- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
widi
tag
válasz
vitezlejszlo #10451 üzenetére
Nekem pl. ilyen van, ezt a fajtát merem ajánlani. Véleményem szerint ne tévesszen meg, hogy szilikonos, ez tökéletes gumis, jó fogása van, elegáns, olcsó és tartós.
-
kasee
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #8026 üzenetére
Én korábbival, most 18.i van fent is tapasztaltam
-
nggabi
félisten
válasz
vitezlejszlo #8054 üzenetére
kb jah, max kapsz pár spanyol appot, azokat kigyomlálod.
porse:
hámostmiva
nekünk már a leakekben is benne volt
-
nggabi
félisten
válasz
vitezlejszlo #8049 üzenetére
megáll egy fekete autó a házatok előtt és elvisznek narancsot szedni
grat a hivatalos romotokhoz. akksi milyen? van multi view?
-
knyitogato
őstag
válasz
vitezlejszlo #7554 üzenetére
Így csináltam, wipeokkal, mégis laggolt. Pedig de jó lenne nyers droidot használni.
-
Weeman1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5605 üzenetére
Holnap után kiskedden,
borjú nyúzó pénteken.Land
Én nem mondtam hogy rossz,
csak érdekes hogy az Arc képei szebbek. -
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5043 üzenetére
Utána olvastam a dolognak és az van amit gyanítottunk, 4.1.2 alatt még nem működik a GetRIL
"Android 4.1.2
None available yet.
Do not flash any of the modem/ril files below on 4.1.2 as they will not work properly " -
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5238 üzenetére
csak annyira, mint eddig is, egyszer csak bejön
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5043 üzenetére
Jaja, nekem is a tipikus SoD van, csak a 8mp-es restart segít. Próbáltam 2g only-ban, ugyanaz van ott is sajna. + jelentem, kipróbáltam mind a 4 lehetőséget, aminél pipa volt, de egyikkel se volt hálózat sajna
-
Fuji82
tag
válasz
vitezlejszlo #5037 üzenetére
nem...rootolva van a telefon és sikerült...a számlálót kell nullázni a menüjében, legalul
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5027 üzenetére
áhh semmi így utólag, meg amúgy se dumálhatnék nagyon, senki nem kényszerített. A lényeg, h ok minden.
Viszont ugye én vagyok az, aki semmiből sem tanulés van itt még3 pipás RIL a listában, csak kipróbálom azokkal is
kungzi: ja értem, köszi
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5022 üzenetére
nahh miután átéltem 2-3 kisebb hátsó kamrai infarktust, vissza tettem az xxls6 RIL-t és van hálózat!
Viszont így meg nem egyezik a GetRIL szerint.
Egyáltalán miért van a Baseband résznél XXLQ6?
Valaki akinek JB leak van fent, de még inkább, akinek arma, nézzen már meg plz, h neki mit ír.
És köszöntem a segítséget, utoljára akkor volt ilyen élményem, amikor 32 óra nem alvás után, véletlenül a note2 kernelt toltam ráEz mondjuk tanulságos volt, legfőképpen azért, hogy nyóc helyen legyen efs mentésem...
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5019 üzenetére
megpróbálom.
ha a beállítások, mobilhálózat menübe akarok lépni, akkor azt írja helyezzen be sim kártyátna szal, előtte azt írt, hogy:
RIL: xxls6
Baseband: xxlq6és erre, hogy ez nem passzol és töltsek xxlq6 ril-t
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5015 üzenetére
I9100XXLS6-ot írt, meg, hogy ez nem stimm és töltsem le, most ez van és azt írja egyezik: "I9100XXLS6 (Android 4.0.4)" a Baseband pedig I9100XXLS6
De mi ez a 4.0.4, amikor JB leakből főzött rom van a telómon?a 4.1.3 azért van, mert a rom készítője így nevete el az Armageddon romot, de 4.1.2 leakből az alapja.
Igen, azt tettem fel, ami ki volt pipálva(#5018) kungzi: nem sajnos
Sosem zárt még le a telóm, ilyenkor, ha baj van nem kéne dobjon valami hiba üzenetet? Mert ez most semmit nem csinál, csak bebootol, de hálózat nélkül...
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5012 üzenetére
nem, nem ok minden, mert hálózat továbbra sincs, csak az imei maradt
hogyan tovább?
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #5003 üzenetére
megcsináltam, pár nap múlva írok, mert volt, hogy napokig nem csinálta
kérdés: mi az a RIL?
ööö szopó van, mert restart után nincs hálózat
Gyári T-mobile függő.
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #4999 üzenetére
na ezt köszi szépen, ki is próbálom gyorsban, hátha...
kungzi: ja... és ráadásul dudál is...
-
SteveJobs
őstag
válasz
vitezlejszlo #4731 üzenetére
Ami nálam van meg se mukkan se kép se hang.Semmire nem reagál.Fogta magát aztán kész.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Próbáld megtisztítani az akkuérintkezőket.
-
hariboh
tag
válasz
vitezlejszlo #4732 üzenetére
+111111
Még sose volt ilyen gyors a telom cm10.1 elott -
Klarsa
tag
válasz
Üdv, hasonló probléma van az én 1 hetes S2-mel is! Csak nálam nem akkor kapcsol ki amikor kimegyek a szabadba, hanem bent a szobámban mikor az asztalon van. Senki nem nyúl hozzá és amikor meg akarok nézni rajta valamit akkor veszem észte hogy kikpacsolt a telóm. Viszzakpacsoláskor meg az aksi tőltöttségi szintje kb10%-ot esett. Érdekesség hogy nem csinálja minden nap, de amikor elkezdi akkor egy nap akár 4x is kikapcsol.
Még nem jöttem rá mi okozhatja. a tegnapi kódos hardreset sem oldotta meg a problémám. Amivel meg majdnem sikerűlt téglásítanom a telóm, de szerencsére megúsztam
(Sajnos már későn kaptam az infót hogy nem lett volna szabad megtennem)
-
Gloob
addikt
válasz
vitezlejszlo #4553 üzenetére
B . U . É . K !!
Vagy inkább nem. Vagy melyik holnap? Egyszer csak igaz lesz az a holnap! Igaz, hogy ma van a tegnap holnapja, és ma van a holnap tegnapja, így akár ma is jöhet(ne). -
Barto
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #4355 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Nekem a feleségem S1-e csinált ilyet. Sokáig Froyo volt fent, majd feltettem egy SlimBean 2.9-t neki. Ment 1,5 hétig. Egyszer elkezdett újraindulni. Nem kapcsolt ki, mint nálad, feszt recovery-ben indult el. Ezt követően romcsre hegyek, de mind csinálta. A vége az lett, hogy most van fent egy CM 10 sema kernellel. Azért sema, mert abban volt a recoveryben olyan menü az Advenceden belül, hogy Clear Init.d. Alatta volt két menü még, mind a kettőt engedtem. Az egyik Clear sema manegger settings vagy mi meg még egy volt ezen opció fölött. Így ment megint 2-3 hót, majd megint előjött. Megint végig nyomtam ezt a 3 ponot, és most várunk. Nem tudom, de lehet az S2-s CM kernelében benne vannak alapból ezek a pontok.
Miért írtam le? Mert ami közös a két esetben, hogy használat/terhelés alatt sosem jött, csak alvó (zsebben/táskában/éjszaka szekrényen) állapotban.Remélem adtam ötletet/tippet.
-
hariboh
tag
válasz
vitezlejszlo #4364 üzenetére
Csak szokásos (
) pesszimizmusat fejezte ki az exynos forraskodjainak nem publikálása miatt. Meg hogy mar nincs sok ideje az s2nek.:/
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #4360 üzenetére
Ja ok akkor, bocs, csak a "kikapcsol a telóm a zsebemben" problémával aki eddig jelentkezett, annál mindnél kiderült, hogy SoD van
Bekapcs után az akksi menüben nincs nagy mértékű leesés? Pl 40%-nál kapcsolt ki és 20-on van amikor vissza
-
Kerio
őstag
válasz
Szia!
Én találkoztam ilyennel, éppen egy hete. Bár nekem a VK6.4-el csinált ilyet. Egy Wipe Cache/Dalvik Cache megoldotta a problémát.
-
zoleeno1
veterán
válasz
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #3820 üzenetére
1. Talán mert a Christmas miatt nincsenek beküldött frissítések?
2-3. Semmi ilyesmit nem tapasztaltam a legutolsó 1223-as NIGHTLY-val bezárólag... -
Jadro
veterán
válasz
vitezlejszlo #3313 üzenetére
Tipikus CM10-es hülyeség. GetRIL programmal tudod megnézni hogy egyezik-e a modemed a rommal és ha nem akkor le is szedi neked.
-
Arcanis
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #3313 üzenetére
Ez RIL (Radio Interface Layer) crash. Általában modemcsere megoldja, de van olyan CM10 ami sajnos mindig csinálja (modemtől függetlenül)
-
bajusz66
aktív tag
válasz
vitezlejszlo #2744 üzenetére
Legalább csütörtökig húzzák már ki,mert megyek vissza ausztriába melózni és akkor jövök haza,szétb@sz az ideg ha előtte kint lesz
-
SzlobiG
félisten
válasz
vitezlejszlo #2744 üzenetére
Persze hogy lesz.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #2622 üzenetére
Én nem találkoztam eddig ezzel a problémával (bár nálam mindent a Tasker kapcsolgat ki/be).
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #2630 üzenetére
persze, csinálja, 5 napja kb nem volt bekapcsolva a wifi...
"Nem lehet, hogy valami telepitett program rasegit?"
Most rásegít e, azt nem tudom, de mielőtt szervizben volt ezzel, ahogyan az írtam is pár hsz-el ezelőtt, kipróbáltam szűz 4.0.3, 4.0.4, leak JB alatt is. Szűz alatt értem, hogy semmi külső program nem volt telepítve. Ugyanúgy csinálta akkor is.
-
busman
veterán
válasz
vitezlejszlo #2628 üzenetére
Honnan az infó?
-
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #2620 üzenetére
Próbáltam én szűz rootolatlan telóval, Dori-val, amit írisz, PhilZ-vel, mindig ugyanaz volt sajna...
A-Bag: Nincs mit. Figyelmesen olvasd át az 1 hsz-t, többször is, emésztgesd mielőtt bele vágsz
Valamint ha 4.0.4 van a telódon jelenleg, akkor NE wipe-olj, mert brick bugos és féltéglát csinál a telefonodból! Csak akkor wipeolj 4.0.4 alatt, ha rootolva van, pl PhilZ kernellel. -
zoleeno1
veterán
válasz
vitezlejszlo #2618 üzenetére
Ez 4.0.3 alatt volt kifejezetten. Én a wifit szinte nem is használom rajta, napokig be sincs kapcsolva, leginkább a mobil netet használom csak rajta.
-
SzlobiG
félisten
válasz
vitezlejszlo #2271 üzenetére
Nem jön.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #606 üzenetére
Olvass vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest