Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
beni18
aktív tag
Sziasztok!
Elolvastam az összefoglalót, de a kérdéseimre nem találtam választ. Szeretnék a párommal közösen egy revolut fiókot használni, melyekről a közös költségeket stb vonnának róla. Mindkettőnknek van már egy-egy fiókja. Az első kérdésem az lenne, hogy megoldható csoportos beszedési megbízást vagy rendszeres utalást beállítani? Illetve ha jól tudom, akkor egy fiók esetében kérhetek az adott fiókhoz még egy fizikai bankkártyát? A harmadik kérdésem pedig, hogyha az én accountomat használnánk hogyan oldható meg, hogy párom egyszerre rá tudjon nézni a közös számlára, illetve a sajátjára is, vagy minden esetben ki-be kell jelentkeznie?
Köszönöm
-
slayernick66
tag
mindenkinek koszonom a valaszokat es segitseget! ki fogom probalni ezeket
-
gzbotii
nagyúr
válasz
gixxergabi
üzenetére
Mondjuk mivel ez GPay hibának tűnik ez itt OFF.
Basic dolgokkal kezdenék (clear cache, clear data, reinstall), kártya újra hozzáadása. Ha ez sem segít, GPay support. -
gixxergabi
senior tag
Nem tudom mi van a googlepay-emmel, be van állítva visa virtuál, engedélyezve érintéses fizetés, de vásárláskor hibát dob, felugrik gpay app, adjam hozzá gmail accounthoz, aztán meg újra kell megint engedélyeztetni levonja a pénzt, sikeres lesz engedélyezve érintéses fizetésre, de másnap ugyanez a sztori. Tegnap pennyben próbáltam ma meg lottózóban. Nem.tudom hogy most megpróbáljam megint 3adjára, vagy töröljem és próbáljam meg a black friday-es MasterCard-al? (Mindenhol a német cím van megadva)
-
Kiskopika
senior tag
Ma aktivaltam es vettem fel kp-t a black fridayos masodik (ingyenesen igenyelt) maestro kartyammal. Minden hiba es koltseg nelkul. (ausztria raiffensen)
-
Gabás
addikt
válasz
slayernick66
üzenetére
Bankszamla tipusa: természetesen külföldi
Jogosult bank azonositoja: REVOGB21
jogosult bank cime: 7 Westferry Circus, The Columbus Building, 4th Floor, London E14 4HD(utóbbit talán beírhatná valaki az összefogalóba, nekem is volt rá már szükségem)
bigdady: igen
-
bigdady
nagyúr
válasz
slayernick66
üzenetére
MÁK utal külföldre is? Nem hiszem, bár lehet. Revolut nem magyar iban hanem uk
-
KTU
addikt
válasz
slayernick66
üzenetére
Ha nem használod "üzemszerűen" a Revolut-ot, akkor inkább néz szét a TransferWise topikban.
Ingyen EUR számla, német IBAN, ingyen kártya is, az utalás pénzbe kerül, de jóval olcsóbb mint az itthoni bankok.
Revolut-tól ingyen utalsz.
Kombinálnám, TW-ra kérném ki, innen kártyás feltöltés Revolut-ra, konverzió (olcsóbb mint a TW, de összeg függő) innen ingyen utalnám tovább betétbiztosított számlára. -
slayernick66
tag
Sziasztok,
sajnos guglizas kozben nem talaltam valaszt a kerdesemre, hatha ti tudtok segiteni.
Premium Euro Allampapirt akarok venni az Allamkinstarnal. A befizetessel nincs gond, KP-ben fog tortenni.
De olcso megoldast keresek majd a kiutalasra ha lejar, es erre egyik otletem a Revolut lenne, mert oke hogy ingyen kiutalja az ÁKK, viszont utana sem akarok szivni a banktol aranyaron tovabbutalassal.Nem sikerult berogzitenem a Revolut accountomat a Webkincstarra, proibalta mar valaki, sikerult mar valakinek? Van par olyan mezo ami nekem nem egyertelmu, mi kene oda.
pl. Bankszamla tipusa: IBAn kulfoldi vagy egyeb kulfoldi
Jogosult bank azonositoja az a BIC kod?
jogosult bank cime??rogzitettem ketfelekepp is a kartyam, es engedte is de pl amikor neztem tudok-e proba kiutalast inditani, nem engedte egyiket sem kivalasztani a rendszer.
Nagyon megkoszonnem ha valaki tudna segiteni, illetve ha barmi mas megoldas van az eredeti problemamra, az is erdekel.
Lenyeg hogy majd az Allamkincstartol valahova ki kell utalni. Ez a valami a kovetkezoket kene tudja:
- ingyenes szamlavezetes, ne kelljen fizetni sokat hogy ott van az euro
- nagyon olcso vagy ingyenes utalas onnan tovabb majd a felhasznalas celjanak megfelelo helyre..A valaszokat elore is koszonom!
-
rkristof
tag
iOS-en a 2.81-es frissítéssel eltűnt (pl) a számlán lévő Euró összeg alól a Forint értéke.
Ezt vissza lehet rakni valahogy?
-
torma99
aktív tag
Sokan tévedésben vannak. Attól hogy a Revolut melyik banknál tartja a pénzeket, az nem jelenti azt, hogy neked, mint usernek van egy névre szóló számlád az akármelyik angol banknál betétbiztosítással. Ez nincs így. Van egy nagy kazal pénz ez be van tolva bizonyos számlákra. Mögötte elkülönítve lehet virtuális számlákra bontani, amit tetszik, ugyanakkor te pontosan 0-ra vagy biztosítva. Ha a Revolut "véletlenül" elkezd zsonglőrködni az egyéni accokban heverő pénzzel, vagy szimplán csak csődbemegy, pontosan 0-t fog minden ügyfél kapni.
Ugyanez igaz a kriptós részre, illetve a tőzsdei modulban a tört részévények egy esetleges csődnél kényszerlikvidálás alá fognak kerülni, csak az egész részvények transzferálhatóak.
Megtakarítást tartani a Revolutnál kb-ban botorság.
Az ellenőrzésről, ha elérsz egy bizonyos összeghatárt akkor bizony igazolni kell a pénz eredetét. Hogy mi a mögöttes algoritmus az rejtély, de lehet már 1000 euró is, de saját példámon tudom mondani, hogy néhány tízezer eurót követően is fognak ellenőrizni, ha a nagy könyv szerint használtad is (96% vásárlás, 1% készpénzfelvétel, 3% tőzsde+utalás)
Abba is érdemes belegondolni, ha feltörik az accodat, beszívsz valami phising átverést és már oda az egész ott tartott pénz. Csak óvatosan.
-
Somatom
veterán
válasz
gzbotii
üzenetére
Nézd meg, hogy mire reagáltam! Milliós megtakarítást Revoluton tárolni sztem kockázatos. Amíg egyre több és több lóvé ömlik befelé, addig van miből fedezni a veszteséget. De, ha elfogy a lendület, akkor lufi pukk. Nem azt mondom, hogy így lesz, de ez is benne van a pakliban, erre is kell számítani.
-
Tuomas
addikt
A részletekbe menő állampapíros dolgokat légyszi a megtakarításos topikban beszéljetek ki, köszi!
-
aujjobba
addikt
válasz
ádika86
üzenetére
Az államkincstár számlanyitáshoz még mindig be kell fáradnod az államkincstárba, ha jól tudom, bár lehet ezen már könnyítettek, passz.
Ehhez képest sima banki számlája már valószínűleg mindenkinek van, így egyszerűbb ebből a szempontból a bankodnál vennni.
Az államkincstár/webkincstár előnye, hogy full ingyenes, a kiutalás is, EUR számlára is akár ha PEMÁP-ot váltasz vissza (próbáltam, Revolutra kiutaltam pár EUR-t).
A bankod nem tudom mennyi költséget számol ezekre a műveletekre. -
-
AcCEsS
senior tag
válasz
aujjobba
üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a PMÁP 1 évet késik az infláció követésével, tehát ha pl. ha a 1-3 évben 3% az infláció, majd következő év januárjától elszabadul és mondjuk 8%-ra vagy 10%-ra ugrik, a PMÁP inflációkövetése még egy évig a 3%-ot fogja tartani. Ebben az esetben a MÁP+-ból (is) azonnal ki lehet szállni, és irány valami deviza alapú kötvény vagy arany. Tehát nem olyan kedvező a PMÁP, mint ahogy elsőre kinéz, de érthető a döntésed, mert fontos a diverzifikáció.
-
-
válasz
aujjobba
üzenetére
alapvetően jó ötlet összekötni a kettőt. A MÁK acc-ra lehet kártyával pénzt befizetni, a Revolut számlára lehet kártyával pénzt befizetni és a jelenlegi EURHUF árfolyam mellett egy Eurós Prémium állampapír nagyon jó ötletnek tűnhet. Főleg hogy másodpiacon adható vehető. TEhát valamellyest likvid is. A revolut ehhez még jól is vált....
-
aujjobba
addikt
-
Tuomas
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
3 havi bérpapír, folyószámla kivonat, adóbevallás.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Tuomas
üzenetére
Ez jó ötlet, de milyen dokumentumok kellhetnek? Fizetési papír? Azon kívül? (olyanra gondolok, ami nem feltétlenül lesz nálam, mint pl. egy személyi igazolvány)
Mondjuk, ha a kártyát lehet használni, az pozitív, bár a készpénzfelvétel lehet zavarna, de érthető a tilalom.
-
Tuomas
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Beszkennelheted/fotózhatod a doksikat, és felrakod felhőbe, vagy telefon tárhelyére.
Amúgy meg a kártyát elvileg zárolás során is lehet használni, többen legalábbis ezt írták korábban. Valaki meg nem tudta. -
TrollBalint
addikt
válasz
Tuomas
üzenetére
tuti direkt csinálta, hogy olcsóbb legyen a részvény. Ez volt a(z elő) karácsony ajándéka a keresztfiának

Ha váltok eurót revoluton és megyek nyaralni, ahol használni szeretném a kártyát majd. És mondjuk letiltanak, (bár kétlem, hogy akkora összegben vásárolnék) akkor gondolom bukta, hogy várják már meg, míg hazaérek, mert nem fogom tudni elküldeni a doksikat? Főleg, hogy a tapasztalat azt mutatja, hogy ilyenkor a chat se járható út.
-
Tuomas
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Amiatt se aggódott, amikor beb*szták a törhetetlen üvegű Cybertruck ablakát, aztán utána meg beszakadt a tőzsdén a tesla árfolyama...

Pár napra rá meg már 250 000 megrendelése volt.

-
Brandynew
őstag
válasz
Gregorg
üzenetére
Nem a Revolut találja ki ezt az ellenőrzést, az illetékes pénzügyi hatóság írja neki elő. Egy algoritmus dobja ki azokat, akiktől kér igazolást a pénz eredetéről, de az algoritmust nem adhatja ki, így pontosan nem tudni, hogy milyen változók együttállásakor kér be igazolást.
Én továbbra is azt mondom, hogy aki mintaszerűen használja a szolgáltatást, attól nem kér igazolást. Ha meg kér, az se gond, ha normális minőségben küldöd el nekik pontosan azt, amit kértek, akkor néhány óra az átfutási idő. Ha ennél hosszabb, közben akkor is használhatod a pénzedet, csak ATM-ből nem veheted fel (nyilván azért, hogy megmaradjon a pénz útja, ha kiderülne, hogy drogpénz). Ahhoz valami nagyon durva dolgot kell csinálni, hogy egyáltalán ne férj hozzá a pénzedhez, de akkor meg is érdemled.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha hétvégén megnyerem a lottót, akkor tuti felteszem a model 3 árát a revolutra és onnan fizetem majd, ki és akkor mind a két szuper cég örülni fog.

-
válasz
Tuomas
üzenetére
Pont azt keresem, hogy erre milyen lehetőségek vannak. Cikkeket olvasva azt írják, hogy befagyasztanak számlákat és iratokat kérnek be annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy jómunkásember vagyok és nem drogcsempészetből termett pénzt akarnék átpumpálni a rendszeren.
Mekkora összeg lehet a napi limit? -
válasz
UberMutant
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Költési korlát akkor nincs, viszont nagy összeg mozgásnál egyeztetni kell a revoluttal.
-
-
Tuomas
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
Szerintem, ahogy Donki Hóte fórumtárs is írta, senki nem próbált még 10 milkót kifizetni Revolut bankkártyával. Vagy még simával sem.

Elvileg korlát nincs, a gyakorlatba meg hát kitudja.Amit (#16629) bigdady írt, az a másik része. valszeg el sem fogsz jutni odáig, hogy feltölts 10 misit rá.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nos nem egészen pontosan.
Arra gondolok, hogy nemrég csináltam új revolut acc-ot és most tapasztalom, hogy egy bizonyos összeg fölött nem tudok másik, banki kártyámról pénz át"fizetni" a revolut számlámra, mert 24 órás limit van az új accok esetén. Ezt a revolut írja is.
E mellett viszont arról nem találok információt, hogy az ÚJ revolut acc és kártyák esetén van e revolut kártyával történő fizetés limit. Tehát ha az alza.hu-n vennék egy 10 millió forintos (amazon.de) esetén egy 30 ezer eurós terméket, akkor az kb 1 hetes revolut kártyámmal ki tudom a fizetni? tehát első naptól korlátlan e a kártyás fizetési lehetőség, vagy ott is van valamilyen megkötés?Köszönöm türelmetek, gép előtt már könnyebb megírnom.

-
-
bigdady
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én sem a revoluton
Lényeg óvatosan kell használni ennyi -
-
Tuomas
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
Azt is leírták, miért negatív az az eredmény. Várjunk meg egy tiszta évet, amikor nem a globális terjeszkedés, és az ügyfélszerzés a prioritás, akkor már többet fog mondani az üzleti eredmény. Viszont ahogy a linkelt cikkből látod, a bevételei szépen nőnek.
A második linked is jó, egy kicsit régi ugyan, de már volt róla szó itt is, na emiatt szigorítottak az algoritmuson és jött a már jól ismert zárolásos hiszti.
-
Sziasztok. Uj revolut kartyam van. 24 oras befizetesi limitem van, meg nem tudom mennyi. Osszeget naponkent fogok rafizetni masik kartyarol, viszont vasarolni korlatlan osszegben tudok revolut kartyamrol majd huf eur valtas utan? Tehat 10 millios tetelt is tudnek kartyas fizetni ha epp uri kedvem azt diktálná?
Jo akkor annyi a kerdes, hogy uj revolut (ingyenes) kartyaval online kartyas fizetes eseten barmekkora osszeget kifizethetek a kartyaval? Mivel most tapasztalom, hogy uj revolut acc es kártya eseten 24 oras BEutalasi/kartyas fizetesi limit van revolut szamlamra. Es adododik a kerdes, hogy kartyas fizetesnel kifele van e valami korlatozas.
-
Tuomas
addikt
válasz
bigdady
üzenetére
"Pláne hogy minden ingyenes azért kell fenntartással kezelni és használni"
Nem ingyenes.
Hiszen tudod, ezért megy mindig a hiszti, hogy hogyan tudok INGYEN kártyához jutni, mennyi kp-t vehetek fel INGYEN, hogyan tudok úgy váltani, hogy a lehető legalacsonyabb legyen az árfolyam (hétvégi felár), satöbbi-satöbbi.
Ha te pénzt váltasz, már nincs ingyen, mert igaz, hogy neked jobban megéri az alacsonyabb árfolyam miatt, de nekik is van hasznuk rajta. Ahogy a kártyás vásárlásokon is, és ahogy azon is, ha valaki túllépi a standard csomagban meghatározott limiteket. -
Sziasztok. Uj revolut kartyam van. 24 oras befizetesi limitem van, meg nem tudom mennyi. Osszeget naponkent fogok rafizetni masik kartyarol, viszont vasarolni korlatlan osszegben tudok revolut kartyamrol majd huf eur valtas utan
-
bigdady
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
Mindenki csak feltölti és azonnal elkölti róla teljesen ingyen és mindig 0 van a revolut főszámláján így senki nem bukhat ha fa vagy csőd alá kerül? Tényleg ezt hiszed?
Nem hiszem ez lesz, de láttunk már ilyet (ha már Mo: kicsiben is mekkora hype volt itthon a BeeRides, most felszámolják éppen...)Pláne hogy minden ingyenes azért kell fenntartással kezelni és használni
-
htc07
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
engedd el, mindenki hülye aki revolutot használ, mert az nem bank, és amúgyis ellopja a pénzed.
minden héten van egy lázító cikk ellene, látszik azért hogy dolgozik a lobbi keményen
-
-
válasz
Somatom
üzenetére
Elfelejthetnénk már a piramisjáték szót?
A legnagyobb piramisjáték a munkahelyed.
A főnököd kapja a Porschét, ha jól dolgozol. Ennyi.A Revolut hol piramis? Mit kötelező befizetni? Mennyit kapsz a "beszervezettek" pénzéből? Ha nincs előírva egy kötelező befizetés és bármikor bárki kiveheti a pénzét akkor mi a jó a "csúcson levő"nek?
-
aujjobba
addikt
Friss élmény, Etiópiában sikerült ETB-t felvenni Awash Bank ATM-ből, mindenféle fee/charge nélkül.
1,000 ETB volt 9,510 HUF. -
Almos
aktív tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Attól nem félek, hogy egyszerűen lenyúlnák a pénzem, ettől függetlenül csak akkora összeget tartok ott, aminek az elvesztése nem okozna komolyabb pénzügyi gondot számomra.
Az eredeti kérdésnek megfelelően, nekem a több milliós megtakarításaim esetében gondot okozna, ha bármilyen okból kifolyólag hónapokig nem tudnék hozzáférni (pl. Revolut hibás számlaszámra történő kiutalásnál volt már ilyenre példa).
Illetve azt sem szeretném kipróbálni, hogy ha bármilyen okból kifolyólag bedől a Revolut, akkor a mögötte lévő bankkal kelljen egyezkednem, hogy én egyébként Revolut használó vagyok, és igen, valóban volt X Millió Ft a számlámon, adják csak vissza. (Lásd a K&H se ad ki adatot a Revolut utalásokról, hiába te indítottad az utalást a revolt számládról...)
Nekem itt van a kockázatvállalási küszöböm, másnak lehet máshol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Vicces képek
- Elektromos autók - motorok
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Jövedelem
- Torrent meghívó kunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), kettő Mastercard, egy Maestro. A kiválasztásnál négyet felajánl, a Maestrot nem.

: