- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
worxland
addikt
válasz
vinczetibor #102 üzenetére
A mások véleménye (mit ad isten) megegyezik azzal, amit magam is tapasztaltam. Sőt, ők kritikusabbak voltak.
-
worxland
addikt
Most pedig engedelmetekkel távozom, a Xiaomi CEO végre befejezte a bullshit nyomatását. és végre talán a Mix Fold 3 is szóba kerül, így inkább arra figyelnék.
-
worxland
addikt
Én meg Fold 4-et és 5-öt próbáltam eddig, csábított, de annyira nem jött be. Amúgy nem nekem tetszett a Pixel Fold, nekem más a preferenciám.
Kínai importban egyetértünk, arra várok, hogy helyben lehessen megvenni valamelyiket és már pengetem is a zsetont - most már remélhetőleg nem sokáig, a Magic Vs-t már majdnem megvettem. Utána visszatérünk a nagymellényű szövegedre a "nincs tapasztalatod" témában. -
worxland
addikt
-
worxland
addikt
válasz
vinczetibor #102 üzenetére
Miért kell találgatni? Nálatok nincs net? Az egyetlen, amit érezni kell, a gyűrődés, ott tényleg rá vagyunk kényszerülve, hogy elfogadjuk azon több tucat ember véleményét, akik fogták, tapintották a telefonokat. De látni ott is lehet a különbséget.
-
worxland
addikt
Töltés: nem mindenki este akar tölteni, és semmilyen teló nem bír ki egy napot mindig (legyen szó játékról, vagy esetemben alkalmankénti hotspotról). Ha te nem érted, azért nem a világ a hülye.
Súly: ha ez elég indok lenne, akkor mindeki még táska-telefonnal járna (de hát mé', mégse akkora a súlya, mint egy telefonfülkének?)
Gyűrődés: nagyon nem igaz, és egy telefont nem csak nézünk, hanem hozzá is érünk.
Kamera: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.
Akku: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.
Vastagság: azt mondtam, hogy jobbak, ez továbbra is igaz.Nem csak a Vivo, sőt. Inkább a Magic V2 és a ma bemutatásra váró Xiaomi Mix Fold 3 (igaz, az nem lesz globális terjesztve a hírek szerint).
Képarány: az egész net azzal van tele, hogy mennyi embernek nem tetszik, és mennyire rajonganak az eltérő arányokkal rendelkező más telefonokért, de biztos megint mindenki más téved és csak te tudod a tutit.
Toll: én, veled ellentétben nem látok a jövőbe, hogy ezt ilyen magabiztosan ki merjem jelenteni. Én annyit írtam le, hogy van tolltámogatás, ez továbbra is igaz. -
worxland
addikt
válasz
vinczetibor #96 üzenetére
Egyik se. Ez mit von le a telók tulajdonságaiból?
-
worxland
addikt
"Miben?" : töltés, kijelzőméret, vastagság, súly, képarány, kamera, akku méret, gyűrődés.
"a toll támogatásról nem is beszélve. Olyat egyik konkurens sem tud." - dehogynem, Magic V2
"Kamerában, gyűrődésben, a szélesebb külső kijelzőben, meg töltés sebességében meg nem annyival jobbak, hogy az ellensúlyozza a hiányosságaikat a Z Foldokhoz képest." - ebben teljesen eltér a véleményünk. -
worxland
addikt
válasz
LosBlancosRM #89 üzenetére
" Én azt sajnálom, hogy "miattatok" nincs rákényszerülve a Samsung, hogy érdemi fejlesztéseket hozzon." - nem, a globális konkurencia hiánya miatt nincs (nem volt) rákényszerülve. De most kapják a pofonokat rendesen: Pixel Fold, Honor Magic V2, Oneplus Open... Mindegyik jobb telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest