- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
hans989
tag
Igen, szinte 100% hogy a géppel/windowssal van a gond, de sajnos egy másikon (win7 x32) is hasonlót produkál. A dolog egyébként nem létkérdés, csak kíváncsi voltam hátha járt már így más is.
Raádásul amíg nem hülyül meg egyszer a teló (és nincs szükség ODIN-ra se) addig ezzel nincs semmi probléma. -
Norbi.Sz
senior tag
Közben próbálkoztam én is, és hasonlóan sikerült elindítani a kütyüt, de valamiért a ROM telepítése folyamán egyszer magától újraindult a kütyü (valami hibát írt ki, de olyan gyorsan újra is indult, hogy nem volt időm megnézni az okát)...
Viszont újraindítottam egyből CWM módban, majd mindenféle módosítás nélkül második alkalommal települt a ROM, ám mindig kiírja CWM-ben, hogy E:...recovery\...log nem található...
Vajon ez mitől lehet?
-
quailstorm
félisten
Hááát, én ezt teljesen másképp oldom meg. Nálam mindig van telefon. Az érintőképernyős vackokban meg nincs SIM.
Én esetemben be se kellett volna zárni a sygicet, mert W810 vagy N95 8GB. Igaz most csak egy S5230 van de még az is másik teló.
Amióta van N900-am mindig két telefonnal mászkálok. Pont ezért. Ne azt merítsem le, törjem össze, fagyasszam le amelyik kell.
-
-
quailstorm
félisten
-
hhatika
tag
megcsináltam elölről, ez a lényeg
kezdem a link2sd-vel belakni, meg is vettem a plus verziót is, kíváncsi vagyok, hogy a data linkeléssel mennyit nyerek, majd jelzek
érdekes ez, hogy az odex/rendszer appokat nem szereti, ha linkelem (legyen az akár egy youtube, google play szolgáltatások...)
különben egész jó lett
-
quailstorm
félisten
A rafael kernel pl annyit csinál a gyárihoz képest, hogy megengedi a procinak a downclockot. Azért számoltak be dupla üzemidőről, mert nem kell mindig a 100% teljesítmény, de a gyári kernel mindig pörgeti. Ha meg csak egy push értesítés jön a zsebedben, akkor meg 156MHz is marhára elég.
-
hhatika
tag
-
ktomcat
senior tag
itt a két gyorsító script (egyszerre ne használd őket):
PurePerformances
Reincarnation Engine -
ktomcat
senior tag
a tulaj kicsitt jobban belenyult a teloba es kitorolte az egyik fajlt a rooton beluli mappaban (elotte nem volt imeije se, azt meg visszatudnam hozni, de ahhoz is kene h elerjem azokat a fajlokat..)
szerintem annyival nem jobb az ace, az akksi jobban merul (az I-set hasznalom), de a multitaskingja az tenyleg jobb (de szerintem ezt a szintet mar az I is hozni fogja a rendes driverekkel) -
ktomcat
senior tag
kiprobalnam de mar sima ace-m van, illetve van egy i-s elfekvoben de az elegge brick gyanus (miutan betolt az oprendszer rogton dob egy resit barmit teszek fel odinnal, a belso fajlokhoz meg nem ferek hozza)
valakinek erre lenne otlete hogy lehetne elerni a telon levo fajlokat? jelen helyzetben egy linuxos oprendszer lenne az otletem ( cwm recovery/mount usb mass storageval talan lathato lenne).
hw az a hardware-t jelenti, jelen helyzetben annyit tesz, hogy nem szoftveres szamitasi megoldasok vannak, hanem a hardwaret hasznalja teljes mertekben (eddig nem tudta). de az is lehet h hulyeseget mondok -
quailstorm
félisten
-
Komplikato
veterán
Jól van na, ritkán járok Play oldalán, nekem evidensnek tűnt, hogy ha a 4.x változásairól regél, akkor az töltődik le. Pedig belegondolva logikus. Most már csak az a problémám vele, hogy megpróbáltam megvenni, az infó alapján a kártyámat elfogadja a rendszer, de amikor kitöltök mindent, akkor közli, hogy ilyen típúsú kártyával még sem ... akkor minek van int a logója?
-
blackvinyl
tag
Köszi
Most épp ott tartok, hogy a [ROM]MindCr Rom V2.9 sikeresen feltelepült, minden rendben, kivéve a viber nem működik (nem jön aktiváló sms, hívás sem...) eredeti romot visszatéve persze megjön az sms.
Most a [ROM] TouchWiz-Resurrection V8.0-al próbálkozok, de ezt most valamiért megint T-Mobile-os rendszernek ismeri fel. Próbálom majd visszatenni a Telenoros gyári romot majd megint a V8.0-t. -
davidunited
tag
Hellò! Sikerükt felraknom SGS3 0.4beta2 verziòt... Szép ès jò volt minden amìg meg nem pakoltam appokkal.... Az lett a probléma h facebook vagy instagrammra kattintva elkezd villogni a kijelző.... Sőt mostmàr akk is villog ha könyvjelzőzni akarok vmit vagy képet kivàlasztani feltöltéshez..... Vki tud erről vmit?
-
hhatika
tag
Azért a sorok között erősen ajánlja a cronmod unofficialt... :-)
Init.d amúgy van benne, a swapról említést sem teszAmúgy googleappsos baja nincs' ugye?
-
morrisx79
tag
Hi
A swappolásról itt található némi infó...
Stock romon nem fog működni, mert init.d támogatás kell hozzá, ha jól emléxem. Ráadásul jelentős eredményre nem jutottam vele emlékeim szerint. Van még rá szoftveres megoldás is, pl.: [Ram expander], de attól nekem soxor fagyi, vagy reboot lett belőle. Összességében nem ajánlom a swappolást, mert csak a mem kari élettartamát rövidíthetjük vele jelentős gyorsulás nélkül.Aztán, ha van valakinek ellenkező tapasztalat, várom
-
balazsgabi
csendes tag
köszönöm a kitartásod
ez egy hardbrick, tudomásul vettem. a reset szerintem akkor működőképes, ha a firmware bizonyos utasításai sérültek. esetemben szerintem a fat tábla sérült - mivel nem találja a cache partíciót amit minden esetben még a boot során is használ - amit egy "újraégetéssel" ismét belehet neki adni.
Ehhez nem értek, eszközöm sincs meg hozzá. Utóbbit még beszerezhetném és ha lenne időm és kitartásom ezen példány tökéletes lenne a tanuláshoz. Attól tartok ilyen mélységig nem kívánok belemélyedni a szervíz rejtelmeibe
Egy 15-20k (vételi ár! ) telóról van szó. Ha ebbe belefér a javíttatás akkor meglépem, ha nem, húszezerért (ismét) megtanultam, hogy nem érthetek mindenhez
Ettől függetlenül ha életre kel ismét megpróbálok egy flashelést mert gyárilag sztem használhatatlan egy a konfiguráció.
Kössz még egyszer!
-
balazsgabi
csendes tag
ugyanúgy írtam - és csináltam - ahogyan mondtad. A recovery nekem a HangFel kombóval jön elő. még egy: nem rezzen az akksi sem a download módnál sem a recovery-nél.
Sajnos eljutottam oda, hogy lemondtam róla, pontosabban egy szervizes kísérletet megpróbálok.
Köszönöm szépen a segítséget (és a kitartásod
), további kellemes ünnepeket!
-
balazsgabi
csendes tag
környezetem és észrevételeim:
win7ultimate_x86, Athlon II X2 255, 3GB RAM
1. a te odinodnál minden egyes felcsatolásnál validált, míg az előzőnél csak a START után.
2. ha az alaplapi usb portokra dugom akkor örök fagyi van a szokásos SetupConnection résznél, ha egy előlapira, akkor 1-2 perc és jön a hibaüzenet, hogy nem sikerült
3. végigpróbáltam az összes portot, két kábelem van itthon azokat is, sőt az én akksimmal (erős fél éves, míg a sajátja már 2éves lesz.) is megpróbáltam
4. ez az akksi ikon az enyémen (sima ACE) is előjön ha kikapcsolt állapotban dugom a gépre, azaz veszi a töltést az usb-n keresztül. Itt csak annyi a különbség, hogy nem animált.
5. a Power gombbal újra tudom indítani ebben a "befagyott" állapotában is, tehátvalószínű nem fagyott csak "vak" ahogyan írtad is. (kivéve a töltés jelzőtszóval ennyi amit tapasztalok
-
balazsgabi
csendes tag
először is kössz a türelmed
így járok el (most már a TE Odinoddal és PIT fájloddal, a többi onnan amit linkeltél)
1. akksi be
2. hang le + Középső és bekapcs gomb nyomása 2 másodpercig
3. fekete képernyő, már semmi pánik és valóban fekete
4. + gomb rövid, de határozott megnyomása
5. fekete képernyő, már/még mindig semmi pánik
6. usb kábel csatlakoztatása... no ekkor jelenik meg az akksi ikon a kijelzőn
7. valamivel kevesebb mint 2 perc és az alábbi üzi fogad -
balazsgabi
csendes tag
ok, a download megvan
most nincs 3 sor de van akksi ikon (olyan mint amikor bekapcsolás nélkül töltőre teszed) de nem animált. ez rögtön megjelenik ahogy berakom az akksit és rádugom az usb-t.
ugyanúgy hibaüzenet:
<ID:0/006> File analysis..
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Complete(Write) operation failed.
<ID:0/006> Added!!
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)a SetupConnection után kb 1-2 perc
amint összekötöm a port (kéken) jelzi, hogy kapcsolódott, usb mint eszköz szgépen jelzi, hogy csatlakozott valami, majd indítom a telepítést, ekkor a telón egy picit halványabb lesz az akksi de továbbra is ott marad
-
balazsgabi
csendes tag
Akkor nekem nem megy a download mode.
az Odinom v3.04, a pit fájl ugyanaz (arról az oldalról szedtem le amit linkeltél) Home+Vol down egyidejű lenyomása mellett nyomvatartom a Power-t amíg be nem a jön 3 sor
Samsung
GALAXY Ace
GT-S5830iekkor kb 3másodpercre lesz fekete a képernyő, ezalatt nyomtam a Vol up majd Home (mint enter), de mielőtt befejeztem volna már megint ott volt a fenti 3 sor.
Kipróbáltam, hogy nem várom meg hanem egy pillanatara nyomva tartom mindhárom gombot, majd nyomok egy hangfel-t, leokézom a Home-mal, de mire a végére jutok már megint ott van a 3 sor.
Azért gondoltam, hogy nyomvatartom amíg nem történik valami, mert a recoveryt mode csak így jön elő, csak ott ugye nem a hangle, hanem a hangfel a harmadik játékos. Így viszont nem látj az Odin.
-
balazsgabi
csendes tag
Köszönöm, hogy foglalkozol a problémámmal. Megpróbáltam ahogyan írtad de ez sem járt sikerrel. Az első villanás után nyomok egy Vol+up-ot de újra csak a samu felirat jelenik meg. (ha nem nyomok semmit akkor is)
Odinban - látja a készüléket - a SetupConnection után 2-3 perccel Operation Failed hibaüzenettel leáll
-
agy73p
senior tag
Volt 2 random újraindulás a V5-ös verzión. Utánanéztem:
" NOTE : If RAM High consumption still persist its OK as it won't reboot anymore! I have included Multitasking RAM Script which has more RAM Consumption but this doesn't mean you can't run apps or device will be slower! You have more multitasking but RAM
never goes up to 240 mbs! "Legújabb a 7.2-es verzió.
Feltettem, de nem tudom, h van-e olyan gyors, mint az 5-ös. Nem érzem olyan gyorsnak és finomnak. Bár van néhány szerethető változás is
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest