zsanért megvédeni, mert ők nem kínálnak hozzá megfelelő tokot. Mindig minden telefonomra vigyáztam, tok, fólia. Apró kozmetikai sérülések/karcok voltak rajta, nem szarrá zúzva a betonkeverőből vettem ki. A hiba pedig a sérülésektől függetlenül jelent meg, amennyire azonosítani tudtam valami belső átvezető kábel adta fel. Szóval alapvetően kapják be. -
Kasya
nagyúr
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem ismered te a TMX-et, ugy latom
.
Ha megcsinaljak is lutri, hogy nem-e rosszabb lesz csak. -
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Inkább nem akarták érteni 😪
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem ezt dobták vissza.

-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Fentebb írtam, a gagyi Fixed tok roppantotta meg az üveget. Amúgy nem leesett, csak letettem az asztalra.
-
Szena67
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Akkor azt nem garanciának hívják, hanem átverésnek. Munkaasztalon addig tologatják jobbra balra, amíg csak lesz rajta hajszálkarc vagy legalább egy szösz, amibe kapaszkodnak.
-
válasz
mgTerminator
üzenetére
Pontosan. És külső gyűrűt is teljesen felesleges rá tenni, mert pl az autós mágnes a kamera hegy miatt nem fogja meg.

-
domos
senior tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Ööö nekem tapad a magsafe töltőhöz és tölt is. De megnézem holnap tutira.
-
Gábor001
tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nekem eddig ilyen probléma nem jelentkezett.
-
soko70
aktív tag
válasz
mgTerminator
üzenetére
végignéztem a fotókat, általában 3 és 7 mega közöttiek, nincs valami bekapcsolva, ami ennyire tömörít? -
-Maci-
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szerintem is FR lesz a vége.
De azért egy Wipe Cache -t megpróbálnék előtte. -
válasz
mgTerminator
üzenetére
Szerintem ebből full reset lesz. Valsz valami összeakadt benne.

-
Nescafé
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
köszi mindjárt megcsinálom
-
Nescafé
őstag
válasz
mgTerminator
üzenetére
akkor ram plus ki meg 12 gb?
Mondjuk ez flip 7 de gondolom ennek is igy jó.. -
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Nem
-
WiZARD
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Írja részletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ubuntu Linux
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen autót vegyek?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest