- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
iOS, reggel még nem volt, most délben rápróbáltam és kidobta. Amikor a top-up-nál rányomok, akkor egy pillanatra megjelenik egy gomb, hogy aktiváljam az account-ot, ami aztán eltűnik. Próbáltam már deaktiválni is meg újra aktiválni, de akkor sem változik a helyzet. Elképzelhető, hogy még központilag valamit át kell billenteni, hogy működjön.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
válasz MrPeekaboo #452 üzenetére
Nálam a HUF kiválasztása után megjelenik, hogy hova utalhatom a pénzt. International paymentnek számít ez is - szóval mi értelme?
iOS -
mrrr74
aktív tag
válasz MrPeekaboo #452 üzenetére
Nálam IOS -en már fel lehet tölteni HUF-ot a frissítés után (vagyis a lehetőség már ott van, még nem töltöttem).
[ Szerkesztve ]
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
Villa7
tag
Remélem nem ez lesz a nagy újítás, hogy most már forintba lehet ráutalni
-
hedgehog
senior tag
Az a vicc, hogy ez nem is újítás, mert azt eddig is lehetett, a célaccountot megkapod simán a forintegyenlegedre kattintva. (csak ugye az nem magyar iban, hanem uk)
Ha tényleg csak ennyi a változás, akkor asszem keresztet vethetünk a kártyás-topupra
De azért én abban reménykedek, hogy csak arra várnak a szerveroldali-átkapcsolással, hogy az android verzió is frissüljön
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
Fandango
veterán
válasz szabi__memo #459 üzenetére
Magától, hogy kéne megjelennie az opciónak, ha nem frissítik az appot?
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #461 üzenetére
Ez nem egy web app, ne keverd a kettőt.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Fandango
veterán
válasz szabi__memo #461 üzenetére
Jajj ne!!!
-
djapor96
senior tag
válasz szabi__memo #438 üzenetére
A Top Up a Revolutra számlára való pénzfeltöltés. Vagy átutalás vagy bankkártyás feltöltés.
Te HUF számlára történő utalást írtál korábban...Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #465 üzenetére
A Revolut egy mobil appos szolgáltatás, nincs webes felülete.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
vmarci21
tag
A Revolut Community-ról:
"Today in the new iOS 5.1 version additional currencies appeared under the top-up section: AED, HUF, ILS, MAD, NZD, QAR, SGD, THB, TRY. But none of them is working because when you tap on them only their account page appears.">> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
vmarci21
tag
-
djapor96
senior tag
válasz szabi__memo #467 üzenetére
Nem is értem... Adott egy szolgáltatás egy appal, nem webes felülettel. Tök felesleges azon rugóznunk, hogy az jó-e vagy sem. Ez van... Az új szolgáltatáshoz frissíteni kell az appot. Szokj hozzá....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
MrPeekaboo
senior tag
Kijött az Androidos 5.1-es verzió is és ugyanúgy viselkedik, mint az iOS. Lehet találgatni, hogy így marad vagy lesz-e valami változás.
-
Rage47
veterán
válasz MrPeekaboo #475 üzenetére
Szerintem marad így, mert látom, hogy más országoknál is így működik, pl. Qatar, Töröko.
-
sajti_pajti
tag
válasz MrPeekaboo #475 üzenetére
Már akinek.... (Mobilon nekem mindig csak 5.0.0 látszik, böngészőben viszont látnám az újabbat is.)
Bár akkor ha ilyen bugos, akkor nem fogok sírva könyörögni érte! -
brainticket
aktív tag
közben nálam jött frissítés androidon 5.1-re, de nem tudom működik-e a forint feltöltés, én euro alapú vagyok, engem nem érint
-
Bornie127
senior tag
Van huf feltöltés. Jól gondolom, hogy csak swift utalással működik, kártyás feltöltéssel nem?
-
sajti_pajti
tag
válasz brainticket #478 üzenetére
Ha akarod, tudod: Ránézel a Topupban a devizák listájára, hogy van-e HUF, vagy se
-
_ATi_1
senior tag
válasz sajti_pajti #481 üzenetére
Írták fentebb, hogy az 5.1-es verzióban már ott van a listán, ettől függetlenül nem működik. Tehát hiába néz rá a listára.
-
hedgehog
senior tag
Eddig is volt HuF feltöltés, most ezzel az 5.1-el úgy látszik csak annyi történt, hogy egyértelműsítették a topup listát.
Annak lehet jó, akinek nincs más bankkártyája, és bevállalja az utalás költségeit hogy tudjon kártyával fizetni.-- aka p3d3str1an
-
MrPeekaboo
senior tag
Lokális EUR és GBP számlák létrehozásakor valami hiba lép fel, amiről tudnak és elvileg pár órán belül jön valami újabb verzió, ami javítja. Elképzelhető, hogy ennek köze van az új pénznemek feltöltésénél jelentkező furcsa jelenségnek, ugyanis iOS-en amikor egy ilyenre nyomunk, akkor hirtelen megjelenik egy "Activate account" gomb, ami el is tűnik. Lehet emiatt nem megy a bankkártyás feltöltés. Egyébként meg az a blog sem készült még el, ami beszámolna ezekről az új pénznemekről, szerintem nem véletlenül.
-
Gstyler
senior tag
Fizettem a kártyámmal egy helyen kétszer, úgy hogy nekem kellett lehúzni mindkétszer a kártyát.
Fél órával később néztem a telómat, hogy négy tételt vont le: az én két összegemet, aztán még két másikat...
Ezt nem tudom, hogy lehet, de elég rémisztő.
Sajnos nem tudok visszamenni a helyre. A Revolutnál vagy a kávézónál reklamáljak emiatt szerintetek? -
brainticket
aktív tag
Magyarországon milyen kártyát lehet kiválasztani az app-ban? Ausztriában nekem az ingyenes alap accountnál visa és maestro elérhető. A visa-m már megvan, rendeltem egy maestro-t is pluszban.
Úgy rémlik mintha mastercardot írtatok volna. -
brainticket
aktív tag
Itt azt írják hogy éttermeknél előfordulhat probléma hogy zárolnak pár napra egy összeget a számládon, pláne ha borravalót is adsz. Ha nem tűnik el pár napon belül akkor az éttermet kell keresned.
https://www.revolut.com/hu/help/transaction-issues/card-payments/i've-been-charged-more-than-once-for-the-same-transaction -
Gstyler
senior tag
válasz brainticket #488 üzenetére
Köszi!
Most valóban visszakaptam (reverted) két összeget.
De persze nem azt a kettőt, amelyiket fizettem.Egyébként valóban borravalós fizetés történt.
-
compi.hu
senior tag
Azért az jelzésértékű, hogy marokkói dirhammal már lehet feltölteni, Európa Pöcegödrének Nemzetiszínű Pántlikés Illiberális Unortodox Európamegvédős devizájában meg nem. Köszönjük
ViktorEmese.[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Hogyan lehetne kiszámolni, hogy ha a HUF alapú Mastercardomról vásároltam volna 162 fontért, akkor azért mennyit vont volna le az OTP? Net csomagban vagyok. Inkább feltöltöttem juróval a Revolutot, ő 184 euróra váltotta át. Pluszban még ugye volt a bank által a HUF -> EUR átváltás, ami kevésbé volt gazdaságos, de elvileg akkor a bank általi EUR -> GBP-n minimálisat spóroltam, nem? Csak az elmélet végett, mert gondolom az OTP-s Mastercard 2x váltott volna, először juróba, utána juróból fontba.
-
KTU
addikt
OTP, HUF Mastercard kártya, evvel töltöm a Revolut kártyát.
[link] és [link] és [link]Nézd meg a számlakivonatod, nézd meg az OTP váltó box oldalán az aznapi közepet.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz hedgehog #497 üzenetére
Közép + 1% (ezt most nem írtam le külön, mivel benne volt a linkelt hozzászólásba)
ennyi lesz az árfolyam amin vált az OTP.
Csak ugye kb. 2 nap múlva, jövőbe meg még nem látok ilyen pontosan, hogy mennyi lesz az árfolyam[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Laox
aktív tag
Legyetek gyorsan az első 1000-ben, 3 perce rakták fel a postot, én már regisztráltam.
https://blog.revolut.com/harder-beta-faster-stronger-help-us-build-a-radically-better-revolut-app/
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest