- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Eli577
senior tag
válasz
Rotate #31581 üzenetére
Isten lássa lelkemet én szerettem
. Csak most még el tudtam adni viszonylag jó árban, a másik meg az, hogy már régóta ácsingóztam egy ilyenre. Mondjuk kalandos története volt annak, hogy szereztem meg...múlt hét szombaton volt még két telóm, aztán vasárnaptól tegnapig egy se
.
Most ismerkedek. Olyan idget-et nem tudsz, ami az ébresztéseket írja ki egy hosszabb vízszintes sávban?
-
Lilifee
tag
válasz
Rotate #31543 üzenetére
Osztom Rotate véleményét, a telóm T-s, hivatalos (kies) frissítésű XXKI1-el, soha nem fagyott és nem FC-zett, akksija iszonyat jól bírja a korábbi S1-emhez (és főleg a Desire HD-mhoz..) képest, ha nincs sokat nyomkodva 2 napig, ha nyúzom akkor is nap végéig símán bírja! Nekem a 2 év + 2 hónap gyári garancia sokkal többet ér, és inkább elviselek egy-egy apró röccenést néha, viszont nem is panaszkodom h merülne, fagyna, fc-zne.. Persze ez az én véleményem, nem muszáj egyetérteni vele.
-
sinead
tag
válasz
Rotate #31524 üzenetére
Sziasztok!
Nekem kb. hetente lefagy: kikapcsol, és nem lehet visszakapcsolni, akár órákon keresztül sem. De az is előfordul, hogy van kép, csak nem reagál semmire, és utána tűnik el a kép. Eredeti gyári.
Ami ennél sokkal jobban zavar a bejövő beszéd hang minősége!
Nagyon sokszor nem lehet érteni, amit a másik fél mond, annyira torz a hangja. Csak úgy tudok segíteni rajta, hogy bedugom a fülest, és azon már tiszta a beszéd. Van valami ötletetek, mi tehetnék? Valami beállítás? Tapasztal más is ilyet?
Valószínűleg a hívó fél telefonjától is függ, mert nem mindig van azért ez így. Kb 30-40%-ban, de természetesen mindig akkor, amikor valami fontos hívás van, és kínos, 5x elismételtetnem egy mondatot.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
mfranky
őstag
válasz
Rotate #31449 üzenetére
Mekkora vagy!
Ha már fóliafelrakásról volt szó, nemrég rendeltem én is, és raktam fel otthon... még jó hogy kettőt rendeltem, mert az elsőt én is úgy kikukáztam, mint a sz*rt...
Pepecselős, odafigyelős, minden kivágás a helyén legyen, óriási koncentráció... erre nem akkor hívnak telefonon? Szerinted? Elküldtem a pi**ba egyből aki hívott -
zelma
aktív tag
válasz
Rotate #31433 üzenetére
Azt jól teszed. Anno a Mio A701-en használtam egy darabig fóliát, mert valaki rávett a használatára. Nekem is szöszös volt egy kicsit, majd selejteztem és úgy is jó volt, pedig az a kijelző nem hozta a Galaxy S2 minőségét.
Mosolyra húzódik orcám a fóliázás rögös, sárga köves útján való szerencsétlenkedésen. Egyesek úgy erőltetik mint éhes ember a szarást! Ehelyett elég egy megfelelő bőrtok, és némi odafigyelés a használatot illetően.
Mielőtt valaki rávágja, hogy majd egy fél év múlva nézd meg a telód, annak üzenem, meg is nézem, de nem lesz vele gond... -
zseko
veterán
válasz
Rotate #31433 üzenetére
ejj, nem kellett volna kidobnod.. Én a Brandoval voltam úgy, hogy elsőre pöpecül felment, csak sikeresen vissza is szedtem a felső védőfóliával együtt. Másodszorra szöszös lett, gondoltam lemosom ha már mosható, úgy tiszta volt, de bemattult mint atom
mérgemben kézzel megdörzsöltem, akkor kijött a mattulás, de megint szöszös lett (meg ujjlenyomatos). Ezt vagy 5x játszottam el, én is mérgemben majdnem összegyűrtem és kidobtam, de találtam egy megoldást: celluxxal leszedtem róla a szöszöket, meg az lehozta az ujjlenyomatokat is. Igaz, hogy marha sokáig tartott meg pepecselős volt, és a telefonomon is megcsináltam mert mindig szállt rá valami
, de végül csak összejött
Még egy tanácsot olvastam, a fürdőben meg kell engedni a forró vizet egy ideig, hogy valamennyire gőz legyen bent (de ne sok), az megköti a szöszöket így fel lehet tenni egyszerűen a fóliát. -
-
zoo84
csendes tag
válasz
Rotate #31139 üzenetére
Igazad van, mindenféle gsm áruháznál azt írják, hogy bolti garancia, nem pedig samsung. Vaterán meg olyanokat látok, ahol ugyan van 2 év samsung garancia, de nincs számla. Hogyan van ez? A magyar t-mobilnál jelenleg nincs. Azt írják, hamarosan kapható. Ár.: 134.991 Huf. itt a német T-mobilnál meg drága. 589,95 Ajró. Nem tudom mit tegyek...
-
zoo84
csendes tag
válasz
Rotate #31007 üzenetére
Szia!
És az milyen hátránnyal jár, ha szürkeimportos? A garanciát tekintve asszem itt is 2 évre adják. Lehet, hogy 1+1 év, ennek utána érdeklődöm.
Amikor az LG-t frissítettem, és elment a magyar nyelv, akkor az azért volt, mert szürkeimportos volt? Ha igazából nincs túl sok hátránya a szürkeimportnak, akkor csak olcsóbb 20 ezerrel nem? -
-
Gizmo94
veterán
válasz
Rotate #31045 üzenetére
Ez eddig nekem még jó volt.
De egyébként van a bedside, ha ismered, eléggé jó kis app, abban is kiválaszthatod a gyárit alapot ébresztőnek. Ez olyan majdnem widget megoldás, mert a bedside-ban társíthatod a gyári ébresztőt is. Én ezt használom a Mobitobis ébresztővel társítva és eddig még megbízhatóan működött.
Ja, amúgy TBP , amit írtál az a Pirate Bay..
Mondjuk, asse rossz..
-
fecs
senior tag
válasz
Rotate #30900 üzenetére
Okosat ezzel kapcsolatban nem tudok mondani, ezt a verziót még nem próbáltam.
A fényerő beállítást felülbírálja vmelyik program? Én azt vettem észre, hogy a böngésző lesza@rja minimális megvilágítást. Amint elindítom, megváltoztatja fényerőt. Persze ez nem baj, csak ellent mond egy korábbi beállításnak. -
C.Brigante
veterán
válasz
Rotate #30678 üzenetére
5 óra kijelző, naaaaaaaaa.... hallod hülyére nyomkodtam így is a telefont, most vagy nagyot akartál írni (amiket akkor leírtál, h miket csináltál vele, nehezen tudom az 5 óra kijelzőzést elképzelni) vagy 2x nyomsz rá mindenre
de ha arányaiban számolod is a dolgokat, akkor is hamarabb lemerült neked
-
Prien
addikt
válasz
Rotate #30554 üzenetére
Én is imádom ezt a telót és ahogy nemrég írta valaki, hogy a laptopját sem viszi,ha nincs olyan dolga, hát én is pont így vagyok vele. Van,hogy 2x töltöm egy nap,mert erről msn-ezek, híreket olvasok, játszok, na és persze mobilarénázok.
Nálam ki van használva rendesen. Nincs is a piacon jelenleg más, ami után vágyakoznék, ez a legjobb. Majd egy Note-ra kíváncsi leszek élőben, de az a +1 coll kb. +50k...
-
HXY
addikt
válasz
Rotate #30285 üzenetére
az 1 centes microsd-t belinkelnéd?
én itt szoktam 1 centes dolgokat vásárolni: [link]
Két hónapja egy EasyCap digitalizáló volt. kb 10 dollár a rendes ára, Mo-n meg 4000 ft.
be kell rakni a terméket a kosárba, de nem kötelező kifizetni, vagyis ki is lehet venni onnan.
ha nem jön össze kellő számú vásároló, akkor nem megy le a temék ára. ilyenkor nem kell megvenni. -
Rotate
veterán
válasz
Rotate #30270 üzenetére
nah, végül 3 óra szenvedés, sok-sok driver törlés és felrakás, 2 kies újratelepítés, pár restart után, nem tudom hogyan, de egyszer csak elindult jól, 2 perc alatt lefutott, és felment az XXKI4 Kies-szel
azt hiszem nem csak a Kies hibája volt az egész, szerintem még az LG-ről maradt valami a gépben, és az keverte meg... állandóan az LGE Mobile Modem is beugrott az Eszközkezelőben... aztán addig variáltam, míg már nem csinálta, és aztán el is indult...
-
-
-
válasz
Rotate #30048 üzenetére
XXKI3-XXKI4 között annyi a különbség amit én észrevettem, hogy SOKKAL stabilabb és gyorsabb lett azóta a teló mióta az XXKI4 van fönt, ennyi
Igazad van tényleg nagyon stabil a gyári is, és a te döntésed kinek a pap kinek a paplan
Én is csak addig "bohóckodtam" amíg be nem lőttem a nekem megfelelő kinézetet és, hogy minden fasza legyen rajta! -
válasz
Rotate #30048 üzenetére
Ennek a telefonnak a lényege a romolás, ha nem romolod akkor RENGETEGdologtól megfosztod magad, mondom ezt úgy, hogy ezelőtt 1 hónappal kézzel-lábbal tiltakoztam én is a romolás ellen, csak tiszta ROM ez volt a jelszavam
Azóta pedig kipróbáltam majdnem az összeset, és leragadtam arra amit az aláírásomban láthatsz, amúgy pedig itt a fórumon KB 1000X le lett írva, hogy NE FRISSÍTS KIESSEL!!!!!!!!!! -
-
Varszegig
veterán
válasz
Rotate #29656 üzenetére
Itt nézheted:
Kies twitter(#29661) 56k: ez egy ír lokalizált verzió, biztos hogy ez kell neked?
-
killerjohn
addikt
válasz
Rotate #29674 üzenetére
nekem először és utoljára akkor rebootolt, amikor a 200Mhz-et UV-ztam 800mV-ra...
ha BIZTOS nem akarsz rebootolgatást, akkor fogd a KIES-t (igen, mindenki jól hallotta), és tegyél fel egy gyári ROM-ot, full wipe után, aztán élvezd. Ha meg haxolni akarsz, akkor vállald be hogy bizony Te is ronthatszel dolgokat, a technika ördöge is ott bújkálhat a szobád sarkában, illetve (legtöbbször) a főzött ROM-okban is lehet hiba dögivel. -
gyl66
tag
válasz
Rotate #29697 üzenetére
Én is O2X-ről váltottam. Nekem ugyan az is stabil volt, és a legtöbb hiba nem jelentkezett. Viszont ennél a készüléknél még nem igazán tapasztaltam hibát A ROM-ok stabilak. Van néhány extra alkalmazás ami esetlegesen tud hülyeségeket csinálni, de ezek igen ritkák. Csak javasolni tudom...
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Rotate #29697 üzenetére
Nekem csak gyári rom volt eddig fenn, nem akarok hetente romolni újra belakni stb. Nekem egy fagyás sem volt eddig. KOPP KOPP!!!!
Lsilent A héten raktam fel speedmod kernelt. Van egy felkiáltójel bootnál és ennyi.
Gyakorlott rommer (voltam) SGS1-en mindent kipróbáltam. Viszont az SII gyári romokkal rohadt stabil. Nekem nincs is kedvem darabokká romolni ezt a telót, ha különösebben nincs értelme. Nekem eddig ez a véleményem. -
trobi28
addikt
válasz
Rotate #29674 üzenetére
Nekem mèg sohasem indult újra magàtol,teljesen megbizhato ezért is szeretem nagyon.Gyári 2.3.4 és csak root van rajta.
Ezèrt is nem romolgatok,időm sincs rà meg nekem a legfontosabb a stabilitàs.
Nèha azon csodàlkozom hogy kibirja ez a vas ezt a sok rom cserèt ès hasonlokat.Persze ez az èn magàn vèlemènyem,mindenki azt csinàl a kèszülèkèvel amit akar.
Azon azèrt jokat mosolygok amikor jönnek a "siràsok" a 20-dik rom csere utàn. -
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest