Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung ace
tag
amúgy tönkre tudom ezzel tenni a telóm ha nem jól csinálom?ime szám nem száll el?meg pl wifi meg mobil net meg stb.mert olvastam ilyeneket hogy volt akinél sok dolog nem müködött utánna.
-
Komplikato
veterán
válasz
samsung ace
üzenetére
Nézd meg a futó alkalmazásokat. Valamit a telefon nem lőtt ki a memóriából.
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
nincs más megoldás, a telepítési sorrendet is leírtam pm-ben és azt is h milyen fájlok kellenek hozzá az sd-re
Vagy a rom linkjén is megtudod nézni hogy mi a telepítési sorrend. Kb. 5 lépés -
samsung ace
tag
vagy esetleg valami más megoldás létezik?
-
samsung ace
tag
tudom már sokszor kértem a segítségeteket ez ügyben.most le van formázva az sd kártya.rot megvan.4gb sd kártya van benn.légyszi valaki írja le újra nekem lépésről lépesre hogy tudok 190mb tárhelyből többet csinálni!a leharapás az megy,csak a rom felrakásnak nem merek nekiállni.mit és milyen sorrendbe csináljak?mit tegyek fel az sd kártyára?
sos -
Magnat
veterán
válasz
samsung ace
üzenetére
Szia,
sajnos nem vagy képben ezzel, én csak egy link2sd-t csináltam kollégám ilyen telefonján...
-
Richard!
addikt
Üdv!
Lenne egy olyan probléma,hogy nem ismeri fel az sd kártyát ami eddig benne volt.Beléptem a fájlkezelőbe ott lefagyott,nyomtam egy restartot és azóta semmi.
Akku ki-be,sd ki-be megvolt többször is.
Lenne valami ötletetek? -
Magnat
veterán
válasz
samsung ace
üzenetére
Ok, így már vágom!
-
Magnat
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Jah, de a kolléga nem sima link2sd-t akar telepíteni?
-
samsung ace
tag
akkor most maradjon minden így,hogy levanharapva az 1024mb.és másoljam az sd re az ex-trim SGS3 room-ot ?
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
Jól csináltál mindent a leharapással kapcsolatban csak az a gond hogy a gyári nem támogatja ezt a megoldást.
Kerestnem neked egy videót ezt vesd össze azokkal amiket pm-ben írtam.
A videóban erről a romról van szó, ha ennek a fórumában lejjebb görgetsz ott is vannak még videók.
Az akksival megpróbálthatod azt h feltöltöd (ha lehet kikapcsolva) aztán bemész a CWM recoverybe és ott pedig advanced/wipe battery stats. Ezekután merítsd le nullára a telefont (0-5%ig) és utána megint egy teljes töltés. Ez gyárin nem biztos hogy megy :S -
samsung ace
tag
tegnap este teljesen feltöltöttem a telefont.majd repülő üzemmódba tettem.erre reggel már csak 18%volt az akku töltöttsége.valakinek van valami tötlete miért?
-
samsung ace
tag
sziasztok.az sd kártyámból lecsiptem 1024mb-ot.és feltettem a link2sd-t csinált ugye egy ext2 patriciót.ez segít a belső tárhely nővelésébe ?vagy feleslegesen csináltam?
-
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Kösz, sovány vigasz, h mindenkinek szar....

-
agy73p
senior tag
Megint van, hogy nincs térerő percekig, aztán meg visszajön. Ráadásul nem csak havonta egyszer. De ez nem normális.
Mitől lehet ez? Kernel vagy ROM?
Köszi a segítséget. -
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
Max magadnak, mert esetleg nem megfelelően tudod használni a szolgáltatást. Playt inkább hagyd békén, többi mehet a levesbe.
-
Richard!
addikt
válasz
samsung ace
üzenetére
vegyél bele micro sd karit vagy vegyél másik telefont
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
samsung ace
tag
sziasztok.azzal nagy hibát csinálok ha törlöm a frissítéseket?pl gmail,play áruház,térképek?mert ha törlöm a frissítéseket akkor a tárhelyről hely szabadul fel.de ezzel ártok valaminek?
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
igen köszi valami hasonlóra gondoltam.ha netán elveszítenném vagy ellopnák akkor meglehessen találni.
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
Mi az a mobilkövető?
erről tudok hogy létezikegyébként droidos, tehát a google mindent tud rólad

-
samsung ace
tag
sziasztok.lehet buta kérdés,de ebbe a telefonba van mobilkövető?mert nem találom.
-
Breeze
aktív tag
Üdv!Valaki segithetne mivel nagyon idegesitő egy kicsit az ,hogy nem akar össze jönni sehogy [ez] a rom pedig mindent a leirtak szerint csináltam...

-
Magnat
veterán
Hi,
kollegám telefonjára feltoltam a Link2SD-t ... műxik is szépen 1 dolgot kivéve: napi pár alkalommal eltűnnek a linkelt alkalmazások, restart után visszajönnek, de Dropboxba pl minden ilyen alkalom után újra be is kell jelentkezni ... tapasztalt vki ilyet?
-
-Ben-
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
No mindegy, azért köszönöm szépen!

-
-Ben-
veterán
válasz
quailstorm
üzenetére
Csere sajnos nem nagyon játszik... Felrakok bármit, csak tudnál/tudnátok hozzá valamilyen leírást/segítséget adni?

öh.. alighanem lemaradtam, i változatról nem tudtam...
sry -
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Még 1 éve kb. anyámnak odaadtam egy ilyen típusú telefont, de mostanra olyan rohadt lassú lett, hogy az már elviselhetetlen. Már a "beállítások" megnyitása is percekbe telik, se újraindítás, se ram ürítés, semmi nem segít rajta. Mit lehet ezzel kezdeni? Bármilyen megoldás érdekel, amit házilag megtudok csinálni, mert garancia már nincs rajta, a lényeg, hogy biztonságos legyen és ne haljon meg a telefon....

Sajnos droidban már nem nagyon vagyok otthon, mert 1,5 éve áttértem a gyümölcsre....
ui.: jelenleg gyári 2.3.3 van rajta.
-
gyga
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
nem lehet valahogy javítani?
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
az nekem nem is baj.csak eddig soha nem volt ott még az a jel.köszi a választ
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
elvileg azt jelenti hogy nem tud belépni a gmailedbe szinkronizálni
-
samsung ace
tag
sziasztok.azt szeretném megkérdezni hogy az miért van hogy néha egy pillanatra a kijelzőn megjelenik a bal fel felső sarok ban egy fehér háromszög benne egy ! jellel.de hamar el is tűnik.ez mit jelent?
-
OgKush
senior tag
Sziasztok! probaltam a rootolassal, es mindent a leiras szerint csinaltam, de nem jo... mi lehet a hiba?? probaltam gyari recoverybol meg cwmbol is..

-
gyga
senior tag
Valaki találkozott olyannal, hogy a készülék nem tudja fogadni a hívásokat, pedig látszólag rajta van a hálózaton, van térerő is. Gyári a teló szoft.
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt
üzenetére
cronmod ~ data2sd, vagy ez vagy az
De a data2sdnél ugyebár gps problémák vannak. Most CM alatt tesztelem, itt még jól megy egyenlőre. Rafael kernel bevan építve elméletileg a rom-ba úgyh lehet h elég csak az extrim-et (+a bugfix patch, ahonnan letöltötted az extrimet az alatt), meg a cronmod. -
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt
üzenetére
Van olyan cronmod is, aminél a gps továbbra is működő képes CronMod_Unofficial névre hallgat (data2sd ext alatti).
Data2sdnél én úgy vettem észre amikor cache-t ürítesz, utána lesz bugos a gps aztán ha szerencséd van visszajön
Rafael kernel maradhat (amennyiben nem akarsz CM-et), Ez elég stabil rom -
elfelejt
aktív tag
Hali!
Kérdeném hogy tud e valaki jó kernel, rom, mod összeállítást, amibe minden megy? Mert nekem alap rommal van raffael kernel+cronmod.. Ezek miatt a gps nem megy.. Viszont most már kezd lassulni is.
Tehát kéne rom meg kernel és ha lehet cronmod mellett GPS is kéne .. Elöre is köszi -
BigT
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
felraktam a 3+1 fájlost, az imei vissza is állt.

végre elkezdhetem kipucolni -
quailstorm
félisten
jólvan, nyugi, van az androidforumos link a többfájlos függetlent dobd fel
aztán arra rootolj
Szerintem olyan "friss" ROM van a telódon amit nem lehet rootolni. Legalábbis más "előnye" nem volt a frissítésnek. -
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt
üzenetére
Noshát kb. 2 óra tesztelés után azt tapasztalom h tény h gyorsabb de vannak néhol lassulások (pl. zárképernyő feloldás), A dsp manager fczett elsőre de aztán megjavult
Ja és úgyis mutat térerőt h nicns benne sim kártya
Valamint a cronmod bekavarhat.. amióta felraktam meghülyült a market -
quailstorm
félisten
CWM-et én linkeltem, topiccal együtt, aki nem azt használja, magára vessen. Kockáztatja a telefont rendesen...
Legalábbis volt már egy két embernek pár álmatlan éjszakája miatta de a teló meggondolta magát.Igen SD formázás, ismerős... GT540-nél is ez volt, de neked megvan a legjobb sd formázók egyike, az SGS2. Csak azután vette be a szaros...
Hálózat... lehet elrepült az IMEI-d. Ha nem lehet galaxy toolboxszal helyreállítani(leírás linkelve, működik, angolul sztem tudsz, IMEI meg akku alatt és dobozon), akkor kénytelen leszel felrakni egy stockot és újra próbálkozni a recoveryvel. Előfordul...
-
ktomcat
senior tag
válasz
elfelejt
üzenetére
IMEI probémának nem kéne jelentkeznie a "legújabb" rafaelnél, de az tény h egy galaxy toolboxos mentés sosem árt!
Most fogom kipróbálni, igyekszem rövidre fogni a bugokat:
CRT animation: amikor lezárod a képernyőt nincs az a régi tv kikapcsoló effekt a képernyőn (valamiért bugos amikor bekapcsolja)
Kamera vakuja nemmegy (a normál flashlight viszont igen)
BLN button backlight: Szerintem ez annyit takar h nincs háttérvilágítása a gomboknak (bár ezt még letesztelem)
HQ video playback: nemtudsz nagyfelbontású videót nézni egyenlőre, viszont videót már tudsz nézni
(alcatel driverekkel helyettesítették a broadcomm drivereket, állítólag mérföldekkel jobb)Valamint a hozzászólásokban pár ember problmát jelzett a zene lejátszóval kapcsolatban, néha magától vált vagy kezd el zenét lejátszani
H ha vmit rosszul értelmeztem vagy kifelejtettem, a teszt után kiegészítemKétféle kernelt használhatsz hozzá, van egy a fejletsztő által készített (a teljes bluetooth működéshez ezt javasolják) és van egy OC-s kernel (Thundekernel), van stock alapú változat is meg cm7 alapú
-
elfelejt
aktív tag
Nézd meg hogy IMEI számodat látja-e!
(#2011) ktomcat
Kérdésed előtt tudok angolul, de nem nagyon áll nekem össze! Ebben mi nem megy? + Mi kell nekem (Kernel, rom) amire fel tudom rakni? Esetleg próbáltad? -
BigT
senior tag
Kernel telepítés óta nem kapcsolható hálózatra. Keresni sem akarja. Ötlet?
-
BigT
senior tag
formáztam az sd-t, így már megy a telepítés!

-
BigT
senior tag
válasz
ktomcat
üzenetére
az a durva, hogy mindent értek, amit írsz. De cwm-et sem tudom felrakni valamiért. Ezt találtam [link]. Vagy tudsz másikat linkelni, amit e3-ból simán update ként fel tudok dobni? utána gondolom (ha ezen túl lennék) csak simán felzúzom a két fájlt, amit javasoltál. cwm egyébként nem elég nekem ahhoz, hogy root jogom legyen?
-
ktomcat
senior tag
Inkább a Recovery menüpontból szedd le a 201303051129-E3-boot.img valamint a 201303051129-modules fájlt. Ezeket CWM recoveryből (ne az e3as gyáriból) tedd fel, legelőször a modules.zip-et aztán mount /system a mounts and storage menüpontban és mehet az e3-boot.img.zip!
Ezek a modellek pedig megegyeznek: S5830i, S5839i, S5830m, s5830cValamint akit érdekel egy újabb CM 7.2 RC1
Most már napi használatra alkalmas! -
BigT
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
na már csak az a bajom, hogy amit találtam, rafael cuccai, ott GT-S5830 C jelű van. nem i. és ha mégis jó, akkor ezek közül[link] melyik kell nekem odinba, pda-ba? Vagy gyári recoveryből melyiket toljam?
-
quailstorm
félisten
Úgyis csak a legutolsó rafaelt tudod rárakni, tehát tökmindegy. Nem tudok odinból telepíthető kernelről még mindig. Ez nem az SGS2.
Mentsél mindent előtte. A brick csak softbrick, nem bootol, újra kell húzni. Tönkre nem ment még senkinek. De sose lehet tudni, van amikor felrakod a kernelt és megy, meg van amikor nem... -
BigT
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
odinból telepített rootolt kernelre gondoltam, csak kapkodok (legalábbis S2re az első cwm kernelt így raktam fel, azóta recoveryből tolom). Most akkor nyugodtan szabadítsak rá egy másik kernelt, mert nem lesz gond? az előbb még téglázásról írtál.... Melyik passzolna a gyári, 2.3.6, alapsáv xxmb2, kernelverzió 2.6.35.7 dpi@dell236#1 hez?
-
BigT
senior tag
válasz
quailstorm
üzenetére
nincs egy normálisabb, működő linked az odinból tolható root-hoz? még nem kezdenék főzött kernellel...
-
BigT
senior tag
arra van ötlete valakinek, hogy ha az első hsz-ban leírt update.zip et recoveryben felnyomtam (elvileg install complete), de nem lett root jogom, akkor mit tegyek?
quailstorm: Köszi, akkor megnézem odninnal
-
quailstorm
félisten
válasz
elfelejt
üzenetére
Nem voltál off, csak egyedül vagyok egy olyan telefonra amit összesen 1,5 napig "használtam" vagy inkább tákoltam.
Sajnos nem tudom.
Azok alapján, amit eddig itt ledumáltunk a fórumban, meg amit én felraktam havernak, a legproblémamentesebb és a leginkább n00b proof, a Retribution beta4+legfrissebb rafael kernel. De ez már nagyon régi.
Sajnos többet nem tudok.A kipróbálás meg ugye tele van bricklehetőséggel... Nem mindegy melyik gyárira rakod a főzöttet(érdemes ugyanazt a verziószámú gyárit felrakni Odinnal előtte ha nem CM, mert csak annál mindegy).
-
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Tudsz nekem válaszolni a kérdésemre? Légyszi... kicsit off voltam
Erre kéne válasz: (#1993) elfelejt -
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
Szerintem az teljesen más jellegű mint amiket te kérdezel... Az a dolog analóg, és sok gyakorlás kell hozzá, ez meg digitális.
Olvasod és nyomod a gombot. Ennyi a dolgod.
Amióta ezen a fórumon tag vagyok, az ilyeneknek mint te, nem tudnak segíteni. 1-2 embernek én megcsniáltam teamvieweren, mert volt rá időm meg kedvem.Azt meg jegyezd meg hogy felhúzom magam az olyanon, ami már egyszer le lett írva.
Egyébként meg oldd meg, lássuk.
ebben az egyben nem vagy olyan mint haver, ő tűri a szidást csendesen, tudja hogy béna, hiszen már 20-adjára magyarázom neki, mégse mer egyedül belefogni, aztán csak eléri hogy megcsináljam neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÚJ Dell Pro 16 Plus - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 235U - 16GB - 512GB - Win11 PRO - 3 év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
sos

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)