- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejt
aktív tag
válasz
janaman01 #1092 üzenetére
Nem elérhető a hálózat... visszaraktam a 4 fájlosat előről, ott megint volt imei!
Felraktam ezt a rafaelt és megint eltűntNemtudok hívni se
nem értem mi ez
amúgy egy 5össel többet írtál, nemtudom számít-e ..
2013030551129-modules helyett csak ilyen volt 201303051129-modules
ugyan ez a másik fájlnál is -
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1086 üzenetére
a kód ellenörzés az nem kell az a telenoros romra vonatkozik , nekünk pedig a 4fájlos kell, tehát odáig csináld ahogy van a kép és alatta ez :
A Repartiton legyen bepipálva.
A telefont kapcsold ki, nyomd a HANGERŐ LE + KÖZÉPSŐ + BEKAPCSOLÓ vagy HANG FEL + LE + BEKAPCSOLÓ gombokat egyszerre, majd ha megjelent a download felirat engedd el őket. Kösd alaplapi usb porton át a gépre, majd klikk a startra.
és itt a vége
nem is tudom melyik romból szedtem ki a chromet de igen eredeti chrome
ha kell itt van, teszteld -
-
janaman01
addikt
-
janaman01
addikt
válasz
janaman01 #1080 üzenetére
mindjárt kipróbálom ,hogy biztosra tudjuk
szerk : igen müködik a link2sd is mégpedig ext3 ra leformázod a leszakitott ( mondjuk) 1 gb t Pc-n
és a lik2sd ben elsö inditáskor bepipálod az ext3 at majd ujrainditod a telót, és link 2 sd ben mondjuk facebook és link létrehozása! -
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1077 üzenetére
Ez a négyfájlos egyébként gyári tehát csak akkor kezdj hozzá ha nem kell csics, csak egy gyors megbizható rom !
A négyfájlos felrakása le van irva itt azért nem részletezem mert kéri az oldal szerzöje hogy ne linkelgessünk össze vissza , tehát az alapján felrakod a négyfájlosat azaz a : Magyar független XEH
Ha ez megvan , ujraindul a teló egyenlöre ne állits be semmit azon kivül hogy magyar nyelv ezután jöhet a root , ezzel
felmásolod a kártyára ujrainditod recoveryben ,és a gyári recoveryvel ( nem a CWM el!) feltolod majd restart, kész a root!Jöhet a rafael , INNEN letöltöd a
: 2013030551129-E3_boot.img és a 2013030551129-modules -t ,és ezeket is felrakod sd re !
megint ujraindit recovery ( gyári) és feltolod a 2013030551129-E3_boot.img, neminditod ujra, hanem feltolod a 2013030551129-modules , majd ujrainditod!ezután felrakod a titanium backup pro-t ( nem linkelem mert varez
ezzel kitörlöd a gyári Gmail, és a GTérképet , esetleg az utcanézetet ( fontos odex elött)
ha ez megvan felrakod a kártyára a Cwm et
és az odexetujrainditod recovery és jöhet a CWM inditása majd itt rámész az advencedre és mount system és data tehát utána igykell kinézniük UNMOUNT sytem, data....
ezután felrakod az odex your rom zipet, majd ujrainditás , ezután jöhet a doomscript
ezt is Cwm böl kel hasonlóképpen mint az odexet , azaz mount sytem, data, és mehet fel, elvileg meg is vagyunk! -
janaman01
addikt
Na gyerekek, felraktam a 4 fájlos romot, rootoltam, kapott egy odexet, felment a rafael legujabb és a kiegészitők, titaniummal kitakaritottam, és kapott egy doomscriptet, és hasít mint állat !!
-
quailstorm
félisten
válasz
andrasko #1074 üzenetére
A ROM csere a ROM saját topicjában van leírva. Mert van odinos, meg recoverys is, meg többfájlos recoverys...
Általában ugyanúgy kell mint más telókon, CWM recovery, wipe cache partition, wipe data, advanced/wipe dalvik cache, install zip from sdcard.
app2sd támogat fat32-re linkelést is. Unroot pedig recoveryből install zip-pel történik. Viszont én nem vagyok jó az sd linkelés témában, hülyeséget nem akarok mondani.
app2sd-hez csinálhatsz EXT2 partíciót is az sd-re, és akkor az hozzátoldja a belső memóriához. -
andrasko
senior tag
válasz
quailstorm #1064 üzenetére
OK!
Pixelhiba egyenlőre nincs... remélem nem is lesz.
SD kb még 2hét, míg megérkezik...
Amíg garis, addig csak 1) verzió.
- Elég a root, majd pl: app2sd) ... vagy más is kell?
- unroot hogy zajlik?
- A ROM-csere 1.hsz-ban le van írva? -
Breeze
aktív tag
válasz
quailstorm #1072 üzenetére
Értem én!lényeg a lényeg hogy újra minden fasza!
-
Breeze
aktív tag
válasz
quailstorm #1070 üzenetére
megoldottam újra lett rakva egy 4 fájlos és most a legfrissebb 3 fájlos
amugy nem kerülne semmibe a szerviz mivel garis....
-
quailstorm
félisten
-
Breeze
aktív tag
válasz
quailstorm #1068 üzenetére
Segitenél benne...vagy esetleg szervíz? mert van rá még gari.....
-
quailstorm
félisten
Akkor ez van, szerintem egyáltalán nem zavaró. Sajnos a telefon olyan részén van, amit csak odinnal, 4fájlos ROMmal, vagy rootolás utáni haxolással lehet módosítani.
Megsérült a bootloader. Újra fel kell raknod a boot.img-t. Pár embernek így sikerült XDA-n. De szerintem rakd újra az egész ROMot, nehogy brickelj. -
Breeze
aktív tag
válasz
quailstorm #1066 üzenetére
független romot raktam fel azóta van ez...
-
quailstorm
félisten
Erre ha visszakeresel a topicban, már volt róla szó, de előbb utóbb úgyis elromlik. Szerintem meg sok értelme nincsen hogy mutat is valamit, vakon is használható.
Ha nem jön vissza egy odinos 4fájlos ROM feltételétől, akkor így marad -
Breeze
aktív tag
válasz
quailstorm #1064 üzenetére
Üdv!Tudsz nekem segiteni abban hogy miért van fekete képernyő download modba? odin felismeri/látja a telót csak nincs kép...elötte egy függetlennek irt romot raktam fe...
-
quailstorm
félisten
válasz
andrasko #1060 üzenetére
Amennyiben cserélsz kernelt, az unroot nem fog működni. Kelleni fog egy legalább class6-os SD is.
Link2SD, cronmod is megoldás, sok lehetőséged van. Viszont ha teheted, akkor cserélj ROMot hogy stabilabb/gyorsabb legyen legalább a felület, és legyen kipucolva a belső memó. Aztán ha pixelhibás a képernyő, akkor odin+vodás ROM. -
andrasko
senior tag
Sziasztok,
Adott egy vodás/70-es függő S5830i, eredetileg még garis.
Kevés a 200MB-os belső memória, hamar megtelik:
- gyári app-ok odafrissülnek, át nem helyezhetőek.
- vannak olyan appok, amik csak belsőre hajlandóak települni.
- SD-n lévő appok esetén is foglal valamennyi helyet a belső mem-ből.Ezért a 2 dolgon filózok:
1) SD kártyára átrakni azokat az app-okat, amik onnan is futnak. (de eddig nem lehetett átrakni)
2) SD kártya résszel bővíteni a belső memó-t.Az 1) egyszerűbb? (root, majd pl: app2sd) ... vagy nem?
A 2)-es eset bonyolultabb? (root, majd cwmr, majd link2sd)Ha esetleg kell, akkor vissza lehet csinálni?
1) esetben "unroot"-olni?
2) esetben vissza a "root + cwmr" -t? -
Breeze
aktív tag
Üdv!van egy kis gáz...vagyis lehet nagy
download mod-ba nincs kép a telón viszont az odin látja, tudok romot is cserélni, cm recovery is megy.... tud valaki erre valamit? esetleg egy teljes formázás? de azt nem vágom hogy kell...
-
janaman01
addikt
válasz
elfelejt #1053 üzenetére
nekem is volt swap és aktiváltam is nagy nehézségek árán, de nem vettem észre hogy jobb lett volna, igazából attól hogy a kártyán (ext) en van a facebook attól nem szabadna belassulni , gondolom gyors kártyád van ...kipróbáltad , ha átteszed a telóra hogy viselkedik ?
-
elfelejt
aktív tag
Sziasztok!
Én is ezt a kombinációt használom:
Jillie Bean beta3 Rom
+
Cronmod
+
DomScript
+
xperia launcherÉs lenne 1 olyan kérdésem, hogy CMW-be particionálásnál csináltam SWAP-ot is... De szerintem nincs aktiválva, csak az SD-re telepítés!
Az már sok lenne együtt ha a SWAP-ot is csinálná, vagy van értelme egyátalán?
+ A facebook app is valószínűleg SD-n van, és ez annyiban rossz, hogy lassú és gyakran kifagy :S HELP?!
-
janaman01
addikt
Nos felraktam én is a simplicity v5 öt egyelőre jól fut nincs meg a régi hiba
feltoltam hozzá a 30130305 rafaelt , és úgy tünik egész gyors lett
még tesztelem cronmod nem kell
maraok link2sd...
-
janaman01
addikt
A cronmod-tól száll el az imei, de hogy miért nem tudom... a gps működik ?
-
sznofru
csendes tag
Cronmod.... Data2sd ext Fixed.zip
Ezt leírná valaki,hogy kel használni?
Hogyan kel telepíteni?
Mire is jó?Köszönöm!
Jelly-ben alapból van link2sd,és partició is,csak nem tudom,hogy kel aktiválni!
-
quailstorm
félisten
Igen, azzal visszaállítható. A dologhoz meg nem tudok mit szólni, Samsung meg BCM21553 egyszerre(voda smart 2 antennakisülés, újraindulás probléma is odabasz). Paranormális jelenséghez egy is elég... Eddig meg ha elment az IMEI annak egyértelmű oka volt tapasztalataim szerint.
Esetleg egy reboot, vagy fagyáskor keletkezett bug, mert custom a kernel. Indítsd újra a telót, tépd ki az akkut menet közben, szal teszteld. -
Bass
addikt
válasz
quailstorm #1043 üzenetére
Köszi sikerült,remélem most már tartós lesz a siker.Van hálózat 3g minden
Mitől lehet hogy elszáll az imei,mert nem rögtön a rom felrakásakor ment el.Elvileg ha elszáll akkor a galaxy toolboxal a jelenlegi mentett file-al visszaállítható lesz ugye? -
Bass
addikt
válasz
quailstorm #1043 üzenetére
Hja most próbáltam,most raktam vissza a telóra,most indítom újra hát csak remélni tudom hogy jó lesz
-
quailstorm
félisten
Itt az eredeti leírás... Mindjárt beillesztem az első hsz-be.
-
Bass
addikt
válasz
quailstorm #1041 üzenetére
Írtam neki köszi
Addig próbálom az első hozzászólásban leírtakat hátha... -
quailstorm
félisten
Tegnap volt ez haverral, de egy kis ütögetés után már volt IMEI meg hálózat
Nemtom, magát nem törli ki, kód tudtommal nincs rá. Vagy elszállt a modem, vagy csak az IMEI, azt vissza tudod állítani. [link] Vagy megkérded Elfelejt-et hogy csinálta.
Nem tudom, hogy örüljek, vagy szomorkodjak hogy nincs ilyen mobilom... -
Bass
addikt
Van egy gond a haver telójával,egy darabig minden oké volt most meg nem talál hálózatot.Megnéztem és nem írja ki az imei számot,ez hogy lehet? Azt látom a főoldalt hogy írnak ilyesmiről de az nekem kínai(angol)
-
ktomcat
senior tag
Valaki nem tudja véletlenül h a skype-al miért nem elhet videóhívást kezdeményezni? Először azt hittem h az armv6os proci miatt van de aztán találkoztam v6os telóval ami tudja ezt
A battery modnál mint utóbb kiderült teljesen szét kell szedni a rom-ot úgyh az még el fog tartani egy darabig :S
-
Bass
addikt
Üdv
Felraktam havernak a simplicity romot particionáltam a kártyát,levettem róla 4 gigát de a teló még mindig csak a belső sovány 140 megát látja,mit kellene még feltennem? -
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt #1033 üzenetére
Most kaptam egy újabb tippet, este megpróbálkozom vele de mint utóbb kiderült az xml fájlokat Nem szabad ninjamorph-al kicserélni, csakis a png-ket!! Bizonyos dolgok rámentek ezek a próbálkozásokra pl wacappnál kell 1 p mire egyáltalán kiküldi az üzenetet az éterbe meg hasonlók
Írtam a fejlesztőnek h átvenném az eddigi munkáját
-
ktomcat
senior tag
válasz
sznofru #1031 üzenetére
Felteszed a beta 3 zip fájlt az sd kártya gyökerébe, valamint a clockworkmod s5830i-zip fájlt. miután megvagy vele töltsd fel a telót minimum 50%ra, ezekután kikapcsold állapotban tartsd nyomva a hangerő fel+home+bekapcs gombot. Bejön a recovery menü itt install zip from sd card és válaszd ki a clockworkmod zipjét. Ezek után egy újabb menü jön elő, itt a következőkre kell rámenned: Wipe data (a hangerő le-fel gombokkal navigálsz és a home gomb az ok), utána wipe cache, aztán advanced/wipe dalvik cache. Ezek után install zip from sd card és válaszd ki a jillie bean beta 3 zipjét. Miután végzett reboot to system now és kész is!
Javasolt előtte a gyárit felrakni h teljesen szűz rendszerre menjen rá (nekem bootloopom volt amikor másik rom-ból akartam átjönni). Sok sikert -
ktomcat
senior tag
válasz
janaman01 #1012 üzenetére
Jillie Bean beta 3, rafael kernellel. A rom még egy átmenet a gyári és a főzőcskézettek között, félbehagyott munka de ettől függetlenül én kedvemre betudtam rakni a beatsaudiot, meg visszaraktam a stock music playert és agyon buheráltam már (battery ikonok meg ilyenek) és még mindig nem esett szét
. Neha szaggat a game de akkor nyomok egy task manager/clear cache-t.
at 1% batterymod nincs benne, elvileg már beleraktam a mindcrből de semmi változás, xda-n kapok néha 1-2 használható tippet.
Lehet majd nekiállok romolni jó alapnak tűnik ez az op
ja és nemrégiben beletettem egy c6os samsung sd kártyát és Érezhetően javult a telefon sebessége, aki teheti annak javaslom olyan sd kártyák vételét ami nagy olvasási és írási sebességgel rendelkezik (főleg aki az init.d támogatást használná, mert az alapból lassít az oppon) -
sznofru
csendes tag
Nekem,ha egésznap nyomkodom,álítgatom,Romolok,akkor estére fel kel rakni töltőre.
Viszont,ha nem bántom akkor 2 napig simán bírja.
Olyan okos telót nem fogtok kapni ami hetekig kibírja! Ennyi!Nakem a Jelly van fent és pöpec. 4.1.1.
Ide majd felteszek pár Romot ami működik is:http://galaxyaces5830i.blogspot.hu/
-
Bass
addikt
válasz
quailstorm #1023 üzenetére
A rafael kernelt nem találom a letöltések közt,azt valahol külön kell tölteni?
-
quailstorm
félisten
-
Bass
addikt
válasz
janaman01 #1021 üzenetére
A gyári rommal nem lehet linkelgetés nélkül megoldani a tárhely bővítést mi ? Megpróbálom neki feltenni holnap a simplicity romot csak recovery-t nem találtam még hozzá,gondolom az nem jó amit én használok a sima ace-hez? Rakott már fel valaki ilyen romot? Mi az a sok patch hozzá,kellenek azok?
-
janaman01
addikt
Hááát azt kell hogy mondjam nem lesz egyszerű dolgod, nehéz lesz olyan romot találni ami minden igényt kiszolgál. Mi is bróbálgatjuk sorra az összeset de pl , az egyikben nem jó az init.d támogatás , a másikban nincs térerő kijelzés, a harmadik laggol de jól néz ki és még sorolhatnám hosszasan
-
janaman01
addikt
Értem , igen , előfordulhat sajnos ez a script ilyen, akkor marad a link2sd, és a linkelgetés extre... Én a mindcr2.7 t használom jelenleg gyors megbizható, de játékra nem .ajánlom
Egyébként csinálhatnánk tényleg egy felmérést hogy ki melyiket használja
NA SZÓVAL :
KI MILYEN ROMOT HASZNÁL? -
Bass
addikt
-
janaman01
addikt
Akkor egy olyan romot nézz amiben van init.d támogatás , az sd ből leszakitassz neki 4gb ext 3 at pc vel és feltolod a cronmod -ot(Data2sd ext Fixed.zip), amit én tudok , a razodroid nem viszont a mindcr és a simplicity tudja ezt. A többit nem teszteltem, de igazábol gyenge ez a vas ,sajnos bármit is csinálok vele ,rájövök mindíg hogy szarból nem lehet várat épiteni...már elnézést!
-
Bass
addikt
válasz
quailstorm #1014 üzenetére
Akkor lehet valamit tenni? Neki egy a fontos,hogy a belső tárhelye legyen megnövelve kb 4 gigára a memória kártyáról,ez most meg van de lassú a rendszere
-
quailstorm
félisten
CM-ben nincs bluetooth, meg térerősség jelző sem, már ha ez fontos. És nem hivatalos, hanem forrásból fordított. A többi meg gyári ROM barmolása, túl sokat úgy se ér. A simplicity v5 az jónak tűnik, ha fel bírod rakni a legutolsó rafael kernellel, és nem bootloopol, akkor jó. De maga a telefon a gyenge..
-
Bass
addikt
Sziasztok
Egy havernak ilyen i-s Ace-e van,felraktam neki valami romot már nem emlékszem melyiket de panaszkodik hogy lassú és kért hogy tegyek fel neki másikat,melyik az ami tutira jó,nem zabálja az akku-t és gyors is? Látom a főoldalon van cm7.2 de az hivatalos? (nekem ace-n az van xperion 4.1-el)Melyiket javasoljátok feltenni? -
ktomcat
senior tag
még mindig nem gémerfon
feltettem amúgy level 3ig semmi gond nem volt azátn kiléptem.
nemhiszem h a sima ace 2 óra gps használat után 5%ot merülne... Vagy akármelyik hasonló/nagyobb kijelzővel rendelkező telefonnál -
janaman01
addikt
Hát gyerekek felraktam a speed parking 3D -t egyszerű kis játék, gyalázat hogy megy rajta. Kipróbáltam az x8 - on azon meg megy rendesen... gyalázat ez a telefon csak egyszer szabaduljak meg tőle....
-
qamu74
őstag
sziasztok!
Ennél a telonál ,hogyan kell a telenoros gyári állapotot visszaállítani?
-
janaman01
addikt
válasz
sznofru #1003 üzenetére
Hát nagyon úgy néz ki
akkor feltolod a romot majd megnézed a telo tulajdonságaiba hogy milyen kernel van és ha az alap gyári , akkor tolhatod fel a rafaelt amit ajánlanak hozzá, vagy amelyik szimpatikus
Aki használja a simplicityt az elárulná nekem higy mikor belép a névjegyzékbe és görgeti, akkor laggol e , vagy olyan "darabos" e mert mikor nekem fent volt, ez volt a problémám vele
-
sznofru
csendes tag
Simplicity v5 Last Edition szeretném felrakni,csak azt nem értem miért van két install?
A kernelt is fel kel rakni külön? kernel.zip???
VALAKI SEGÍTENE?kÖSZÖNÖM!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest