Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
proci985
üzenetére
Kutyáknál a shotgun is mellé megy, ha a célkereszt nem pontosan van rajtuk, csak úgy nagyjából a közelében, pedig annak aztán van szórása.
A Tunderrel (meg minden automatával) max 3-as sorozatot szoktam lőni, a többi már a GP37-nél is a levegőbe megy. Full auto csak közelharcnál lenne jó, oda viszont sokkal jobb a shotgun. Közelről fejre egy exos is fekszik 1 shotgun lövéstől, alap söréttel.
Én is Nitroval kódoltam ki a fekete dobozt, mert vmi leírásban az volt hogy nála kell, más lehetőséget nem is néztem. Nem lenne jó elbukni vmit. Ráadásul sokkal előbbről van csak mentésem, én már újra nem csinálom megint. A wikia szerint ennek az achinak a jutalma hogy Strelok barátságos a játékoshoz (meg némi +HP). Miért, amúgy le kell lőnöm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
shield