- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Physicist03
senior tag
válasz
SzlobiG #10388 üzenetére
A Complete mod ha jól tudom csakis a grafikán változtat, a játékmenetbe nem nyúl bele, szóval szerintem nem nagy szám. Inkább ajánlom az SGM 2.2-t. Hozzáad a játékhoz az előző részekből sok területet (kordon, mocsár, sötétvölgy, katonai raktárak, agroprom) és egy csomó új küldetést és fegyvert/cuccot. Ha szeretnéd inkább SGM 2.2-vel kipróbálni adunk linkeket.
-
rétisün
veterán
válasz
SzlobiG #10388 üzenetére
én (meg úgy nagyjából majdnem mindenki itt a topikban) inkább az sgm vagy enot modot ajánljuk.
mondjuk nem tudom, mi van a complete modban, de az sgm-ben meg az enotban (ami végülis egy módosított sgm mod
) benne vannak a korábbi részekből helyszínek, új küldik, jóformán egy új sztorival.
-
TTomax
félisten
válasz
SzlobiG #3646 üzenetére
X86-ba raktad?Nekem már az original onnan lagosan indul... még valami... a módban le van irva... 1.6.02-vel megy...(bár az összes dobozos az hiszem olyan),és a mód telepítése előtt el kell egyszer indítani a játékot.. a mod telepítése után,pedig uj játékot kell kezdeni!
-
emre
veterán
-
SzlobiG
félisten
válasz
SzlobiG #3060 üzenetére
Végeztem a Clear Sky-al is, hát ez már annyira nem tetszett mint a pripyat főleg az eleje ott majdnem abba hagytam, de aztán tovább mentem nem is nagyon csinálgattam mellék küldiket meg semmit nem fejlesztettem csak végig rohantam a gémen, de végül is nem volt rossz.
A grafika viszont büntetett végig.
-
emre
veterán
válasz
SzlobiG #3051 üzenetére
bővebb infó itt
annak idején szoptam rendesen a magyarítással, de nagy nehezen sikerült
1-2 infót én is csepegtettem itt a fórumban erről a mod-ról, de tömören annyi hogy sokkal akció-dúsabb lett, egy csomó új fegyverrel, pár új rejtekhellyel.
nekem nagyon bejött, és meg lehet nézni hogy a filefrontról is hányan leszedték -
emre
veterán
válasz
SzlobiG #3049 üzenetére
tedd fel a 0.41-es SMRTER mod ot aztán kezd elölről
stalker filefront
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged