- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
elfelejt #3930 üzenetére
nekem 492-498-ra van fixem, logoutomban S5570i alatt biztos linkeltem
az recoverys flashelhető
nem tudom segít-esajnos a CM9-ből én már kimaradtam
-
quailstorm
félisten
válasz
elfelejt #3021 üzenetére
Majd ha nekem az valaki egy ilyen retket akkor megmondom
S5570i-m van, az majdnem ez, mínussz jó kijelző és kamera.Én a helyedben a CM7-et próbálnám meg, bieltv.3 kernelével, mert abban megy a bluetooth is. Sajna ilyen S5570i-re nincs
Egyébként a CM7 retekgyors Samsung ROMhoz képest. -
agy73p
senior tag
válasz
elfelejt #2927 üzenetére
Link2SD + Próbáld meg a SmartFluidot
Hosszú távon semminek nem volt hatása. -
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2530 üzenetére
Duke Nukem 3D
Megapolis
Pop Pop Popcorn
4Kép1Szó
Jungle Fly
Wolfeinstein
azért van pár jó a régi klasszikusok közül is, szerintem a carmageddont is elbírná -
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #2455 üzenetére
szia , nem lehet felrakni, már próbáltam, viszont a 640*480 as videófelbontás megy , multkor valamiért tégla lett ahogy megcsináltam, de szerintem nem attól, most újra megpróbáltam, és müködik ...
VGA camera for CM 7.2
Instruction:
1 step: download it http://db.tt/35o9z5TA it is media_profiles.xml
2 step: go to system/etc
3 step: copy your media_profiles.xml and paste it to your SD (or what you want) it is a backup
4 step: copy downloaded .xml file and change permissions to 644 (rw- r-- r--)
5 step: reboot and enjoy -
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2335 üzenetére
Reincarnation 2.0 (bár a status baros brightness control nekem bugol egy idő után), Ace I scape, gingerdx. Ez utóbbi 2nek szép, egybefüggő animációja van, de legjobbat egyikre sem mondanám mert mindenkinek más a mérvadó. Ace i scape full xperia témás és beépítve pár xperia cuccal is amik nem feltétlenül működnek de nem is akkora kár értük
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2255 üzenetére
CM7 telepítés:
alap cm kernelt tedd fel cwmből (ezután nem minden esetben, de javasolt rebootolni recoverybe)
utána wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik cache és mehet bármelyik cm alapú rom
Sebességre és stabilitásra össze se lehet hasonlítani a gyári alapú romokkal..A petícióhoz ne fűzzetek sok reményt, de úgyis az hal meg utoljára
pár napig le is volt zárva mert túl sokan írták alá fake emailokkal úgyhogy ezek után még az is kérdéses h komolyan veszik e..
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2152 üzenetére
Itt a petícióhoz tartozó videó, amelyen a sima ACE látható jobb oldalt és az ACE-I bal oldalt
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2148 üzenetére
Személy szerint még nem volt időm kipróbálni, aztmondják eléggé laggos. A telefonra akár Jelly Beant is összedobna nekünk biel, csak az a fő probléma h a broadcomm nem adja ki a a drivereket, illetve 1x kiadták de azok nem az igaziak voltak hanem teszt driverek amik mehettek is a kukába. CM7.2nél is alcatel drivereket használnak... Pár napja újraindult egy petíció gyűjtés ami egész jól halad, (tegnap óta 700-ról 1700ra nőtt, még 3300 kell), úgyhogy ha stabil cm9et akarsz akkor leginkább az aláírásoddal tudsz hozzájárulni
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2037 üzenetére
cronmod ~ data2sd, vagy ez vagy az
De a data2sdnél ugyebár gps problémák vannak. Most CM alatt tesztelem, itt még jól megy egyenlőre. Rafael kernel bevan építve elméletileg a rom-ba úgyh lehet h elég csak az extrim-et (+a bugfix patch, ahonnan letöltötted az extrimet az alatt), meg a cronmod.
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2029 üzenetére
Van olyan cronmod is, aminél a gps továbbra is működő képes CronMod_Unofficial névre hallgat (data2sd ext alatti).
Data2sdnél én úgy vettem észre amikor cache-t ürítesz, utána lesz bugos a gps aztán ha szerencséd van visszajön
Rafael kernel maradhat (amennyiben nem akarsz CM-et), Ez elég stabil rom -
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2022 üzenetére
Noshát kb. 2 óra tesztelés után azt tapasztalom h tény h gyorsabb de vannak néhol lassulások (pl. zárképernyő feloldás), A dsp manager fczett elsőre de aztán megjavult
Ja és úgyis mutat térerőt h nicns benne sim kártya
Valamint a cronmod bekavarhat.. amióta felraktam meghülyült a market
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #2017 üzenetére
IMEI probémának nem kéne jelentkeznie a "legújabb" rafaelnél, de az tény h egy galaxy toolboxos mentés sosem árt!
Most fogom kipróbálni, igyekszem rövidre fogni a bugokat:
CRT animation: amikor lezárod a képernyőt nincs az a régi tv kikapcsoló effekt a képernyőn (valamiért bugos amikor bekapcsolja)
Kamera vakuja nemmegy (a normál flashlight viszont igen)
BLN button backlight: Szerintem ez annyit takar h nincs háttérvilágítása a gomboknak (bár ezt még letesztelem)
HQ video playback: nemtudsz nagyfelbontású videót nézni egyenlőre, viszont videót már tudsz nézni(alcatel driverekkel helyettesítették a broadcomm drivereket, állítólag mérföldekkel jobb)
Valamint a hozzászólásokban pár ember problmát jelzett a zene lejátszóval kapcsolatban, néha magától vált vagy kezd el zenét lejátszani
H ha vmit rosszul értelmeztem vagy kifelejtettem, a teszt után kiegészítem
Kétféle kernelt használhatsz hozzá, van egy a fejletsztő által készített (a teljes bluetooth működéshez ezt javasolják) és van egy OC-s kernel (Thundekernel), van stock alapú változat is meg cm7 alapú
-
quailstorm
félisten
válasz
elfelejt #2002 üzenetére
Nem voltál off, csak egyedül vagyok egy olyan telefonra amit összesen 1,5 napig "használtam" vagy inkább tákoltam.
Sajnos nem tudom.
Azok alapján, amit eddig itt ledumáltunk a fórumban, meg amit én felraktam havernak, a legproblémamentesebb és a leginkább n00b proof, a Retribution beta4+legfrissebb rafael kernel. De ez már nagyon régi.
Sajnos többet nem tudok.A kipróbálás meg ugye tele van bricklehetőséggel... Nem mindegy melyik gyárira rakod a főzöttet(érdemes ugyanazt a verziószámú gyárit felrakni Odinnal előtte ha nem CM, mert csak annál mindegy).
-
_seth_
veterán
válasz
elfelejt #1760 üzenetére
Nekem akkor volt ace telóm amikor még éppen csak megjelent, jónak számított és most is elég jó képeket készít, szerintem abban nem marad el egy S-től, de még komolyabb telóktól sem. Párom ace i telóját az én s3-am mellé rakva mondjuk már látszik, hogy eljárt felette az idő de attól még egy egészen jó kis teló ha nincsenek hatalmas elvárások.
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #1532 üzenetére
Ace I sure 10.0 Aroma installerel, annyi a sajátossága h nemkell külön pakolgatni a scripteket rá meg a témákat, hanem már az elején kitudjuk választani h melyik kernel meg téma kell nekünk ill egyéb beállítások
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1396 üzenetére
igen mehet rá de elötte egy biztonsági mentést csinálj az eredetiröl tudod...
azóta teszteltem már sok romot...de még mondig az a legjobb amit összehoztunk , igazából a cronmod sript ezen megy a legmegbizhatóbban ! most csinálok egy másik témát esetleg dailer cserével , ha müködik belinkelem !
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1355 üzenetére
az xxla2 deodexelt romhoz csináltam egy status bar módositást meg ezt azt...ha érdekel valakit..., ha valakinek a gyári nem jön be
telepités Cwm böl elötte Wipe dalvik-cache , más nem kell
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1348 üzenetére
nem értem....
Nos... próbálgattam mindenféle romot mindenféle variációban, a legjobb mégis az amit összehoztunk
akit érdekel :
Az sd kártyán Pc-n csinálsz elötte egy ext 3-as ra leformázott particiót ezzel kb 1 gb
Odinnal feltolod ezt : deodexedtar
reboot
stock recoveryböl ( hangerő fel+power+home gomb kb 7 s), kártyáról feltolod ezt : deodexed xxla2
nem lépsz ki , csinálsz egy factory resetet stock recoveryből
reboot, itt már rootolva lesz a teló
stock recovery : E boot img
reboot
stock recovery : modules
reboot....
jöhet a conmod....ujrainditod recoveryben , majd Cwm ben Mount system és mehet fel a data2sd
reboot...itt már ha megnézed az alkalmazásokban a tárhelyedet, annyi van amennyire formáztad az ext 3 particiódat
jó most mehet fel a doomscript cwm ből mount sytem, mount data elötte!!!!
reboot..most kitakaritod a rendszert a titanium backuppal ...gondolok itt utcanézet, térkép stb...
ha ez megvan akkor kicsinositjuk egy kicsit ezzel
cwm böl mehet fel , elötte csakis a Wipe cache and dalvik-cache !!
és oálá van egy tökéletes romod !!! -
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1327 üzenetére
agy : vagy még ezt Galaxy_S3_launcher_v1.3(without_title) ez is fent van dropboxon szép simán fut az s3 launcher is rajta!
Elfelejt ..igen jó gyors rom, viszont nem lesz helyed sok mert a hell kernel miatt nem megy fel rá a cronmod ( data2sd fixed)
Viszont ha ilyen problémád van, akkor feltolod a 4 fájlosat odinnal leformázod az ext particiód ext 3 ra erre feltolod asimpliciti v5 öt a patch nem feltétlen szükséges , a simplicitiben alapból a domscript benne van !Ha ez megvan akkor stock bol mehet a rafael kernel amit használunk is, majd a modules! ha ez megvan galaxy toolboxal egy efs mentés imei miatt, és utána mehet a cronmod ( data2sd fixed zip persze mount sytem, datát nem kell mountolni!!!!!!!) aztán reboot , máris van egy csomó helyed, aztán titaniummal kitakarito, még azt is amire szükséged van , aztán majd feltolod marketböl csak hogy a teló belső memóriája tisztuljon, és erre mehet a CosmisTweak_LightSpeed.zip a simliciti elbirja...v6 supercharger nem kell rá belassitja...ha nem tetszik a rom szürke alap háttere akkor feltolod még ezt s3 theme for v5.zip,és van egy megbizható romod
ja...ha eltünne az imei a galaxy toolboxal visszatolod...lehet 2 x kell megcsinálni hogy lássa a teló de hidd el müködik ...próbáltam !! saját tapasztalat!
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1281 üzenetére
ha esetleg a statusbar gombsorból jobban tetszik a mindcr-s akkor elég lecserélned a frameworkben a lidroid-res.apk t megadod a jogokat majd restart
ez pedig igy néz ki...
[IMG]http://i.imgur.com/6axdwPx.png
na...döglödik a képbeillesztés...de még manuálisan sem megy..mindegy ott a link
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1281 üzenetére
azon gondolkoztam , hogy mikor meg van csinálva a rom, azután lehetne egy cwm es backupot csinálni és azt kirakni ....szerintem az müködne mindenkinél nem ? ...
ja a törölhető progik listáját még itt is megtalálod ( vigyázz a szinekkel )
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1273 üzenetére
cronmod Data2sd-ext_Fixed
de elötte megcsináltad ezt ?
hogy a link2sd vel töröld hanem arra hogy leformázod az ext3 at felrakod telóra a link2sd t playról, majd elinditod kéri hogy válaszd ki milyen particiód van, akkor katt az ext 3 rra reboot , utána letörlöd teloról a link2sd t és utána mehet fel a cronmod !!!!!!!!!
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1269 üzenetére
felrakod ezt a gépre elinditod , nem frissited ( kártya ki a telóból kártyaolvasóba be, gépre rádug) ott már látod az ext particiódat jobb klikk format kiválasztod ext3 ok majd jobb felső pipa ikon és kész is
nem arra gondoltam hogy a link2sd vel töröld hanem arra hogy leformázod az ext3 at felrakod telóra a link2sd t playról, majd elinditod kéri hogy válaszd ki milyen particiód van, akkor katt az ext 3 rra reboot , utána letörlöd teloról a link2sd t és utána mehet fel a cronmod !!!!!!!!!
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1251 üzenetére
várjál még egy kicsit mindjárt leirom, meg feltolom a hozzávalókat drpboxa csakhát lassú a net nagyon...egyébként odinnal feltolod a pda tart, és arra megy a deodexelt zip stock ecoveryből utána egy factory reset stockbol és reboot ....ha el akarod kezdeni !
a root explorer stb is megy dropboxa aztán linkele csak egy kis türelmet
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1196 üzenetére
No , csináltam egy cwm es telepitős romot , még nem próbáltam hogy megy fel majd hétvégén....nem akarom legyalázni a telót , mert holnap kell, de hétvégén lehet gyakorolni
a lényeg a janaman.zip már megvan...majd kiderül, és ha beválik akkor csak a fantázia szab határt
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1190 üzenetére
Wáoooo
ügyes
egyébként csinálok közben egy alcatel ot995 öt is és a legjobb rom rá a gyári alap kitakaritva egy két kiegészitövel , és aki ota-n felfrissitette icsre mindenki szidja hogy a kamera is roszabb lett , me laggol az egész, és a főzöttekkelis van baj...szóval bocs az offért, de egy kilomolt stock ami fel van turbózva néha sokkal jobb mint egy agyonfőzőtt....
-
elfelejt
aktív tag
válasz
elfelejt #1189 üzenetére
Csak saját felelősségedre! HA valami rosszul sül el, sajnáljuk, nálunk működött! Ha nem vagy benne biztos mit kell tenni kérdezz!
Ez az alap rom, (gyári) tehát csak akkor kezdj hozzá ha nem kell csicsa, csak egy gyors megbizható rom !
Felrakod az alap romot Odinnal:
odin1.85
Ezzel az odin verzióval próbálkozzunk, a legújabb nem ismeri fel a készüléket.
-Download mód: nyomva tartjuk a hangerő fel-és le gombokat, majd a bekapcsológombot is. Miután rezzen egyet a készülék elengedünk mindent és a telefon megkérdezi hogy biztosan download módba akarjuk-e kapcsolni a készüléket. Jóváhagyunk a hangerő fel lenyomásával, majd csatlakoztatjuk az USB-hez. (Esetleg driverek ha kellenek)
driverek, softpedia
Az odinban betallózzuk a PDA funkcióhoz a PDA.tart máshoz nem nyúlunk, majd elindítjuk a flashelést. Hamar végez, és a gyári ROM fogad minket.
Ha ez megvan , ujraindul a teló egyenlöre ne állits be semmit azon kivül hogy magyar nyelv ezután jöhet a root ,
Rootolás:XDA
Innen leszedjük az update.zipet, majd a recoveryből(home+hangerő fel+bekapcs) apply update(install zip) from sdcarddal telepítjük.
Jöhet a rafael kernel , INNEN letöltöd a
: 201303051129-E3_boot.img és a 201303051129-modules -t ,és ezeket is felrakod sd re !
megint ujraindit recovery ( gyári) és feltolod a 201303051129-E3_boot.img, nem inditod ujra, hanem feltolod a 2013030551129-modules , majd ujrainditod!
ezután felrakod a titanium backup pro-t ( nem linkelem mert varez ezzel kitörlöd a gyári Gmail, és a GTérképet , esetleg az utcanézetet ( fontos odex elött)ha ez megvan felrakod a kártyára a Cwm et
és az odexetujrainditod recovery és jöhet a CWM inditása majd itt rámész az advencedre és mount system és data tehát utána igykell kinézniük UNMOUNT sytem, data....
ezután felrakod az odex your rom zipet, majd ujrainditás , ezután jöhet a domscript
ezt is Cwm böl kel hasonlóképpen mint az odexet , azaz mount sytem, data, és mehet fel, elvileg meg is vagyunk!Nemsokára megcsináljuk egyszerű CWM-ből felrakható romként szerintem
Addig is használjátok!
LEÍRÁSBAN NAGYOT SEGÍTETT: janaman01 és quailstorm leírása! Az 1. hozzászólást is ajánlom!
(utólagos engedelmetekkel egybeírtam)Azért egyberakom a kellő fájlokat és feltöltöm 1 rarba!:
ITT TÖLTHETŐ LE EGY RAR-ban az összes kellő file -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- BestBuy topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Asus rog g751y
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest