- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
morrisx79
tag
válasz
elfelejt #299 üzenetére
Chainfire 3D
Az alábbi linken találtok egy leírást (angol) és le is tölthetitek a progit, Elég sok olyan játék van amit alapból nem szeret az ACEi. Ezzel az app-al lehetőség nyílik, arra, hogy "átverjük" azokat a játékokat amelyeknek nem elég az ACEi Broadcom-os videó megjelenítése.
-
elfelejt
aktív tag
válasz
- = Zk = - #294 üzenetére
Hát remélem valaki rájön hogy lehet-e kihozni valamit ebből a telefonból
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #294 üzenetére
chainfire 3D segíthet
-
elfelejt
aktív tag
válasz
- = Zk = - #290 üzenetére
Galaxy s5830i-n nekem be se töltötte a pályát az ACE
Sok sikert
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #290 üzenetére
skype?
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #288 üzenetére
mi az az AB SW és mekkora?
mennyi a szabad helyed a belső memórián?
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #286 üzenetére
Nincs mit.
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #284 üzenetére
ment a pm
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #282 üzenetére
pillanat és letöltöm playről a telóra, és akkor hallasz
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #280 üzenetére
skype mehet
ámde nincs mikrofonom...
tehát nem hallanál. -
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #278 üzenetére
Mi a gond? Meddig jutottál?
-
- = Zk = -
félisten
hát, eddig halott ez a particionálósdi -.-
vki aki ért hozzá és tudna is segíteni?
-
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #275 üzenetére
Hülye kérdés lehet, de hogy sikerült neked? nem tudnál beállítást javasolni?
-
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #272 üzenetére
Sajnos nem találják meg a HOTSPOT-ot..
A számítógép meg nem tud csatlakozni:S
-
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #272 üzenetére
köszi .. kipróbálom
-
elfelejt
aktív tag
Üdv
Olyan alkalmazást keresnék, ami megmutatja hogy ha csinálok Hotspotot mobilnettel akkor megmutatná hányan kapcsolódtak rá, esetleg kik és mennyi netet használnak?
Köszi
(Más fórumba is kérdeztem de nem hajlandóak írni se:S ) -
quailstorm
félisten
-
dashed
senior tag
Melyik rom es, hogy raktad fel?
Probald ujrarakni recovery-bol. Leirasat kovesd pontossan.Ha gyarit szeretnel visszarakni akkor ;
klikk
Ehhez kell, hogy menjen a telo. Pm-ben irtad, hogy bebootol ugyhogy valoszinu menni fog.Ha megse akkor ;
Ez a gyari rom felmegy siman download mod-ot inditva (vol+ vol- power)
klikk -
Azlyena
csendes tag
Sziasztok valamit negyon elrontottam. feltettem a romot de azota nem érzékel semmit csak hogy a rom váratlanul leált :S
Valaki help még uj vok ebben -
- = Zk = -
félisten
Q: csörög a teló, de csak az első pár másodpercben rezeg. utánna kuss. pedig "állandó" rezgésen van....
csengőhang hallható..... -
morrisx79
tag
válasz
quailstorm #263 üzenetére
Tudom, hogy írtad, csak a különbség köztünk, hogy te megmondod egy baseband version-ről, hogy stock ROM-e, avagy sem. Én nem...
Úgyhogy kösz. -
quailstorm
félisten
válasz
morrisx79 #262 üzenetére
Azért minden mesét nem kell elhinni. Főleg hogy oda van írva hogy THEME. Ajánlom figyelmedbe ezt a képet: [link]
Baseband version, az egy stock rom, kernel meg Rafael stockra való GB kernele. Nincsenek források, ezért csak gyári ROM-ra vannak ROM-ok, érthető? De ezt már írtam. -
morrisx79
tag
XDA-n találtam egy ilyet: [Jelly Blast v3.0.3 ICS Themed]
Próbálta már valaki?Ami miatt felkeltette a figyelmem, az az android verziószáma 4.1.1 !!!
-
paulolsen
csendes tag
hy
"a csatoló parancsfájl nem hozható létre"
ilyenkor mia van?
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #254 üzenetére
Egy fordítás, de már képek nélkül. Szerintem neked EXT3 kell.
Ne feledd, eredetileg a leírás 2.1-hez készült amiben nem volt natív app2sd. Azért vannak hosszabb leírások a neten. -
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #256 üzenetére
én ennyit csináltam...
elsőre, ext2 partícióval nem is jött össze, utána megprószáltam fat32-vel és ext3-mal is, és azóta ok minden. -
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #254 üzenetére
1. Ketté particionálod a kártyát, mondjuk MiniTool Partition Wizard Home Edition-nal (előtte ajánlatos lementeni a kártya állományát vinyóra).
A program használatáról itt a link: [link]
Én személy szerint ext3-ra particionáltam a második részt (de fat32-vel is működik).
A swap partíciót nem kell megcsinálnod, hacsak nem akarsz swappolni... (bővebb infó itt: [link] )2. Ha ezzel megvagy, play-ről Link2SD telepíted, indítás után megkérdi milyen partíciót kívánsz használni (ext2, ext3, ext4 vagy fat), értelemszerűen azt kiválasztod, amilyenre particionáltad.
Nálam valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva ext2-vel nem működött, de fat32-t és ext3-at vitte...
-
morrisx79
tag
válasz
- = Zk = - #252 üzenetére
Hello,
Én Factory reset nélkül is megoldottam, nekem speciell ext3 a második partícióm.
És hibátlanul működik azóta isAmire figyelj, hogy legalább class6-os legyen a kártya. Különben sokkal lassabb lesz a teló.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #251 üzenetére
átnyálazom, köszi
igaz, már most aggódom, ugyanis factory reset is kell hozzá... -.-am működk a dolog? próbálta vki, és...
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = - #250 üzenetére
[link]
Mindenen lehetséges. EXT3 és SD kell. -
- = Zk = -
félisten
hogy is van ezzel a speckó belső-tárhely-bővítéssel?
ezen a telón lehetséges?.... -
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #248 üzenetére
És most nem erre jó hogy a drivereket kiadják?
vagy az mire jó? Lesz valaha működő CM7 esetleg CM9-10??
-
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #244 üzenetére
Legalább van olyan aki elkezd esetleg KERNEL-t vagy új Romot készíteni erre a "fosra"?
Mert jó lenne pl CM7
-
Azazel12
csendes tag
válasz
quailstorm #106 üzenetére
Sziasztok!
A telefonomra az Ace Cream v 1.4-es ROM-ot raktam fel, viszont az a problémám, hogy a hívásazonosítót nem tudom beállítani és mindig, amikor hívok vkit "Magántelefonszám"-ot ír ki neki és nem jeleníti meg a számom.
(Stock ROM-on tudom, hol kell beállítani, de itt sehol sem találom)Légyszi, aki tud segítsen!
Köszönöm!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm #242 üzenetére
jó, majd veszek. egyelőre ez van itthon
-
quailstorm
félisten
válasz
elfelejt #243 üzenetére
Azért jó hogy kiadják végre a nyamvadt drivereket. Mert így az érintőpanelen kívül semmi se megy a CM7-ben.
Elméletben 32GB-ig kellene vinni. De 8GB felett még nem próbáltam. Én 90%-ot adok neki hogy megy, az Alcatel V860 is viszi ugyanezzel a chipsettel, meg ha tudod, kipróbálod előtte valakinek a kártyájával. -
elfelejt
aktív tag
válasz
quailstorm #242 üzenetére
16GBos kártyát kezel? samsung Class 10 :S mert azt vennék
2) Ez mi amit linkeltél?
Mire jó ez nekünk a kis buta ACE-el?
-
quailstorm
félisten
Aki kedvet érez lendíteni a BCM21553 főzött ROM-ok ügyén: [link]
(#241) - = Zk = -: nem létezik, 8GB-ig 100%-hogy menni kell. Próbálj valami márkásat, pl class6-class10 kingston/samsung/sandisk. A class4-es vackokkal sok telónak gondja van. -
- = Zk = -
félisten
na háló
létezik, h a telóm ne szeresse az sdhc kártyákat?
-
kerekati
csendes tag
válasz
paulolsen #239 üzenetére
Szia!
Nem tudom, nálad mi helyzet, de én nem örülnék ennyire...
Nekem is eldobálja a wifi-t. A Retribution rommal és rafael féle kernellel is, nincs változás.
Wifi firmware csere után is eldobja.
Én is próbáltam egy kollégámnál, másik routerrel. Első felcsatlakozásnál ott is látszólag minden rendben volt, mint nálad, kezdeti öröm megvolt. Majd mikor legközelebb szintén elmentem és rácsatlakoztam, már azt a wifi-t is eldobta.Viszont a retribution rom nekem nem jön be, így visszatettem az eredetit. A kernel maradt rafael.
Így viszont gyári rom+rafael kernel felállással nálam lényeges változás történt az akku használat során.
Eddig készenlétben hagyva a telót is régen max 1.5-2 napig bírta, kb 30-38 órát. Megjegyzem nálam non-stop éjjel is be van kapcsolva a teló. Most asztalra téve a telefont készenléti ideje eléri a 80-90 órát is úgy, hogy 2G internet és bluetooth nappal folyamatosan aktív, a szinkronizáció a háttérben megy, és 1 időjárás alkalmazás és 4 email postafiók is óránként szinkronizál.Legutóbb a töltőről levéve 3 nap után is még 48%-os volt az akku töltöttsége. De volt egy 3 órás beszélgetésem, így nem volt lehetőségem kivárni a végét. De a beszélgetés végeztével is közel 30-35%-os töltöttségre emlékszem.
Szóval az akku használatával kapcsolatban ez már több, mint jó, elfogadható számomra, ezzel más simán meg vagyok elégedve.Tovább javítja még ezt, hogy feltettem kipróbálni az ingyenes "3g battery saver" progit. Be lehet állítani időpontra, mikor kapcsolja ki-be a BT-t, WIFI-t, "3G"-t. Utóbbit azért raktam idézőjelbe, mert bár 3g-nek hívják, valójában magát a mobil adatforgalmat kapcsolja ki-be automatikusan, és ezt ugye azon hálózaton teszi, amelyet használunk a telefonon. Jó kis hasznos progi, érdemes kipróbálni, mert éjjel mikor alszok, nem kell mobilnet és bluetooth sem. Észrevehetetlenül fut a háttérben, simán teszi a dolgát, teljesen hibátlan progi, nem fagy, nem zabál sem memóriát sem akkut, és nincs benne csicsa, sem felugráló ablakok, sem értesítések. (ezek pro verzióban be-ki kapcsolhatóak a beállításokban)
Eddig még ezen rom+kernel felállással azóta az SD kártyát sem dobta el, nem látok még olyan fajta belassulásokat, akadásokat, mint ami az SD eldobása előtt szoktak jelentkezni.
De erre még azért várni kell néhány hetet, szóval ez még nem 100.Sajna viszont a spontán telefon újraindulás nálam mégis megmaradt, ez volt is, még sem külső progik okozták. Hogy rom vagy hardver hiba azt nem tudom, de ezt a retribution rommal is megcsinálta.
Ez ritkán fordul elő, hetente-kéthetente csupán egyszer. Lényegében nem zavarna egyetlen dolgot kivéve.
Ilyenkor a teló visszaáll 3g hálózatra.Most erre keresnék valami alkalmazást, ami automatikusan 2g-re állítja a telefont bekapcsolás/újraindulás után.
Létezik ilyen? -
paulolsen
csendes tag
válasz
paulolsen #238 üzenetére
hy
új fejlemény.
ma a havernál működött a wifi és nem szakadt meg.
megvan a bibi is. 2 percenként dobja le a wifit, és a radiátorokon van egy "techem" nevű kis jeladó ami valszeg a problémát okozza. most jobban érzem magam. 2 hét múlva költözünk új kéróba ott ilyenek nincsenek, tehát nem lesz gond. azért köszi a sok segítséget!!!!! ha valakinek ilyen gondja akad akkor keresse a wifi zavaró eszközöket.
hy
-
paulolsen
csendes tag
válasz
paulolsen #237 üzenetére
Hy.
Már leteszteltem a statikus ip -t is, és van még egy wifi routerem itt kint, azzal is.
2-5 percenként dobja le egy pillanatra és újra csatlakozik.
Most még egy dolgot kipróbálok.
Elviszem egy barátomhoz neki is van egy másik fajta routere, és ha ott is szarakodik akkor bedobom a Vodafone ablakán. elegem van.
Volt egy Galaxy S -em azzal semmi gond nem volt.Egyszerűen nem értem.
Egy barátom azt mondta, hogy lehet hogy az a baj, hogy a lakóházban ahol lakunk, van egy rádiós időjárás jelző műszer, ami az automata fűtésszabályzónak küldözgeti a jelet és lehet hogy ez okozza ezt a problémát.Nem tudom. Sajnos így jártam.
-
dashed
senior tag
válasz
paulolsen #235 üzenetére
Telo gond, ez 100%. De hogy konkretan mi egyelore szamomra is rejtely..
Miert jo a wifi x telon adott rommal es miert nem egy masik telon ugyan azzal a rommal?
Raadasul van olyan rom ami nalam eldobalta, masnal meg tokeletessen mukodik.Furcsa egy allat ez, semmi otletem nincs.
Melyik rom van most fent nalad amugy ? Megnezed a baseband verziot nekem a beallitasokban? (alapsav talan magyarul ?)
-
quailstorm
félisten
válasz
kerekati #228 üzenetére
Launcher, Dialer apk-jaiban keresném. De nem biztos hogy totál jó ötlet. Ha más platformra épül a másik ROM, okozhat problémákat a stabilitásban. De attól még ki lehet próbálni. Igazából a bőrözés sose fogott meg, max felraktam egy xperia launchert. Nekem az a lényeg hogy gyors legyen, és vállalható design.
-
dashed
senior tag
válasz
paulolsen #227 üzenetére
Akkor router gond kilove.
Szuper tehat a retribution es a mindcr **12-es is dobalja a wifit nalad?
cwm-el wipe-olsz mindent es utanna telepitesz gondolom ?
Az van, hogy nem tudom. Ezt irtam az elobb.. Van ami x-nel mukodik y-nal meg nem..
Esetleg az uj mindcr 2.3-at nezd meg ha meg van turelmed szorakozni vele. (de probalkozhatsz mas rom-al is)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1925850Itt rzrevovery az alap recovery. Eleg jol gyalul mindent.
Felrakasa is azzal indit, hogy felrakod a romot, majd visszabootolsz recovery-be (ekkor mar az rzrecovery lesz) es gyalulsz mindent, majd megint felrakod a romot.Probalkozni kell mast nem tudok mondani. Ugy latszik lutri ez a wifi problema
-
kerekati
csendes tag
Sziasztok!
A "Retribution" rommal kapcsolatban volna egy furcsa kérdésem...
E rom telepítése után megváltoznak a hívóképernyő csúszkáinak zöld-piros gombjai, mikor bejövő hívás van.Ez nekem nagyon tetszik, és egy másik romba szeretném áttenni.
Ez magában a Retribution romban van, vagy a romban található Holo launcher progiban?
Lehet esetleg tudni mely fájlok tartalmazzák ezen ikonokat, parancssorokat...stb? -
dashed
senior tag
Egyet kell ertsek veled. Nekem is csaloldas a telo. Kicsit atverve is erzem magam.
1 nem jelzik, hogy i-set kapok.
2 Mikor kezhez kapja az ember meg orul is, hogy hat de ez i-s, meg gyorsabb is dejo..Aztan majd rajon, hogy megse.50et nem er ez teny. en szerencsere olcson jutottam hozza. Mindcr rommal, launcher proval eleg gyors hasznalhato valami. Bug nincs tehat hibatlanul teszi a dolgat..
Ettol fuggetlenul mar szemezek masik teloval.Amiket en irok altalaban tapasztalat utjan szerzett "tudas". Csak itt jon a kepbe, hogy az se 100%, hogy ugy van ahogy leirom. Nem mindegy mivel mit wipe-ol telepites elott az ember. Hogy rakja fel azt a nyamvadt romot stbstb.. Pl x romot kiprobalok, wifi szakadozik neha ujraindul a telo.. Kulfoldi forumokon is panaszkodnak, de rengetegen irjak hogy naluk nincs ilyen problema. A hibat meg keresd meg, hogy hol van. Ha az ember koveti a telepitest es normalissan felrakja a romot azt hinne nem lehet gond de meg is.
Tehat amit en irok se 100% tuti megoldas, de probalok segiteni ha tudok. Aztan majd kiderul, hogy valojaban segitek e vagy csak tovabbi kellemetlen perceket szerzek ezzel masoknak
-
quailstorm
félisten
Hát nem tudom megerősíteni meg cáfolni sem. Ezt a topicot azért nyitottam mert a sima Ace-é már tele volt az i-s tulajok nyivákolásával, és az őket nyaralni küldő s5830 tulajokkal. Kb. az egyetlen magyar leírás is az enyém a mobilhoz. Volt vagy 2 napot nálam, addig android se volt a kezemben, most sincs. Szóval fogalmam nincs az egészről, csak tudok rá ROM-ot telepíteni, meg tudom unbrickelni/rootolni. Viszont ennek a leírásával segíthettem. Részemről meg csalódás, mert azt hittem majd milyen jót kockulunk haverral az Ace-n, majd kipróbáljuk az ICS-t, meg a butított GTA3-mat, aztán a nagy frászt. Kicsit átverve érezzük magunkat, mert az ára ennek a szarnak még most is 50 ezer! (nem az s5830-cal van a bajom, hanem az i-vel meg az árával, mindkettő árával. ARMv6-os mobilt 25k felett árulni akármilyen Samsung meg 5megapixel, elfogadhatatlan.)
Egyébként hetek óta nem is láttam ilyen mobilt, szal mindent emlékezetből, meg következtetésből írok, általában bejön. Ha valamelyikőtök falhoz vágná, akkor gondolhat rám, megpróbálhatom backportolni az ace duos ROM-ját, az jobb.
A titkosításos dolgot elfogadom, nekem is volt, most wpa-wpa2 módban minden viszi, ami nem, az open sem. -
dashed
senior tag
válasz
paulolsen #220 üzenetére
Amit korabban irtam, es ha igaz rad a 2-es pont akkor router es sima wpa-psk titkositassal probald meg.
Ha nem akkor mindcr 1.0.12 rom.quailstorm:
Szerintem ez nem a rafa kernelen mulik.
Egy darabig folyamatossan frissitettem, parhuzamossan probaltam tobb romot, de mindegyiknel wifi gondom volt.
Konkretan eltunik a wifi ikon a status bar-rol kb 5 mp-ig. Ekozben el is dobja a kapcsolatot majd ujracsatlakozik.2 esetben volt problemamentes a wifim ezzel a teloval. A dobozbol kivetel utan a gyari szoftal es a mindcr 1.0.12-vel.
Megjegyzem a gyari szoftot kesobb visszapakolva is szakadozott a wifi. Rejtely. -
quailstorm
félisten
válasz
paulolsen #220 üzenetére
Hát akkor nem értek hozzá. Pedig abban benne van Rafael kernele. Egyébként vannak routerek amit rühellik a droidos eszközöket. pl. az enyém, az d-link. De az S5830i-vel sose volt baja...
Remélem azért nem érzed úgy hogy megkárosítottalak a tanácsommal. Jó ROM az. A garancia meg a PDA.tarral visszaszerezhető. -
paulolsen
csendes tag
válasz
quailstorm #218 üzenetére
Feltettem a Retributiont (beta4)-et.
megint szakad a wifi.
-
paulolsen
csendes tag
válasz
quailstorm #218 üzenetére
Tehát vissza tudom állítani az eredetit a garhoz.
-
paulolsen
csendes tag
Szóval most mit csináljak?
Ha felteszem azt a romot amit mondtatok és nem lesz jó, akkor hogyan vigyem vissza gariba? -
paulolsen
csendes tag
válasz
quailstorm #214 üzenetére
Hy.
Szóval akkor elvileg ez szoftver probléma.
Egy példa. Az asszonynak van egy Galaxy Minije, és 2.3.4-es rom fut rajta. Hibátlanul megy a wifi.
Lefrissitettem 2.3.6 os ra és ugyanaz a hiba kezdett el jelentkezni mint az 5830i nél.
Visszaraktam a 2.3.4-et és ismét hibátlan.
Keresgettem az 5830i re eredeti romot, mert állítólag froyo 2.2 vel indult, de sehol sincs.
A telo garis, és németországban élek itt vettem de akkor hiába cipelem vissza nem lesz jobb. -
dashed
senior tag
válasz
paulolsen #213 üzenetére
En 2 fele wifi gondal talalkoztam idaig ezen a telon.
1. Jelzi, hogy van wifi kapcsolat, de valojaban semmi adat nem jon a telora.
Hiaba jelzi a wifi ikont a felso bar-on. Ilyankor le kell csatlakozni manualisan es ujra csatlakozni.2. Van wifi, jelzi is de neha eltunik a wifi jelzo ikon es erre a par masodpercre a net is megszunik.
(masolasnal eleg idegesito, vagy letoltesnel mert ez a par mp eleg arra, hogy megszakadjon a letoltes vagy a masolas pc-rol pl)- Az elsore a routerben wpa2 titkositas helyet a wpa titkositas lehet megoldas.
Amiota igy hasznalom ezzel nem volt gondom.- A masodikkal megbekeltem.. Majd jo par romot kiprobaltam es kb 1-2 hete valamiert a mindcr regi verziojat tettem fel (1.0.12)
Na most a telo azota egyszer sem dobta el a wifit. Tehat ha be van kapcsolva folyamatossan jelzi a status bar-on es stabilan van is net rajta.Tehat nalam wpa titkositas wpa2 helyet + mindcr 1.0.12 rom es hibatlan a wifi.
-
quailstorm
félisten
-
paulolsen
csendes tag
válasz
quailstorm #185 üzenetére
hy.
megoldotta a wifi problémát?
mert akkor érdekelne a dolog. már visszahoztam a szervízből és ugyanúgy szakad. 2 routert is próbáltam.
-
paulolsen
csendes tag
Hy.
Én 1 hónapja vettem 5830i-t. Nem tudtam hogy létezik 2 verzió, csak bementem a boltba és Galaxy Ace-t kértem. Ha jól értelmezem, akkor az 5830i gyengébb mint az 5830? De az 5830i az újabb nem?
Másik. gondom van vele. A Wifi kapcsolat egyfolytában szakad. Már visszavittem garszervizre, de semmi. Vettem másik wifi routert és még mindig nem jó a Wifi. Eredetileg milyen rom volt, amivel gyárilag a samsung kiadta az 5830i-t?Köszi.
-
elfelejt
aktív tag
-
dashed
senior tag
válasz
elfelejt #206 üzenetére
odin nalunk szivatos siman vol+/vol-/power gombal download mode-ba belepve. Chechkfusdownloader kell hozza ami elo, tehat mukodo telo alol indithato csak.Esetedben kilove.
Viszont ez a rom felmegy siman e nelkul is. Tehat vol+/vol-/power gomb
http://www.4shared.com/file/Ls2CAsHv/PDA.html
(gyari, mar meg nem mondom pontossan melyik)
De ez elott en megprobalnam ujra rakni a retribution-t
Recovery, cwm-et elinditod, wipe-olsz mindent majd telepited a romot. -
elfelejt
aktív tag
valaki sűrgősen segítsen!:S Tegnap felraktam a rebution romot, ma reggel újraindítottam a telefont, és nem akar működni.. bekapcsolom, lefagy pin kód kérésnél...
Odin-t nem nagyon értem, mert nem akarja megcsinálni a telefont... pedig a RECOVERY és a Donwload mode megy:S HELP valaki aki tud.. -
tamasgal
senior tag
A Retribution 4 ben csak kernel szintü javitások vannak, esetleg nem tudom kicserélni a gyári rendszert erre úgy, hogy nem csinálok full wipe-ot?
Nagyon be van lakva feleségem telója. -
elfelejt
aktív tag
Valaki nemtudja hogy az ANDROIDOS LGken milyen főképernyő, menürendszer van? aki el tudná küldeni megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest