- Yettel topik
- Mobil flották
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2362 üzenetére
hm, az úgy már jobb
mondjuk én még csak a negyedik napnál vagyok, eddig 3 megtalált helikopterrel (szeretek nézelődni).
na ja, csak engem a 15k mellé még a cuccaimmal is le akartak húzni.
max 50% az a pontosság, az is masteren. és az automaták (7-8-12es tárral) kivételével nekem még nem volt velük bajom. azokkal ott tud gáz lenni, ha slug lőszert használ az ellen (márpedig későbbiekben szoktak), az páncélozott célpontok ellen is hatékony. mondjuk nagyon nem pontosak, de sok ellenfél sokat sebez
a jupiteres quest chimera, az, amelyik megette Foxot (tehát a Trapper féle quest)... tárból én max 3mat engedtem bele a Groza/Thunderből, utánna mindig megevett (master fokozat, és összesen egy medkit volt nálam)... aztán gondoltam, meglövöm egy gránáttal, utánna csak egyszerűbb lesz. elugrott, lőttem, aztán a levegőben egyszercsak quest completed lett
apropó: hűtőtoronynak merre van a bejárata?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Messzala #2358 üzenetére
vágom, hogy banditák voltak... először nálam is eladták a cuccot Beardnek. ott ideges lettem visszatöltöttem, majd a jól megbánod eztre lőttem. viszont a karakter ettől felajánlhatná, hogy ingyen nem adja, de ha olyan fontos a barát élete, akkor akár meg is vehenté... erre gondoltam. igaz, hogy valszeg végeredményben nem sokat változna a dolog.
monolit rám még nem lőtt, zombik rendesen, mercből és banditából is kiirtottam 2 ill 3 nagyobb csapatot (félresiklott tárgyalási kísérleteknek hála). 120 fölötti kilőtt stalkernél vagyok, még nem rambo, de azért eléggé magas a body count.
sörétessel engem még nem lőttek ki. éjjel az AI is vak (végre!), egyik bandita bázis kiirtásánál ez kapórajött. egyébként éjjel nems zeretek mozogni, azt is csak azért csináltam, mert a Chymerás küldetés mellett volt. viszont, hiába nem lát, az AI hall, zajra nagyon vigyázni kell. főleg a bokorban, az zörög, valszeg amiatt is szúrtak ki. gránátot azért annyira nem dobálják pontosan.
apropó, Chymera: Vog gránáttól egyből hal
lettem is master of hunt.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Messzala #2301 üzenetére
Csak a legelején lőttem le őket, de akkor még nem is vágtam mi van... De azóta hiába lövöm le a Banditákat nem lesznek az ellenségeim.
Strelokos doksikat hol lehet találni?
Amúgy nekem pl nem adta be azt a küldit, hogy vigyek kaját a merceknek... egyből lőttek rám. Valszínű banditának néznek engem is... -
Xblades
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest