Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Ha a revolut kártyát csak google play, aliexpress/ebay vásárlásra használnám, akkor megérné rendelni egy ilyen kártyát? Leginkább az árfolyam az, ami kiakaszt, gondolom a play áruházban meg a 27%-os áfának is köszönhetem a 350-360Ft-os dollárárfolyamot.
-
xepohe
újonc
Hello!
Lehet-e regelni és kártyát igényelni meglévő bankszámla nélkül? Úgy értem, más valaki a saját számlájáról tud utalni (feltölteni) pénzt nekem, ha igénylek Revolut kártyát? Azaz a Revolut kártyához tartozó IBAN számlára küldhető pénz pl. OTP-s számláról, ugye?
Vagy mindenképpen kell saját néven lévő létező bankszámla és ennek hiányában nem is lehet regisztrálni/igényelni Revolutot? Olvasgattam, de számomra nem teljesen egyértelmű, azért kérdezem. -
Peter.70
addikt
Utóbbi időben ha a fizikai kártyával fizetek online, nem kell megerősíteni a fizetést az alkalmazásban. Másnál is így van, vagy én rontok el valamit?
-
huan
őstag
Sziasztok!
Nem tudom érdekes-e, de a RevP Beta MasterCard nem adható hozzá ApplePay-hez. -
Valami furmányos-orrmányos oknál fogva mindig ez a vége a #deszararevolut threadeknek.
#usererror
-
cdl
senior tag
válasz
Tuomas
üzenetére
Á, most bezzeg elfogadta a 40000 forintos feltöltést. E fölött le vagyok korlátozva, de azt betudom a kezdő létemnek.
E fölött ezt írja: Nagyon sajnáljuk, de nem sikerült engedélyeztetnünk ezt a kártyát.Használj másik kártyát. Utána feljön egy üzenet, hogy fordulhatok az üsz-hoz.
Meglátjuk, mikor oldják fel ezt a korlátozást. -
cdl
senior tag
1 hónap után elértem, hogy már 30000 forinttal sem tudom feltölteni az egyenlegemet.
A múlt héten még ment a 40000. Egyre szarabb ez a dolog... -
Toth_Jani
őstag
Az új kártyát aktiváláskor bárhol használhatóm Chip kártyaként, vagy esetleg a hazai bolt kapásból elutasítja és nem aktiválódik??
-
tomp
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
például
CVV-n kívül mindent mutat. Ha fizettem érintéssel a kártyával és utána olvasom be akkor azt is beolvassa mivel a kártya menti az összes érintéses fizetést.
Vagy ott van a Credit Card Reader Pro. Az is tökéletesen beolvassa a kártyát. Sőt ha a telefonhoz rakom akkor az elsődleges fizetési appról is lekéri az adatokat. GPay kiírja ilyenkor, hogy túl gyorsan vettem el a termináltól a telefont.
Google Paynél ha nem oldod fel a telefont csak bekapcsolod a kijelzőt máris tudsz fizetni. Igaz csak 5ezerig. De megy!
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Ilyen már volt. Pont melóban voltam, amikor bedöglött a chip. Érdekes volt. Akkor kértem az Erste érintős kártyát. Szóval, ha nem muszáj, akkor nem erőltetem a chipezést. Meg, egyszerűbb is az érintés.
Nem értem, hogy miért tartasz parásnak. Vmi tartó, tok mindenképpen kell. Akkor meg már miért ne legyen ilyen?
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Ja. Aztán minden fizetés előtt előveszem a telót, belépek az alkalmazásba és visszaállítom az érintéses fizetést. Innovatív megoldás.

-
tomp
félisten
válasz
instantwater
üzenetére
Okostelefonnal a megfelelő Play Áruházas appal tökéletesen beolvassa a CVV-n kívül mindent. Még a kártya által mentett NFC-s fizetéseket is mivel a kártya naplózza mikor, milyen devizában és mennyit fizettél érintéssel.
-
válasz
Somatom
üzenetére
Okostelóval lehet olvasni az NFCt, de sokféle chip létezik, és a bankkártyából nem sok infót tudsz kiszedni okostelóval.
Tele van a Play NFC olvasókkal, tölts le párat és nézd meg magadnak, hogy elhidd.
Ezeken a kártyákon egy komplett számítógép van, titkosítással, JAVAval, stb. Nem csak egy darab passzív NFC chip, mint pl egy NFC matrica, ami egyből kiköpi az összes adatát amint gerjesztett térbe kerül.
-
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
bigdady
üzenetére
2 soros kijelzőnél a zöld gombot nyomva HUF-ban fog terhelni. Az F-et megnyomva megnézhetted volna, hogy a bank HUF-ból USD-be mennyiért váltotta volna át az összeget. Ha az USD kiírásnál újra F-et nyomsz, akkor visszavált HUF-ra. Az F a piros gomb felett van. Ez a DCC, amit úgy néz ki egyre több helyen kezdenek alkalmazni a nem HU BIN-es kártyáknál.
-
bigdady
nagyúr
Rossmanban megkérdezte ma a POS hogy USD-ben akarok-e fizetni.
Váljon miért? USD számlámon nincs pénz. Egyébként hogy kellett volna F-et nyomnom vajon
(Uk bines a kártya Apple pay alatt) -
ThomasG
újonc
válasz
Drenadar
üzenetére
Még egy dolog felmerült az utalás fogadásával kapcsolatban:
EUR alapú számla is hozzá van adva Revolutomhoz, és nem teljesen tiszta, hogy GBR-ből nekem Sepa, vagy Swift utalást kellene-e kérnem, illetve, hogy ezt egyáltalán jeleznem kell-e az utaló fél felé?Nem vagyok nagy szakértő (ez gondolom kiderült), de az appban ahogy a számla adatokat nézem, az IBAN szám és a BIC szám ugyanaz a helyi és swift utalásnál, szóval nem igazán értem.. Csak arra tudok gondolni, hogy Swift utalásnál kell a BIC szám, amúgy az IBAN elég?
Köszi ha valaki segít, mert nem tudom para-e ha véletlenül (mivel megadtam a BIC számom nekik) Swift utalással küldenek nekem, mikor Sepa kellene.
-
tomp
félisten
G2Deal oldal nem fogadja el a virtuális Visa kártyát. Vagyis a Revolut a G2D-t. A Revolut közli, hogy kapcsoljam be az Online tranzakciót... Fizikai MC-t elfogadja.
-
ssgt1981
senior tag
Google Pay trükközés miatt előfordult valakinek, hogy zárolták a szâmlát?
-
ssgt1981
senior tag
Standard előfizetéshez ingyenesen hány db virtuális kártyát lehet igényelni?
-
gzbotii
nagyúr
Most már mindenki talált a pénztárcájához/helyett mindenféle védelmet, be lehet fejezni az OFF-ot. Köszönöm.
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Bevallom, nekem kékes Visa kártyám van. Hiába húznám elő aranyveretes, gyémántberakásos platina tokból, az a pénztáros Marcsika, aki ilyesmire figyel, csípőből kiszúrja, hogy egy proli, free accounthoz tartozik a kártya. Ha meg már pénztáros Marcsika előtt sem lehet ilyesmivel villantani, akkor nem tök mindegy, hogy milyen tokból húzom elő a kártyát? Jó nekem ez a gagyi tok is. Inkább a bejáratnál állok meg a Harley -val. Tapasztalataim alapján az jobb módszer, mint a kártyatok-villantás.

-
-
kovisoft
őstag
Én pénztárcában tartanám a bankkártyáimat. Szerintem igazán küldhetett volna a Revolut egy pénztárcát is, amikor kiküldte a kártyát!
#szemétrevolut
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Közben én is találtam egyet, ami hétfőn útba esik nekem.
-
Somatom
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Nincs e-bay bolt Budapesten. (Értsd: postázós, kiszállítós vásárlás nem opció).
wanted5:
Köszi! Körülnézek a kőbányai piacon.Toth_Jani:
Idézet a gzbotii által linkelt cikkből:"Az okostelefonokkal illegálisan megszerezhető adatok, (bankkártyaszám és lejárati idő) elegendőek, hogy illetéktelenek online vásárlással megterheljék bankszámlánkat."
-
Toth_Jani
őstag
Ha már off, amikor az RFID kártyák bejöttek voltak olyan hírek hogy egy erős olvasóval egy várost ki lehet olvasni.
DE... a fizetéshez hiteles banki eszköz is kell, és nem hiszem hogy bármelyik bank hitelesítene egy kalóz olvasót, és átutalná a nem létező számlára a pénzt.
Nem véletlen kérik itt sem a személyit képét és a szelfit !! -
Somatom
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Te vagy a TG. Ha így akarod, hát OFF -ba teszem, bár sztem nagyon is köze van hozzá. A Revolut kártya nem RFID -s? Azt is védeni kell. Te magad linkelted a cíkket, aminek a helyreigazításában ott van, hogy miért szükséges a védelem. Maga az RFID védelem csak egy dolog. Fizikailag is sérülhet a kártya. Sztem a kártyatartó fontos része a biztonságnak.
-
Somatom
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Értem. Ezt hívják öncáfolatnak.

Egyébként sem értem, hogy miért kell ebből hitvitát csinálni. Az én véleményem az, hogy a Revolut inkább egy tokot adhatott volna a színes-szagos csomagolás helyett. Mellesleg, az Erste -től kaptam tokot. Igaz, hogy gagyi papír, de arra alkalmas, hogy a kártyát megvédje. Ment már tönkre néhány kártyám, úgyhogy én mindenképpen tokban szeretném tartani. Nem is kértem véleményt, csak egy egyszerű kérés volt, hogy ha tud vki budapesti boltban megvásárolható ilyen tokot, az ossza meg velem az infót. Ilyen infó még nem jött, de fika már igen. -
Somatom
veterán
Egyet sem. Nincs pénztárcám. Most 3db. ilyen kártyám van (Erste, Revolut, Curve). A zsebemben van a három kártya külön. Tehát, 3db., külön kártyatartót szeretnék. Kamu az az infó, hogy okostelós alkalmazással olvasni lehet adatokat a kártyákról? Akkor mire valók az olyan tokok, mint amit linkeltem? Miért van RFID védelem?
-
KTU
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Hány db RFID-s kártyát tartasz a pénztárcádban?
Nálam minimum van mindig 2 db, ha nem viszem a tartómat.
Ha 2 db kártyát tartok oda a POS terminálhoz, hibás olvasást jelez.
Van saját terminálom, kipróbáltam.Nem tudok olyan valós élethelyzetet, ahol ennek az RFID védőnek lenne valami védelmi szerepe.
Elképzelni persze lehet, ......Szóval aki ilyen tartót használ, vásárláskor / fizetéskor elő kell vennie belőle a kártyát.
Mennyiben különbözik attól, hogy egy másik kártya mellöl veszi ki a kártyát.A kártya küldés az tényleg RFID védelem nélkül zajlik, sajnos mindegyik cég így küldi.
Biztos van olyan is aki védelemmel, de nem ez az általános.
Gondolom ha szaporodnának a kiküldés során végrehajtott RFID másolások, csalások, akkor változtatnának rajta. -
Somatom
veterán
válasz
Somatom
üzenetére
Ez a véleményem mostanra meggyőződéssé vált. Nem gondoltam volna, hogy Budapesten probléma lehet hozzájutni pár darab RFID védős tokhoz. Legközelebb Dunakeszin találtam. Tud vki budapesti lelőhelyet?
-
Serpiko
addikt
Most vettem észre egy tegnapi vásárlásom sztornózva lett. Ott nem vettem észre csak itthon. Ilyenkor mi lesz? Utólag levonják majd... vagy menjek vissza az üzletbe aztán rendezzem a dolgot?
-
mufi
senior tag
Sziasztok, egy ideje mar probalkozok a Revolut Paypalhoz kapcsolasat de nem megy...s mar mindent probaltam...Probaltam beirni a szamlaszamot, IBANOS szamlaszamot is, elobb azt irta, hogy nem nem jo a kartya most meg azt irja a paypal, hogy ez a kartya mar linkelve van egy masik paypal fiokhoz, ami nem igaz, lehetetlen...
A kartyam meg nem erkezett meg...viszont ugye van revolut appom es ott lattam, hogy a paypal terhelest elutasitotta....
Hogyan tudnam linkelni ezt a rtyhatekot a paypalhoz, nem vagyok hulye, kezd idegesiteni, hogy nem tudom linkelni... -
Krethx
aktív tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Magyar BIN-es.
-
MrPeekaboo
senior tag
A RevP Beta kártya magyar vagy uk bines?
-
ThomasG
újonc
Sziasztok,
Az összefoglaló infókban nem láttam, ezért jobbnak látom feltenni a kérdést, bár a válasz ahogy eddig olvasgattam inkább nem, de hátha:
Külföldről (GBR) EUR-ban várok kifizetést. Nincsen EUR számlám egyik magyar banknál sem, Revolutra kérhetek kifizetést? (IBAN és BIC szám elvileg van hozzá)
Ha igen, akkor ennek van valamilyen extra költsége?Köszi, és bocs ha volt már (gondolom igen), Paypal-ra gondoltam, hogy azzal trükközök, de mindenhogy rosszul jönne ki a váltás.
-
milenda
tag
válasz
LilProphet90
üzenetére
Csak nem a Domus Del Corso Spagna volt a tettes?
-
LilProphet90
senior tag
Sziasztok! Foglaltam egy szállást Bookingon, majd le is mondtam, de a kettő közt egyszer megpróbálták levenni a pénzt (nem volt rajta fedezet). A Revolut gyanús tranzakcióként kezeli és befagyasztotta a kártyát.
Ha arra megyek, hogy nem én kezdeményeztem a tranzakciót, véglegesen letiltja a kártyát? Valószínűleg a lemondás miatt már nem fognak próbálkozni a levétellel. Köszönöm a segítséget!
-
vmarci21
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Amúgy Amazon sem kér CVC-t, így (szigorúan elméleti síkon) mondjuk egy e-book könyvtárat simán be lehet belőle rendezni... #DoNotTryThisAtHome
Úgy hogy a videó feltöltője érdekében nagyon remélem, hogy a videó feltöltése előtt törölte ezt a kártyát az alkalmazásból... -
-
pomk
őstag
Nem válaszolok mindenkinek egyesével.

Gondoltam, hogy aki kapott az így kapta meg és nem csak engem tiszteltek meg vele.
Csak azért tettem be képet, hogy aki esetleg nem rendelt fizikai kártyát vagy RevP béta kártyát, annak is legyen egy benyomás arról hogy másképp is lehet ez csinálni, mint egy papír borítékban kiküldeni postán...
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Arra ott a virtuális.
A vásárlási limit bőven felette van, de létezik egy napi virtuális vásárlási limit is a kártyámon. Nem is értem, mi ez. Na ez volt lekorlátozva.

Ha nem is tartasz fajta sokat minek a koton?
(Uk bines a kártya Apple pay alatt)