Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Messzala
csendes tag
válasz
Xblades
üzenetére
Nekem mindenki életben maradt pripjatyban, a befejezésnél mindenkiről kaptam infót, hogy mihez kezdett a zóna után. Ezért nem értem h hova tűnt Kósza, mert a befejező videóban meg benne volt, hogy különleges osztagot szervezett volt monolitosokból. Zulut meg lehet menteni az orrmányosoktól pripjatyban, hálából neked adja a géppuskáját (dögnehéz).
Egyébként én az exo-t találtam legjobb ruhának, azt hittem h milyen frankó, hogy van seva ruhám, de kb. semmit sem ér pripjatyban. Fél pillanat alatt lehámozta rólam bármi ami szembe jött. rohantam vissza az exomért janovba

Fegyver kérdésben tapasztalataim: AK zatonban teljesen jó, janovban még elmegy, pripjagyban felejtős. Játék vége felé ft200 alá nem szabad adni, mellette vintar meg gauss.
Dögök ellen armstel striker sorozatlövő sörétes ideális kimaxolva. Egy szolgálatos hullánál találtam, de van elrejtve is.
ft200-at rendeltem zatonban. Nem is találtam belőle egyet sem senkinél később. Páncéltörő lövedéket használtam végig a játékban, mást nem nagyon érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honda topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

shield