- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejt
aktív tag
Melyik romot ajánljátok Acere? Vagy az alap romot hogy lehet feltúrbózni? És az Odinhoz az .OPS fájlt hol találom?
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, nektek gyári rommal, root nélkül, megy a hang/videóchat gtalkon?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #196 üzenetére
hát, akk nekem sincs ötletem.
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #195 üzenetére
Az LoL. Az még a vágódeszkán is elmegy, csak 2.2+ legyen fenn. Nincs ötletem. A rendszermemóriából (RAM) foglalja le (mint egy alaplapi VGA), kevesebb mint 4MB.
Van egy oldal/blog (new-aces) ami foglalkozik az S5830i játszással, de igencsak warezbe csapott át. Röviden annyi, hogy chainfire pro, qualcomm plugin, limit texture size, 16-bit textures-szel elmegy a NOVA HVGA.
Az NFS Shift-re meg 2 megoldás is van, limitálás mint írtam, vagy nincs limitálás, és mikor betölti a pályát, képernyő lezár, felold. Különben fekete képernyő van. Így viszont kiszedi a rendszerfelületet a VRAM-ból, és nagyjából jól elmegy a cucc. De ez vagy sikerül vagy nem. És még mindig nem tudtam kunyerálni semmilyen BCM21553-mas eszközt hogy teszteljem... -
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #192 üzenetére
cut the rope
honnan veszi a videómemóriát?
-
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #192 üzenetére
Amúgy nincs semmi esély hogy jobb kernelt készítenek a telefonhoz
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #191 üzenetére
Ennél a mobilnál semmi se furcsa. Valszleg kifutott a VideoRAM-ból. Melyik játék?
-
- = Zk = -
félisten
random kikapcs játék közben megszokott, vagy nálam a hiba?!
-
kerekati
csendes tag
válasz
quailstorm #185 üzenetére
Fejlemény történ azt hiszem.
Közbe jött még egy hiba azóta, hogy az értesítési sávot lehúzva nem lehetett lenémítani rendszert, mert hiába katt rá, sípolt egyet és visszaállt hangosba :S
Utoljára a "Flip To Mute" appot tettem fel. Visszagondolva azóta volt kb a bibik nagy része is, ráadásul az ezt a némítás funkciót is használja. (a Flip-Silent-el nem voltak gondok, csak zavar hogy kinnt marad az ikonja az értesítősávon)
Letöröltem ezt a progit, feltöltöttem az akkut cuffra, kitöröltem a "data/system/batterystats.bin"-t.
Majd lemerült az akku, feltöltöttem teljesen újból. Végre hajlandó volt jelezni is a teló 100%-nál, eddig csak 99-ig ment. Azóta úgy néz ki normálisabb ütemben merül, észrevehetően sokkal jobb.A 2g/3g kapcsolási bibi, nem biztos, de lehetséges, hogy a "Watchdog 3G" progi bizonyos verziója okozta.
Mióta kikapcsoltam az auto letiltás/auto visszakapcsolás funkcióit, azóta nem szórakozik a teló 2g/3g magától való átkapcsolgatással. Ahol hagyom, ott marad. Mivel 3g-re kapcsolt magától a teló, az akkut ez is zabálta rendesen.A Wifi-vel nincs változás, dobálózik.
Egy kollégám ugyan ilyen telót vett, két naponta neki is eldobja az SD-t. Ez tömegbetegség ezen telón.
Ne értem, miért nem adnak ki már egy szoftver frissítést erre a két (wifi-sd) hibára?
Hihetetlen, de a régi Andorid 1.6 óta a wifi probléma szinte nem is változott. Mindig van egy bug. 2012-ben banyek. Ez már vicc.De továbbra is érdekelne BLN jelző funkciós cucc erre a telóra. Létezik egyáltalán az s5830i-re ilyen kernel vagy rom, nem tudod?
Ahogy olvasom, a Rafael féle kernel sem tudja, bár már fórumon kérdezték, de még csak válasz sem érkezett rá. Pedig ez a funkció jó lenne. -
morrisx79
tag
Sziasztok újfent!
Olvastam egy fórumon,hogy létezik megoldás a teló belső memóriáját kiterjeszteni SD kártyára.
Erről valakinek tapasztalati infója esetleg?! -
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #187 üzenetére
éértem -.-
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #186 üzenetére
Havernak se azonnal kezdte el... De elkezdte és nem hagyta abba. Eltelt 2 hónap is előtte.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #185 üzenetére
Gyári rommal és kernellel max a wifinek szabad dobálózni, 10-20 perc után...
mákom van, mert az enyém nem dobál?.. vagy fentvan, csak én nem tudok róla -
quailstorm
félisten
válasz
kerekati #183 üzenetére
Ez a telefon kuka. Már a tied. Préselj ki egy másikat a szervizből. Gyári rommal és kernellel max a wifinek szabad dobálózni, 10-20 perc után...
Ezt meg Rafael kernele a retribution 4-gyel megoldotta. Repül és stabil, már ami elfut. Nyílván játékkal még nem sikerült megtunkolni, nem kéri. Egy Assasin's Creed Altair'ss Chronicles-nek volna esélye, majd próbálkozok, saját teló nélkül nehéz ugyebár. -
kerekati
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, ilyen s5830i-s telóm van, de a hócipőm kivan már tőle, bánom, hogy megvettem.
Kellene egy kis segítség.
Eddig gyári 2.3.6 van rajta. SD kártya kezelés problémával szervizben volt, kártyaolvasót cseréltek benne, és újratették a szoftvert. Mechanikusan már jó az sd kártya olvasó, de a szokásos SD kezelési probléma egy két nap után ismét előjön, azóta is mindig. Csináltam már gyári beállítás visszaállítást, factory resetet is. A probléma azóta is fennáll. Mind a gyári, mind másik 2gb és Maxell 4 gb-os kártyákkal is detto.Sőt, azóta már óta történt más is:
-akku gyorsan merül, előtte 2 nap volt, most ha nem piszkálom a telót, és asztalon van, akkor is 1 nap, ma reggel szedtem le töltőről, most már csak 50%-os a töltöttség, és ezt nem valami feltett progi csinálja.
-Wifi hálózatot kb 3-4 percenként (ez rendszeres intervallumban történik) ledobja, majd újracsatlakozik, végig ezt játssza, akár egész nap.
-Bluetooth headset csatlakozást magától bontja, mikor épp rájön egy roham, eddig ez egyszer fordult elő tegnap
-Csak 2G hálózatról magától át áll 3G-re, bepipálja a négyzetet magától, rendszertelen időközönként
-Fejlesztésben USB hibakeresés bekapcsolása detto, mint a 2g/3g
-Épp benne vagyok egy progiban és csak úgy magától bezárja is kilép, miközben GooglePlay-t vagy Opera böngészőt nézek (vagy bármilyen másik progiban vagyok), néha csak hopp kilép, és a főképernyő fogad, ez is rendszertelen időközönként.Néha meg épp látom, mikor rohama van, mert olyankor a widget-ként kitett gyári órán (4x1) ugrál néhány pixelnyit ide-oda az éppen aktuális nap kiírása a dátum száma és a vízszintes vonal felett a widgeten.
A F*s droid gyári, 2.3.6., Alap: XXLB1, Kernel: 2.6.35.7_dpi@dell146#1, Build: Gingerbread.XXLB2, Phone:LB1, Pda:LB2, CSC: (TMH)KL1 T-mobilos, egy hónapos, garis.
Jól gondolom, hogy ez valami kernel vagy szoft hiba?? Mert ahogy a neten látni, sok panasz van erre a telóra, az sd kezelésre meg aztán pláne...
Egy másik romot lehet feltennék. Változna ez a helyzet?
Mik a tapasztalatok ilyen téren? Nálatok nincsenek ilyen problémák?
Kernel is kell másik, hogy jó legyen? (jó lenne ha BLN "funkciós" lenne már, van már ilyen??) -
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #181 üzenetére
Pakold ki vele SD-re.
aham. na, nézek erről vidit inkábbAmit meg feleslegesnek gondolsz azt töröld
hát az akad!....
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #180 üzenetére
Pakold ki vele SD-re. Amit meg feleslegesnek gondolsz azt töröld. Mert a gyári APPMAN nem tudja kipakolni az előtelepített appokat SD-re.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #179 üzenetére
gyári igen....
Root uninstaller, titanium backup
oké, de mik is ezek? mielőtt olyat teszek ezzel, amit később megbánok -
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #178 üzenetére
Gyári ROM? Mert az alap google szarságok frissítése sem férnek már el belsőn... Root uninstaller, titanium backup használata javasolt.
-
- = Zk = -
félisten
mi a franc van itt?
eszközmemóriám megtelt? hát minek, mivel, hogy? pedig van sd kártyám...
nagyon nem megy ez a droid nekem -
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #175 üzenetére
ú. remek... -.-
köszi... -
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #173 üzenetére
Linux kernelt használsz a telefonodon. a .mappa a Linuxnak/UNIX-nak rejtett, a Windowsnak nem.
(#174) Sz7Cs: gyári microSD?
A videó, na az ilyen, software renderertől nem lehet többet várni. Barmoltak az LGcamera appal, Zmiui cream. Abból max kiszeded az appot. Mert az a ROM nem európai szabvány. -
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
van egy telenoros ace készülékem (s5830i), eredeti állapotában (android 2.3.6), az utóbbi időben rendszeressé vállt, hogy "a memória kártya el lett távolítva" hibaüzenetet kapom, miközben természetesen a kártya a helyén van. ált. egy újraindítás megoldja ideig-óráig jó, de már nagyon unom ! van rá valami megoldás ?
a másik dolog, hogy videó felvétel közben többször megakad a kép ami a felvételen nagyon zavaró, gyakorlatilag használhatatlan így
ez ellen lehet tenni ? -
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #172 üzenetére
nem lustaság, csak nem értettem, mi közöm hirtelen a linuxhoz
Teljes partíció, vagy meghajtó másolása táblával boot sectorral stb. Ha nem teszi ki a teljes lemezterületet az eredmény, akkor gparteddel szoktam kiszélesíteni.
így már értem, köszönöm
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #171 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #170 üzenetére
hogy mi?
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #166 üzenetére
Azok linuxnak rejtett fájlok, alighanem 1-1 másolással is menne. A másik lehetőség a norton ghost, vagy a partimage.
-
dashed
senior tag
sim kartyara:
1. komment
"Known Problems: / Solutions:" alatt..Sd kartya serult blabla, nekem is volt..(gyari 2gb-ossal). Aztan vettem egy masik sd kartyat es meg sose volt gondom vele. Pedig jo par fozott romot, illetve rafi kernel-t probaltam mar.
Masik sd-vel nem tudod kiprobalni? -
Breeze
aktív tag
üdv!rafael kerneles romoknál valyon miért nem müködik a sim kártya? és miért szarakodik az sd kari? ennyi lenne a kernel-rel való problémám...legyen az bármelyik rom amit ezt használja..
-
- = Zk = -
félisten
2GB memkari van a telóban... veszek egy 8/16GB-sat... hogyan tudom átmásolni a dolgokat? elég, egy memkártyaolvasóval? de mi lesz a rejtett fájlokkal?
-
tamasgal
senior tag
válasz
quailstorm #164 üzenetére
De jó!
Szerintem meg is veszem a mentő progit. Majd megírom, hogy hogy sikerült.
Most értelmezem amit írtál, hogy nem megbizható. Akkor nem veszem meg
de azért kipróbálom
-
quailstorm
félisten
válasz
tamasgal #163 üzenetére
Hát a mentések, beállítások nem hinném hogy mentődnek. Backup master pro-val nézz szét, de eddig nem szenvedtem ilyesmivel, telszám sms és kész.
ÉS MyPhoneExplorerrel IS MENTSÉL MINDENT, MERT BACKUPMASTER NEM MEGBÍZHATÓ! -
tamasgal
senior tag
válasz
quailstorm #159 üzenetére
Köszi, akkor nála biztos ez lesz a befutó! Szerinted Titanium backup-al lementhetem a mostani telepítet progijait, hogy azután csak vissza keljen álitanom?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #161 üzenetére
okkés!
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #160 üzenetére
Amíg nincs zavaró hiba, addig maradhatsz. Csak bugfixek vannak, a custom romban is jobbára.
-
- = Zk = -
félisten
kézhezvétel óta gyári függgtlen rom van rajta. 2.3.6. assszem...
cseréljem a legfrissebbre, vagy annyit nem változtattak, hogy.... ! -
tamasgal
senior tag
Holnap dobok asszonynak valami jó kis romot a telójára, mert a gyári szoftal a wifije szarakodik.
Kinek melyik rom a favoritja?
Retribution 4 jónak mondjátok, próbáljak rá arra?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = - #156 üzenetére
nem lényeg, megolva!
-
- = Zk = -
félisten
winampot használ itt vki telón gépen egyaránt?
-
quailstorm
félisten
-
dashed
senior tag
1 hsz-t a roothoz olvasd el.
Nalam most a MindCr Rom v2.1 van fent. Szep, jo mukodik.
Sokkal gyorsabb nem lesz tole a telo. A rom-ban talalhato holo launcher is csak ront a hasznalat kozbeni sebesseg erzeten.(nem is ertem miert eroltetik)Egy jo launcher es kesz. Nem feltetlenul kell fozott rom. Adw, launcher pro a 2 leggyorsabb launcher ezen a telon.
-
Frozzy
őstag
Sziasztok Srácok!
Tesómnak van egy Samsung Galaxy Ace készüléke. ami GT-S5830i kódnévre hallgat. olvastam róla, hogy az i-s verzió pár dologban el tér.. na mind egy ez nem is anyira lényeges.
valami gördülékenyebb redszert szeretnék felrakni..tudnátok ajánlani 1-2-t ami minden napos használatra alkalmas és stabil ?
Illetve. a gyári recovery jó erre? a volume + meg home + powerkey-re jönbe valami multi android recovery.
ja igen és ha még tudnátok rootolási megoldást mondani erre a verziójú I-s telefonra akkor az is nagyon jó lenne. 2.3.6 android van a készüléken!
Üdvözlet és köszi előre is a válaszokat
-
quailstorm
félisten
Írtam a watchdogot. Szerintem figyelmen kívül hagyja a critical errorokat. De ehhez kernelüzeneteket kéne nézni. Próbáld meg másik SD-vel és meglátod. Ettől nem a gyári kernel a jobb, sőt, ha kritikussá válik a helyzet, hardverkárosodást, vagy adatvesztést okozhat ha nem tudja megfelelően irányítani az SD írás olvasás folyamatokat.
-
Breeze
aktív tag
válasz
quailstorm #148 üzenetére
gyári romnál akkor miért nincs gond azt mond meg? vagy esetleg olyan régebbi romnál aminél nem ez a kernel fut?
-
quailstorm
félisten
Nem a kernel a hibás, megnyugodhatsz. A foglalatban, vagy az SD-ben keresd a hibát, esetleg a formázásban. Eddig nem találkoztam a stabilitás megingásának legkisebb jelével sem. Max ebben van watchdog, és emiatt crashelteti a fos SD.
A másik kérdést valami általános android topicban tedd fel. Ezt kevesen nézik, ráadásul nem mindenki használja ezt a szolgáltatást. -
Breeze
aktív tag
Üdv! két problémára szeretnék megoldást és választ találni/kapni:
első problémám az , hogy olyan rom ami Rafael B kernel-rel megy annál szarakodik az sd karim...kb 10 ilyen rom volt fent, fagy a teló de ha kint a memoria kari akkor semmi baj!
második problémám az lenne,hogy lehet a google accountból kiszedni a tel számokat, mert én faterom telóján beléptem vele mert kellett vmi Google Play aruházból és mentette valahogy a számokor és az én telomon is most ott vannak a számok...törlés nem segit ahogy belépek a frissen újratelepitett telomon az accountal egyből átjönnek a számok... és a meglévők/ és amik nekem is megvannak de más néven azok átneveződnek stb valaki tudna segiteni? nagyon zavaró
-
dashed
senior tag
válasz
- = Zk = - #144 üzenetére
sd kartyara /alarms /notifications /ringtones konyvtarakat hozz letre, es ertelemszeruen ahova kell bemasolod az mp3-at.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #143 üzenetére
ja értem.
hát, anynira nem igazán játszanék vele. elfogadom a korlátait. mint az 5800-nak is
kérdés:
mp3-at hogy tudok beállítani smshangnak, ébresztésnek stb. mert csengőhangnak sikerült -
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #142 üzenetére
GPU emulátorhoz használati útmutató.
-
elfelejt
aktív tag
válasz
- = Zk = - #140 üzenetére
Tulajdonképpen csak annyi a gondja, hogy gyenge szinte minden játékhoz...
Viszanylag ez ér valamit: [(talán)]UI: valaki tudna nekem i-n jól működő Bad Piggis verziót?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #139 üzenetére
hát, az első hsz után elszomorodtam....
nem, nem tudatosan vettem. hetek óta keresek, hírdetések stb. ahol kivan írva, ki van írva. ezzel ma hívtek. annyit mondott samu ace... nem mondta, hogy az i változat...
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #138 üzenetére
Kaptad, tudatosan vetted, vagy Ace-t vettél, i-t kaptál? Csak kíváncsi vagyok van-e valaki aki tudatosan, szántszándékkal hajt az i-s-re, bár nemhiszem.
-
- = Zk = -
félisten
nah, tulaja lettem eme csodának...
a kezdetek óta Nokiás vagyok... nekem ez a droid bonyolult...
jesszusommillió kérdésem van, de amit lehet, kiguglizok. mielőtt telefosnám a topikot.
max beindítanám -
morrisx79
tag
Hát wipe az nem volt, de nem is az AceCreamre telepített dolgok maradtak meg, hanem, a stock-ra telepítettek, ami azért fura, mert AceCream előtt viszint volt wipe... No mind1.
-
morrisx79
tag
Eröltetett download mod-ban sikerült.
A kernel a régi, de a telepített appjaim megmaradtak...
ez normális? -
morrisx79
tag
Jó ok, rájöttem ki kell csomagolni
Viszont az odin a messages ablakban kb. 15 perce ennél az állapotnál tart:
<ID:0/005> Added!!
<OSM> Enter CS for MD5..
<OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<OSM> Please wait..
<OSM> S5830iXXLA4_S5830iOXXLA2_RST_S5830iXXLA2_HOME.tar.md5 is valid.
<OSM> Checking MD5 finished Sucessfully..
<OSM> Leave CS..
<ID:0/005> Odin v.3 engine (ID:5)..
<ID:0/005> File analysis..
<ID:0/005> SetupConnection..meddig kéne tartania?
-
morrisx79
tag
A linkelt telenoros ROM zip fájl...
Odinba hogyan tallózom be a zip fájlt? -
morrisx79
tag
Ha jól sejtem, így nem él a gari
muszáj lesz flashelni... -
morrisx79
tag
Viszont a kernel maradt a Rafael Baugis féle
-
morrisx79
tag
A Recovery visszapakolta...
Root-os progik és root törlése és irány a szervíz -
morrisx79
tag
Na akkor próba cseresznye, köszi!
-
morrisx79
tag
A leírt eljárás alatt a #111 hsz-re gondolsz?
-
morrisx79
tag
Szóval, a wifit nem dobálja, csak belassul. Az Ace Cream nem segített...
Egy korábbi, gyári GB recovery-ből visszamenne-e, vagy az a kernel miatt halott ötlet? -
hotibi
aktív tag
válasz
quailstorm #122 üzenetére
szereném megkérdezni galaxy s advace ban is van flash counter nem tudod? köszi
-
quailstorm
félisten
válasz
morrisx79 #121 üzenetére
Ha szoftveres a gond azt értem alatta. Vagy ha garanciálisan 5kHUF-ért rakják vissza a GB-t galaxy S2-re miközben otthon ingyen megoldod bukva a garanciát (abban van flash counter). Sokszor találkoztam megbolondult szoftverrel, az eldobálós wifit megoldotta. Megpróbálni nem került semmibe, és legalább kipróbáltál egy jó ROM-ot. Azért az ne várd el hogy innen megmondom mi a biztos...
Beviszed gyárinak tűnő állapotban és megcsinálják. Hidd el. -
morrisx79
tag
Ok, de mit értesz otthoni megoldás alatt? mert valószínűleg hardware probléma lesz...
-
quailstorm
félisten
válasz
morrisx79 #119 üzenetére
Miért ne élhetne? Visszarakod a gyári ROM-ot, pl Odinnal, nemtudom recoveryből a kernel visszamegy-e, és felraksz pár appot hogy úgy tűnjön mintha használtad volna. Utána meg beviszed. Elég egyszerű nem?
Viszont én mindig az otthoni megoldást szoktam javasolni először a samsung szervizekkel való negatív tapasztalataim miatt. -
morrisx79
tag
Felment az ace cream v1.4 és úgy néz ki nem változott semmi.
Így meg szerintem már nem nagyon él a gari... És nincs 3 hónapos a teló -
morrisx79
tag
Sziasztok!
Gyári stock rootolt ROM-om van.
Eddig minden probléma nélkül működött a wifi, de az utóbbi napokban valamiért irtózatosan belassult. Több hálózatra is szoktam csatlakozni, mindnél fennáll a probléma.
Gondoltam valami telepítéssel én baltáztam el, ezért ClockWorkMod-ban csináltam egy recovery-t a még "jó" wifi-s backup-ról... És továbbra is sz@r...Ötlete valakinek?
-
Rengete
aktív tag
válasz
quailstorm #110 üzenetére
Nekem egy galaxy S3-am van és azzal nincs ilyen gond. Bármilyen egy fájlos romot fel tudok tenni odinnal. 64 bites win7-em van a gépemen és a driverek feltelepítése után amit linkeltél, tökéletesen látja a gép mint az az odinban látszik is.
-
dashed
senior tag
1.
Multidownloader elindit
multiloaderx_v5652.
Home gomb nyomvatartasa kozben a multid..-ben "port search".
Elindul a download mode3.
Odin indit, (1.85) majd betallozod a telenoros filet.Siman download modban inditva nem megy fel valoban, de igy igen.
Ha megse, akkor az alabbi progira keress ra es szedd le vele a telenoros firmware-t.
Ne lepodj meg ha bitre pontossan egyezik a sammobile-os firmware-el.
Regebben mar beszeltunk rola, hogy azt nem akarta megenni ellenben a Checkfus-ost igen. -
Rengete
aktív tag
válasz
quailstorm #108 üzenetére
-
quailstorm
félisten
Rakd fel recorveryből a retribution 4-et (olyan mint a gyári csak több RAM, meg gyorsabb). Jobban jársz. Egyébként az általam megírt flashelés MŰKÖDIK. Az APN-eket meg kérd el ügyfélszolgálaton és írd ki, jobbat nem tudok.
Itt a telenoros firmware. -
Rengete
aktív tag
Valaki nem tudna linkelni egy több fájlos telenoros original romot?
Az egy fájlos az istenért nem megy fel! Beszéltem több emberrel ebben az ügyben és senkinek nem megy fel. Mindenki egy indiai több fájlos rommal állítja vissza eredeti állapotra. Amennyire lehet eredetinek hívni egy indiait! :
Azzal nekem is sikerült csak azzal meg az a bajom, hogy hiába kérem le sms-ben a telenortól a beállításokat (MMS, NET stb....)2 hetente állandóan jön egy figyelmeztető sms, hogy rossz beállításokat használ a telefon és küldenek megint egy konfigurációs fájlt!
Sajnos nekem ezek a főzőtt romok egyik sem jön be! Az eredeti firmwarere meg feltolom az SPB 3d shellt és az kiválóan teszi úgy a dolgát! -
quailstorm
félisten
Én az első hsz: Ace Creamet javaslom, vagy a retribution 4-et Xperia launcherrel. Abban grafikai extra akkor nincsen. tesztelt launcher
A spirit FM még mindig lehet megoldás!
Egyébként van jelly bean a telefonra, sok rom alatt megtalálod, de csak bebootol és ennyi. Semmit nem kezel. -
Rengete
aktív tag
Sziasztok!
Az asszony telefonjára szeretnék valamit feltenni de nem tudom, hogy mit érdemes ami stabil és gyors! Gondolom igazi 4.0 alapokon nyugvó jól működő ICS még nincs rá JB meg pláne! Ezért szeretném a véleményeteket kérdezni!
Előre is köszi a válaszokat!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest