- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #296 üzenetére
hajrá
...
de feljebb még képet is találsz, hogy pontosan ki is Ő, és hol van helyileg...énmeg addig várok, hátha valaki megszán, és segít rajtam is
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #294 üzenetére
azt, hogyha maxra feltekerem, játszhatatlanul lassú lesz
...AA nincs rajta!
ellenben egy Fórumtársunknak 1600ban kimaxolva vígan rohangál...igaz, az i7-tel volt asszem..azis majd 4G-n...nemértem, hogy hogyan lett optimalizálva...bár ha jobban belegondolunk, ezmég nem "az" a stalker, amelyik....
a helihez való feljutást már többen laírtuk, itt a fórumban..a PH! keresője a barátod lesz, én látom már
-
virkir
veterán
válasz
killer1203 #291 üzenetére
Akkor ez valószínű, hogy driverhiba lesz
-
- = Zk = -
félisten
válasz
killer1203 #291 üzenetére
én ha levettem az árnyékot, a talaj olyanvolt, mintha szürkület lenne....holott tűzött a nap ezerrel...ám .ltx módosítással megoldódott..viszont FPS csökkenés lett az eredménye
..
ahoz képest, hogy AMD-ATI-ra van írva, érdekesen alakul a játék...vagycsak nálam?
-
virkir
veterán
válasz
killer1203 #261 üzenetére
Melyik drivert használod?
Nálam lustaságomból kifolyólag a 9.6-os van fent és ezzel "hibátlan" a grafika se árnyék se csíkozódási gond nincs. -
stamy
csendes tag
válasz
killer1203 #261 üzenetére
killer1203: arra hogy kikapcsold az az árnyékot ami előtted megy arra az egyetlen általam ismert megoldás hogy a menüben kiveszed a "shade from sun" effektet
- = Zk = - : kell lennie egy oldalsó bejáratnak ( ahogy nézed a térképet aszerint jobb oldalon) és ott be tudsz menni egy hangárba , ott fel pár létrán és utána már látni fogod hogy merre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ZIDOO médialejátszók
- Egérpad topik
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest