- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Antonius1978 #26574 üzenetére
Nem rossz, viszont azt hiszem ez csak demo, vagy mi, mert elég hamar vége lett amolyan befejezetlenül. Például Pripjáty területe tök üres. A vezető elvisz oda az állomásról, vissza pedig nem lehet jönni és csak 2 zombival találkoztam ott mindössze. Mellékfeladatok sincsenek, mintha azok csak ezután kerülnének be. Nem tudom, hátha lesz belőle valami később, habár erre semmiféle utalást nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest