Új hozzászólás Aktív témák
-
Multi13
tag
válasz
-Valinas- #854 üzenetére
Köszi a megerősítést, teszek egy próbát vele.
@tibike01
Members appban kell kérvényezni. Ki kell tölteni pár adatot és feltölteni az S24 vásárlást igazoló számlát. Ezt követően feldolgozzák és visszajeleznek, hogy jogosult vagy-e a promócióra. Legalább is én most itt tartok.@tms+
+1 -
tms+
aktív tag
válasz
-Valinas- #595 üzenetére
Szerintem is ez lehet benne.
Chat:
Valóban bevezettek egy PIN kódos megoldást, csak azokon az eszközökön férsz hozzá a chat előzményekhez, amiken megadod a kódot. Nekem, ha belépek új eszközökön,akkor automatikusan kéri a kódot és beszinkronizálja az előzményeket.Névjegyek:
Ha a Google-ben vannak, akkor nyisd meg a Névjegyek appot és bal oldalt felül a három vonalnál tudod állítani, hogy honnan jelenítsen meg névjegyeket.
-
Lala6
őstag
válasz
-Valinas- #519 üzenetére
Az is lehet, hogy az alkatrészeket kikukázta és összerakta újra a telót, egy része a tiéd, más máséból van. Még azt sem tartom lehetetlennek, hogy teljesen legálisan csinálja.
Annó ahol én dolgoztam szervizben (nem mobil) nem nézte senki (és nem érdekelt senkit), hogy a régi alkatrészekkel mi történik. Elvileg visszakell adni az ügyfélnek, gyakorlatilag senki nem vitte el. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
-Valinas- #519 üzenetére
" ... és ez miért gond?"
Igazából nem értem a problémádat. Pláne, ha igaz az elméleted, és kaptál egy új telefont.
IMEI számot nézted?#521 adamssss
Az alsó a tiéd? Mármint az i15 Pro?
"Remélem reszelnek majd a sw-en... " – ja, azt csinálják az S22 óta. És, hogy a "tökéletesre csiszolt" sw.-nek ne okozzon gondot az esetleg újabb hw., így ahhoz nem nyúlnak.
Vegyél az asszonynak S24 Ultra-t, ha a "szifonhoz" (pláne a Pro-hoz) akarod hasonlítgatni. -
Assimilator
őstag
válasz
-Valinas- #181 üzenetére
Ennyi erővel akkor az Árukereső is lehetne vicces számodra. Nem kell összehasonlítani, hogy mennyibe kerül a kívánt termék az aquán/alzán vagy a mediamarktban...
Ez most minek kell? Szólt valaki hozzád? Kíváncsi lennék rá, hogy a barátaidnak is ennyire logikusan érvelsz vagy direkt fórumra tartogatod ezt a magas színvonalat? A kettőnek semmi köze egymáshoz, ezt te is tudod, de annyira meg kellett mondani, nem bírtad ki, igaz...
Az előrendelési kedvezmény meg nem kupon... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest