- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanis
aktív tag
Ez valóban érdekes : )
Egyébként az én véleményem az, hogy a helyesírás is igényesség kérdése. Az ly/j hibák - súlyosságuk ellenére - személy szerint nem idegesítenek annyira, mint az igekötők helytelen használata (vagy ha valaki nem hagy szóközt az írásjelek után). Nagyon sokszor előfordulnak még egyetemi levelező listákon is a "Megtudná valaki mondani..." kezdetű levelek, plusz előbb is "meglehet érteni így is"... Mindegy, nem szólok, nem idegeskedem, pusztán saját anyanyelvével szemben igénytelennek könyvelem el (és szerintem sokan mások is) az ilyen embereket. Úgy gondolom, hogy nincs jó mentség arra, ha nem figyel az ilyesmire az ember.
Az enyhébb hibák egyébként nem nagyon szúrnak szemet. (Csak, hogy egy példát hozzak, "veszi a fáradságot", nem pedig fáradtságot.)
Ez ugyanúgy az ember saját döntése, mint mondjuk az igényes öltözködés, megjelenés, munka...
-
kano
nagyúr
Óóóó a fenébe. Nem így akartam fogalmazni a mondatot és utólag javítottam. De tudom, ez már csak mentegetőzés.
Na tessék, én is elírok néha dolgokat.
zoleeno1
Nem tehetek róla, engem az is idegesít. De az legalább telefonról írva elnézhető.
Na most már tényleg hagyjuk ezt a témát és beszéljünk arról, hogy
MIKOR JÖN A JB SGS2-re??? -
-
kungzi
veterán
elhiszed nekem, hogy ez a teló még GB-vel is odaveri a legtöbb ICS-s telót? ha kijön rá a JB, akkor meg pláne
(#5941) bee_jay
elég érdekes, nekem kicsit szaggat, ja és csak 758MB ram elérhető a Jeboo 827-hez képest. Addig tesztelem, míg nem jön a Jeboo 1.1d, mert az támogatni fogja az Exfat fájlrendszert is SD karin
-
Reag3nS
senior tag
Én is így vagyok ezzel. Most a T oldalán az van kiírva, hogy nem kapható, további készlet várható.
Be is állítottam a készlet értesítőt, tegnap jött e-mail, hogy megérkezett a készülék (mondjuk az oldalukon még mindig azt írják, hogy nem kapható
), de nem tudom mi tévő legyek. Ez a SOD aggaszt engem, pedig nagyon tetszik a telefon és a hardvere teljesen jól kiszolgálna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest