Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Galaxy Ace S5830I/M/C
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
megoldom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nyugodj le mert agyvérzést kapsz!miattam fel ne húzd magad!sok minden lenne amihez pl te lennél hülye!én meg nem!tőlem is kértek már segítséget más téren de nem ovisoztam le.pedig 10000000000000000000000szor meg kellett mutatnom pl hogy egy balegyenest hogy kell rendessen ütni.na isten veleted!
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
kezdődik

Nézd, ugyanolyan vagy mint a haverom, aki 10 éve az egyik legjobb haverom. De mivel nem ő vagy, ezért nem fogok csak NEKED óvodásoktatást tartani. Le van írva, oldd meg. Még képet is raktam.
Nekem még ennyi se volt amikor csináltam.Ha félsz, paranoiás vagy (tehát olyan mint a haverom), két variáció van, elhozod és megcsinálom pénzért, közben nézheted, vagy lenyugszol, nem nyivákolsz a fórumban, olvasol, tanulsz, és megcsinálod.
Ettől még más segíthet, nem akadályozom, de szerintem már kinőttél abból a korból amikor fogni kell a kezed hogy ne ess el. Esetleg azt is mondjam meg mely ujjakkal a legkényelmesebb recoverybe lépni?
attól hogy rootoltál még nem lesz több helyed, ahhoz a cronmod kell
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
és a root ot ugy kezdjem hogy hangerőgomb home bekapcs gomb ugye?és ha megvan a root.meg feltettem azt a zipet.végeztem is?
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
CWM root nélkül nem nagyon van, szólva ha nem akarsz galibát, rootolj.
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
de akkor mindent a root al kezdjek ugye?
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
nem kell kicsomagolni, sd-n legyen, és találd meg, ne egy fájlhányadékban legyen hanem elszeparálva
nyelvhez az egésznek semmi köze, de az összes külföldi ROMban van magyar nyelv 2.2-óta.
-
elfelejt
aktív tag
Sziasztok! Érdekelne hogy jelenleg mi a legjobb rom+ kernel páros erre a "csodára"

-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
h ha a 1979-es hozzászólás nem tiszta akkor nehezen tudok segíteni, ennél részletesebben nehéz leírni
H ha az már tiszta akkor leírom a folytatást -
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
igen, ezt kell a cwm recoveryből megcsinálni

-
samsung ace
tag
amúgy azon nem lehet állítanni hogy a 190mb tárhely mondok egy számot mondjuk pl 500mb vagy több legyen?van erre valami megoldás?
-
samsung ace
tag
válasz
ktomcat
üzenetére
hát amit írtál ezekről a dolgokról szerintem holnap reggelig se érteném meg.nekem ez nagyon bonyolult.lehet vissza térek az n73 hoz.ezt meg eladom ha még kell ilyen teló valakinek.kb 3 hónapja vettem kártyafüggetlen.alig használom azt egy pillanat alatt 10 mb-al több helyet foglal el a 190 ből
. -
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
nem feltétlen dehát emiatt ne szűküljön be az android nagy világa
Amit nem értesz azt kérdezd 
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
Az az 1 mega kb. mostanra már vissza is jött
Olvasgasd amit írtam, néha tegyél 1-2 próbát, előbb utóbb úgyis eljön a pillanat mindenkinél aki ezt a telefont használja 
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
nem, reboot to systemre navigálj a hangerő gombokkal (felfelé), majd a home gombbal tudod kiválasztani és magától újraindul
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
nem, az csak a gyorsítótárazásos cuccokat törli ki, még az adatok se vesznek
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
Ez esetben kezdésnek annyit csinálj csak h kapcsold ki a telefont. Utána nyomd meg Egyszerre a hangerőfel+home+bekapcsoló gombot olyan 4-5 másodpercig, majd engedd el, eddigre már bekapcsol a telefon és bejön a bootlogo, majd később egy Recovery menü. Ebben a menüben a hangerő gombokkal tudsz navigálni, és a home gomb az "enter". Narancssárga színnel ír, ez később még fontos lesz.
Eddig teljesen ártalmatlan a művelet, akármikor kiválaszthatod a reboot to system menüpontot illetve a wipe cache-t. Ez utóbbi a maximális tisztítás amit gyári android alatt tudsz csinálni.
Maradt két menüpont, wipe data/factory reset (=gyári reset(!), valamint az apply zip from sdcard. Ez a menüpont ami kell neked ahhoz, hogy CWM (ClockWorkMod) recoveryd legyen (Innen tudod letölteni ClockWorkRec5830i.zip néven). H ha felteszed ezt, (eddig változatlanul teljesen ártalmatlan a felkiáltójeleset kivéve) akkor egy Citromsárga színű CWM recovery fogad téged. Itt megkeresheted a menüpontokat amiket mondtam de én azt javaslom h ne csinálj semmit még inkább csak reboot to system és vissza térsz a gyári androidhoz a gyári recoveryvel. H ha el akarod érni a CWM recoveryt mindig felkell rakni az előtte lévő Gyári, Narancssárga színű recoveryből (kivéve néhány esetben de itt ezek most nem számítanak).
Tovább is van mondjam még?
-
samsung ace
tag
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
Ne aggódj nem annyira nehéz mint amennyire annak látszik
Amikor először telepítettem nekem is remegett a kezem 
-
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
javasolnék egy teljes újratelepítést ez esetben, egy másik rom-al a lépések a következők:
Amennyiben szeretnéd lementeni az adatokat a telóddal akkor mindenképp rootolj előtte (1.hsz), ezt CWM (szintén 1. hsz) recoveryből meg is tudod tenni.Ezután Titanium Backup nevű programmal mindent letudsz menteni az sdre.
A cwm recoveryt mindig felkell rakni a recoveryből úgyh javasolt a fájl sd kártyán tartása. CWM recovery/advanced/partition sd card/ és itt megadhatod h mekkora legyen az sd-nek azon része, amit Csak a teló lát alapállapotban. Miután leokéztad lefogja formázni (!!!!) az sd kártyát, a mérete annyit csökken amennyit leharaptál belőle a teló számára.
Ezután pakolj fel az sd kártyára egy rom-ot (pl Ex-trim. Amennyiben fenntvan már az sd kártyán csak annyi a dolgod h elindítod cwm recovery-ben a telót, és itt wipe data/cache/dalvick cache (3db!). Utána install zip from sdcard és válaszd ki a rom.zip-et. Miután végzett indítsd újra a telót és voilá van egy új rom a telón (ez már alapból ki lesz pucolva az igazán fölösleges appoktól)
Most jön a bővítés aktiválása, újból cwm és a Cronmodra lesz itt szükség, telepítés előtt nézd meg a mounts and storage-ban h a system mount-olva van e (system unmount ha Igen). Ezután indítsd újra a telefonod a boot idő kicsit hosszabb lesz mint a szokásos de ez csak addig amíg be nem "lakja" az sdn lévő partíciót.
Az első hozzászolás tanulmányozását mindenképp javaslom h ha most csinálod először az egész szöszmötölést -
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
hát ettől féltem!hogy ilyen gondok lehetnek.de csak pár dolgot tettem rá.jelenleg 104mb szabad van.de ha csak netezek és nem rakok rá semmi új dolgot elég hamar megtelik.ezért csináltam mútlkor egy gyári vissza állítást.
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
nem tudsz sms-eket fogadni, valamint percenként csipog és rezeg... a végén meg már hívásokkal is gondok lesznek
A kritikus rész 15 mega alatt kezdődik. -
ktomcat
senior tag
válasz
samsung ace
üzenetére
Eszméletlen nagy lassulás várható ilyen esetekben, amikor már teljesen be van telve a futó appokat lövi ki úgyh nem javasolt annyira telerakni

Amennyiben szánsz rá időt leírom h hogyan tudod növelni a belső tárhelyet csak szólj mert fölöslegesen nem pötyögök
-
samsung ace
tag
sziasztok.lehet hogy a kérdésem másnak egyszerűen fog hangzani.de azt szeretném megkérdezni hogy ha a 190mb tárhelyem megtelik akkor mi van?azon kivűl hogy nem tudok rá tenni programokat,mert általában telóra teszi,hiába van benn 4 gigás sd kártya.netezni se tudok akkor?mert elvileg attól is telik a tárhely.hiába ürítem a gyorsítóárat.
-
-
fgy
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
köszi.
hát, végül is ez ízlés kérdése. Van a miui-ban egy pár olyan jópofa dolog, amit nagyon eltaláltak.
de most nagy hirtelen egy sokkal lényegesebb dolog történt..
Emlékeztem rá, hogy a "Telefonról" menüben van egy "Frissítések keresése" menü, és én balek, gondoltam, megnézem van-e? Hát volt.. Kb. 20 MB-ot letöltött, majd közölte, hogy újraindítja a telefont.
És azóta 46%-on áll, vagy 15 perce. Várjak még, vagy mi történik ilyenkor? -
fgy
csendes tag
sziasztok,
MIUI 2.4.20 -as létezik erre a telefonra?
Ha igen, kisegítene valaki egy linkkel?
Előre is köszi.
fgy -
ktomcat
senior tag
Nemrég megjelent egy új kernel is a telóhoz ThunderKernel névre hallgat, elvileg van benne oc (1.04ghz), bár szerintem ez placebo ettől függetlenül teljesen jól teszi a dolgát

-
- = Zk = -
félisten
válasz
quailstorm
üzenetére
köszönöm, meglesem
-
quailstorm
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
igen, minden elveszik ha szabályszerűen telepíted, de ott a superbacup, titaniumbackup, my backup root, szóval tudsz magadon segíteni
-
- = Zk = -
félisten
főzött ROM-ot ha felteszek, elvesznek a mentéseim/beállításaim/appjaim?
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
igen erre gondoltam én is.most majd gyakrabban törlöm a gyórsítótárat.meg sd re tettem opera minit.talán valamit javít a helyzeten.
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
majd visszanő a helyigény ahogy használod, ez ilyen...
gyorsítótár, 'ideiglenes' internet fájlok, ezek viszik a helyet -
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
szia.annyit csináltam hogy csináltam egy gyári visszaállítást.és újra rátettem azokat a progikat amik voltak.és most 146mb helyett 90mb csak a foglalt hely.
-
RaMa96
csendes tag
Köszi a segítséget, sikerült megoldani.
Most elsőre sikerült a PDA.tar-t flashelni Odin 1.85-tel (pedig tegnap azért váltottam 3-ra, mert az 1.85 nem működött. Nem értem
) -
RaMa96
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap próbáltam CWM-ben telepíteni a 201303051129 kernelt telepíteni, és azóta a telefon nem jut tovább a kezdőképernyőnél, a recovery sem jön be. Próbáltam az 1.hsz-ben lévő PDA.tar-t odinnal telepíteni, de csak ez lett az eredmény: <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 0)
A gyári telenoros ROM telepítésekor pedig ez:
Mit csináljak? -
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
okés.és köszönöm a türelmed meg a segítséged.
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
pedig ahhoz leírtam mindent, bár az az igazság hogy attól még nincs megoldva hogy rootoltál...
egyelőre így marad, majd ha ráérek akkor próbálok segíteni, addig olvassál egyedül, és ne ess neki az első mondatnál -
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
nem a garancia ha nem hogy azt sem tudom hogy kell neki állni rootolni.nem nincs meg a szerkeszt gomb.de akkor láttam mikor ma az első hozzászólást írtam de most nem találom.ja oké azt hiszem megvan.reméelm most nem külön jelenik meg.szóval sajna nem merek rootolni.töröltem a gyórsító tárakat.de maradt a 146mb
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
a fórumra regisztrálás előtt van egy oldal aminek le szoktál görgetni az aljára, na az nem dísznek van...
rootolásban mi a bonyolult? vagy a garancia?
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
sajna én rootolni nem tudok.meg még a telefon is csak kb 2 hónapos.elnézést hogy annyi hozzászólást írtam.csak én ma regisztráltam ide.és még nem tudtam hogy egy hozzászólásom 60 szor jelenik meg.és a szerkesztés gombot se találom.mégegyszer elnézést!
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
igen rootolni kell
Azt a szerkesztést amivel meggátolod hogy 60 hsz-t nyomj egymás után. Azon kívül hogy nyomon követhetetlen, felesleges, és idegesítő, a moderátorok hozzászólásfarmolásnak veszik.
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
de ehet rootolni kell ugye?milyen szerkesztés gombot?
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
adatok törlése esetén a megjegyzett jelszó is elveszik
de javaslom hogy link2sd-t használj, meg valami kipucolt romot ha kell a hely
nomeg SZERKESZTÉS gomb
-
samsung ace
tag
adatok törlése is mehet?vagy csak a gyórsítótár?
-
samsung ace
tag
badoo-t a playból töltöttem le
-
samsung ace
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
azt hol találom pontossan?amúgy badoo-n voltam fenn és utánna lett az a +16mb.
-
quailstorm
félisten
válasz
samsung ace
üzenetére
böngésző gyorsítótára...
cache ürítés alkalmazáskezelőben, vagy alternatív, sd-re telepített böngésző használata javasolt -
samsung ace
tag
lehet ezt valahogy törölni?új progit nem tettem fel.még is lett az a +16mb
-
samsung ace
tag
sziasztok.samsung galaxy ace s5830i telóm van.a kérdésem az lenne hogy hogy ugye a belső tárhely 190mb.nekem 130mb foglalt.elöbb kicsit neteztem.és felugrott 130mb 146 mb-ramiért?mitől lett az a +16mb?
-
ktomcat
senior tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2080065
--> Cyanogenmod 7.2 Beta 4 eszmeletlen sok fix-el
-
ktomcat
senior tag
Akit esetleg érdekelne a Cyanogenmod alakulása annak jó hírrel tudok szolgálni, fejlesztőnk Biel kapott elegendő adományt ahhoz h megtudja venni a drága telefonunkat, ami már meg is érkezett hozzá és nemsokára jön a beta 4 elég sok hibajavítással (azt hiszem a wifi is meglesz csinálva) valamint így már sokkal pörgősebben fog menni a fejlesztés

-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
A kérdésem nagyon láma. A párom gyári, T-s S5830i-jén már nem tudjuk frissíteni a rajta levő pár appot(Facebook, Dropbox, stb.), mert mindig az írja, hogy nincs elég memória. A sok gyári T-s szemetet(valutaváltó, Office stb.) megpróbáltam eltávolítani, vagy az SD-re másolni, de nem engedi egyiket sem. Ilyen esetben mi a megoldás? Köszi
! -
Nau
csendes tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Rendben, köszönöm a válaszokat!
-
quailstorm
félisten
Általában az emberek problémája ebben a topicban nem a designra irányul. De ha nagyon kell, végigpróbálhatod a custom ROMokat mi tetszik. A frissebb S5830i ROM úgyse jobb, inkább egy custom kernel meg a boost scriptek, app2sd ami javít. Nomeg a fórumban se sok az aktív és segítőkész ember...
Én konkrétan azt se tudom miről van szó, vagy mi került arrébb. De gondolom szándékos a Samsung részéről.
Azt nem ajűnlom hogy régebbi ROMból rakt vissza a framework apk-ját. Inkább próbálj ki valamit az első hsz-es listából, vagy az XDA fórumból. A custom kernel miatti üzemidő növekedésért megéri. Lásd fölötted. Én is ezt tapasztaltam, vagyis haver mert nálam össz 3 napot volt a cucc
Ja és csak 2.3.6 van a telóra, tehát ez csak frissebb build.
(#1931) babli: lehet hogy régi ROMon, mint pl amin a retribution alapszik, még nem ott van. Ottan a képernyőzár is más.
-
Nau
csendes tag
Sziasztok!
A másik topicból küldtek ide, hogy a GT-S5830i -s kérdésemet itt tegyem fel.
Olyan kérdésben szeretnék tippet vagy segítséget kérni, hogy pár napja szoftver frissítettem a Galaxy Ace telefonomat - GT-S5830i (2.3.6-ra - Gingerbread) simán wifin keresztül a telefon névjegyében található 'Szoftverfrissítés' opcióval, amivel nem is volt semmi probléma, viszont amit észrevettem, hogy lezárt képernyőnél, ha nem fogadott hívás vagy SMS érkezik a szép kis piros körös ikon a korábbi verzióhoz képest - amikor középre helyezte - most a frissítés után oldalra csúszva jelenik meg (tudom ez nem egy eget rengető probléma, csak engem zavar picit
). Van valakinek ötlete, milyen megoldással lehetne ezt "javítani"?Köszönöm előre is a segítséget.
-
babli
tag
Ezt a leírást követve sikerült barátnőm Ace-ének akku üzemidejét az 1nap 15órás maximumáról 3nap 5 órára tornásznom!

A 1,5 napos üzemidőnél szinte alig használta, pár perc telefon és este kb 15 perc Facebook wifin.
Napközben se wifi, se 3g!
Most akár fél napig is bekapcsolva lehet a wifi, többet telefonálhat és netezhet!!!Köszönöm Mindenkinek a segítséget!!!
-
válasz
quailstorm
üzenetére
természetesen nem leminösítésnek szántam az Ace-el kapcsolatos vélemény nyilvánításomat

csak hát S4 mellett második telefonnak nem üt igazán
-
quailstorm
félisten
válasz
Ghostman78
üzenetére
neked könnyű, csak van akinek nincs más, meg pénze se jobbra...
vagy szüleje marha ideges lenne ha eltüntetné a fia az "ajándékot" -
válasz
quailstorm
üzenetére
nincs nagy gebasz,visszahoztam

viszont én feladom a telefonnal kapcsolatos további teendőket,olyan amilyen ez a vas

amúgy S3al toltam most meg S4et használok ,de ez az Ace egy rettenet,kihullik tőle a hajam
bocsánat akit ezzel megsértettem volna
szerk: 3e-ből unrootoltam bocs, csak kicsit bezavarodtam mert utána léptem be CWM-be 3e-ből
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
quailstorm
félisten
válasz
Ghostman78
üzenetére
lehet

normál ember nem unrootol, de egyébként azt szerintem 3E recoveryhez találták ki, nem CWM-hez.
Akkor a három kötelező wipe után akár fel is rakhatod a retributiont. Esetleg gyári ROM odinnal. Van lehetőséged. Vagy csak nyomsz egy wipe datát és bízol a szerencsében. EFS backupot nem ártana csinálnod mielőtt azt is elrontod
(tapasztalat, mindig a nyulak rontják el leghamarabb, és legjobban a telójukat, nekem is van ilyen haverom mint te)
-
mi van akkor ha unrootoltam és a telefon csak recorveryben indul el ? (unroot.zip futtatása cwmből)
szar ?
-
válasz
quailstorm
üzenetére

szuper -
quailstorm
félisten
válasz
Ghostman78
üzenetére
akkor így jártál...
-
válasz
quailstorm
üzenetére
annyira nem szándékoztam széthackelni a telefont
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt hittem van rá valami sima cucc,amivel az SD kártyát is tudja sajátjaként kezelni
telóról már minden mozgathatót áthelyeztem sd-re,de kb 40MB üres helyem maradt a 190ből

konkrétan nem enged frissíteni fw-t mert nincs rá hely
CWM-es dolgot meg első körben kihagynám -
quailstorm
félisten
válasz
Ghostman78
üzenetére
Ha felraksz egy retribution beta4-et, meg link2sd, akkor valamit tudsz magadon segíteni, de az igazi kilinkelés rettentő bonyolult, brick és GPSrontás esélyes. Szóval elég kínlódós én meg nem csináltam. Szal bízz benne hogy van még valaki a fórumban aki segít...
-
sziasztok.
most kaptam kézhez második telefonként egy s5830i-t 4GB kártyával.
van rá mód,hogy a telefon alapértelmezett 190MB tárhelye helyett is az SD kártyát lássa ? (vagy legalább is egy részét)
sima gyári telenoros rom egyenlőre...ez a 190MB össz tárhely egy vicc

-
quailstorm
félisten
Ha nincs download mode, es fekete kepernyonel sem ismeri fel a gep akkor kuka. JIG ennel a modellnel felesleges.
Csinalj ugy mingtha download mode-ba lepnel, fogadd is el a hangero fellel es nezd meg odin mit szol. Mar volt akinek osszejott.@nypali szerintem gyari kernellel nem fog menni, mert nincs benne init.d. Szoval kene egy hellfire, vagy rafael kernel is. De ha igyse akkor nemtom. Foglalkoztak vele, mostanaban is csinalta valaki, de ha nem valaszol kenytelen leszel visszaolvasni. Ezt sajna nem probaltam sose...
-
nypali
csendes tag
Sziasztok ne haragudjatok, hogy ilyennel zavarlak titeket de tudna nekem segíteni valaki? Az a gondom hogy Link2sd nem tudja felcsatlakoztatni a második partíciót ezt írja: invalid argument már mindent próbáltan és semmi (EXT2, EXT3) Ha tudna valaki megoldást meg köszönném.

-
mgyalu
csendes tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség. Root után a telefon nem indul el. A samsung feliratnál megáll. Próbáltam jig el, akkor is ennyi. Valami ötlet mit tudok tenni ilyenkor? -
Sanctus
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Köszi!
Hol van a saját topikja? Tudsz segíteni?
-
quailstorm
félisten
-
Sanctus
aktív tag
Sziasztok! Barátném szerzett magának egy ilyen kütyüt!
Van még rajta 1 és samu gari. tegnap elkezdett fagyogatni, s csak akku kivétellel lehet újraindítani.
2.3.4 rom van rajta. A kernel: 2.6.37-perf-CL260130se.infravSEI-07#1
Tudtok tanácsot adni? Szoftveres vagy hardveres a probléma?
Néha ha beszélünk telefonon, néha elkezd sisteregni, s akkor semmi nem is hallatszik azon kívül (z 1-2 másodperces esemény) -de ezt nem biztos, hogy az ő telefonja csinálja (az s plus-omra 4.2.2 JB-t raktam, lehet az kavar)
Köszönöm a segítségeteket! -
babli
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Létre kellett volna jönnie a "Beállítások"-ban egy ilyen almenünek???
Vagy pl NoFrill progival? -
quailstorm
félisten
Örülök hogy sikerült, végre valakinél úgy történt ahogy kell, egyéb baromság nélkül.
Viszont mivel nem főzött a rom, az a kérdés elég-e neki ennyi. A beállítások közt cpu governort tudsz állítani? Ha igen akkor menj smartassv2-re. De nélküle is jobb, mert lemegy 250mhz-re, míg alapból mindig maxon pörög. -
babli
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
...elég bátor voltam...

Tegnap este felraktam a gyárira mindenfajta mentés nélkül a kernelt + a modulokat 3E recovery-vel.
Semmi probléma nem volt.
Kiváncsian várom az eredményt az üzemidőben...Köszönöm a segítséget...
-
quailstorm
félisten
Ha elég bátor vagy, akkor kihagyhatod. Sokaknak sikerült azt a lépést kihagyva. Az arra való hogyha egy romra akarod rátelepíteni. De nem vágom sajna kipróbálni se tudom....
Mindenképp csinálj mentéseket, mert nagy esély van arra hogy elsőre brick lesz.
recoveryből meg inkább a cwm-et használd -
babli
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
A csatolt Rafael telepítési útmutató szerint, nekem (gyári romra) melyik eljárást kell követnem???
Gondolom a "stock"-ot.
Viszont ott az 5-ik lépés után újra valamilyen romot kell megadni (Select_your_rom_file.zip).
Mit is?
Aztán ugyanez van a 12. lépésben (xxxx_modules.zip)
Ezek kellenek nekem???
Én csak a kernelt szeretném, hogy növekedjen az üzemidő a gyári romon.
-
babli
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Elég lenne, ha csak kicserélném a kernelt a gyárin a Rafael félére az üzemidő miatt?
(vagy ez hülyeség
) -
babli
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Gyári a rom az tuti.
Megpróbálom feltenni akkor a leírás alapján.Köszönöm...

-
quailstorm
félisten
Na ez a jó kérdés. Amire szerintem ők se tudnak válaszolni. De az a lényeg hogy főzelékre vagy cyanogenmodra nem szabad zipből telepíteni. Saját bevallásod szerint erről szó nincs.
Én a PDA.tart javasolnám az első hsz-ből, de gőzöm nincs. Az biztos hogy a retributionhoz jó a PDA.tar. Üzemidő meg a kernel miatt van, az interactive CPU governor teszi. Rafaelé is sokat hozott. -
babli
tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Épp ez az, hogy a leírásban flashelni kell Odinnal gyári romot. De milyet???

Az említett rom üzemidejéről tud valaki valamit??? -
quailstorm
félisten
valószínűleg megfelel a jelenleg is rajta lévő gyári ROM. EFS backupot csinálj! Viszont vannak olyan ROMok hogy csak bizonyos gyárira telepíthető, ha nem akkor szoftbrick. Kis kellemetlenség, mert pár órával megnyújtja a kínlódást, de nem fatális.
A leírás jó, de a 4-5-ös lépést hagyd ki, felesleges szerintem. Mondjuk az se változtat a dolgon ha megcsinálod, de éppen utána törlöd ki a wipe datával.
Magyar nyelv minden EU-s gyári ROMban van, annak is szerintem ilyen az alapja, kérdés hogy kipucolta-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

H ha az már tiszta akkor leírom a folytatást
.

Most elsőre sikerült a PDA.tar-t flashelni Odin 1.85-tel (pedig tegnap azért váltottam 3-ra, mert az 1.85 nem működött. Nem értem
). Van valakinek ötlete, milyen megoldással lehetne ezt "javítani"?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)