- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
Engem most kiakasztott az "Alföld", ilyen értelmetlen, átgondolatlan terepet.
Csigavonalas Felföld. Mentem a faluba a stalkerek hátizsákjáért, látom a térképen van egy tároló a domb tetején, de nem találtam, hogy lehet felmenni. Gondoltam kicsit bóklászok, egyetlen élőlény sincs sehol, minden kihalt. Végre látok 2 zombit, na végre, leszedem őket, erre jönnek a zsoldosok egy kis harc kezdődött. Elkezdtem hátrálni erre rám esik egy csorda vadkan és husi az égből...
, alig lőttem le őket, már megint egy csorda közepén találom magam, megint rám pottyantak.
Naa...ez nem semmi. Eddig egyetlen élőlénnyel sem találkoztam, az egész látóhatáron belül nincs mozgás. Ezek potyognak, mint cigány gyerekek az égből.
Ez a pálya kidolgozatlan (gyerekes), a swappolás úgyszintén. Olyan mintha nem is stalker moddal játszanék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest