- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Netfone
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz
- = Zk = - #406 üzenetére
+Enton
A tuningolt SVDm-et még Crekk-ből hoztam a másikat meg a Vintart itt Jupiterben szedtem össze, fejbe lőttem egy Dutyi-s párost náluk volt mind kettő.
A CA "Lavina" amit most használok az itt Jupiterben van északnyugaton Kopachi mellett egy bádogbódé alatt lőszerrel egyetemben.
A sörétes bump szintén fejlövéssel került hozzám egy banditától.
A géppuskát egy zombitól szereztem amikor a tudósoknak mentem artiért a "Concrete Bathtube" anomáliához délkeleten.
Az artikat meg szorgalmasan szedegetem mivel sok helyen újratermelődnek.romero28
Hogy a nyavalyába lehet felugrani a mozdony tetejére?Valaki már megtalálta a 3. toolkitet a fejlesztéshez Jupiterben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PlayStation Portal hibátlan
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest