- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
hogy tudom eldönteni, hogy a router e a rossz? Mert elég bizonytalan vagyok, kicseréltem egy másik routerre, egy 5-6 éves dlinkre, elsőnek egész jó volt igaz, nem hozta a max sebességet, aztán kicsit leesett a letöltési sebesség, de aztán megint vissza állt, a telefon rögtön fel csatlakozott rá
de viszont feleslegesen meg nem dobnám ki a pénzt az új routerra
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #32813 üzenetére
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #32807 üzenetére
őszintén szólva mostanában, elég sok reset volt, viszont beállítással nem csináltam semmit, mit lehetne beállítani a wifinél?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
hülye a kérdés is, mert szinte egyértelmű, de ruoter kezdene beszarni?
Mert mostanában szarakszik, telefon folyton kiírja hogy hitelesítési hiba történt, meg rohadt lassú a net rajta, aztán most a laptop is kezdte, hogy hol gyors hol lassú a letöltés, holott gépen meg normál sebessége van, aztán most kipróbáltam a másik lapossal is, az is lassú, de most rá dugtam kábelre a lapost routeren kersztül, így most jóLehet hogy valami beállítási hiba? Vagy ezt garanciába javítanák? Érdemes egyáltalán? Eddig nem igen volt vele baj, de tudom hogy itt nem ajánlott, Asus RT N12+
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #31947 üzenetére
router nélkül nem tudom életre kelteni a modemet, mondták h próbáljam klonozni a mac cimet, de ha a hálózati beállításokhoz brmásolom azt a mac et akkor nem fogadja el
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #31940 üzenetére
gyakorlatilag kábeles volt van, csak más szolgáltató vette át a hálózatot, régen 8/1 volt most 20/1 megás
torrentnél is csinálja, ha böngészőből töltök akkor is, ha telefonról töltök le vagy fel akkor is meghal -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Szolgáltató váltás óta érdekes dolgokat produkál a router, vagy ha egyáltalán az miatt van e, pl ha gépen, vagy másik gépen, wifin töltök le, akkor lefoglalja a teljes sávszélet és nem lehet másik eszközön netezni már , sőt azon se amin letöltök
a másik, néha nincs net, belépek akkor a router beállításaiba, és a WAN címet 0-nak írja, akkor újraindítom, és akkor jó lesz
ez a router miatt lenne? Asus RTN12+
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #31743 üzenetére
akkor gondolom a kövektező lépcső az RT-N18 ? azt viszont sok helyen ajánlották
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #31741 üzenetére
lefrissítettem, remélem megoldja
nekem annak idején ajánlották ezt, mik a problémák ezzel?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
mostanában a routerem Asus RTN12+ azt játsza, hogy ha kódolom a wifit, akkor párszor 1-2 naponta a telefon nem tud felcsatlakozni, mert azt írja hogy hitelesítési hiba történt, más telefonnal is csinálta, ma pedig szimplán kód nélkül se engedett fel egyik telóval sem, nem tudta lekérni az IP-t... ki-be kapcsoltam nem segített rajta, beléptem a felhasználói felületbe és akkor semmi módosítás nélkül beengedett
most a router lenne szar?
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok, nem pont ide tartozik de hátha...
koax kábelen jön a net, de most fipszkartonoztam és a kábel pár helyen be lett szorítva a léchez, összekötöttem, és jó volt, de aztán estétől nincs netem
mondjuk tegnap elött is már be volt szorítva a kábel és akkor egész estr volt net, bár 1-2-szer elment a modemnél a net pár percre
tehát lehet hogy a kábel a rossz?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés, adott eg yD-link Dir 501 router egy ideje elkezdett olyat csinálni, hogy googleba akarok keresni random módon bedobálja azt hogy adjam meg neki a képen látható szöveget, holott régen nem csinálta, és ezt minden eszközön bejátssza, teló, gép, tv... ma meg már 2 sport oldalnál is ugyan így kérdezi, mi lehet a gond? -
bandi0000
nagyúr
Gyors kérdés, t home os netem van router nélkül jo, de ha a router is rajta van akkor nem tudok csatlakozni a nethez, viszont a wifi meg működik, mi lehet a gubanc? Routeren pppoe van beállitva a felhasználónév meg a jelszo megadva gépen is dsl kapcsolatot csináltam
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #17989 üzenetére
és akkor csináljak egy teljesen új helyi kapcsolatot és ott is állítsam PPPoe-re és adjam meg a felh.jelszót?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #17987 üzenetére
me a helyi kapcsolatoknál úgy volt, hogy volt egy t-home ami nem működöt de engedélyezve volt, meg volt egy helyi kapcsolat amin ment lényegében az adatátvitel az mi nem kell hozzányúlnom?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #17985 üzenetére
és akkor csak simán megadom a routeren a felhasználónevet és jelszót és megy is ?
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés, T-home-os betárcsázós net van, rákötötem a routert és nem akar működni, de most má router nélkül se, ha autómatikus IP címet állítok a gépnek, és megadom a felhasználónevet jelszót nem fogadja el, ha fixet állítok a gépen és autómatikust a routeren akkor se jó, valamikor azt írja hogy hibás a felhasználónév vagy jelszó, valamikor meg azt hogy nem lehet elérni a szolgáltatót -
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #17516 üzenetére
kösz, a felhasználói kézikönyv nálam is meg van, de nem tudom ettől hogy mit kellene írni IP címnek, maszkoknak, átjáróknak
-
bandi0000
nagyúr
hali
Dlink-Dir 501-es routerem van, de DHCP-n van, és be kellene állítani a statikust, de nem megy, nem emlékszek már rá hogy kell
Megköszönném ha valaki gyorsan leírná
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest