Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
Beaumont
üzenetére
Én akkor is azt mondom, hogy egy hajszálvékony hajlítható kijelzőt ha benyomunk a grissbe és hangot ad az teljesen normális, mivel nincs fölötte kemény üveg. Egyszerű hook törvény. Én akárhányat néztem mind ilyen volt. Lehet nincs úgy kifeszítve a panel és van pár mm tűréshatár, de ez nem lehet hiba. Ha 100-ból 5 nem ilyen(amit én kétlek) és addig cserélgetnéd akkor kemény napjaid lesznek
-
mrThomi
addikt
válasz
Beaumont
üzenetére
Szerintem ez a kijelző alatti ragasztás lehet, nem tapad valamihez amihez kellene, vagy direkt nem tapad, mert olyannak kell lennie. Lehet van ott egy kis ür a tágulás miatt, vagy a belső komponensek, pl akku azt hiszem ott van egyszerűen csak ilyen. Semmit nem befolyásol, ha ez megnyugtat. Nekem jobb alul hallani jobban és a belső kijelző jobb oldala pár helyen, de engem ez nem igazán érdekel, mert nem csak az enyém ilyen. Ha teljesen egyedi hiba lenne akkor zavarna, de így...
-
Beaumont
aktív tag
Páromnak is ilyen van. Nála teljesen ok.
Én nem adom fel. Küldöm vissza megint.
De nem a Samsunghoz megy egyből. Viszem a Vodafone-hoz, aztán ők intézik.
Náluk van külön garancia rá, akár készülék cserével.
Mondtam nekik ha visszaküldik így akkor bontom a szerződést.
Azt mondták ne aggódjak. Második körben cserélik egy újra.
Nehogy már egy 1900 fontos készülék recsegjen nekem.
Addig használom a céges S25U-t.
-
mrThomi
addikt
válasz
Beaumont
üzenetére
Az összes ilyen. Én is hallom, írtam a 684-es hszben párral feljebb. Nem csak lent hanem végig a hajtáscsík mellett ilyen. Mint régen az a fém valami, csattogó vagy hogy hívták amivel gyerekkormba játszottam hogy befele meg kifele nyomva csattan eggyet(de lehet keverem a hajcsattal
). Na ez is ilyen csak nyilván nem olyan hangosan, nagyon hallkan, de ez a nagyon vékony kijelző + zsanér, szimplán ilyen. Ez nem hiba, én ezért tuti nem utaztatnám szegényt, meg kitudja ezek a szervízbe hogy fogdosság egy ilyenért beküldve... Annyira nem könnyű előhozni ezt a jelnséget, halk szobába kell lenni, szervízekbe meg ilyeneket nem hallanak. -
Beaumont
aktív tag
Hello mindenki,
Hát nekem az első Fold, amivel szívok.
A 3-as óta nyúzom őket pedig...A telefon rendesen működik, szóval szoftveresen, kamerában semmi hiba vele.
Na de ami nálam sajnos előjött:A hajtás mellett a belső kijelzőn alul egy részen, ha hozzáérsz kinyitás után, akkor van egy olyan hang mintha egy plasztik darab "recsegne".
Persze ment visszaküldésre. 2 hét után visszaküldték, hogy nem találják a hibát, de szoftvert frissítettek rajta, az biztos segít.
Na mondom ez nagyon okos. Mechanikai, vagy fizikai hibára biztos jó lesz a szoftveres frissítés.
Holnap viszem be nekik megint. És feldugom a második bemenetükbe.
Második kör indul.
-
DefJamHUN
aktív tag
Akkor várok még, hátha házon belül javítanak az újabb gyártású modelleken.
-
mgTerminator
veterán
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Amikor kivettem a dobozból akkor szinte nem is látszódott, fényben lehetett csak látni. Mostmár nagyon nagy és látványos amikor nem nyílik ki teljesen. Feszítés után csökken az árok is. Szerintem az első szériában vett készülékeknek van valami bajuk, mert amikor 1 évesen javították a 6-ost akkor tökéletesen nyílt és záródott és az árok is kissebb volt, pár nap használat után is. A 7-es kb az első nap volt okés.
-
DefJamHUN
aktív tag
Akinek teljesen kinyílik az a kezdetektől fogva olyan?
Olvastam olyat is, hogy eleinte tökéletesen kinyílt, később pedig már nem illetőleg a hajtás csík is erősödött többszöri kinyitásra. -
-
mrThomi
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hozzáteszem hogy a 7-es is ugyan az a szar, nem nyílik ki teljesen csak ha szétfeszítem és valahol már elvált a kijelző és azon ponton ha megnyomom recseg hallani hogy odatapad majd elválik. Nyitáskor is ad hangot. Összeér a kijelző ezért én nem javaslom hogy a belsejére fóliát tegyen valaki a fóliára
Az összes ilyen. Ha kinyitom és a griss felett elhuzgálom az ujjam jobbra balra, hallani a halk recsegést. Ez ahány foldot néztem ilyen. -
mrThomi
addikt
Szerintetek a teljesítmény profilba a takarékos használ valamit ?
-
nbukta77
addikt
Ki hogy hasznalja a navigacios savot? Gesztus vagy gomb vezerlessel?
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Dehogy feszítem, kit érdekel az az 1-2 fok nekem így is jó

-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Hastnal valaki amugy a belso kijelzore foliat?
-
mgTerminator
veterán
hát feszítheted te is, nem fog kettétörni, nézd meg a kopasz amcsi bácsi videóját. Amúgy YouTubeon láttam egy videót erről hogy nem nyílik ki teljesen és a hozzászólásokban kb 50-50 mondta hogy neki sem nyílik illetve kinyílik teljesen. Fold 6-nál ugyan ez volt. Majd vissza fogok menni hátha csinálnak vele valamit mert a Fold 6 pl javítás után kinyílt mint a bicska és még furcsa is volt a kép mert megszoktam hogy nem nyílt ki teljesen.
-
blueye
veterán
válasz
mgTerminator
üzenetére
Tényleg szétfeszítetted?
Ha nagyon nézem nekem sem nyílik 180 fokban de eszembe se jut tovább próbálkozni. -
mgTerminator
veterán
válasz
djapor96
üzenetére
Én is igy gondoltam a 6-osnál hogy strapabíró aztán 1 éves korában kinyitottam és kettérepedt a kijelző minden előjel nélkül, biztosítással javították csak mert nyaralás előtt voltam és munkára használom
Legközelebb ilyen esetben szerzek valami tartalék telefont és addig vergődök amíg meg nem csinálják.
Hozzáteszem hogy a 7-es is ugyan az a szar, nem nyílik ki teljesen csak ha szétfeszítem és valahol már elvált a kijelző és azon ponton ha megnyomom recseg hallani hogy odatapad majd elválik. Nyitáskor is ad hangot. Összeér a kijelző ezért én nem javaslom hogy a belsejére fóliát tegyen valaki a fóliára.
-
blueye
veterán
-
bigkokas
tag
Szép napot.gondolkodom a 6 os fold beszámításán a samsungnál.186.000 ot adnának érte és 20% kedvezményt a teljes új árából.esetleg van valakinek még valami kuponja amit itt be lehetne váltani?vagy valami okosság ? Előre is köszönöm.
-
nbukta77
addikt
Ma mar en is be uzemeltem. Szoknom kell a kulso hosszukas kijelzot az s25 u utan, de szerintem baratok leszunk.
-
djapor96
senior tag
Hidd el, nem jófejségből javították a végén, hanem mert tudták hogy ha tovább mész jogilag akkor neked adnak igazat. Elsőre az a válasz hogy nem, aztán kegyesen megcsinalják.
A beázott teló sarkán kopásos sérülés volt. Ráírta a munkalapra, hogy sérült ház. Mikor adta hogy írjam alá akkor mondtam, hogy nem írom alá amíg nem írja rá, hogy kopásosan sérült. Ráírta...
Ez olyan mintha a VW nem javítana ki egy zsír új kocsi motorhibát gariba, mert van egy padkázás a felnin. -
WiZARD
veterán
válasz
djapor96
üzenetére
Nekem fold4 picit több mint 2 évesen halt meg, belső átvezető kábel tört meg.
Javítani nem akarták gariban, mert volt pár apró horzsolás/karc a zsanéron. Végül nagy kegyesen méltányosság keretében javították. -
djapor96
senior tag
A 7es Fold nekem már a 3. Foldom. A páratlan számú szériákat vettem meg (kivéve az elsőt). Én nem használok se tokot se fóliát a készülékeken. Vigyázok rá, nem ejtem el. A gyerekeim tudják hogy az aki hozzá nyúl a telómhoz az ördöggel cimborál.
A Fold 3at használtan vettem 1 évesen, 2 évig használtam hiba nélkül. Mikor eladtam kezdett leválni a gyári belső fólia a hajlatban. Redditen több ajánlás van rá, hogy ha válik el, le kell szedni, mert annak feszülése töri el a kijelzőt. A készülék 5 éves múlt és aki megvette még mindig nyúzza.
Most adtam el a Fold5 - öt. Nagyon szerettem. Egy komoly autóbalesetet is megúszott velem, kirepült a kocsiból és egy bokorban landolt. Semmi baja nem lett, de a zsanér tele ment üvegszilánkkal, nem lehetett kinyitni. Zuhany alá tettem és kicsapattam a szilankokat vízzel. Utána még 1,5 évig hibátlanul használtam. Idén nyáron a medencében víz alatti felvételeket csináltam a gyerekekről és beázott.
A Samsung garanciában cserélte (Aradi utca) . Volt némi jogszabály sorolgatás és némi fenyegetőzés, mert jöttek vele hogy arra nem érvényes a garancia, meg, hogy csak labor körülmények közt vízálló 🤣🤣🤣, de mivel tudtam a jogaim, kénytelenek voltak cserélni. (ha vki kételkedik szívesen atkuldom a munkalapot privátban) Így a vevő újabb 3 év garival vette át tőlem a készüléket 2 hete.Ezeket csak azért írtam le, hogy szerintem a zsanér és a flexi képernyő nagyon strapabíró már a Fold 3 óta is, a 7nél már ez nem lehet aggódás tárgya. És a másik, én minőségbiztosításban dolgozom, azt tanácsolom, hogy ne hagyjátok magatokat hülyének nézni a szerviz által. Ha a 3 év a garancia akkor az az akkumulátoron (arra csak 6 hónap) kívül minden alkatrészre és specifikus tulajdonságaira 3 év. És igen rájuk kell borítani az asztalt. Egy majd 1 millió forintos telefon bírja már ki amit jogszabályban vállalnak!
Bocs ha hosszú voltam!
-
mrThomi
addikt
válasz
ateszapa748
üzenetére
Most néztem, hogy bírod azt a tokot ? Keményt tpu, azonnal meglátszik rajta a karc, és még gyűjti az ujjlenyomatot is. Csúszós nyálkás valami lesz belőle ha nem takarítja az ember
-
nbukta77
addikt
válasz
ateszapa748
üzenetére
Te raktal ra valami vedelmet? Tok , uveg, folia?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
nbukta77
üzenetére
Nekem volt S25 Ultra-m (is), meg a fold7 előtt I16PM-om. Péntek óta van meg a fold 7. Az ultránál jobban tetszik. Kompaktabb és ha kell a nagyobb kijelző, akkor kinyitom. Nekem az S25U kijelzője fakobbnak tűnt (mondjuk a I16PM kijelzoje tetszett a legjobban). Akkuban nekem nem tűnik rossznak, első töltés után. Szombat reggel 7 körül vettem le és most is 20%-on van. Ismerkedünk, tetszik egyelőre.
-
nbukta77
addikt
válasz
Leonardo91
üzenetére
Remelem nem lesz csalodas az s25 u utan. Nagyon tetszik a telo amugy. Holnap meg jon a vedo uveg meg a gyari samsung carbon tok aztan be uzemelem. Most meg a dobozaban pihen. Tegnap a mediaban le volt arazva 2099€- rol 1479- re a 256- os model. Igy meg is vettem.
-
válasz
nbukta77
üzenetére
Igen.
Üzemidő és kamera téren a legfeltűnőbb a difi. Az elélső pár hét volt nehéz, azóta megszoktam. Nekem 3-3.5 nap vidáman megvolt az Ultráva, ez Foldal inkább 2.
Kamera látványosan gyengébb. Lassabb és pontatlanabb a fókuszálás is, mert nincs "lézeres" rásegítés.
Hangszórók gyengék, ez kihangosításkor a legtettenérhetőbb.
Én mindig rezgőn hagyom a telefont, kb észrevehetetlen csendes körülmények között, ha az asztalon van hagyva. Ennek a bumszli kamerák az oka. Képt pici pontban érintkezik az asztallal és nem adja át a felületnek a rezgést, inkább csak billeg.
Tokok brutál drágák. Spigen tok 50K volt, cserébbe látványosan karcolódik és kopik.
Temus random tok nagyjából bevált a cimborámnak, de Ő is váltott Spigenre.A belső screent ritkán használom, de akkor nagyon jó hogy van. Napi dolgokat a külsőn is meg tudom kényelmesen oldani.
Ultra után a Fold kompromisszumosnak érződik, de visszafelé is ez az érzetem. Hiányzik az üzemidő és a kamerák, viszont Ultránál meg a kényelem amit a belső képernyő ad.
Doksikat próbáltam Ultrán de kb olvashatatlan, míg Foldon tökéletesen oolvasható.
Egy szerződést vagy dokumentációt Ultrán kifejezetten körülményes kibogarászni. Foldot csak szétnyitom és tökéletesen olvasható.Főnököm is S25U-ról váltott és neki ugyan ezek a benyomásai. Cimbi 13 Pro Max-ról váltott, Ő csak dicséri.
Még egy dolog, nálunk a liftben az Ultra fogott jelet, volt hálózati lefedettsége, viszont a Foldnak ugyan ott nulla. Hozzáteszem másoknak már a garázsban is nulla a jel, a Foldnak meg 1-2.
-
Beaumont
aktív tag
-
nbukta77
addikt
Van aki s25 ultrarol valtott? Velemenyek?
-
WiZARD
veterán
válasz
nbukta77
üzenetére
Nekem ez a tok jött be.
Aránylag vékony, de nyújt egész jónak tűnő védelmet, és mindenképp olyat akartam ami a zsanért is védi, későbbi garis ügyek miatt.Jó lenne tok nélkül használni, de nem merem. Nálam is előfordulhat hogy leejtem, odaütöm valahova a szélét, ovis gyerekeim is néha megkaparintják...
-
nbukta77
addikt
Tokot hasznal valaki? Ha igen mi az ajanlott?
-
nbukta77
addikt
válasz
mgTerminator
üzenetére
Belso kijelzore tettel valamit? Ez az elso foldom. Eddig mindig ultraim voltak. Nagyon tartok a belso kijelzo serulesetol.
-
nbukta77
addikt
Hi. Ma be leptem a taborba. Most hoztam egy 256- os jetblack - et a 25 ultra melle. Majd holnap ismerkedunk. Van aki panzerglass vagy folia nelkul hasznalja? Tapasztalatok? Elore is koszi.
-
ateszapa748
aktív tag
Sziasztok,
Beköszönök egy kék 256-ossal. -
mrThomi
addikt
Én akkor is többet vártam volna egy ilyen kaliberű telefontól. Az s-pen hiánya abban nyilvánul meg, hogy noha lehet rajzolgatni rajta ovodás szinten, de nem precíz. Ha pl egy tervrajzba kell beleszerkeszteni az felejtős. Külső kijelző lehetne 6'5 coll és akkor tényleg csak akkor kéne kinyitni ha valamihez a nagyobb kell. Belső szelfi kamerát meg elfelejthetnék, semmi értelme. Hangszóró meg dv bekapcsolása után is harmat gyenge. Ez így nekem még mindig kicsit béta verziós cucc.
-
mgTerminator
veterán
Ugyan úgy 2 kijelző lesz, és abból csak a belső a kritikus. Ez a trifold nem olyan lesz mint anno a fold 1 volt, a meglevő jól bevált technikát fogják használni. Meglátjuk mennyi lesz, lehet kipróbálom majd. De tuti hogy nem fogok érte 1.5x fold 7 árat fizetni. Pláne ilyen szerviz hozzáállással. Mert igazából ezzel van csak a baj, hogy mondanak rá 1 hetet mikor bent csücsül az alkatrész a munkaerővel.
-
totopad
senior tag
Bár én sem a nyitóárát fizettem volna érte, jóval olcsóbban rendeltem, de még igy is magas árat fizettem volna azért, hogy egyfolytában azon stresszeljek, hogy mikor fogja megadi magát a készülék, vagy, mikor, milyen hibákat produkálhat és azokat vagy javitja a Samu, vagy nem.
Én hosszútávra tervezek, igy inkább maradtam az unalmas, de beváltnál.Sajnáltam visszaküldeni és nem zárkózom el tőle, hogy egyszer tényleg lesz egy, talán majd egy trifold, valamikor.
-
Lajmund
őstag
Sose hasznaltam spent még a 23 ultraba is csak a kamerat messziről amig nem volt samsung órám. Total felesleges senki se használja és értelme sincs. Mindent meg lehet csinálni ujjal is. Minden jobb a belső kijelzőn. Ja és nekem csak fold5 van de bőven elég mindenre is és 2 év után hibàtlan.
-
totopad
senior tag
Rég csináltam ilyen gyorsan hátsó felet a számból, de most tényleg ez van, visszaküldtem és rendeltem egy új iPhone-t.
Bevallom, hogy alapból bizonytalan voltam a fold 7-tel, bár még most is baromira tetszett maga a készülék. Tényleg mérnöki csoda és, mint technológia iránt fogékony ember, baromira értékeltem ezt a házat, a vékonyságát és a formavilágát, tényleg szép, de...
ugye alapból nem voltam biztos, hogy akarok-e én egyáltalán ilyen készüléket, és a kommented elbizonytalanitott és olvasgattam előző modellekkel kapcsolatos tapasztalatokat és eléggé megosztóak és nem igazán jó szájizűek, főleg, a belső kijelző cseréjét illetően.
Nálam az van, hogy nem vagyok egy heavy user, csak, ha utazok és az gyakran előfordul és, ha pont olyankor adja meg magát, akkor az gáz. Én a 13 PM-emet is első naptól használom, igy hosszú távra keresek, megbizhatót, megbántam, de maradok a szifonnál.
Talán, ha majd egyszer odáig jut ez a hajtogatható technológia, hogy tényleg biztonságos és időtálló, akkor beszállok. Pedig jó ötletlenek tűnt... -
Bilux
veterán
Dolby Atmost ugye bekapcsoltátok
-
Freezee
senior tag
Hát nekem meg például, pont a vékonyítás tetszik. Minek bele nagyobb akksi, manapság nincs olyan m2 ahol ne lenne bármilyen töltő, akár vezetékes akár vezeték nélküli. Bárhova leteszem tölt. Cipeljen 1 mázsa akksit feleslegesen, az, akinek kimaradt a lábnap
. Belső kijelző sokkal nagyobb mint bármi másik telefonon és sokszor használom amikor a külsőn nem fér el a tartalom, vagy médiát fogyasztok. Spen-t sosem használtam hiába volt benne a Note-jaimban is. A hangszoró valóban harmatos az előző szériákhoz képest sajnos
. -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Beszálltam én is egy fold 7-tel. Hát nem dobtam hátast tőle. A hangszóró kifejezetten visszalepés. Egy poco f7 basszusosabban szol mint ez. A külső kijelző még mindig túl keskeny nekem, bár már használhatóbb kategória mint a 5/6, de a jó arányoktól ez a telefon még messze van. Aksi elmegy. Gyakorlatilag semmi haszna a belső kijelzőnek így hogy elvették az s-pen támogatást, kinyitom de minek. Kamera nekem elmegy, nem fotózok sokat. Szoftver gyors, stabil, de összeségében nem éri meg azt az árat amit függetlenül elkérnek érte. Tokokat nehéz rá találni, ami jó az meg drága, ami szar az meg fabatkát sem ér. Ennyire vékonyítani nem volt semmi értelme, inkább tettek volna bele nagyobb akksit és értelmes hangszórókat.
-
andrisms
aktív tag
Nekem már nagyon karcos, sőt a tükröződésmentes bevonat? is elkezdett róla lejönni.
A hasznosságát viszont elismerem, szerintem is jó cucc, csak érdemes helyén kezelni és 3-4 havonta belekalkulálni egy cserét.Nem mondanám magam extrém felhasználónak, viszont zsebben hordom és használati tárgyként kezelem.
-
-
WiZARD
veterán
Korábban írtam hogy mennyire jónak tartom a gyári tükröződésmentes kijelzővédő fóliát. A véleményem azóta is változatlan, és gondoltam hogy majd ha cserélni kell (3 hónap után még közel karcmentes) akkor lefotózom.
Közben vettem aliexpressről hasonlókat ígérő fóliát asszony iphonejára is. Nem mondom hogy annyira jó mint a Samung, de a 90%-át tudja. Na az most érett meg a cserére, így a leszedett fóliát keresztbe visszanyomtam hogy rendesen le lehessen fotózni mit tud.
Íme:
(Közben asszony naponta nézegeti a Fold7-et, és egyre inkább érzem rajta hogy tizen év iphone után ez az első android amire vágyik)
-
blueye
veterán
A napi töltés ekkora képernyővel számomra természetes (én sokat használom kinyitva). Sajnos a Fold tapasztalatok alapján a 3 év alatt egyszer szokott lenni garanciális javítás a belső kijelző miatt, amikor ha a képernyőt cserélik, akkor az akkumulátort is kell vele együtt, így voltak eddig szervizelhetőek a Foldok, gondolom a 7es sem kivétel.
-
totopad
senior tag
Sziasztok!
Én is beléptem a klubba egy szürke 12/256-os alapmodellel.
Tizensok év után IOS-ről, épp egy 13PM-ről jöttem át, életem első saját vásárlásos droidja ez a készülék (bár cégesként voltak nálam belépős androidok), vágytam valami radikálisan másra, mint,, amit eddig hasnzáltam.
Egy hete nyúzom, jelenleg még a randi fázisban vagyunk, próbálom belakni és annyira személyreszabni, ahogy csak tudom. Az első 2-3 nap azt próbáltam kitalálni, hogy akarok-e én egyáltalán ilyen készülléket használni, vagy visszaküldöm a francba, tényleg nem voltam benne biztos.Az eddigi tapasztalataim baromi jók. Már a 13PM-em kijelzője is bőven elég volt nekem, de ez a készülék túllép rajta. Valami eszméletlen ezen tartalmat fogyasztani.
A rendszert még meg kell szoknom, nincs akkora különbség az IOS-ről váltva, mint számitottam, de azért vannak dolgok, amiket be kell állitani
Kamerában én nem érzem gyengébbnek, mint a 13PM-et, ami még ma is baromi jó képeket tud lőni, talán annyi, hogy kicsit fakóbb képeket készit, a főkamera, de ez nyilván szerkeszthető.Két félelmem van a készülékkel, az első, hogy mennyire lesz ez a ház időtálló és mennyire fogja birni a gyűrődést hosszútávon, másrészt az akksi idő.
Azt 1 hét után látom, hogy nem ez a legerősebb része a készüléknek. Valószinűleg a napi töltésre kell berendezkedni, (home officeban talán 2 nap meglesz), ami megint azt veti fel, hogy mondjuk 1-2 év múlvs, milyen állapotban lesz az akksi. -
DefJamHUN
aktív tag
-
Gyuzmo
csendes tag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Én S23 Ultra használóként vettem Fold 7-et, idén gondoltam először alkalmasnak kipróbálni egy hajlítható Samsungot, kíváncsi voltam, hogy nyújt-e valami pluszt. A vásárlásban nagy szerepe volt a kuponozásnak, az 512-es verziót kb. 520.000 forintra sikerült levinni a kuponokkal és banki visszatérítéssel, valamint az 50 napos kérdés nélküli visszavételi ajánlat is segített a döntésben. Ezen felül a ReGalaxy programmal az S23 Ultra is fel lett újítva kb. 13.000 forint ráfizetéssel: kijelző, keret, akksi, hátlap, töltőport cserélve lett.
A Fold 7 az elmúlt 2,5 hónap tapasztalatai alapján bejött, napközben összecsukva használom, mert mindent meg lehet vele csinálni, amit az S23U-n lehetett, este viszont filmezéshez, böngészgetéshez szuper a kinyitható kijelző. A korábbi Fold-okról nem tudok véleményt mondani, de a Fold 7 review-k ide vonatkozó állítása szerintem is igaz: ezt nem azért kell kinyitni, mert összecsukva használhatatlan, hanem mert a nyitott állapot hozzáad a használati értékhez.
Mivel home office-ban dolgozom, így az akksi kevésbé problémás, de határozottan lassabb a töltés, mint az S23U esetén, még a 45W vs. 25W különbség is érzékelhető.
Használni ugyanúgy használom ezt is, sok böngészés, Youtube, email, chat, minimális játék. Mindegyik telefont naponta töltöttem/töltöm, az S23U újkorában kb. 10 óra képernyőidőt tudott, nálam, a Fold 7 összecsukva tud kb. 10-12 órát, kinyitva kb. a felét, szóval abszolút nem vészes. Napi 8-10 óra bekapcsolt kijelző megvan, így a stand-by értelemszerűen kevesebbel járul hozzá a fogyasztáshoz naponta.Kamerát kb. 2x használtam, pont jó. Hangszórók a méret adottságokhoz képest teljesen vállalhatók, de azért az S23U hangjai picit "teltebbek".
Nekem a toll sem hiányzik, nagyon ritkán kellett csak használni.
Az biztos, hogy kényes kütyü, nagyon vigyázok rá, és a home office miatt is kevesebbet van zsebben, de a belső fólián így is vannak már karcok, kopás nyomok. Elvileg 3 éven keresztül évi 2 ingyenes fóliacsere jár, de ez akkor sem Gorilla Glass Invulnerable. A használatból adódó fólia kopáson kívül viszont nincs semmi baja.
A kuponozott árért szerintem teljesen megéri, hiszen a hasonló tudású sima Samsung telefonok sem olcsóbbak, viszont ez multitaskolásra sokkal inkább alkalmas. Teljes áron viszont biztos nem vettem volna meg, annyival nem ér többet egy Ultra telefonnál. Mindenesetre az S23U-t nem raktam teljesen félre, backup telefonként szolgál, hangozzon ez bármennyire is furcsán.
-
Egyébként én eddig meg vagyok elégedve a foldal teljesen, stabilan, jól müködik. Számomra elég jó képeket készít (nekem mondjuk a fold 5 is jó volt
) Még mindig nem kötöttem rá biztositást. Tokokkal ki hogy áll Benks tokot végül használ valaki hosszabb ideje? tapasztalat? Erről van valakinek esetleg tapasztalata? [link] Az akksi az én felhasználásommal nagyon jó már a fold 5-el se voltak komoly problémáim (ha mégis az évi max pár nap amikor van nálam powerbank alapból) de a fold 7 egyértelműen erősebb nekem akksiban kicsit. Bár ehhez az is hozzátartozik hogy drasztikusan kevesebbet nyitom ki mint a fold 5-öt nem gondoltam volna mert azt hittem ezt is kinyitom minden miatt majd de pont annyival lett szélesebb a külső hogy az agyam valahogy úgy gondolja reflexből hogy megtudom oldani a külső képernyőn is amit éppen csinálok. A másik az hogy olyan vékony lett hogy könnyű elfelejteni hogy kinyitható
. Asszony pár hete is összekeverte a félsötétben az A54-el mert már kb. ugyanakkorák a dimenziók. -
Nekem még most is akciósnak mutatja a fekete-fehéret 3390ft, én is behúztam egyet mikor megláttam még délelőtt.
Eldiablo: Alza adhatna még egy kis kedvezményt neki miattad eladtak még legalább 3 ilyet (ha nem többet
) Nekem is volt ilyen késett valami füles 2 hetet ami nem is volt sürgös a végén a 8500ft-os fülesre adtak 10.000ft!!-os kupont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő