- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Kérnék egy pici segítséget: a szinkronizálás ikonja fent beragadt, hiába reset, hiába Dalvik cache wipe.... És zabálja az akksit, iszonyú ütemben. Nincs bent a futó alkalmazások közt.
Hogy tudnám leállítani? -
agy73p
senior tag
válasz
hhatika #2596 üzenetére
Mondtam, h nem vok szaki
Most azért az interaktv, mert takarékosabbnak tűnik, mint az, amelyik max frekvencián pörög, de jó (490 körüli) pontszámot ért el a tesztelőn, és egyelőre nagyjából megfelelően működik. Eddig egyébként két gonddal találkoztam ebben a 2 napban:
városban lakom, de otthon 2G/3G között ugrálhat sztem gyakran és ez okozhatja az elérhetetlenségeket, hálózatkieséseket talán. Megint volt egy olyan bejövő hívásom, amelyik pár másodperc után megszakadt, és utána jött vissza a térerő. Sztem ennek van köze a kernelhez, de nem vok Linux programozó.
És ezt nem történt meg a CM7.2 kernellel. Vissza is teszem, bár azon meg csak 2 mód van: BCM21553 és performance. Én maradok a BCM-nél.
Inkább töltöm gyakrabban, de ne okozzon problémát. Ha okoz, akkor majd megírom.Tudtok olyan cpu frekis apk-t, amelyik alvó állapotban is rögzíti az adott frekvenciát és később vissza tudom nézni?
-
hhatika
tag
fogalamzhatok úgy, hogy ezzel kellőképpen elbizonytalanítottál...
hogy miért pont az interactive-ra esett a választásod nem tudom.....tényleg ennyire nekem kéne eldöntenem, hogy mit szeretnék a teótól? avagy másképp kérdezve, nem a governornak van köze ahhoz, hogy bizonyos dolgok nem működnek tökéletesen...? hm... -
agy73p
senior tag
válasz
hhatika #2594 üzenetére
Vannak itt többen, akik sokkal többet konyítanak hozzá mint én. Én inkább csak szeretem tesztelni :-)
Miután kb 10 perc után észhez tért és azóta megfelelően működik a cooperve, hagyom azt. Kernel: Interactive.
Egyébként teszteljétek ti is:
CPU Adjuster mutatja az aktuális CPU sebességet grafikonon, ez szépen mutatja, h mennyire gazdaságos az adott governor (tehát a választott kernel beállítás: ondemand, smoothass, stb) és mennyire "ideges" cpu ugrálás, ahogy mondják mások, mennyire agresszívre van skálázva.
Benchmark & Tuninggal pedig Run Full Benchmark-ot futtatok, azonos körülmények közt (tehát nem fut semmi más, a wifi be van kapcsolva) 4x egymás után és megnézem a pontokat. Nem mindig jön ki ugyanaz, de elég jó képet lehet kapni a teljesítményről.
Most nem tudom, h hol van a múltkori papír, de a legmagasabb pontszám a CM7.2 saját kernelével az alap beállításon volt, kb 550 jött ki, ha jól emlékszem. 500 pont felett azért már jónak mondható, ha takarékos a fogyasztás, akkor megérheti változtatni.
Próbáld ki, te is, ha van kedved hozzá. -
agy73p
senior tag
Felettem Dalvik cache utána cooperve kernelt, de ugyanaz. Gyakorlatilag minden 1 mp-el később történik meg, mint ahogy rányomok a kijelzőre. Újraindítás után után is ugyanez, szóval ismét felteszem a Thundert, most a 2.1-et.
És mindig leáll a Launcher 8 alkalmazás. Lehet, h csak azzal van baja?
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
ktomcat #2589 üzenetére
az egyetlen zavaró problémája az hogy az időképre azt mondja hogy az eszközöm nem támogatott márpedig az... Valakinek van valami ötlete hogy ilyenkor mit lehet tenni? Volt olyan eset, amikor az android verzióval volt a baja dehát 2.3.7-en vagyok ott pedg működnie kéne....
-
ktomcat
senior tag
h ha nem törlöd a dalvik cache-t akkor az rendesen be tud kavarni az új oprendszernél (nekem pl felteszi az összes appot amit még benne talál de működni már nem fognak viszont a helyet foglalják és kapom a hibaüziket folyamatosan :S Thunderrel nekem még ilyen lassúébredéses problémáim nem nagyon voltak, bár én már rég nem használtam az alap cm-et.
Nemrég jött ki ez a rom, pár órája tettem fel és nagyon bejött eddig (magyar nyelv nincs hozzá, csatolva van egy alkalmazás a 2-3. hozzászólás környékén amivel le lehet fordítani)
-
agy73p
senior tag
-
agy73p
senior tag
válasz
ktomcat #2585 üzenetére
hhatka: Én a CM7 saját kernelét raktam vissza. Ezzel tapasztaltam legkevésbé gondot, az üzemidő meg legkevésbé számít már. Az érdekel, hogy tegye meg, amit nyomok, ez a leggördülékenyebb és legsimább (nekem most). Ja, ennél max a wifi egy kicsit lassan éled fel néha.
Blackberryre akartam váltani, volt nálam egy teló 2 hétig, tetszett is először, de aztán lekarmoltam magam tőle, így arra nem váltok, az biztos. -
hhatika
tag
végülis akkor melyik kernelre mondanád, hogy stabil 98%-ban? Elég ijesztõnek hat az offline töltés bug, a feléledés utáni 2-3perces fagyi, a wifi elejtés... Mégsem lehet óránként a dalvik cache-t wipeolni. Vagy ezek valójában a kerneltõl vannak, vagy a custom romtól? Az jutott még eszembe, hogy a mem.bõvítés is csinálhat hülyeségeket. Az sd-n leharapott méret, a formázás típusa (ext2 stb), link2sd vs. Dat2ext... Szerintetek?
-
hhatika
tag
az honnan derül ki, hogy van-e egyáltalán már "mókolva" a telefon? azazhogy milyen esetleges customrom van rajta? rootoltnak rrootolt, azt látom... avagy fogjak hozzá a 4fájlos dologgal az elejétől?
köszi -
adsl
aktív tag
-
adsl
aktív tag
sziasztok.azt szeretném megkérdezni hogy tud e valaki esetleg erre a telefonra valami normális facebook-ot ami nem csinál annyi adatforgalmat mint a gyári.mert ez a gyári hát nem valami jó.legalábbis nekem.előre is köszi ha valaki tud valamit ajánlani!
-
nonee
aktív tag
válasz
quailstorm #2571 üzenetére
New Experience romot használja itt vki??
-
nonee
aktív tag
válasz
quailstorm #2569 üzenetére
Értem.nincs facebook appom!segítenél nekem egy linket kirakni a romról!légyszives
-
ktomcat
senior tag
Először is kikéne deríteni hogy sima ace-d van van ACE-I-d mert h ha az utóbbid van akkor jársz jó helyen. Amennyiben gyárin vagy nem biztos hogy elég az sd kártyát kiüríteni
agy73p: gyárihoz már importáltam egyszer egy másikat csak a 640x480as videó felbontás miatt de cm alatt nem hiszem hogy működne másikkal mert ahhoz is egy másikat importáltak be hogy működjön a flash és gondolom h ha lett volna jobb akkor azt tették volna be :S
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon SOSba kellene nekem segítség..
van egy ace telom..letöröltem minden alkalmazást és mégis azt irja ki kevés a hely.??!!
ez mitől van sd kártyát formáztam ,nem értem...vki segítene ebben? -
ktomcat
senior tag
válasz
janaman01 #2562 üzenetére
Amikor hozzászólást írsz alul van két gomb (témába vág és off topic), ez utóbbinál lesz szürke a hozzászólás a könnyebb áttekinthetőség végett!
agy73p: CM-re a gyári appot nem sajnos esélytelen áttenni, de azért a CMes is jó az autófókuszával illetve ahova nyomsz oda élesít, csak az az egy gondom van vele h éjszakai módja nincs
-
ktomcat
senior tag
válasz
janaman01 #2556 üzenetére
h ha megvan az sd leharapás akkor már semmire nem kell ügyelned, mehet a thunder
morris: cyanus_cooperve (az összefoglaló legalján)
mentolka: sajnos nem tudok róla h lenne rá jelenleg működő rádió, esetleg az ACE I SCAPE rom-ban hallottam már olyat h valakinek működött
-
agy73p
senior tag
válasz
ktomcat #2546 üzenetére
nem tudom mi az az sd leharapás.
ja, és én alapból felnyomom 312-re a minimumot, azóa nem volt - lekopogom -gondom azzal, hogy itthon nem volt hálózat.
még annyit hozzátennék a thunderhez, hogy nekem vhogy mindig visszaáll 2g-re, bármit is teszek.a bieltv-s kernel pedig lassan találja meg a wifit sztem.
de mondom, próbálgatom ezt is, azt is.
-
agy73p
senior tag
válasz
janaman01 #2545 üzenetére
Csak simán felnyomom CWM-ből, előtte egy Dalvik Cach törlést csinálok, talán nem árt neki.
Egyébként nem tudom, hogy jobb-e, most tesztelgetem újra, mert az üzemidő hosszabb, de voltak olyan problémáim, amit említettem, hogy nem tudtam telefonálni, mert a mobilnet be volt kapcsolva és képernyő "ébredés" után egyszerűen 3-4-5 percig kínlódtam vele, csak egy fekete képernyő volt.
-
agy73p
senior tag
MOst nézem, hogy kijött a thunderkernel 2.1. Le is töltöm....
-
nyoka
csendes tag
Üdv!
Cm7-re van működő rádió már? Esetleg valaki megoldotta már valahogy? Gapps simán megy,igaz kicsit trükközni kellet vele...
-
ktomcat
senior tag
tarej: odinos megoldást is próbáltad? nézd meg h akkor is ez van e h ha bepipálod a re-partition-t, illetve a drivereket csekkold le h rendben van e velük minden
agy73p: A facebook és a messenger (facebook önmagában is) brutális mértékben lassítja a telefont, én flipster-t használok és üzenetváltásra meg a böngészőt
Messenger önmagában amúgy jó, csak én attól kaptam idegbajt h amint netet kapott a telefon rögtön elérhető voltam facebookon és úgy írogattak rám mintha gépnél lennék
-
agy73p
senior tag
válasz
ktomcat #2534 üzenetére
Mondjuk én a gombra a "futó alkalmazásokat" tettem, de nem jött be. Kipróbálom a tiedet. A legjobban a Facebook + Messenger zavar egyébként, meg néha a Google Play.
Automatic Task Killer pl azt mondja, hogy szabadított fel 89 MB memóriát, de belépek a futó alkalmazásokhoz, ott meg van összesen 32 MB szabad. Hogy van ez?
-
tarej
tag
Nekem van egy kis gond a készülékkel. Bekapcsolom a wifit, error üzenetet kapom vissza. Próbáltam a *#.. kombinációt, unsuccessful. Szoftverét próbáltam frissíteni, de nem megy, letölti a cuccokat hozzá, de a frissítés nem indul el. vészvisszaállító dolog sem megy tovább, az is megáll. Hogyan tudom teljesen nullázni a telefont és megcsinálni? Volt már reset, minden, de semmi sem segít.
-
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm #2527 üzenetére
Köszi az infót. Megpróbálom dekódolni, mert én még le vok ragadva a 6300, 6303i-s sorozatnál, amit örök használatra terveztek .... :-)
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2530 üzenetére
Duke Nukem 3D
Megapolis
Pop Pop Popcorn
4Kép1Szó
Jungle Fly
Wolfeinstein
azért van pár jó a régi klasszikusok közül is, szerintem a carmageddont is elbírná -
elfelejt
aktív tag
Kicsit off, de ez a teló még mindig f*s játszani... szerintem..
Ki mivel játszik rajta? Ami elfut..
-
quailstorm
félisten
válasz
fntastic #2528 üzenetére
Valoszinuleg meg, az ace meg a szerelheto kategoriaba tartozik, nincs benne hat tonna ragaszto. Keretre vigyazz, kb ennyi. Utangyartott, vagy nem hozzavalo digitizerrel meg bugolhat, fantom erinteseket erzekel. Mar kepekkel volt rola szo itt is.
Ja es nem art egy gyari leiras(service manual). Mostanaban szokasom a ceg dolgozoinak kiosztott anyagot beszereznem, miota eltortem egy T280-at a magatol szethullo youtubeos telo miatt. De sztem acehez van normalis, csak meg kell talalni. -
fntastic
aktív tag
válasz
quailstorm #2527 üzenetére
Ja, hogy kétféle van, akkor már értem mért van két topik.
Megnézem, de egyébként nem az enyém a teló, hanem ismerősé és nem nagyon teheti meg magának az új telót, most lett neki ez, nem is ő ejtette el, de sajnos megtörtént.
Ezért kéne minél olcsóbban valahogy megoldani, youtube-on lévő "tutorial"-ok alapján megtudnám esetleg csinálni ha úgy venném az alkatrészt, hogy vannak hozzá összeszerelő eszközök? -
quailstorm
félisten
válasz
fntastic #2524 üzenetére
Először is döntsd el mid van, mert a két tella digitizere NEM komatibilis egymással. Aztán ha nagyon nem zavar, fóliát rá és kész. Sok már úgysincs hátra ezeknek a készülékeknek. Hacsak nem kedveled annyira hogy rászánod az összeget.
(#2525) agy73p: Ha Belles akkor remek, ha N9 akkor is csak 0 a támogatás. N900 az a tákolásról szól de van előnye is (full desktop java, X ablakkezelő), S60v3 elmegy, skype+telefonálás meg egy két app, hívásrögzítő, feketelista, játék. OMAP2420-szal opera mobile. S60v5 meg kuka, felejtős, gyenge hardveren nagy kijelző. (igen gyengébbek mint az S60v3 volt!)
Számomra megéri hogy nem rontom el azt egy kis hétvégi tákolással amin telefonálni szeretnék. Erre egyébként más is jó, pl a Bada. Bár most hogy kijött Wavere a 4.2.2... szal inkább valami amire tuti nem fejlesztenek. Esetleg egy Nokia 5800, de csak jóárasítva. -
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm #2523 üzenetére
Jaja, nekem is van Nokia, céges, de ez a privátom :-)
Milyen a Nokia okostelefonok? -
fntastic
aktív tag
Van egy olyan kis gond a telóval, hogy megtört az előlapi üveg.
Szerintetek ezt szervízbe mennyiért cserélik?
Illetve próbáljam meg én kicserélni egy ebay-ről vagy drágábban valahonnan itthonról beszerzett alkatrésszel? -
agy73p
senior tag
válasz
ktomcat #2520 üzenetére
Az a baj, hogy amint bekapcsolódik a képernyő hosszabb kihagyás után, "tolakodik" a szinkronizáció, a facebook, az email, stb.... Emiatt - fekete képernyő és nem reagál semmire, látszik, h dolgozik, de de nem tudja teljesíteni egyetlen kérésemet sem - tegnap egy telefonhívás 3 (három) perc után valósult meg, időközben már vezetékesről felhívtam akit akartam, letettem, és a félredobott 5830i akkor kezdett el kitárcsázni, miután befejezett minden más feladatot. (Eddig 2x szívatott meg nagyon, mindkét alkalommal baj is lehetett volna. Egyszer kórház sürgősségije kellett volna, de a Navigon futott és nem lehetett telefonálni, 10 percen keresztül szívatott, a másik meg a fent említett. Ha a mobilnet be van kapcsolva, akkor csinálja. ) Elképesztő, h a telefonnal nem lehet telefonálni prioritásban.
-
agy73p
senior tag
Nem tudtok vmi appot, ami nem engedi ki a progikat AKKOR, amikor a visszatér készenléti állapotból a teló bekapcsolt net állapotban. Az a gondom, h ilyenkor 2-3-4 percig nem tudok telefonálni!! Most már sokadszor fordult elő, és ez az igazán elviselhetetlen dolog ebben a telóban (vagy ebben a kernelben?). Legalábbis nekem.
-
ktomcat
senior tag
válasz
morrisx79 #2513 üzenetére
amikor kipróbáltam énis sd leharapáson voltam és úgyis gond nélkül elindult semmi nem veszett el, Lehet kicsit laggosabb lesz néha de csak azért mert használja a 182 mhz-t is!
agy73p: hát igen sajnos a cm-es recovery néha elég bugos tud lenni nekem pl wipe dalviknál kell 10-20 mpt várni mire behozza h yes/no -
morrisx79
tag
válasz
ktomcat #2511 üzenetére
Na igen... az addig ok, inkább az a bajom, hogy alap kernellel futtatom a cronmod data2sd scriptet és nem igazán merem így rátolni a thunder-t. Túl belaktam már a romot. Úgyhogy itt a konkrét kérdés; ha így utólag flash-elek kernelt, az hogy befolyásolja mondjuk a cronmod scriptet?
-
C.Balint
csendes tag
Üdv!
A telefonomat reggel szoktam levenni töltőről, és estére már le is merül teljesen.
Csak a mobilnet, illetve a facebook fut rajta.Ez normális?
Valaki vett már nagyobb mah-es akksit a gyárinál? Bevált?
Én ezt néztem ki..
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_akkumulator_tolto/akkumulator/samsung_akkumulator/akku_samsung_s7500_galaxy_ace_plus_s5830i_s5660_1808326679.html -
Mike81
senior tag
válasz
quailstorm #2501 üzenetére
Szia! Köszi a választ. Végül is elindult a telefon. A teló rögtön download módba lép a hangerő le+power+home gomb együttes lenyomása után. Fent vannak a kimentett driverek is. Amikor csatlakoztatom usb-n keresztül akkor még valamit letölt az odinhoz meg a telefonhoz is. De aztán ki is írja hogy az illesztés sikerült. Odin meg ki is írja hogy added. De majd csinálok egy képernyő mentést róla. ha nem baj. Az én S2-em meg simán telepít mindent amit csak rá akarok rakni. Úgy hogy a számítógéppel nem hiszem hogy baj lehet.
-
Mentolka
senior tag
Mi van akkor, ha a samfirmware-ről letöltött ZIPben (S5830IXXMD1_S5830ITMHME1_TMH.zip) csak az alábbi file-ok vannak benne (ODINban melyik sorba tallózzam be)?:
SS_DL.dll
S5830iXXMH1_S5830iOXXME1_RST_S5830iXXMH1_HOME.tar.md5 -
n5800
csendes tag
Sziasztok!
Samsung galaxy ace s5830 felteszem usb-re akkor kikapcsolom az usb hibakeresést, de állandóan pár mp.múlva visszakapcsol. Ezáltal nem tudom háttértárkén használni. Mikor kikapcsolom a hibakeresést akkor egy pár pillanatra látom a számítógépen mint meghajtó, majd mikor újra van pipa,eltűnik.Ha leválasztom a kábelről, a pipát kitörlöm és úgy is marad. Amint csatlakoztatom ismét zöld és nem tudom kikapcsolni.
Kérem ha valaki tud akkor segítsen!
Köszönöm -
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Az ajánlott XXLK1 ROM-ot nem találom, viszont van frissebb: XXMC1! Azt is lehet használni, ha CM7-et szeretnék feltenni a kamerásmobilra?
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest