Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz LosBlancosRM #89 üzenetére
" Én azt sajnálom, hogy "miattatok" nincs rákényszerülve a Samsung, hogy érdemi fejlesztéseket hozzon." - nem, a globális konkurencia hiánya miatt nincs (nem volt) rákényszerülve. De most kapják a pofonokat rendesen: Pixel Fold, Honor Magic V2, Oneplus Open... Mindegyik jobb telefon.
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
veterán
válasz LosBlancosRM #88 üzenetére
Hol írtam ilyet, hogy nem érte vagy megérte?
Megéri váltani Fold 4-ről 5-re? Nem. Váltottam? Igen. Ilyen ez a technikai őrület.
Évek óta minden évben váltok az utóbbi időben pedig "ugrálok" iOS és droid között folyamatosan szóval tisztában vagyok vele évről évre milyen "fejlődés" történik a telefonokkal mind a két oldalt.#89 Neked nagyon nehezen megy az értő olvasás ahogy látom. Hol írtam én olyat, hogy csak nekem lehet? Ki véd bármit? Egyszerű kérdést tettem fel. Aki a gyűrődésre panaszkodik 99%-ba nem használt még ilyen telefont, mert ha használta volna tudná, hogy bekapcsolt kijelzőnél egyszerűen nem veszed észre, hogy ott van.
Levegőben dobálózva tapasztalat nélkül állítani valamit kép esetleg videó alapján az next level stupidity.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
boksz
senior tag
válasz LosBlancosRM #89 üzenetére
Miért, a többi készülékgyártó rá van kényszerülve?
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
veterán
válasz LosBlancosRM #47 üzenetére
S3-rol S4-re sok értelme volt váltani?
Fold 3-at majd a Fold 13-al hasonlítsd.
Ettol hülyébbet nehezen tudtál volna kérdezni.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
válasz LosBlancosRM #48 üzenetére
Te meg az ilyen információval teletömött hsz-től,ami megmondja a tutit. Gratulálok, ma is beszóltál valakinek, megvan a napi örömöd.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest