Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Apple Watch
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Van nekem otthon két routerem az egyik a telekomos router ZTE ahonnan jön a net és van második router is és arra akartam rákötni az IP kamerámat és neki beállítani a DDNS-t de az ASUS RT-N15U router beállításaiban ez az üzenet volt:
A vezeték nélküli router személyes WAN IP-címet használ (192.168.x.x, 10.x.x.x, vagy 172.16.x.x).
Ez a router multi-NAT környezetben lehet és a DDNS szolgáltatás nem működik ebben a környezetben.Tehát akkor kamerámat az első routerhez kellene kötnöm? Ami azért lenne probléma mert az 30 méterre odébb van mint a második router...?
-
TCSZ
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Bocsi! Annyira nem értek hozzá. Azt hogy is kel?
-
-
TCSZ
senior tag
Sziasztok!
Asus RT-N12+ router beállításában tudna valaki segíteni? Mert néha el megy vele az internet. Apukámnak meg többször.
A szolgáltató net kábele be volt dugva 2,5 óráig a laptopomba és úgy semmi gondom nem volt.
Köszönöm!

-
Somatom
veterán
Sziasztok!
Van egy TP-Link Archer MR200 4G -s routerem. Belső hálón tudom konfigolni. Külső hálóból megjelenik a jelszó ablak. Megadom a jelszót, de utána csak egy fehér felület jelenik meg, benne egy kisebb, fehér téglalappal. Mintha nem tudná megjeleníteni a webadmin felületet. A net elegendő, a mögötte levő NAS -ról a videostreamek is mennek. Tapasztalt már valaki ilyen jelenséget? Router reboot, böngésző cache törlés, másik böngésző próba megvolt. -
Met
nagyúr
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az volt a gond hogy nem vette a shiftet a jelszónál Admin/admin volt.
Már be tudok lépni. -
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Frissítettem ma az Asus RT-N18U-n a firmware-t.
Újrainduláskor jelszóváltoztatást kért, a gyári admin/admin nem volt jó neki. Megadtam Admin/Admin akkor be is lépett, kiléptem gondoltam a FF-al megjegyeztetem a jelszót de most se a régi se az új jelszóval nem enged be.
Megcsinálnám a fw resetet csak nem tudom mi az alap jelszó/pass páros, hátha az új fw-n másik van gyárilag (de mi?). Vagy ha resetelem akkor újra meg kell adnom valamit? -
Jazz
veterán
Sziasztok,
adott egy probléma: 5Mbit-es a net, és ha wifi-n valaki elkezd videózni, a másik játék közben belaggol. Hiába veszi le a felbontást, amikor a youtube letölt egy szakaszt a videóból, azt nyilván teljes sávszélességen fogja megtenni, ekkor mindenki más belaggol.
Gondoltam lekorlátozom a max sávszélességet egyes eszközökre ezen a routeren ZTE ZXHN H108N, de egyenlőre sikertelen. Lehet nem is lehet? A QoS access rate-ben próbáltam állítani SSID1-re mondjuk 10000bps-re de nincs változás. Gondolom ez valami teljesen más beállítás.
Valaki rátudna nézni manualra? Illetve várok bármi egyéb javaslatot ötletet (nincs másik router, és nincs másik net).
Köszi!

-
-
Bromo88
csendes tag
Üdv, esküszöm olvastam a hszeket, de nem megy a dolog.
Van egy TP-Link W8961 modemrouterem amit eddig használtam, és tökéletes is volt, most váltottunk csomagot, nagyobb lett a net meg IP telefon, és kaptam egy ZTE H368N sz@rt. Nagyon gyenge a wifije, nem elég a másik szobába, ezért szeretném használni tplikemet. Próbáltam ahogy írták, Lan1-Lan1 zte-n beállítom a PPPoE Pass-through-t, tplinken be van állítva pppoe, és hát az van hogy van net wifin, de pl a facebook gamail bejön, de tök alap oldalak meg nem. Telefonon is facebook, instagram bejön, böngészni nem lehet. Mit rontok el, mi lenne a megoldás a ZTE- TPlink együttélésnél? -
metaksza
tag
Sziasztok. Volt már ilyen gondom, akkor is ti oldottátok meg. A napokban újra kellett konfigurálni a routeremet (TP-Link TLWR841N), azóta viszont újra megszakadt a wi-fi húsz percenként. A csatornát átállítottam fix 10-re, de így is. Mi lehet a megoldás?
-
zeon.hu
nagyúr
Mifi routeren hiába tiltok egy eszközt, ha az a wifi repeater-re csatlakozik, akkor kap netet.
A xiaomi repeater beállításaiban nem látok lehetőséget a tiltásra.
Van erre megoldás? -
-
spanyoll
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Akkor jól értelmezem, hogy a fő routernél így kell eljárnom és megadni a repeater macjét, ott ahol mutatom? (a repeaternél ugye itt találtam meg a survey után)
+1 kérdés: a repeaterrel ugye létrehozok egy saját wifi hálózatot másik névvel, stb; gondolom akkor az alapján találom meg itt azt a legegyszerűbben? -
-
spanyoll
addikt
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A repeaternek megvan a főrouteré. A main routernél is meg kéne adni valahol?
-
-
spanyoll
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ki van lőve azon a DHCP (most már). Jelenleg meg az a baja, hogy nem akar a repeater semmilyen módon netet szolgáltatni (se kábelen se wifin). Toltam megint egy survey-t a hálózatokra, felcsatlakoztam arra amit használna, de valahogy az istennek se akarja a netet szórni.
-
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Adott egy tplink 1043nd v4 router az egyik szobában. Abba érkezik meg a Digi net, az kábelen adja tovább az asztalinak és wifin szórja szét a lakásban.
A hálóban sajna nem tökély a jel, így gondoltam beüzemelek oda egy repeatert. Fogtam a szintén tplink 740n-em, ami elvileg (és gyakorlatilag is) tud WDS-t, beraktam a hálóba, beconfigoltam, elindítottam rajta a WDS-t, aztán sok újraindítgatás után örültem, hogy van net. DE csak a telefonomon, a laptopomon folyamatosan dns problemokat dobált, és nem is talált rendesen netet. Utána elkezdett rosszalkodni az egész rendszer és asztalin a repeater setupjába tudtam belemenni csak, a fő eszköz beállításaihoz nem fértem hozzá. Ezzel egyidőben a fő eszköz kábeles nete is megszűnt, nem tudtam elérni, csak a repeaterhez fértem hozzá (mindezt úgy, hogy asztalimban nincs wifi modul, tehát mégis csak kábelen értem el).
Mit kéne állítgatnom, hogy működjön? Tegnap felbasztam csak magam és kihúztam a repeatert a francba, mondván majd ma megcsinálom. -
-
krealon
veterán
válasz
pepexyvz
üzenetére
"Pár helye olvastuk a modemet, ami nekünk nincs. Kell ilyen a router elé?"
Ha szukseg lenne ra, az internetszolgaltato mindenkeppen biztositani fogja.
Egy internetkapcsolat atadasi pontja (az a pont, ameddig a kapcsolatot a szolgaltato felugyeli) tipikusan egy RJ-45 (8p8c, UTP) csatlakozas, vagy egy Home GateWay (HGW) eszkoz (tobb UTP / analog telefon / IPTV csatlakozassal).
Az, hogy nalad mi lesz, csak az internetszolgaltatod tudja megmondani.
-
pepexyvz
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A router elé kell valami hogy legyen wifi a pc-n? Mi?
-
Konyika
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
-
válasz
Bingoo
üzenetére
Valóban megoldás lenne az 5 GHz-re átállás.
Egyik sem ajánlott eszköz.
Eszköz ajánlás ITT, olvasd el az összefoglalót. -
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kifelejtettem az előz írásomból: Pár helye olvastuk a modemet, ami nekünk nincs. Kell ilyen a router elé?

Köszönettel?
-
Bingoo
tag
válasz
Bingoo
üzenetére
Lehet, hogy megoldás lenne egy dual band router? Gondolom a sok hálózat az ami zavarja a jelet. 5GHz-s hálózat viszont egyetlen egy sincsen a közelemben. A Chromecastnek pedig maradna a 2.4GHz (Mert az sajnos nem ismeri fel az 5GHz-t) Ezt a kettőt néztem ki: [link] vagy [link] Vélemény, vagy más javaslat?
(Próbáltam gyári visszaállítást és újra beállítgatni mindent.. de továbbra is lassú. Napközben elfogadható a sebesség, de ahogy néztem, akkor kevesebb elérhető hálózat volt.)
-
Bingoo
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A router a laptoptól kb 2 méterre van, köztük nincsen semmi. A falak téglából vannak. Viszont ami zavaró lehet, az az, hogy kb 14 másik hálózatot is látok, ami gondolom zavarja a jelet. (Bár nem értek hozzá.
) A név és a jelszó is csak angol betűket és számokat tartalmaz. Eddig fix 11en volt a csatorna. Azóta fix 7re állítottam, de ez sem oldotta meg a problémát.Csatlakoztatva van 2 telefon, egy tablet, 1 Tv, 1 Chromecast és 2 laptop. Persze ezek közül nincs mind egyszerre a hálózaton (csak ritkán).
Ezt sikerült lefényképeznem, remélem erre gondoltál: [link] (Kaksocsiga az SSID)
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ujra kezdtem előröl, mertem feltételezni, hogy hibázhattam a nethez csatlakozási név, és kód tekintetében. A kodnál véthettem, kis és nagybetű meg szám.
Szolgálatótól kábel e routerbe, név-kód megadás, és rendben megtörtént a csatlakozás.
Kikapcs minden, nem csatlakozott megint. Újra név-kód be és csatlakozik.
Pc esetén nem kelett csak évekkel ezelőtt az elején megadni és kész. Routernél ez nem műkszik?Egyenlőre router-pc-telók működést még nem próbáltuk.
-
válasz
Bingoo
üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) van használva az eszközök?
Ezek közül kellene az egyikkel csinálni egy mérést a helyi viszonyokról és képernyőmentés berakni a 2,4 GHz-s csatorna képről.
SSID/jelszó csak angol abc betűi és/vagy számok?
A wifi csatorna 1 és 11 közötti? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére

-
Bingoo
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igaz, ez lemaradt. Bár kábelen pontosan nem mértem le, de egyedül a PS4 van rákötve és az egész szépen töltött lefelé ma délelőtt, szóval azzal minden rendben. A wifi gyengélkedik. Pedig a rákötött eszközök kb 2-3 méter távolságban vannak maximum.
-
-
Bingoo
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis segítséget. Digi Net100Pro-m van, (max 100/100, garantált 50/25) és az elmúlt 1-1,5 hétben gyakran lelassult az internet. Olyannyira, hogy még a honlapokat is döcögve töltötte be, a letöltésről nem is beszélve.
ASUS RT-N12+ -t használok, a legfisebb FW-vel. A beállításokhoz a szerződéskötés óta nem nyúltam, azóta minden rendben volt mostanáig. A speedtestek elég siralmas eredményt mutattak: 8mbit le és 0,3 le.
Ezért fel is hívtam a DIGI-t, ahol azt javasolták, hogy router nélkül is futtassam le a tesztet. Így is tettem. Így kaptam egy normális eredményt 90mbit le és 60-70 fel (pontosan nem emlékszem).
Szóval a hiba a routernél lehet. Nem tudom mit kellene állítanom... :/ Az is lehet, hogy vennem kell egy újat?
Ezek a beállításaim: [link]
Valami ötlet? :/ Ha pedig cserélni kellene, akkor milyen routert ajánlanátok?
-
-
ugforma
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
az új arris a régi tp link volt. pontos modellszámot sajnos nem tudok már mondani
-
Konyika
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm válaszod 
A router TPlink archer C7 a nas egy Zyxel nsa 325-V2. Ha tudnád esetleg kicsit szájba rágósabban azt megköszönném. De már ez is nagy segítség volt legalább tudom merre induljak el

Ma délután ráérek (
vasárnap is melózok) megpróbálom amit írtál.szerk: a kamerákat is jó lenne elérni

-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Asus RT AC 55-U router-em van, legfrissebb fw-el. Az lenne a kérdésem, hogy olyan rendszernaplót hol találok, ami a router-hez csatlakozott kliens eszközöket listázza ki a közelmúltból?!
Amikor belépek az Admin felületre akkor ki tudom íratni a legutóbbiakat a "Kliensek"->View List-re kattintva, de csak kb. 5 másodpercig jeleníti meg őket, utána törli és vissza vált az "aktuális" helyzetre és már csak azokat írja ki.
Kb.: azt szeretném megtudni, hogy milyen kliensek voltak csatlakozva az elmúlt kb. 1 hétben. Erre mi a legegyszerűbb menüpont?!
Köszi!
-
Grande Ale
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ok, köszi!
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Tedd fix-re és 36-48 közé.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Automatán van, 100-on.
-
-
Konyika
senior tag
Sziasztok.
Egy router reset után nem érem el a Nas-t csak belső hálózatról de szeretném ha külsőröl is menne. Meg tudná valaki mondani, hogy mit nem állíthattam vissza?
-
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem mutat(ott) mást egyszer sem, beírtam volna.
Mint írtam, ha a net vezeték csak a routerbe dugva, az okostelónál sincs net, kéri az adatkapcsolatot ha plö frissíteni akarom a telót.
-
-
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Így csináltuk, és ez jött elő a képernyő közepén:
A webhely nem elérhető.
ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Fix-re van állítva a csatorna?
Mennyire van állítva? -
válasz
pepexyvz
üzenetére
Az adatok beírásához nem kell netkapcsolat, a http://192.168.0.1 a router admin felületének a címe, az net nélkül is elérhető. Ha csak a géped kötöd össze a routerrel, és a netkábelt bele sem dugod, akkor is elérhető. De szerintem ez logikus is, az internetkapcsolat beállításához nem kell aktív internet elérés.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Igazán nagyon köszönjük az értékes, gyors válaszokat!

Utolsó kérdésünk: De ha nem jön létre netkapcsolat a router-DIGI között nem lehet az adatokat beírni, ami biztos értelemszerű, ez nem is okozna problémát, így mi a megoldás?
Nincsenek olyan ismerősök akiknek lenne router sajna, vagy értene ilyenhez. -
válasz
pepexyvz
üzenetére
Nem, a DIGI-nek nem kell felismernie a routert. Ez fordítva működik, a router admin felültére belépve meg kell adnod a csatlakozás típusát (PPPoE), illetve a hozzá tartozó felhasználónevet és jelszót, ami a DIGI-s szerződésen van. Ha megfelelően kötötted be a kábeleket, és a PC-n letiltottad a DIGI csatlakozást, akkor így már mennie kellene.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, a telókhoz kellene inkább wifis net, de direkbe sincs. Ekkor meg semmi köze a PC oldalnak szvsz. Lehet hogy a DIGI-s szolgáltatás részéről a router eszköz felismerése a gond?
-
ugforma
tag
Üdv. Nem tudom, hogy a routerrel van-e a gond de nem tudok streamelni szinte semmit. Volt egy régi routerünk ami egy vihar után elvileg tönkrement, körülbelül két hete majd jött az emberke aki kicserélte egy jobb korszerűbbre. Viszont streamelni egyáltalán nem tudok semmit. A fel/le töltési sebesség elvileg nem változott ugyan úgy 100/50 mint az előző routernél csak az előzőnél semmi gond nem volt a stream-mel. Geforce experience-szel streameltem a régi routerrel és ott nem volt semmiféle gond. Ennél viszont NAGYON-NAGYON magasra felszökik a pingem és tartja is magát fent. Bitratet 5Mbps-re állitottam a réginél és tökéletesen, késés nélkül tudtam streamelni youtube-ra. Ennél felrakom 5-re és 300 ping pl csgoban, ha leveszem 4 vagy 3 ra ugyan ez. A router drivere elvileg up-to-date és ötletem nincs. Valaki?
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv.Ma vettem egy TP-LINK TL-WA855RE wifi jelerősítőt.Beüzemeltem minden frankón megy
laptopon,táblán , még smart-tvn is.. de a telefonon nem akar jó lenni

Az alap hálózathoz csatlakozva megvan mindkét irányban a sebesség, az összes eszközön.
Valakinek ötlete mit lehetne állítani , hogy rendesen működjön a telefonon is.
Lumia 950 XL.
Router egy TL-WR741ND -
válasz
pepexyvz
üzenetére
Feltételezem Tenda a WiFi hálózat neve, amire csatlakoztál, ezt "szórja" a router. De ez így sajnos, hogy most használsz először routert, és alapszinten sem vagy jártas ezen a téren, elég nehéz lesz. Szerintem célszerűbb lenne keresni valakit aki tud ebben segíteni, gyereket, testvért, barátot, kollégát, akárkit, mert ha most letiltatom veled a PC-n a PPPoE csatlakozást, akkor a végén még ott sem lesz neted.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Befáradtam. A teló azt írja ki, hogy "a net nem érhető el a tenda hálózaton keresztül"

Hogy jön ide a tenda hálózat?
-
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tiltottam le. De ha csak a router van csatlakozva akkor mért nem látják egymást mint amikor a Pc van csak csatlakozva.

A routernek nincs kijelzője hogy mutasson valamit. Vagy hogy ezt? Most jöttem haza, próba tovább. -
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezen a http-is túl voltam, de nem lett netkapcsolat 3x próbáltuk.
-
válasz
pepexyvz
üzenetére
A beállításhoz - logikusan - nem kell net. Próbálj meg ezen címen belépni a router admin felültére...
Ha kér nevet és jelszót, próbáld admin / admin párossal, vagy nézd meg az alján hátha rá van írva. A menüben keress WAN opciót, ott a kapcsolat típusát állítsd PPPoE módba, add meg a DIGI kapcsolódáshoz szükséges nevet és jelszót, mentsd el a beállításokat, és így mennie kell.
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egyből a router megfelelő csatijához természetesen, a mellette lévőből meg a pc-hez.
Nem lett netkapcsolat, így nem is tudtunk beállítani amit gondolom kért volna. A teló felismerte a ruoter, és megadtuk a kódot, elfogadta, de nem tudott csatlakozni a netre. -
válasz
pepexyvz
üzenetére
A routerben beállítottad a DIGI csatlakozáshoz szükséges felhasználónevet és jelszót? Ha igen, a PC-n letiltottad a csatlakozást? Két kliensről egyszerre nem lehet bejelentkezni PPPoE-n, így ha routert használsz, akkor ezt a PC-n le kell tiltani.
A DIGI kábelét a router WAN portjába kötötted?
-
pepexyvz
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Uhh nagyon köszi először is a gyorsaságot.

Van egy elosztó kis doboz ahhoz csatlakozik a vezetékes teló meg a Pc, tehát egyenesen a pc-hez.
De ha direktbe a routerhez csatlakozok az okostelón igy sincs net. Már reset is volt. hátha.
Egyébként az 5 év gari volt amiért erre esett a választás e közeli áron.
-
-
pepexyvz
tag
Sziasztok!
Vettünk egy Tenda AC9 Wireless AC1200 Router-t újonan. Először lenne wifink, de segítségre lenne szükségünk, mert nincs rajta keresztül netünk. Se a pc-n, sem a okostelón. 1 órányi szuttyogás után itt szeretnék okosodni. A pc-n linux mint van, ha ez számít..Szolgáltatónk DIGI. Lehet kell még valami a routeren kívül?
Köszönettel.
-
Grande Ale
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem látszik. Vagy olyan is volt, hogy látszik, de csatlakozni nem lent rá.
-
válasz
Grande Ale
üzenetére
Pontosan mit jelent, hogy eltűnik?
-
Grande Ale
őstag
Asus ac58u routert kb hetente újra kell indítani, mert eltűnik az 5ghz-es hálózat. Mitől lehet ez?
-
MALK
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nem még nem bantottam a ruter ezen beállításait.
-
-
MALK
tag
Sziasztok, nemrég váltottam MacBook-ra és akad némi problémám a torrentekkel. Mindig azt írja a kliens hogy foglalt a port. Letölteni letölt fel nem nagyon. Asus ac51 ruter, folx kliens. Előre is koszi a segitseget.
-
McClane
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez lehet az oka, hogy a felhasználó túlságosan ne nyúlkáljon bele. Szerzek egy routert és én is telefonálok nekik. Még egyszer köszönöm!

-
krealon
veterán
válasz
Arpee78
üzenetére
En csak Androidos telefonon megosztott internet mellett tudtam tesztelni a modszert.
Ra tudsz a 920-as altal letrehozott Hot-spot-ra kapcsolodni egy masik mobiltelefonnal?
Abbol, hogy a repeater IP cime
192.168.1.1marad kapcsolodas utan, en arra tippelek, hogy nem oszt ki IP-t a Lumia a "repeater" (a repeater modben levo router) reszere. -
Arpee78
senior tag
válasz
Arpee78
üzenetére
Az én router gondomra van megoldás?
-
hamiska
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Hali!
Bocsánat,hogy eddig nem válaszoltam...
A router típusa:
Tp-link archer C8 1750
Ami a lényeg,hogy ugyan fura megoldással, de már műxik!!!
A szóban forgó router Gb-es jelet képes csak feldolgozni a Mb-es jelet nem,ez lehet, hogy valami típushiba mert akárhogy próbáltam nem ment.
A DIGI szolgáltató az UTP kábel belső négy vezetékén nyomja a jelet,de ez így csak Mb-es jel és így a router azt érzékelte hogy nincs bejövő kapcsolat.
Tettem egy próbát, és régi routert összekötöttem az új routerrel, tulajdonképp egy gateway lett belőle,de ami fontos hogy a lan portja Gb-es, így az UTP kábel mind a nyolc vezetékén jön a jel, így elértem,hogy az új router működjön...
A régi routeren beállítottam a lan kapcsolatot,a wifit kikapcsoltam,hogy ne legyen gubanc, az új routeren meg a wifi kapcsolatot lőttem be,így müxik a dolog.
Remélem érthetően fogalmaztam,s ha valakinek hasonló problémája van, akkor ez lehet egy alternatíva...
Szép napot!!! -
bandi0000
nagyúr
hogy tudom eldönteni, hogy a router e a rossz? Mert elég bizonytalan vagyok, kicseréltem egy másik routerre, egy 5-6 éves dlinkre, elsőnek egész jó volt igaz, nem hozta a max sebességet, aztán kicsit leesett a letöltési sebesség, de aztán megint vissza állt, a telefon rögtön fel csatlakozott rá
de viszont feleslegesen meg nem dobnám ki a pénzt az új routerra
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Huawei is P10 van készleten.
Se az, se a Note3 nem látja. Próbáltam 2,4G-n is, de semmi.Itt a status fül
[link] -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
őszintén szólva mostanában, elég sok reset volt, viszont beállítással nem csináltam semmit, mit lehetne beállítani a wifinél?
-
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Nincs rajta semmilyen egyelőre, de elvileg antenna nélkül is kéne mennie, legalábbis a leírás szerint.
Illetve én tegnap kerültem haza, sógorka újított be, rám bízta hogy próbáljam belőni valahogy. -
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdvözlet a Mestereknek!!
Kérdésem a következő lenne.
Van egy gyári T-s cisco router, és mivel az nem lát ki nagyon a házon kívülre, nem hogy hátra a kertbe, vettünk egy TP-LINK WBS510-s ketyerét.
Na már most ez a cucc felkerült a padlásra, és odáig vezetéken kapja a naftát.Mire kell a WBS-t beállítani, ha azt szeretném, hogy a vezetékről amit a cisco-tól kap, vezeték nélküliként továbbítsa. Ha jól értelmezem, akkor Client módban kell, igaz?
Na most próbáltam értelem szerűen beállítani, már amennyit én úgy tudok a hálózatokról (nagyjából semmit ilyen téren), de sehogy nem látja a netet, sőt még pár méterre a ketyerét sem látja, pedig eltérő nevet adtam neki, mint a cisco-nak van. De telefonon a wifi listán nem szerepel.
Tudna nekem valaki segíteni esetleg olyan akinek van, vagy nagyjából ismeri ezt a vackot,
vagy esetleg távoli vackon keresztül.Józsi
-
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
hülye a kérdés is, mert szinte egyértelmű, de ruoter kezdene beszarni?
Mert mostanában szarakszik, telefon folyton kiírja hogy hitelesítési hiba történt, meg rohadt lassú a net rajta, aztán most a laptop is kezdte, hogy hol gyors hol lassú a letöltés, holott gépen meg normál sebessége van, aztán most kipróbáltam a másik lapossal is, az is lassú, de most rá dugtam kábelre a lapost routeren kersztül, így most jóLehet hogy valami beállítási hiba? Vagy ezt garanciába javítanák? Érdemes egyáltalán? Eddig nem igen volt vele baj, de tudom hogy itt nem ajánlott, Asus RT N12+
-
-
McClane
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm, ez a megoldás jól hangzik!

-
válasz
happy_mister
üzenetére
Elvileg igen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Viszont léteznek ilyen software-ek, amik képesek korlátozni a le és feltöltési sebességet
Na ott vagyok amit írtál. 
Most akkor mit is írok és hová?
tudom béna vagyok.

vasárnap is melózok) megpróbálom amit írtál.