- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #234 üzenetére
akkor kapsz majd igazán rohamot , mikor a chimerára kell éjszaka vadászni
én kb kiugrottam a gatyámból , pedig nem vagyok egy ijedős fajta
ráadásul esett az eső és villámlott , aztán jött ez a sátánfajzatoasis ereklyéhez kell az első pályáról valami compass ereklye . állítólag attól lehet beszerezni , aki a helikopterhez vitt fel a dombra , sajnos én ahogy visszamegyek az első pályára kifagy a game
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Építő/felújító topik
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő