-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhatika
tag
megcsináltam elölről, ez a lényeg
kezdem a link2sd-vel belakni, meg is vettem a plus verziót is, kíváncsi vagyok, hogy a data linkeléssel mennyit nyerek, majd jelzek
érdekes ez, hogy az odex/rendszer appokat nem szereti, ha linkelem (legyen az akár egy youtube, google play szolgáltatások...)
különben egész jó lett
-
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm #3297 üzenetére
-
zsoltix
tag
Sziasztok! Van egy galaxy ace készülék ami kegyetlen lassú és folyton kiírja, hogy nincs elég tárhely. Olyan romot keresnék ami ezt kiküszöböli. Tudnátok ajánlani hozzá, leírással?
Nagyon köszönöm! -
agy73p
senior tag
válasz
hhatika #3291 üzenetére
Nem hiszem.
Itt írnak róla.
Meg itt is. -
quailstorm
félisten
Úgy látom hogy itt mindenkinek komoly gondokat okoz az összefoglaló és a logout blogom elolvasása...
-
agy73p
senior tag
válasz
kraftwerkfan #3287 üzenetére
Erre a problémára - ami nekem is volt minden telepítés után - quailstorm belinkelt egy megoldást. Kb egy hónapja, de most nem találom a linket hirtelen.
-
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm #3284 üzenetére
Én is boldog lennék, ha tovább tartana az akksi, de vhogy mindig tapasztaltam hátrányát a kernel cserének.
-
quailstorm
félisten
A rafael kernel pl annyit csinál a gyárihoz képest, hogy megengedi a procinak a downclockot. Azért számoltak be dupla üzemidőről, mert nem kell mindig a 100% teljesítmény, de a gyári kernel mindig pörgeti. Ha meg csak egy push értesítés jön a zsebedben, akkor meg 156MHz is marhára elég.
-
agy73p
senior tag
válasz
kraftwerkfan #3282 üzenetére
Az alap kernellel?
Remélem, hogy rendben lesz. Majd írd meg, ha vmi nem okés.
Más romokkal is próbáltad már ezt a telót? -
agy73p
senior tag
válasz
hhatika #3227 üzenetére
Ja, amit elfelejtettem mondani a múltkor, a LINK2SD tényleg pöpecül működik, mindent átrak az SD kártyára, nem tapasztalok semmi negatív dolgot ezzel kapcsolatban.
Ez a készülék számomra ezzel az AOSP + Link2SD kombóval használható normálisan, minden eddigi más kuka. Semmi hókuszpók, launchernek meg feltettem a LauncherPro-t, azt hiszem ez fogja le legkevésbé. -
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm #3277 üzenetére
Azt gondolom, hogy a kernelcsere csak a tétlenül töltött időt növeli meg. Ahogy elkezdi használni, tehát nyomkodni, pörgetni, ugyanannyit zabál és meglepődik, hogy milyen gyorsan merül.
-
Bkrisz9
őstag
Megvan a topic ezaz
Sziasztok! A probléma az lenne, hogy nem sikerul elocsalni a download modot odinhoz. Power gomb+ home-al is cwm-be lep es power+home+ hangerogombal is. Cm7 es nem gyari kernel van fent.
-
quailstorm
félisten
Jójó, csak kernelcsere = 2x üzemidő. Hely meg nem lesz. Szvsz a facebook frissítése se fér majd föl. De majd meglátja.
-
Jacak
senior tag
válasz
csaba bacsi #3275 üzenetére
Üdv.
Sztem ha ennyi az igény,akkor ha amúgy jól műxik a vas,kár buherálni.
-
csaba bacsi
tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni, ha lehet:
Pár nap múlva tulajdonosa leszek egy ilyen telónak (az asszonynak vettem a szülinapjára ).
Gyári rom van rajta, de nem tudom, hogy cseréljem-e le másra?
Nő fogja használni, csak telefonálni, fotózni fog, esetleg este egy kis facebook max.
Ezért van értelme romot cserélni?
Ha igen, akkor mire?
(Elolvastam az összefoglalót, úgy látom, a CM romot favorizáljátok.)Romolgatni, bootloadert nyitni, rootolni szoktam, ezzel nem lenne gond.
(Atrix2,Y300)
UI: Csakis azért kell EZ a telefon mert La Fleur mintás és a mostanija is az.
Köszi előre is
Csaba
-
Jacak
senior tag
válasz
quailstorm #3271 üzenetére
Nincs vele gond...
A gyárit meg el is felejtettem,milyen volt,annyi maradt meg bennem,h. egyszerű volt,mint a faék,és még a kisfiamnak se jött be,pedig ő csak 9 éves.Igaz,az előző telójára (X8) is én raktam cm7-et,az után perxe,h. nem tetszett neki az Ace stock ROM-ja...
-
quailstorm
félisten
válasz
davidunited #3272 üzenetére
Mindenki itt hagyja ezt a fórumot. nem is értem miért
-
davidunited
tag
válasz
quailstorm #3267 üzenetére
Ja gondoltam.... de már mindegy is... ez a szar már nagyon felcseszte az agyam uh fogtam magam, bementem a szolgáltatómhoz és vettem egy optimus F6-ot...ég és föld a különbség!!! Ezt a rémálmot meg odaadtam asszonynak amígki nem találja h mit szeretne! További jó romolgatást nektek!
-
Jacak
senior tag
válasz
quailstorm #3269 üzenetére
Műxik a bieltv-kerneles cm7,ha arra gondolx.. Fiam telóján már bő 1 hónapja megy rendesen.FM nincs,tűzfalprogi nem műxik 1 se vele,de ezeken kívül normálisan megy.
-
quailstorm
félisten
Tényleg azzal most mi a helyzet? A recovery bugos nem működnek a gombok résznél kiszálltam. Van rá CM?
Nekem meg nem fontos a rádió. Nincs mit hallgatni benne. Ha meg muszáj van mit előkaparnom.
Auz a teló ami meg etalon volt eddig a fórumos leírásokhoz, elvesztette a hangerőgombjait
(leszakadt az alaplapról)
Haver jacket cserélt egyedül. Ügyes... -
Jacak
senior tag
válasz
quailstorm #3267 üzenetére
Ugyanúgy nem,mint a Smart2-höz,s abban is ugyanez a Broadcom BCM21553-as proci-rémség van,de xtem ezt te is tudod...
-
quailstorm
félisten
válasz
davidunited #3266 üzenetére
Nem lehetséges. Tudtommal. Nincs nyílt driver, spirit fm meg nem támogatja.
-
davidunited
tag
Hali! Az lenne a kérdésem h CM7 hez lehet valahogy Fm rádiót varázsolni?
Köszi! -
bela85
aktív tag
válasz
quailstorm #3264 üzenetére
POU szerintem nincs telepítve.. meg érdekes, hogy minden hangerő le van véve.. és mégis hangosan csörög a telefon.. olyan hangja van mint a vekker órának.. vagy mint a régi típusú telefonnak..
-
bela85
aktív tag
válasz
quailstorm #3262 üzenetére
Ezt javasoltam kollégnaőnek, hogy gyári beállítás visszaállítást csináljon.de azt mondja, hogy korábban is csinálta... csak nem ilyen sűrűn..
Más megoldás nincs esetleg? (néha ki is szokta kapcsolni a telefont és újra be.. tehát ha beragadó progi lenne.. akkor megszűnt volna) -
bela85
aktív tag
Sziasztok!
Egyik kolléganőmnek a telefonja bizonyos időközönként hangos csörgésbe kezd, mint a vekker óra.
Nem tudjuk miért.. sem emlékeztető, sem naptári bejegyzés nincs benne.. és a hangoknál is a le van véve minden értesítőhang hangereje.. mégis nagyon hangosan bizonyos időközönként jelez.Tud esetleg valaki valami megoldást erre?
Mikor jelez, nem ír ki semmit..csak valami rendszerüzenetet néha..Gyári szoftveres.. nem buherált!
-
quailstorm
félisten
válasz
Komplikato #3257 üzenetére
Play-re nincs ötletem, váltottam már jelszót, megkérdezte, annyi volt.
Rafael kernelre csak gyári ROM van. A fájlrendszer elrontása írható a kókányolt ROM számlájára, ritka bug, nem vették észre esetleg.
EXT2-őt pluginon kívül Windows allól sehogy se fogod kezelni, max vendég linuxszal. Formázni ilyen fájlrendszerre linuxszal tudod, pl minitool partition editor (ne tévesszen meg hogy windowsos appként néz ki, ez egy vendég linux)CM9 nem napi használatra alkalmas, 7-es viszont igen. Leírás a logoutomban. Havernak működik. Annak saját kernele van.
-
agy73p
senior tag
válasz
quailstorm #3256 üzenetére
"...csillámpónis színes retket...."
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato #3257 üzenetére
Ja és van egy másik probléma ami nem telefon specifikus, de attól tartok a ROM csere se oldja meg:
Jó kínai hackerek sokadjára törték fel a Google fiókomat, ezért jelszócsere volt.
Ezzel nem is lenne baj, de ezek után a telefon (Play) se a régi, se az új jelszóval nem lép be!
Ezért kicseréltem a speciális karaktereket a jelszóban hátha ... ezzel a jelszóval sem lép be. Márpedig ennek hiányában a Playről telepített cuccokat kenhetem a hajamra, a frissítést nem is számítva.
Mondjuk ami igazán fontos lenne az egy naprakész BKV menetrend, de így az se megy.Valakinek ötlete, hogy mitől lehet?
Természetesen PC-n csont nélkül megy a Gmail, GDrive, YouTube, stb. az új jelszóval. -
Komplikato
veterán
Nekem is kéne jó tanács ROM cserére ...
Adva van egy Ace I, rajta az utolsó (2013-as!) Rafael kernel van, XDA-n valamiért a 2012 decemberi az utolsó ...
Ezen egy MindCR 2.9-es ROM van most.
Adva van egy hiba, amire nem jöttem rá, hogy szoftveres vagy egyéb:
Ha töltés közben csinálok hideg indítást a gépen, akkor néha elszáll az SD kártyán a FAT ... most történt meg másodszor.*
Van olyan ROM? amihez nem kell kernelt cserélnem és/vagy Rafael kerneles?
Olyan ami CM 7.2-es és stabil esetleg? (Mondjuk én nem látom értelmét egy ilyen lassú procinál és kevés ramnál a CM 9, 10, 10.1-nek.)A másik kérdés, hogy azt hallottam stabilabb és gyorsabb az Android, ha SD-n EXT2 van. Miként tudom EXT2-re formázni a kártyát? Ha leformázom EXT2-re mivel tudom rendesen megnyitni PC-n Windows alól TotalCommander + Plug-In kombón kívül?
*Mondjuk sikerült visszaállítani a fájlokat, de elvszett az összes fájl és mappa név, így pl. a dátum-telefonszámmal mentett beszélgetéseknél egy fontos adatnak lőttek. Képeknél annyira nem számít ...
-
quailstorm
félisten
Gyári alapú összekókányolt romokra ez a hiba jellemző. Lehet hogy frissít, de valószínűbb hogy kancs. (PC-böngészőből próbálj rá appot telepíteni hátha)
Nem tudom hogy csinálna-e valamit neki a market fix, mert az asszem csak CM7-re van.Egyébként én ezt a csillámpónis színes retket fel nem raknám a saját telómra.
Nem egy ember telepített már itt a fórumban CM7-et, a leírásom ha nem is szépen fogalmazott, de helyes. S5570i-re is ugyanez van, ott is jó.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Felraktam ezt a rom-t:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358404
Belép a gapps-ba, de csak töl és tölt és tölt. Egyszerűen nem hajlandó behozni azt.
Ja a 9.0-t raktam fel.
Mi lehet a baj szerintetek?
-
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3253 üzenetére
Érdekes ez egyből felment!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2358404
Mi a véleményed erről?
-
quailstorm
félisten
Namost ezt az opciót én anno nem csináltam lehet az a gáz.
A reboot recovery annyit tesz, hogy újraindítja a telót recovery módban. Lehet ezt nem szereti.
Az, hogy a CM7 kernel beépített recoveryből telepíts, meg fontos, különben fos lesz.Csináld azt, hogy ha fenn a CM7 kernel, akkor rebootolod a telót, megáll az S5830i feliratnál, és kiveszed az akkut, visszarakod, belépsz recoverybe úgy.
Ja és wipe-ok már a temp CWM-ből menjenek.
-
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3251 üzenetére
Újrahúztam! Megint megpróbáltam, ugyan az.
Tehát az advanced\recovery reboot-nál ugye újra indul a teló ekkor jön be ez a fekete\fehér képernyő. Minek kellene bejönnie.
Igen cm7 telepítés akart lenni
-
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3247 üzenetére
Szia!
Nekem az advancer\reboot recovery után újraindul a telefon s a képernyő felső része fekete a háromnegyed része meg fehér. A fekete részben néha felvillan a samsung felirat rózsaszínűl.
Mi lehet a baj?
-
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3247 üzenetére
Köszi este rápróbálok!
-
quailstorm
félisten
temproary, ideiglenes
Mivel kernelcsere nélkül nem tudsz recoveryt telepíteni erre a fosra, ezért ezt kell használni. Ez asszem itt update.zip-ként szerepelhet. A gyári 3e recovery ugyanis egy fos.A temp CWM ugyanolyan teljes CWM5 mint amit kernel építenek, csak ezt mindig fel kell flashelni ramba ha használni köll.
-
bgyg1
aktív tag
quailstorm: Szia, mit értesz ez alatt, hogy temp cwm? A cwm-l nincs gondom tudom mit jelent, a temp ebben az esetben mi?
-
Jacak
senior tag
Üdv.CM7 ROM-mal van egy 'aprócska' gondunk.Nem találtam olyan tűzfalprogit,ami működne ezen a telón.Vki tud ilyet esetleg?
-
Espla
aktív tag
Többször van olyan, hogy nem vagyok elérhető egész nap telefonon.
Erről én nem tudok semmit, térerő van, a piktogram mozog.
Általában első telefonálásnál jövök rá, hogy megint nincs hálózatom.
Ekkor újraindítás segít, de fene tudja hányan próbáltak addig hívni hiába.
Gyári ROM van fent. Másnál is van ez a hiba? -
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3240 üzenetére
Szia!
Ehhez az én tudásom tényleg kevés! Ha tudnék szívesen segítenék!
-
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3238 üzenetére
Semmi gond!
Most rakom fel odinnal az asszony telójára a gyári rom-t, akkor amikor a kernelt akartam felrakni azt írta ki hogy instalation aborted. Nem tudom miért. Holnap zaklathatlak egy újabb rom felrakással kapcsolatban?
Amúgy én is csináltam már egy pár rom felrakást (xperia p, htc wfs)
Neked milyen teló szált most el, lehet tudok segíteni.
-
quailstorm
félisten
A kernel a régi szar. Nézd már meg hogy mikor abbahagyta a fejlesztését a csóka.bocs, összetévesztettem a legalul írt csókával, idegbajos vagyok mert most basztam el egy 40ezres telótSzal azt a kernelt leírtam logoutomban hogy rakod fel. Temp CWM-ből. És utána reboot recovery.
Az anyagi helyzetet azt értem, én se vagyok jobba. Különben nem foglalkoznék ezzel a sok kínlódással.
De képet még mindig nem küldtél a hibáról. Mert abból a kernelből van 3e revocerys meg CWM-es installer is. Gyári ROMra rakandó ugye.Én a CM7-et raktam fel havernak, azt megtalálod a logout blogomban hogy történt. Azelőtt a retribution beta4-et használtam. Na az gyári alapú, nem csicsás, nem új, de rafael kerneles és műkszik.
-
bgyg1
aktív tag
válasz
quailstorm #3232 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy zavarlak, de érdekelne egy MEGBÍZHATÓ ROM erre a telóra!
Köszönöm eddigi segítségeidet!
U.i.: ha már privátba úgy válaszolsz ahogy, gondolom itt finomabban fogalmazol.
Amúgy nem régi sz... csak egy normális rom kellene rá, s igen van akinek csak ilyen teló jut.
Köszi még egyszer
-
Lajkó
őstag
Üdv!
Véletlenül nem vállal valaki Szoftver frissítést, rootolás, meg ilyeneket?! Lehetőleg Miskolcon, vagy környékén. Nagyon nincs kedvem belefolyni ebbe a témába.
Illetve ugyanez lenne még egy 5830-nál is! -
quailstorm
félisten
Lehet hogy erről beszéltem oldalakat mikor mindenki győzködött hogy az i-s az gyorsabb és erősebb mert 832MHz-es...
Egyébként ugyanezt eljátszották a galaxy minivel is, meg ugye ott van az alapból fos y.
Használható CM se régóta van, de szerencsére már S5570i-re is sikerült megoldaniuk.
-
flash-
veterán
válasz
nekem s5830 volt tehát a sima ace, de ez elképesztő amit tapasztaltam ezzel az i-vel.
4 kollégának is ilyen van,mindegyik gyári 2.3.6 al és mindegyik napi 10x az asztalhoz vágja, mert olyan elképesztően idegesítő telefon...
lassú, van hogy magától tárcsáz..
oké van rá cm,stb de egy gyárnak így kiadni telefont a kezei közül hogy 4ből 4 mind ugyanazzal a gonddal küszködik...(ez az i ennyire félresikerült? annyira komoly gondok nekem nem voltak az ace-val tehát a sima 5830 al. )
-
bgyg1
aktív tag
válasz
Köszönöm, holnap rápróbálok!
-
quailstorm
félisten
csakis ezt
Már bizonyított.
FM rádió nincs meg a hangszóró is bénábban szól. Ellenben működik. -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Az asszonynak a telójára szeretnék valami megbízható Rom-t telepíteni, ti melyiket ajánlanátok?
Előre is köszi a segítségeteket.
-
agy73p
senior tag
válasz
hhatika #3227 üzenetére
Pont tegnap raktam újra, mert én mindig variálok mindennel.
Amit biztosan tudok mondani, az az , hogy sebességben egyik eddigi sem veszi fel vele a versenyt. Sem stock, sem CM7. Itt egy video. Nézzétek meg, úgy 4:30-nál hasonlítják össze másik telóval.Hátránya:
- csökevényes dock, nem lehet módosítani,
- értesítési sávnál nincsenek ikonok,
- viszonylag gyorsan eszi az akkut, de azért nem tragédia,
- a saját böngészője gyakran kilép, nem is értem, de más is panaszolta ezt,
- fm rádió sztem nincs,
- nincs vaku a fényképezőben, de flash fix nélkül is meg lehet ezt oldani, van olyan camera apk, amely használja a vakut :-),
- eddig nem volt semmi gondom, de a tegnapi újratelepítés után a com.google.andoid.gms minden apk telepítés után leáll. különösebb gond nincs vele, csak le kell okézni, de ez most nekem új. -
agy73p
senior tag
Thunder Kernel 2.1 azt írja, h " Init.d support fully working ".
-
Zsivi
tag
Helló!
Tudtok olyan romot amely legalább annyira stabil mint a gyári, minden működik benne és úgy is néz ki mint a gyári? Lehet hogy hülyén hangzik de tesómnak kéne egy ilyen, mert csak az a baja a készülékével hogy a tárhely kevés benne, viszont ezt csak tudomásom szerint olyan rommal lehet megoldani ami támogatja az init-d-t... Szóval nekem egy gyári rom kéne init.d támogatással, létezik ilyen?
-
agy73p
senior tag
Ehhez mit szólsz?
AOSP GB 2.3.7 - BroadcomCM [COOPERVE] [Nightly 1 - 21/08/2013] -
flash-
veterán
Sziasztok
Egy olyan romot keresek amiben semmi csicsa tehat nem baj ha nincsennek benne extra funkciók lényegvhogy stabil legyen és sdről felrakható
Mit ajánlotok?
Ma kellene feltennem koleganak..
Egy kis leiras is jo lenne
Most 2.3.6 van rajta
Gari már nincs -
gandalf
aktív tag
válasz
quailstorm #3220 üzenetére
-
gandalf
aktív tag
válasz
quailstorm #3218 üzenetére
oké, akkormajd priviben kérek tanácsokat ha megjön, rom ügyileg ha nem baj
mármint az sgs
egyébként vissza akarok térni előfizetése kártyára, mely telefont érdemes most beshoppingolni? szemezgetek a sony xperia sp-vel, de megmondom fogalmam sincs ebben a dömpinben, 100k plusszost meg nem akarnék venni, csak bukik az ember folyamatosan
a HD2 szalagkábele elbaltázódik? nah de ne offoljam szét ezt a totyikot
-
gandalf
aktív tag
hát előtte azért elolvastam egy csomó mindent..alegjobb telo a mai napig a htc hd2, azon windows phone,android és windows mobil is megy
lehet beszerzek munkatelcsinek egy olyat
ezt az ace-t egyébként agy sima galaxy s-re cseréltem egy az egyben, szerintem azzal én jobban járok,ez a csajos telcsi pedig kell a srác nejének, Neki szerintem jó lesz..nem lenne ez szar, pofás, meg amire használnám arra jó, de vhogy mégis inkább szabadulok tőle
-
gandalf
aktív tag
válasz
quailstorm #3214 üzenetére
átmennék, ha lenne nmásik laptopom
azt irták az xda-n többször kell rányomni az odinba a startra, na meglátom...max felrántok egy uj windózt (mert amugy linuxot használok) és meglesem ugy...
köszi
omnia 2-ön én a cyanogenmod beta 2-őt próbálgattam, nagyon faján ment, kivéve ugye, hogy ott sem tudták a kernelt aláreszelni a nem nyilt cuccokmiatt, mint ennéla rohadás ace i-nél
igy hamar leette az akkut, mert nem ment alvó módba a proci vagymifene
én sense-s főzött rommal használtam rapid által moddolva, nagyon jó volt..windows phone-os..
-
gandalf
aktív tag
hát én mrgőrülök ettől az androidos hercehurcától
Eladtam eme telefont ami amugy is csak átmenetileg van nálam, kérték, hogy gyári rommal menjen, erre most az odinnak képtelen vagyok visszarakni a gyári romok akármelyikét
Ennyire balfék lennék? Az omnia 2-mremég androidot is tudtam telepitenipedig
az odin most write operation fail-ed üzenettel megál, nem megy semmi a telcsire, valaki találkozott ilyennel?
Eddig mindég jóvolta téglásitás után simán vissza tudtam rakni a gyári romot..most sima cm 7.2 van fenn rajta, ezt cserélném vissza a gyárira..még böngészem az xda forumokat is azért
-
gandalf
aktív tag
válasz
quailstorm #3210 üzenetére
Mindjár ujrapróbálom
aztán jön az odin szerintem...még jelentkezem
-
gandalf
aktív tag
válasz
quailstorm #3208 üzenetére
#read also
/*
* this ROM originally created for Ace GT S5830
* but now im ported this for Ace GT S5830i,
* i can't test of this release for long time,
* cause i tested its in my cousin device
*
*/itt azt irja 5830i-re van portolva ez és maga a téma ill. a rom is az 5830i szekcióban van...ennyire csak nem lehetek vak
bocsi, ide rossz linket másoltam fel,sorry, most nézem
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2657812
ez a megfelelő...
nyilván tudom, hogy nem rakhatok rá más félét, nem is ez a gondom,hanem, hogy ennél is,megáll a samsung feliratnál, utána odin-al lehet életre kelteni
-
Espla
aktív tag
Ez a módszer működik Ace-en is? Alaprendszerrel?
-
gandalf
aktív tag
válasz
quailstorm #3194 üzenetére
igen...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2658702
pl ezt is próbáltam a leirtaknak megfelelően..Se gyári romról, se cm 7.2-ről nem megy, a samsung bootlogonál leáll ha felrakom
mondom a CM minden további nélkül felment és fel is állt..
a többi rommal van bajom, amelyiknél formázni kell a systemet, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest