Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
-
tomi7711
aktív tag
válasz
tomi7711 #33036 üzenetére
Sziasztok.
Majd 2 hete volt egy ilyen hülyéskedése a telefonomnak: http://prohardver.hu/tema/samsung_galaxy_s2_fuggetlenites_off_tilos_olvasd_e_2/hsz_33036-33036.html
2 napig csinálta, azóta semmi, hiba nélkül működik.
A gond csak az, hogy 1 hét van még a garanciából (11.08). Segítsetek már, mit csináljak? Leadjam így a szerviznek? Nem akarom, hogy a lejárta után
egyből javíttatni kelljen... -
Tosee
őstag
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
tomi7711 #15546 üzenetére
Óóóó...Nagyon rég beszélgettünk itt a fórumon erről:
Elő is kerestem:
A szeretett Brigante hozzászólása
Ennyit erről
Öreg róka nem vén róka
-
bumlet
csendes tag
válasz
tomi7711 #15313 üzenetére
Nekem nem melegszik fel a teló, és ha töltőn van akkor nem produkálja a tüneteket. Egyébként eszeveszetten gyorsan fut minden a leak verzióhoz képest. A leakben pl. angry birds szaggatott de ezzel a rommal olyan folyamatos mint még eddig soha.
Csak ez a kikapcsolós dolog ne lenne. -
riov
tag
válasz
tomi7711 #14876 üzenetére
IMAP-ra átállítottam, és le is szinkronizálta a bejövő leveleket (ami alap ezen protokoll esetében ), de azt nem is gondoltam volna, hogy a kimenő levelek is szinkronizálódnak a szerverrel és a telefonról küldött levelek, mindenki számára elérhetők.
Ez, hogy a viharba van ???
Az IMAP nem a bejövő levelek protokollja, mint a POP3, a kimenő levelekért az SMTP felelős ?
Persze a lényeg, hogy működik!
Köszönöm mindenkinek aki érdemben hozzászólt !
-
zoleeno1
veterán
válasz
tomi7711 #6784 üzenetére
Telepítsd fel a Wake Lock alkalmazást és használd Partial_Wake_lock módban. Mindig legyen bekapcsolva, ha nincs töltőn a telefon. Az akksit ugyan szívja, de tűréshatáron belül szerintem. Van itt aki több mint 1 hete használja (.zSoLTi.), azóta nem volt SoD-ja.
(#6744) .zSoLTi.: Igen, én is így vagyok vele, inkább ez mint a SoD.
(#6789) Hina: Gyári, és nem beta romot kell használni - semmi köze hozzá (legalábbis a legtöbb esetben), full gyári rom/ok mellett is csinálja...
-
khorvat
senior tag
válasz
tomi7711 #5641 üzenetére
Magas uptime azt jelenti nem rakott fel se romot se kernelt, nekem is csak azért volt a elmúlt idöszakban 5x újraindulásom mert ennyi kernel frissítés jött ugye lockscreen fagyi javítás , samsung chip bug, linaro gyorsulás stb. mindig érdemes volt az újabb jeboo-ra áttérni!
Ha vmi jön a telefonra ami jobbá teszi azonnal használni akarom, a befektetett tökém így dolgozik a leghatékonyabban és így szolgál ki 100%osan a teló minden igényemet mind gyorsaság mind kényelem terén!szal nálam magas uptime = ritkán frissített rendszer , tele sebezhetöséggel, konzervatív felfogás ami megy ahhoz ne nyúljunk csak éppen ez nem fogja elöre vinni a világot!
-
Feenyx
aktív tag
válasz
tomi7711 #5630 üzenetére
Az egy dolog hogy nem indította újra. Ez elég használat függő is. Pl. mióta megvan a nexus 7-em, az s2 kevesebbet van használva és december 18 óta csak 1x volt újraindítva, de az is csak azért mert vizsgán "szükségem" volt rá, és újraindítottam biztos ami biztos alapon
de a nexus előtt se nagyon indítgattam újra, csak ritkán, pedig azért elég sokat volt használva napközbe, estére mindig töltőt kívánt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Micro Four Thirds
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest