- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
És ha maradsz freeplayben utána is tudsz majd evakuálni?
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dr. Akula #2431 üzenetére
Socban én is irtottam a Militaryt és utána zarándokoltam Sidrovich-hoz
Proci: Jaja, megkapták mindketten. A Gausst kénytelen voltam odavinni neki, akkor adtam át. Fel is húzattam vele az Exomat, hogy tudjak benne futni is. A végén pedig az volt, hogy legyőzte az alkoholizmust és egy járművet próbálnak építeni Nitroval. Szerintem ez egy célzás, hogy a következő gammában lesz már kocsi is
És mi változik meg a szövegben? Nekem pl nem volt benne Owl, pedig megkaptam az információs acsit. Meg Beard se volt benne, mondjuk nem kaptam meg a friend of stalkers-t, pedig zöldek voltak.
Volt egy kép Garryről is, hogy senki se mer Pripyatba menni többet. Az pozitív vagy negatív? Mert láttam youtube-on egy olyat, hogy ahelyett egy kapucnis Stalker guggol fegyverrel. Csak a szöveg orosz volt alatta és nem értettem mi a különbségEmre: ez egy bug? Mármint a port.
-
BalaNce87
addikt
válasz
juhasz.p #2425 üzenetére
Achievement
Nem Artifact
Na most fejeztem be, jó hosszú vidi volt a végénMindenki túlélte.
Érdekes, mert a Stalker játékokra mindig sokáig készülök, mert elég "nagy falat". Aztán mikor elkezdem ideragadok a monitor elé és órákig képes vagyok elsétálgatniMost hogy vége elég furcsa...
Van értelme a freeplaynek? -
BalaNce87
addikt
Az mitől függ, hogy melyik acsit kapod meg a szerszámokért? Láttam olyat, hogy Battlse Systems Master vagy a másik a High tech expert vagy mi.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dr. Akula #2400 üzenetére
Te tényleg irtod a stlkereket? Lol
Tiszta felesleges gyűjtened a lőszert, mert a játék során annyit találsz, mint a szemét. Többször leírtam már, hogy kb 260.000 rubelem van és van fullos SEVA-m, fullos EXO-m, fullos Sunrise, fullos military hat, fullos stalker hat, plusz minden fegyóm kimaxolva, amit használok.
És sosem raboltam ki senkit, csak egyszer az elején egy stalkertől így vettem el a Beardnek szánt artit. Most meg annyi artim van, hogy nem tudok vele mit csinálni.
Úgyhogy a lőszerért, meg a pénzért ne gyilkolj!
-
BalaNce87
addikt
Elég fura, hogy Pripyat az a hely, amit a legkönnyebb körbejárni.
Azt hittem itt fogok eltölteni a legtöbb időt a nézelődéssel, járkálással.
Zaton volt a legjobb számomra. -
BalaNce87
addikt
Nekem is beadta a Snages küldit végre
Mos, hogy vissza mentem Skadovskba a Gauss Rifle miatt.
ZH: nekem kb mindenem ki van maxolva és így van 260.000 rubel nálamMondjuk én nem rohantam, keresgéltem artikat. Mostanra már csak Shellt nem találtam. Eddig Bubble se volt, de most hirtelen találtam kettőt, plusz kaptam egyet Garrytől.
-
-
BalaNce87
addikt
Még nem indultam Pripyatba, de hol tudok majd összeszedni társakat? Jupiterben?
-
BalaNce87
addikt
Szóval akkor azokat a doksikat csak el kellene adnom Owlnak? Mert emlékszem, hogy adta küldetésnek, hogy gyűjtsek infot az alagútról, de mikor egy másik doksit találtam meg ahelyett amit mutatott, akkor nem mutatta tovább, hogy hol van a többi. Amúgy mindenkinek érdektelen infok vannak benne
Mellesleg a rádiós küldetéssel is ezt csinálta. Felvettem a rádióhoz egy alkatrészt és odavittem Nitronak. Ezután már nem mutatta a térképen a többit viszont továbbra is ott voltak. Mikor elvittem neki szimplán hálás volt. Gondolom discountot ad érte... -
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #2326 üzenetére
Egy sikeres artifact vadászat (meg amiket Jupiterben összegyűjtöttem) után kb 120 k értékben adtam el Beardnek artifactokat
Aztán rendeltem egy exoskeletont, most abban virítok
De mondjuk nemtudok benne sprintelni, szóval kicsit idegesítő. Lehet inkább megkeresem a kalibrációhoz szükséges toolkitet és ha majd tudok benne rohanni, akkor felveszem újra. Amúgy Pripyatban is van safe house?
A chimerat RPG-vel terítettem le -
BalaNce87
addikt
Srácok a doksikat amiket Jupiter plantnél találok, azokkal mit kell csinálnom? Vagy csak arra volt jó, hogy infokat adott a Pripyatba vezető alagútról?
Tele vagyok lével, kb 200k, szerintetek rendeljek egy exoskeletont? Vagy a SEVA suit is megteszi majd? SEVA helmet már van Topoltól, de suit még nincsen. Gondolom az exoskeleton azért több armort ad, mint a SEVA.
Még mindig a 2. szintre fejlesztett sunrise bodysuittal megyek, amit a benzinkút tetején találtam, meg a heavy military sisakkal, amit feljavíttattam a tudós műszerésszel. Ez a sunrise azért jó, mert csak 1,5 kg. -
BalaNce87
addikt
válasz
tojasosgomba #2305 üzenetére
Hát a Stalker mindig is odaütött. Már az első része is kegyetlen jó volt.
Nekem személy szerint a Clear Sky nem jött be annyira, nem is toltam végig. Nem tetszett az, ahogyan a frakciók működtek és az ellenfelek viselkedése is gagyi volt, főleg a gránátdobás
Ha elhagytam a mocsarat a Clear Sky egyből elfelejtette, hogy barátok vagyunk és csak vagyonokért vitt át a mocsáron az NPC. -
BalaNce87
addikt
válasz
Messzala #2301 üzenetére
Csak a legelején lőttem le őket, de akkor még nem is vágtam mi van... De azóta hiába lövöm le a Banditákat nem lesznek az ellenségeim.
Strelokos doksikat hol lehet találni?
Amúgy nekem pl nem adta be azt a küldit, hogy vigyek kaját a merceknek... egyből lőttek rám. Valszínű banditának néznek engem is... -
BalaNce87
addikt
Azthiszem végeztem lassan Zatonnal. Összeszedtem 120k-t az Artikért, felhúztam minden fegyómat ameddig lehetett. Most még keresgélek Artik után aztán kivégzem a Merceket és ellopom a Pda-t tőlük, meg a Laptopot.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Zsolt!! #2289 üzenetére
Az a helyzet, hogy az elején segítetettem sultannak kilőni a másik hajón levő embereket. Lehet, hogy ezért nem lesznek barátok? Mert a bloodsuckereket kiirtottam a pincéből.
Amúgy az gáz, ha úgy szerzek veles detektorokat, hogy beard mindkét csapatát kiszedem? A hatása csak annyi ahogyan láttam, hogy beard nem ad több ilyen küldetést, mert mindkét csapata eltűnt
Amúgy hol találom azokat amiket kér? Mert nekem sosem azt adja ami kell, mindig másokat, értéktelenebbeket. És mire odajutok addigra már kiírja, hogy másnál van és csak a Vintaromért adja ide vagy annyi pénzért, amennyiért nem éri meg.
Szóval hogyan keressem azokat, amiket megrendel? Mert az elsőnél, amit elvállaltam, annál kilőttem a srácot, akinél volt. És nála is volt egy Veles. -
BalaNce87
addikt
Hogy tudom a stlakereket az én oldalamra állítani? Mármint, hogy zöldek legyenek? A banditákat kezdjem leszedni?
-
BalaNce87
addikt
Hogyan tudok felmenni a benzinkút tetejére? Illetve van egy stash a csővezeték mentén de, nem tudok sehogy se hozzáférni.
Megcsináltam Sultannak két missiont de nem tudtam, hogy hogyan áruljam be őt beard-nél. Úgyhogy most a banditák ha jól látom zöldek. Viszont így nemtok bejutni a workshopba mert lőnek rám kegyetlenül
A mercektől könnyű ellopni az infot?
Illetve úgy vittem egy artit beardnek, hogy agyonlőttem egy arcot érteAmúgy amiket kér azokat hol találom? Mert nekem soha nem azt adja be amit kér tőlem xD
-
BalaNce87
addikt
Máris van egy bug, amit nem tudom, hogy tudok e majd orvoslni... Szakáll be van ragadva, mintha valamit vizsgálna a kezében. Nem lehet vele beszélni rendesen, se tradelni... Egyelőre reménykedem, hogy megjavul de ha nem vesztek egy órát és keresztül kell mennem megint a vérszívók fészkén meg egy-két helyen össze kell gyűjtenem artikat...
Van erre vmi orvoslat? Illetve mivel kell patchelni a játékot? Mert én most alap verzióval tolom. -
BalaNce87
addikt
Elmentem egy ilyen áramtelepre, ahol sok villámló anomália volt és valami elkezdte hozzámbaszni a tárgyakat
Vmi repülő szarság. Plusz bejelölt zölddel egy stashet ott, de alul egy olyan ajtót találok, amely zárva van és csk mágneskártyával lehet bejutni.
-
BalaNce87
addikt
Szakállnak adogattam el ilyen alapokat, amit ilyen villám anomáliák közelében találtam. Egyszerre kettőt is kidobott. Ez ellenállóvá tesz az áramütéssel szemben. Akkor azt mondod a vérzés elleni az jobb?
Amúgy kérhettem volna vmi sapkát is a csávótól, de azt már nem adta ideJah meg kértem tőle egy Soul nevű artifactot is, ami a gyógyulást segíti elő.
Érdemes rendelésre speckó cuccost kérni? 40k egy ruha
Eddig szakáll csak azt a küldit adta, hogy vizsgáljam ki, hogy mi az a fény amit éjszaka láttak. Most fogok majd oda menni, csak még kell vennem a dokitól gyógyszert a sugárzás ellen, mert azt mondta szakáll, hogy rohadtul sugárzik arrafelé minden
Amúgy én az egészben a kóborlást szeretem a legjobban, keresgélek dolgokat. Mondjuk egyelőre night vision nélkül nem nagyon maradok kint, mert csúnyán rá lehet ázni ha egy falka kutya megtalál
Köszi a térképet, a fűrésztelepen nincs semmi? Mert odamentem és csak elkezdtek lőni ilyen exoskeletonos mocskok! -
BalaNce87
addikt
Most kezdtem el, egyelőre ott tartok, hogy az első heliket megnéztem, meg beleugrottam a teleportba, kilőttem a hajóban a stalkereket...
Egyelőre tetszik és mivel mindkét előző résszel toltam, ezért gondoltam bevállalom a veterán fokozatot. Hát mikor lementem az üregbe, hogy felhozzam az egyik srác csomagjait, nem bírtam kilőni a kurva snork mutánsokat!!! Telepumpáltam őket shotival, de így se nagyon bírtam velük (azért akármennyire mutánsok, az ólmot élőlényként nem bírhatják ennyire). Úgyhogy lehet le kellene vennem, mert zárt térben gyilkos ellenük. Megkarmol és el is vérzel 10 sec alatt.
Eddig elég sok artifact került a horgomra, azt hittem kevesebb lesz benne. Habár kaptam értük pénzt és össze is jött pikk pakk 10k, javításra, fejlesztésre el is ment rohadt gyorsan.
Az lenne a kérdésem a sokat látott játékosokhoz, hogy hosszú távon milyen fegyvert és ruhát érdemes fejleszteni, mert nem akarok úgy járni, hogy elköltöm a pénzt fejlesztésre és utána meg találok valami olyat fegyót, ami kenterbe veri. Most egy kis AK-t használok, amit a sráctól kértem el a küldiért cserébe
Plusz lenne még egy olyan kérdésem, hogy az artikat érdemes tartogatni vagy adjam el és úgyis találok másikat. Egyelőre csak két hely van az övemen nekik, egy -2 radiationt és egy +2 health regenerationt +2 radiationt használok. Illetve mi a különbség a health regeneration és a wound healing között a gyakrolatban? Az utóbbi a vérzést csillapítja? (Ilyen artim is van azért kérdezem, hogy melyik az előnyösebb) -
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero #136 üzenetére
Hát maga a környezet grafikája volt eddig durván megcsinálva, de az első stalker óta nem lett szebb a grafika csak többet eszik. Maga a fegyverek kidolgozása, fű kidolgozása elég gyérül néz ki, mintha műanyagból lenne a távcső meg a fegyverek. Az első stalker simán futott a gépemen a 2. már nem igazán akart normális eredményt mutatni, a 3. meg hát lehet el se fog indulni
Tele van bugokkal és hülyeségekkel, de itt inkább a hajmeresztő hangulaton van a hangsúly, igaz én eddig egyiket se vittem végig az elsőt meguntam azaz semmi nem vezetett rá hogy folytassam, a bátyjám tolta végig az 1-et, a CS-t meg félbehagyta mert sok hibája volt, azt azóta nem vette elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged