- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #22213 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi problémát. Bluetooth hangminőség szerintem nem változott. Tv streaming meg hát... ugye 6.0 alatt asszem még tökéletes volt, natívba nyomta át a tartalmakat. 6.1-el a hülye screen sharingot használta már. Nálam itt már nézhetetlen lett. Csúszott a hang, fos droppolt a kép, színek fakóbbak lettek. Tegnap néztem először filmet így tv-n, 7.0 alatt. Továbbra sem natív a küldés, de nem csúszik a hang, színek oké, fps dropp minimális. A lejátszás vezérlés továbbra sem működik távirányítón, tehát megállítani,beletekerni csak telón lehet. Majd hétvégén még tesztelem. Nézhető lett így, de nem hibátlan a dolog,mint 6.0 alatt,de a 6.1-hez képest sokkal jobb . Nekem továbbra is hatalmas érvágás egyébként, mert korábban egyik telefon sem tudta natívban a médiát átküldeni, mind a hülye screen mirror funkciót használta erre. Az s23 ultra tudta...
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #17482 üzenetére
Majdnem minden nap használom az autót és megy a telefonról a zene, Bluetoothon. 1 hétig szabin voltam. Ma hazafelé jövet kapcsoltam zenét és valami fura volt. Nem volt meg valahogy az a telt hangzás, a basszus olyan kopogós volt csak inkább, meg azt egész hangkép olyan lapos volt. Mondom mi a bánat, megnéztem a fejegységet,azt hittem el lett állítva az EQ véletlenül, de nem. Azután eszembe jutott, amit írtál. Picit állítgattam a fejen a hangzást, most elmegy,de korántsem olyan, mint volt. Úgyhogy bekaphatja a Samsung tényleg. Az a szerencse, hogy kurva jó telefon ez az S23u. De bassza a csőrőmet nekem is, hogy a 100%os telefonból csinált a Samsung szoftveresen egy 90%ost számomra. Az elbaszott screen sharing az itt javasolt appal megoldódott, a zene hm, elmegy. De nem jó irányba halad az S23u szoftver. Remélem később orvosolják ezeket . Bár max a one UI.7.0 szerintem,ami majd változást hoz megint. Ezekkel a havi frissítésekkel tuti nem.
-
szkutyi
addikt
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #17320 üzenetére
Csináld már meg egy fóliával azt, amit a fentebb linkelt videóban mutattam. Nem 100%os védelem közel sem az üvegfólia sem, de hogy nagy mértékben tudja csökkenteni a törés esélyét, az tuti . A sima fólia karc ellen oké, semmi másra nem jó. Az üvegfólia esetén a erőhatást jó esetben azzal csökkentő, hogy elnyeli nagy részét, törik vagy reped. Persze így is van esély mögötte a kijelző sérülésének. De fólia mellett semmi sem fogja elnyelni az erőhatást. Ahogy korábban írták, ez fizika. Lehet ezen pörögni, csak semmi értelme.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Kleroo #16755 üzenetére
Így nagyobb volt a drámai hatás 🤣
Apropó Ai, korábban szó volt arról hogy valaki hiányolta mert mennyivel egyszerűbb karikázni és így fordítani vele. Hát kipróbáltam, esküszöm nekem lassabbnak és macerásabbnak tűnik mint egy gyors screenshot és küldeni a Google lensnek.
Nem mellesleg ezzel így ömlesztve lesz a szöveg, míg a Lens kicseréli a képen az angol szöveget. Egyelőre nem lettem előrébb az Ai featureökkel. -
-Maci-
addikt
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #16147 üzenetére
Egyből rohantam megnézni nálam mi a helyzet. Ha nem is napi szinten, de heti 2-3 alkalommal biztosan használom a smart viewt. Telefonról tolom tvre a filmeket. És... SZAR lett. Akadozik, használhatatlan. Komolyan nem hiszem el. Eddig minden telefonom egyszerűen csak tükrözte a telefon képernyőjét, a film lejátszás darabos volt nem is használtam. Az s23u isten király volt, hogy veszteségmentesen tolta át a tartalmakat, egyik legjobb funkciója számomra. Erre elkúrják
beszarok, komolyan.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Kleroo #15772 üzenetére
Hát nem tudom, az azért gáz ha nem csak azt az 1 bizonyos android lejátszót használom, akkor kb semmilyen a hangzása, az milyen már?
Anno az S2-m volt ilyen, mondjuk annak hírből is szar volt a DAC-a, kb 1-2 eq kellett hogy elfogadható legyen. Én abban hiszek hogy akkor jó valami ha mókolás/állítgatás nélkül működik a számomra megfelelő módon. Ok imádok mókolni, de az jó jobbá tételéről szól.
-
VanAzAPénz
aktív tag
válasz
Kleroo #15768 üzenetére
Úgy látszik erre is érzékeny vagyok
.
Kb amivel bajom van, azzal másnak is akad, szóval nem csak én érzem így.
A Oneplusnak Aptx codec támogatása van, bár ebben az esetben hót mindegy mert a fogadó oldal nem támogatja csak az SBC-t.
Úgy kápzeld el hogy van 1 Vivo-n (na annak nem semmi hangja van, még Jack-s Wolfson Dac-s) és azzal tök természetes volt hogy úgy szól ahogy annak kell. Aztán vettem a Oneplus-t aminél kifejezetten figyeltem az AptX meglétére hogy nincs jack és az is úgy szólt hogy nem tünt fel hogy valamelyik is jobb/roszabb lenne.
De az S23-nál azonnal, ahogy írtam nagyon halk volt, kb mintha fele lenne de azt sikerült majdnem normalizálnom, de a dinamika tartománnyal nem tudok mihez kezdeni. Pontosan én sem tudom hogy mi nem kerek, de olyan élettelen lett a zene. -
Surfym@n
senior tag
válasz
Kleroo #15755 üzenetére
Jól összefoglaltad, s emellett azt se feledjük, hogy egy jó fotómasina se fog senkinek adni, látásmódot, reflexeket, szépérzéket.
---
Egy jó képnek 3 kritériuma van:
1. Legyen jól exponált (konyhanyelven: ne túl világos, ne túl sötét)
2. Legyen éles (nem egyenlő az agyonélesített de bemozdult témával)
3. Legyen jól megkomponálva (ez a legnehezebben megfogható dolog, itt jön be a művészi érték, itt válik el a fotó és a fénykép egymástól)Ebből szegény hardver csak a 2. kritériumban tud segíteni (dual pixel AF, lézeres távolságmérés...), illetve az 1. kritériumban annyit, hogy a rendelkezésre álló fényt a lehető legjobban próbálja hasznosítani (fényerős objektív + minél nagyobb szenzorméret + minél gyorsabb képfeldolgozás)
Mióta van AI kicsit már kapunk plusz segítséget ahhoz, hogy az első kettő kritériumnak megfeleljünk, DE ennek az az ára, hogy már nem csak hozott anyagból (expo pillanatában a rendelkezésre álló fotonok által képződött pixelekből) dolgozunk, hanem beleviszünk idegen forrásból vagy algoritmusból ("szintetikus") pixeleket.
A hardveren túl kell ugye a fény (1. kritériumhoz) és a mi elménk (3. kritériumhoz). Ezek egyikét se tudja helyettesíteni a legszuperebb, legdrágább masina sem.
-
bcl
senior tag
válasz
Kleroo #15534 üzenetére
Nem, nem kezel.
A legtöbb, ami többmonitoros kezeléshez hasonló kihozható belőle, az annyi, hogy tableten (telefonon nem!) be lehet állítani valamilyen "continuity mode"-ot (nincs tabletem, csak olvastam róla Redditen, szóval lehet, nem jól emlékszem a nevére), és akkor a tablet saját képernyője + a monitor együtt használható. Tabokon ugye van "natív" dex, nem csak külső kijelzőn.
A telefonokon nincs ilyen lehetőség. -
mgTerminator
veterán
válasz
Kleroo #15520 üzenetére
Magyar a fejlesztője és anno rengeteget használtam így beszéltem is sokszor a fejlesztővel.
A beállításokban fel kell venni a szálakat 256 és 64-re, így több emberhez tud csatlakozni és gyorsabban tölt lefelé. Nem véletlenül van benne ez a lehetőség, mivel ha túl sok emberhez csatlakozna akkor lehalna a net a telón vagy belassulhatna.
Ezek régen meg is történtek, azóta nem tudom hogy mi lenne ha.... De ennyi szálnak elegendőnek kell lennie, a túl sok peer kapcsolat néha lassít is.Egyébként az is segíthet a tempóban hogyha nyitsz portot neki a routeren. Lényegében ugyan úgy működik mint PC-n.
Én már nem használom mert építettem szervert amin automatizálva vannak a dolgok.
-
Gardaai
senior tag
válasz
Kleroo #15368 üzenetére
Érdekes volt.
Visszaálltam 1x-re pár órája, de innentől nem zárkózom el a 0.5x-től, néha-néha visszaállni rá.
Pörgős tőle a rendszer, de elveszti a finomságát, ami úgy tűnik számomra fontosabb.
Nagyon kínai gyártó érzést keltett, olyan volt amit videókon szoktam látni pl. Xiaomi, OnePlus-nál, a gyors animációkkal kompenzálnak.
Az zavart leginkább, hogy mindenhol leveszi az animációt. Galéria lapozás, social appokban ide-oda navigálás, billentyűzet amikor megjelenik/eltűnik, mappa kinyitása stb.
Jó volt a lelkemnek visszaállni 1x-re és kicsit lépegetni ki/be appokba. Valóban az appok megnyitása kicsit furának hatott (bezárás nem), lassabbnak éreztem, de valahogy mégsem.
Régebben csináltam FHD+ra visszaállás majd WQHD+ra megint pár nap / hét után.
Akkor értékeli igazán az ember mit is tud a telefon. Vagy jelen esetben mennyire jól összerakták végre az animáció részét is.
Meg tudom érteni azt aki így használja, de én maradok az ínyencek táborában.
Nekem sebesség < finomság (nem mintha így lassú lenne).
De nem hamarkodom el a kijelentést, honlap kiderül 1x-en milyen lesz az élmény újra. -
Gardaai
senior tag
válasz
Kleroo #15304 üzenetére
Hiszek neked. Lássuk a medvét.
Átállítottam 0.5x-re min. egy napig. Régen próbálgattam még talán S7, S8 időben, de borzalmas élmény volt.
Most valóban nem olyan rossz érzés mint régen, sokkal jobb animációnak köszönhetően, nem csak lepuffan a helyére. Továbbra is kicsit gagyi. Meglátjuk változik-e a véleményem. -
Gardaai
senior tag
válasz
Kleroo #15294 üzenetére
Lehet, de sose használtam droidon sem, mert számomra elviselhetetlen a használat, ha nincs egy szép fluid animáció amit látok. Nekem attól nincs "gyorsabb" érzésem, inkább gagyi hatást kelt.
Bizonyára köze van ahhoz, hogy animációkkal is foglalkozom és a szép átmenetek adják hozzá a wow faktort és az értéket. -
Richie86
senior tag
válasz
Kleroo #14997 üzenetére
Basszus, erre nem is gondoltam, köszi hogy szóltál
Nem igazán hinném, hogy bajom lenne a 8 GB RAM miatt, de ha mégis, az kiderülne a 14 nap alatt. A jelenlegi telefonom 128 GB-os, és van még 67 GB szabad helyem
Így nekem még a 256 is túl sok, az 512 egyszerűen totál felesleges lenne, emiatt döntöttem a legkisebb tárhely mellett, így 297.000-ért szerintem nem volt rossz vétel -
mgTerminator
veterán
válasz
Kleroo #14957 üzenetére
Kb hasonló appok vannak mind a kettőn, de a tabletről pár hiányzik illetve vannak appok pl banki amiket kb sose nyitok meg a tabon.
Nem csináltam részletes tesztet, ez csak olyan használatbeli tapasztalat. Messenger van, insta, WhatsApp Chrome és még pár. Insta, messenger kb sosincs megnyitva. Talán a Chrome eszik a legtöbbet, játékra egyelőre nincs időm bár van telepítve. -
arcitec
addikt
válasz
Kleroo #14859 üzenetére
Ez is szempont, de az is tényszerű, hogy azért cserélnek sokan telefont mert szar lett az akksi és ha lehet pikk pakk új akkut belerakni akkor nem.
Szóval neked nem, sokaknak meg igen ..
U.I: Ráadásul ha visszaolvasol, bizony vannak jelzések, hogy akik ütik vágják akku szempontból, azoknak már akár 2-3 év után kotlik meg. Az más kérdés, hogy telefont cserélnek... -
Rise17
tag
válasz
Kleroo #14733 üzenetére
én csak azért keveslem mert maga az one ui elég sok ramot zabál .Igazából mind1,ha megjön Odin-al szépen megy a legújabb fw fel rá,letörlöm a sok felesleges appot és megnézzük hogy muzsikál. Én azért használok facebook,tiktok,messenger,instagram párost,ezek azért zabaljak a ramot rendesen.Ha kevés lesz visszaküldöm és veszek 12/512-t. Ram Plust én biztos nem fogom bekapcsolni,az csak lassítja a telefont meg szépen nyirbálja meg a tárhelyet. Nekem 88+ 17 ezer forint online kedvezmény volt rá a telekomnál,így jött ki 377-re,havi 17re ennyiért én bevállalom,max elállok tőle ha nem jön át. Mondjuk besírnék hogyha kevés lenne,mikor az Iphone 13-ban ami most van nekem kemény 4gb ram van és pörög rendesen(igaz az Ios jobban optimalizált)
Félek kicsit a samsungtol , legutolsó élményem 1 Galaxy s8+ Exynos-al 4gb ram-al na az veszedelmesen laggolos volt.... -
-
DeFence
tag
válasz
Kleroo #14599 üzenetére
Mondjuk belegondolva, beltérben zoom nélkül csinált csak normális fotókat az is.
De most hogy mondod tényleg volt ilyen észrevételem nekem is amit írtál.
Összességében nem volt rossz az a teló.
De ugyanezt erről a telóról is el lehet mondani, ez sem rossz
Minden körülmények között, mindenkinek megfelelő telót nagyon nehéz csinálni. Van amelyik kamerában erősebb de mással van baj. -
-
-
L_ajos
őstag
válasz
Kleroo #13878 üzenetére
A legnagyobb hibát az ilyen 2elemzésekkel" ott követik el amikor a "fotós világban"-t összemossák egy (drága de mégis...) mobiltelefonnal.
Irreális minden elvárás belepaszírozása, és amúgy azt sem értem hogy ha nem 10*10 méteres helyre szánod az elkészült fényképet, miért is hatalmas vita a szenzorok mivolta, képek lófaxnyi különbségei stb... Nem ekvivalens.
A telefon betölti egy "mini számítógép" szerepét és még elég jó minőségű fotós/videós képességet is kap. -
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Kleroo #13382 üzenetére
Nem is igazán probléma, a szó szoros értelmében, inkább fura döntés nekem. Már a 20U is 12GB-al jött 128-as méretben is. 21U-ból volt 16GB-os az 512-es.. majd 22U-nál ez kimaradt, de 12GB-al volt mind. Erre jön a 23U 8GB-al? Miért? Nem volt elég chip? Vagy ennyire jól sikerül optimalizálni az új androidot? Esetleg ilyen jó lett a oneui memóriakezelése?
[Bát itt olvasgatva, tényleg fejlődött..]
Ha jól tudom, a samsung maga gyártja ezeket a ram modulokat, házon belül. De gondolom drága volt nekik a snapdragon, valamin spórolniuk kellett.. még szerencse, hogy csak ezen.
A kamerával egyetértek. Hiába az Expert RAW, ott is ugyanez sajnos a képfeldologzás. Pedig a SOC/HW többre lenne képes. Rossz kezekben van a kamera szoftveres része?!
Magic 5 Pro-t használtam két 23Ultra között..na annak a kamerája, ugyanezzel a snapdragonnal durva mit tud. Azt a rendszert/SW-t kellene egy az egyben átpattintani az ultába, és nem lennne gond semmivel..
Vagy ismét elválasztani a Note és az S szeriát, külön a pen-nek hely, és külön a jobb kamerának.. egy percig sem gondolkodnék, melyiket venném. 3x ha elővettem a pent.. akkor is csak szagolgatni.
-
bcl
senior tag
válasz
Kleroo #13328 üzenetére
Ezt én is észrevettem a Messengerrel.
A megoldás az, hogy ki kell lőni a Messengert, és mikor újraindítod, ott lesz a szöveg. Tehát elkezdem gépelni, ellépek, majd vissza, és a szöveg nincs ott. Felfelé söprök, kilövöm a taskot, és elindítom újra. Voilá!
Fura, de így van!Egyébként sosem szoktam kilőni semmit, a telefonra bízom. Ilyenkor viszont segít.
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Kleroo #13325 üzenetére
Gondoltam rá, nézegettem is, de semmi ilyet nem találtam. Volt fr után clean is, de az sem szüntette ezt meg. A kamerát nem csak megnyittottam, hanem legtöbbször videót és képet is készítettem, majd visszanéztem, esetleg szerkesztettem/vágtam is rajta. Ilyenkor nekem már nem maradt bent 8GB-os eszközön a chrome. Ami azért volt bosszantó, ha épp itt írtam valami hosszabb hsz.-t vagy épp hirdetést raktam fel, akkor kezdhettem előröl begépelni.
Nem az pár ms idő volt a tényező, míg visszanyílt az app. Bár így hogy mondod, lehet ez a chrome sara inkább? Nem próbáltam még a samsung böngészőjét, pedig tudom, hogy jó. Lehet itt lenne az ideje..
Mivel monitorozol ilyeneket?
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Kleroo #13315 üzenetére
Igazából most semmi különös. A chrome-ban is csak 7 ablak van nyitva, nem tudom minek neki ennyi ram, de nem sajnálom tőle.. Azért van, hogy használva legyen.. Viszont ezt mindig bekapcsolom, ez befolyásolhatja, mennyi marad szabadon. Nálad ez az alapértéken van? Ha igen, nem csoda, ha nem rakja tele. Teljesen más úgy a memóriakezelése a oneui-nak.
Ez a 4.-dik S23 Ultra a kezemben.. azt hagyjuk, miért.
Mindegyik így működött, szerintem az (user) Error/glitch-et kizárhatjuk. Mondhatnám hogy én meg fejlesztőként használom, dev eszköznek..de akkor nem lenne fair az összehasonlítás. Vagy az nem elég power?
-
-
csubííí
senior tag
válasz
Kleroo #12785 üzenetére
Az utóbbi jópár napban az volt a gond, hogy sehogy nem frissült. Nálam csak írta, hogy frissít, de napokon keresztül nem csinálta meg, ha hagytam volna a háttérben ment volna a semmiért. Pár napja jött automatikusan egy frissítésének látszó üzenet, de míg manuálisan nem frissítettem nem váltott újra. Már rendben, manuálisan nézve nem próbálkozik a végtelenségig, hanem jelzi, hogy a legújabb van fent.
-
spileraaa
senior tag
válasz
Kleroo #12352 üzenetére
Hirdetésben van kép a telefonról de valószínűleg akkor utánzat
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
Kleroo #11966 üzenetére
Az a baj már a tököm tele volt , meg volt szó szerint 10 percünk ,hogy elérjük a vonatot, jah de kb asszony miatt is nem mondtam semmit kb, nyeltem 3at ,(hogy ez mit csinál bazdmeg) leszedte 3x meg szarrá fújta, mondom ez kész pluszban a hajszáritó is pff..
jah de végén mondta kell 24 óra, aha ok a kosz meg a hajszál kifog simulni?
Amúgy este én lemostam tiszta vízzel, és vissza raktam! Érdekes nincs piszok most, max szar , mivel búbis egy kettő része , mindegy addig jó míg lesz gyári fólia! -
belashx
senior tag
válasz
Kleroo #11701 üzenetére
Valaki beírhatná, hogy mennyiért vette az S23 Ultrát a megjelenéskor. Nyilván azokra gondolok, akik foglalkoztak az ár csökkentésével(előrebdelés, kuponok, ilyesmi).
Sajna akkor még nem figyeltem ezekre a dolgokra, mivel csak jövőre akartam cserélni az S20+5G-t, de az a bogár, ha beindul...
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #11695 üzenetére
Én nézegettem anno ott is. Illetve néha ránézek csak kíváncsiságból. Én 400 alatt nem igazán látok gyári garis bontatlant. Ami van 400 alatt általában már közel fél éves, vagy előfizura vásárolt, vagy GSM garis. Nem tudom ki hogy van vele, de nálam az nem játszik, hogy pl előfizus és megveszem 350-380( írunk letiltas elleni papírt marhaság) vagy mondjuk 4-5 hónapos telo, ami oké hogy külsőre újszerű, de nem tudom hányszor esett, aksi mennyire degradálódott stb.. 600ert én sem vennék ultrat, sőt semmilyen telefont sem, de még 500ert is nagyon húznám a szám. 430ert sikerült megvennem újan, samsung webshopban. Annyiért azt mondom oké. Ezt viszont más is össze tudja legózni. Persze szép a hardver aprós 350-400as ár a 600hoz képest (médiába már 520) de ha kicsit utána néz az ember, akkor nem sokkal drágábban tud saját magának, gyári bontatlant venni hivatalos helyről.
-
-
klaya86
senior tag
válasz
Kleroo #11689 üzenetére
Én pl nem azért biztatom a várásra, mert bármiben is gyengének találnám a 23u-t. Hanem ahogy írtam, egyszerűen közel van a következő. Amúgy a véleményem az, hogy az 22u után a 23u szintet lépett hardveresen és szoftveresen. Szerintem a 24u minimálisan lesz jobb. S23 szerintem is közel tökéletes telefon. Amiben jobbat el tudnék képzelni az s24u esetében, az a gyorsabb, legalább 60w töltés. De hát ugye maradnak a 45w-nal.
-
Lajmund
őstag
válasz
Kleroo #11689 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy mindig az egy évvél ezelőttit éri meg venni ár értékben. Ugye az ár lényegesen kevesebb de már egy év alatt szénné van csiszolva a szoftver. Én is csak a snapdragon proci miatt vettem új korába ezt a telot de ha a 22-be is az lett volna akkor azt veszem. Ugyanez ha iphone-t akarnék venni akkor a 14 pro maxot venném nem a 15 prot. Mivel ezekre a csucsokra sok a támogatás úgy is cseréled előtte szóval az az egy év nem oszt nem szoroz. Ugyanez igaz a pc hardverra is. Inkább egy gennel régebbi csúcs mint az aktuális közép kategória ár értékben így éri meg. Ha lenne 23 ultra jó árban nem várnék a 24-re.
-
-
válasz
Kleroo #11238 üzenetére
"Nem birok betelni vele, hogy mennyire gazdagon szól az összes korábbi telóm után"
Ezt én is észrevettem! Előtte az S22U-t sz@rrá állítgattam, hogy valami értelmeset ki tudjak belőle hozni, hát nem sikerült, elfogadtam ez ilyen. Így inkább külső háttértárból szólt a zene.
S23U-val viszont megdöbbentő a különbség( és semmit nem állítgattam hozzá...)
-
mgTerminator
veterán
válasz
Kleroo #10604 üzenetére
Milyen autó? Nagyon sok függ a fejegységtől is! Anno volt egy 2004-es Suzuki Forenzam, sokáig a gyári kazettás fejegységgel használtam amíg szó szerint el nem füstölt akkor rávettem magam hogy vegyek bele egy egész jónak mondható fejegységet (anno 50 körül volt) és miután beraktam, full gyári hangszórókkal úgy szólt hogy kishíjján bekönnyeztem
-
arcitec
addikt
Ember ha van min 5 kilód nyilván...
Azé nem gondolod, hogy valaki min. fél millás vadi új telót ott nyúzat veled a nemzetinél?
Elmész a Medimakt-ba vagy Auchan stb és ott tudsz vele simán képeket lőni...
De azért a 108MP, meg a 200MP közt van egy kis különbség ám ...
#9990Oldman2: Akkó vigyed. Egyébként meg amilyen haszontalan hozzászólások vannak ittennek, lehet, hogy igazad is van .. Egy normális kérdésre nem kaptam itt még választ ...
U.I: Béta verzióval szarakodni egy ilyen géppel ,, no comment ...Ja oszt nem érti mé fagy le ..
Ja, meg tok és fólia nélkül mé karcosodik, pedig nem azá adott ki több mint fél millát .. Hagyjuk is ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged