Hirdetés
Aktív témák
-
Weeman1
veterán
Mennyivel előrébb járnak keleten.
-
Arcanis
aktív tag
Igen, lényegében az a helyzet amit kungzi ír: Amíg 4.0.4-es gyári romhoz tartozó kernel van fenn, addig nem szabad wipeolni.
Tehát amint másik romot szeretnél felrakni, vagy wipe-olni, le kell cserélni a kernelt nem-gyárira. (Fontos továbbá, hogy bizonyos recoveryből felrakható zipek wipeolnak, tehát mielőtt akármilyen recoverys update-et raksz fel bizonyosodj meg arról, hogy nem wipeol semmiféle particiót)(#39849) kungzi: SuperVerda87 részemről már nem vicces, több okból kifolyólag is úgy gondolom, hogy valaki szórakozik:
- Egyrészt: eleinte olyan igazi balfas*ságokat írt, mostanra meg az "érded" szó ismétlése, a mondatvégi írásjelek utáni szóköz elhagyása és a szándékos elgépelések adják hozzászólásainak "humor"-tartalmát.
- Másrész: a hozzászólások kronológiai sorrendben túlzottan nagymértékű elbutulást mutatnak, ami azért még a hülye emberekre sem jellemző... Pl [2012.06.24től] és most -
kungzi
veterán
majdnem az összes európai verzióban van, ebben van
a gyári romokban van brick bugos gyári kernel, a custom romok legtöbbször custom kernellel vannak ellátva, tehát azok nem tartalmazzák ezt a hibát
de nyugodtan felrakhatod a gyári 4.0.4 romot is, csak egyből tegyél fel custom kernelt, siyah stb...
-
gpek
tag
GPS téma, szerintetek számít a telefon lokalizációja a jelfogás tekintetében? Mert az enyém fene tudja milyen asszony Y ja Hivatalos telenoros, és hamarabb talál holdat 4 ből 2-3 szor mint az enyém.
Még mindíg érdekel ki mit tud a KOR jelű produktról... Érdemes esetleg honosítani, egyáltalán lehet normálisan vagy ne piszkáljam?
-
tisvol
aktív tag
Egyszerű kíváncsiság.
Valaki ROM-ol, azokat próbálgatja, én meg gondolam ezt. Az előző telefonom belső GPS-e egy rakat kaki volt, vettem hozzá külső vevőt azzal atombiztosan és gyorsan volt jel mindenhol. A vevő megmaradt, gondoltam kipróbálom. Ennyi a történet. Hosszab távon nem próbáltam a navit még, most fogom először és rögtön hegyek között.
migabi24: köszi próbálom is!
-
medium84
aktív tag
-
hito
nagyúr
Nem találtam
Helyette viszont itt egy másik. Nem olyan látványos rajta a dolog amiről beszéltem, de 5:11-től talán észre lehet venni. Nekem elfordítva kisebbek az ikonok.
-
ERPY
őstag
Valamilyen adatkapcsolat természetesen kell, hisz hogyan működne akkor? Mikor elindítod, hozzáadhatsz fiókokat, mondjuk skype, vagy facebook, msn. Onnantól azokon bevagy jelentkezve. Beszélni csak az imo-s emberekkel tudsz, a többivel csak chat-elni. Képet file-t bárkinek tudsz küldeni, mert az imo szerverére kerül fel a küldendő, és a másik a chat ablakba linket kap róla. Nekem már majdnem minden ismim ezt használja, így mindenki elérhető egy appon belül mindenhol.
-
Gergőkee
aktív tag
Jön a szokásos kérdéssor.
-Dolphin Browser van-e telepítve,
-külső SD van-e a készülékben,
-appok vannak-e a belső memórián kívülre telepítv?Ha bármelyikre igen a válasz, akkor először ezekkel kezd.
Ha mindegyik NEM, és mégis újraindul, akkor factory reset, majd kezd el 3-as csoportokban visszarakni az appokat.Bár hozzászólásaid alapján még neked ilyen nem fordult elő korábban. Mostanában tettél fel valamit?
-
Rototti
senior tag
Ábrával nyitás? A lock screen feloldásra gondolsz?
Nekem nem ilyesmi a gondom. Csak azt tapasztalom, hogy néha, amikor előveszem a telót, megnyitni egy alkalmazást, vagy pl a beállítások menüpontot, akkor miután rápöccintek az appra várnom kell 2-3 mp-t mire betölt (addig mintha megfagyna a rendszer, app ikonja kap egy kék kijelölést és áll), holott normális esetben szempillantás alatt ott van. Nem a játékokra gondolok, hanem olyan egyszerű app-okra, mint a Gmail, Reader... -
csabám
addikt
Hálózat erősségét és az akksi időt befolyásolja.
Wifi erősségért a kernel felel.A kód nem jó, agabe kijavította. Egy csöppet elkottáztam.
-
ERPY
őstag
Ha a fogyasztás nem számít, akkor browser+. Próbáld ki, állítsd be, használd. Kenterbe ver mindent az tuti. De sajnos zabál. Bár amikor összehasonlító tesztet csináltam a Dolphinnal, az sem evett sokkal kevesebbet ha jól emlékszem.
Egyébként elhiheted, nekem sem volt szívem csücske a mini, de különben délre lemerül a tella, ha használja az ember. Azóta összebarátkoztunk, megszoktam a használatát, és ha erre képes azt mondom igen, ha szükséges használni kell vegyesen egy komolyabb böngészővel.
Az elmúlt napok tesztjeivel csak arra voltam kíváncsi, igazándiból mit is bír, ha használva van. Ez azért kell, ha elviharzik valaki a picsbe egy erős napra, nehogy már egy tetves fényképet ne tudjak csinálni délután 3-kor, mert vinnyog a tella az akksiért. -
Szelley
senior tag
javított link.., brutális hogy tényleg így haza lehet vágni a telót
Erre azért odafigyelhetnének, nem csak rommerek tesznek fel romot, hanem zöldfülüek is
az meg hogy írásban figyelmeztet, nem hinném hogy sokan komolyan gondolnák hogy téglásítani lehet pillanatok alatt (köztük eddig én sem!)
-
Psytech
őstag
Az új 3.1.1-ben a CM9-es kernelváltozás már átültetésre került, így azzal már nincs probléma. Ott azzal lehet probléma, hogy egyéb CM9 alapú (hydro, ressurection) romok még nem a legújabb CM9-et használják alapul (amelyikük még nem frissítette arra), azzal nem megy a 3.1.1 siyah.
-
somnia
senior tag
Köszi, de elkéstél vele.
Nem akart összejönni, legyalultam, most újfent kk5 van rajta.
Szerintem elég nagy szégyen a Samutól, hogy ilyen sz@rt kiad.
Hárman voltunk ma a szervizben romfrissítésre, a másik kettőnek nemcsak a power gombos menüje volt tré, de a SIM-et sem látta.
Az enyém legalább látta.
Béke poraira. -
Rotate
veterán
LPS vagy LP7 vagy LP4
Root kernel azt szedd ami a te kernel verziódnak megfelel... ugyanitt első HSZ-ben hülyebiztos leírás is van
Odin
XXLPQ stock kernel
TriangleAwayKies frissítés elvileg leszedi a rootot, de Odinnal is vissza lehet állítani gyárira, első hszben van rá leírás
-
zseko
veterán
... Néha jó. Na ezen dolgok miatt nem akarom én a rootot.....
Hagyjuk már az ilyen hülyeségeket már bocsánat, odinnal normálisan kirootolod semmi ilyen nincs. Egyszer sem volt gondom vele. Nem különböző "csodamódszerekre" kellene véleményt mondani. Persze ha valaki a garancia miatt nem mer belefogni odinnal azt teljességel megértem, de ne mondjunk már véleményt olyanról amit ki sem próbáltunk.
(Ha jól emlékszem volt itt olyan, hogy úgy mondta rá valaki az ics-re azt hogy rossz, hogy sem a végleges nem volt kint csak béták, sem fel se akarta tenni személyesen kipróbálni.) -
Rotate
veterán
az nem úgy működik
az az elfogyasztott százalék 40%-a... tegyük fel 65%-on állsz valamikor, és azt írja, hogy Kijelző 50%, az azt jelenti, hogy az elfogyasztott 35%-nak a felét a kijelző fogyasztotta el, és nem pedig azt, hogy abból az x órából amit ment a telefon, annak a fele alatt be volt kapcsolva a kijelző...
-
ERPY
őstag
Nem egészen úgy van az.
R2, gyakorlatilag a képen látszik, mihelyt csináltál valamit esett is a töltöttség. Egyáltalán mit csináltál vele? Zenét hallgattál csak?
Azért mondtam, hogy nem a kijelző ideje számít, abból alap akksival is kilehet 7 órát hozni. Azon van a hangsúly, hogy ha valami fut rögtön esik az akksi ereje mint a kisangyal. És ez nagyon trágya az ICS-be. -
the radish
senior tag
Sikerült h.szög nélküli rootolást különösebb buhera nélkül az általad linkelt módon végrehajtani?
Őszintén megmondom, nem akarom túlbuherálni a készüléket, de a KIES frissítette ICS-re, de Odinnal vissza kellett tenni a gyárit a sok fagyás és egyéb hiba miatt.
Viszont TB-al szeretnék jó pár alkalmazást "hidegre" tenni az akksi idő és az adatforgalom miatt, de ugye ehhez root kéne.
Ezért is kérdeztem, mert Te dicsérted.
+1: Van arról info, hogy gariztatás esetén hogy lehet unrootolni?Köszi előre is.
-
R2D20208
addikt
Dehogy linkelek ide bármit is. Sőt inkább mint eddig is csak keresztülnézek írásain mostantól is. Na de az az ovoda se legyen,hogy vki nyilvánosan engem figyelmwsztget olyanért, ami t írok. Főleg ha ugyanabban a hangnemben írom mint én kaptam. Szvsz ha már vki tanárbácsi, akkor a másik félre szóljon Pl : " héjj hogy beszélsz xy - nal, ha az nem szólt hozzád ?"
De én mint írtam befejeztem vele . ( én is )
Brigante. Nem rád értettem . De ne szedjünk már szét egy embert hiénafalka módjára. Csak azt láttam több ember egyet piszkál. Ne bántsuk egymást.
-
Gloob
addikt
Szia Zso!
Látom azért a P500-on még mindig kitartasz a ROM-olás mellett! Itt hogy bírod ki, Te aki a P500-on szinte minden Nightly ROM-ot kipróbáltál, és utána jöttek a Hunor féle verziók? Nálunk az asszony SGS2-je csak rootolva van és semmi más! Neki még mindig az LPQ magyar független van. Nekem is viszket a tenyerem egy kis SGS2 ROM-olásra, de amíg Ő nem kéri, addig tartóztatom magam az ilyenektől. Őszintén szólva nagyon kipróbálnám, de.....!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows XP
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Villanyszerelés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Videó stream letöltése
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 3DKRAFT.HU - PROFESSZIONÁLIS 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest