- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
vinczetibor #102 üzenetére
A mások véleménye (mit ad isten) megegyezik azzal, amit magam is tapasztaltam. Sőt, ők kritikusabbak voltak.
-
válasz
vinczetibor #194 üzenetére
Őszintén mondom, hogy bár kitartana nálam addig egy telefon, de mostanában 2 havonta cserélem. S23U sokáig bírta, februártól egészen a Fold5-ig, de hiába szeretem és tetszik stb, ha kijön az új szifon tuti váltok rá..
-
Maxxy10
addikt
válasz
vinczetibor #157 üzenetére
Kb 10 perc alatt szét lehet szedni a telefont.
-
domos
senior tag
válasz
vinczetibor #157 üzenetére
Ez a standard eljárás (szerintem), ahogy írtam, mi is nettó új telefonokat kaptunk vissza javítás után, pedig csak pl. töltőcsatlakozó gondja volt, de cseréltek mindent is.
-
gilfoyle
őstag
válasz
vinczetibor #155 üzenetére
Egyetértek a leírtakkal. A hajtogatós telefonok meg tudják változtatni a használati szokásokat - legalábbis nálam sikerült. Már nem jó a 6.5+ -os kijelző + tablet ha a közelben van, minden kell egyben.
Kb. a 3-as megjelenése óta olvasgatom a különféle Fold fórumokat, csoportokat, sokan panaszkodnak a kijelzőtörésre, talán a 4-es széria jobban is törik mint a 3-as. A javításra, illetve a mondvacsinált okok miatti elutasításra is volt több panasz, főleg amerikai, indiai, és persze itt a PH!-n. Ez van sajnos.
Nagyon remélem az 5-ös már jobban fogja bírni. -
Maxxy10
addikt
válasz
vinczetibor #149 üzenetére
Hova vitted be?
-
Beantech
aktív tag
válasz
Nem értem ezt a fólia hisztit a Samsungnál. A fold 3-ról pl. pár hét alatt szép lassan feljött mert nyitásnál mindig beakadt kicsit a zsanérnál.
-
opr
nagyúr
válasz
Ezt tőle kellett volna megkérdezni...
-
Dr. Akula
félisten
válasz
vinczetibor #130 üzenetére
A gyári adatok sose a valóságra vonatkoznak, el kell osztani őket minimum 2-vel. Erről nekem a fogyasztási meseadatok jutnak eszembe, minden robogóra 2.5 litert adtak meg, állítólag valami tesztpadon valakik valahol kimérték... Szóljon aki 3.5 liter alá tudott valaha is menni vele...
-
Beantech
aktív tag
válasz
Egyébként én nem vagyok meggyözödve arról hogy azzal növeled a kijelző élettartalmát ha nem nyitod ki szinte soha a telefont. Szerintem az is árt neki ha "beáll" a hajlításnál és merevebb lesz könnyebben elpattan, persze aztán lehet hülyeség.
-
Snoop27
őstag
válasz
Ez nem túl megnyugtató.
-
MrCsiT
addikt
válasz
vinczetibor #117 üzenetére
Parancsolj. Nem kicsit lepett meg a megosztott tapasztalat a Fold 4 tulajtól.
Igaz, ez nem pár nap alatt volt, de mintha olyat is olvastam volna ott.
-
worxland
addikt
válasz
vinczetibor #102 üzenetére
Miért kell találgatni? Nálatok nincs net? Az egyetlen, amit érezni kell, a gyűrődés, ott tényleg rá vagyunk kényszerülve, hogy elfogadjuk azon több tucat ember véleményét, akik fogták, tapintották a telefonokat. De látni ott is lehet a különbséget.
-
worxland
addikt
válasz
vinczetibor #96 üzenetére
Egyik se. Ez mit von le a telók tulajdonságaiból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest