- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1752 üzenetére
Grat hozzá.
T20s és T20e közt lehelletnyi különbség van. -
meroly
veterán
-
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1725 üzenetére
Ne aggódj, nem fog
Vett egy srác egy 6310-est és volt pár kérdése, de nem tudtam a választ. Ide irányítottam, de eddig még nem írt. -
meroly
veterán
-
KennyONE
aktív tag
válasz
csoda120 #1665 üzenetére
Pontosan,már semmi innovációt nem tudnak felmutatni,ugyanazok a szokásos funkciók vannak az összes telefonban
luetooth,mp3 lejátszó,stb...
Vagy Nokia 3300-át is kiadhatnák Bluetooth-szal,wifi-vel,Symbiannal és hasonlókkal.
Szerintem akkor fog újra "fellángolni" a mobilipar ha majd az összes funkciót telefonról tudjuk végezni mint egy minilaptop. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1639 üzenetére
Naugye milyen jó bekapcsolni és nyomkodni nem csak nézegetni
Én most újra 6230i-re vágyom, mert jön a jó idő, egyre több fotót csinálok a csemetéről, de a 2330c-ben olyan fostalicska kamera van, hogy említésre sem méltó. A 6230i-t használtam tavaly nyáron, az nagyon jó képeket csinált. Kár hogy csak két napig megy új akkuval is -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1633 üzenetére
Itt a memory functions-ban 174kb-ot írnak a 6310i-re.
Ahogy jólesik
-
Coyote2000
őstag
válasz
csoda120 #1612 üzenetére
Coyote2000 Végül miért nem tértél át rá?
Azert, mert
- a WLAN hianyzott, azt nagyon megszerettem es ki is hasznaltam,
- illetve a pittyegos csengohang sem tudott versenyre kelni az mp3-mal
- es a naptarat sem tudtam ugy hasznalni, ahogy egy mai telefonban lehetDe reszemrol ennyi, semmi mast nem hianyoltam belole, se a kamerat, se a blutuszt, se a szines kijelzot...
Azota meg ájfon buzi lettem, ahogy meroly kollega emlitette, igy nincs visszaut... de egy szep 6210-est barmikor kitennek a vitrinbe. A 6310 mar nem tetszett, izlesek es pofonok.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1612 üzenetére
Tuti jól bírja, hisz nincs mi merítse. Milyen akksi van a tidében?
lány műanyag
Milyen a fiú?
Akkor ha neked nem kattog csak a kilépés, akkor nálam van a bibi. Lehet a javítással együtt beiktatok egy új házat is rá.Coyote már behódolt a tapi-ájfónnak
Egyébként igen, ezért is tetszik az E50, kár hogy pöckös és fém, különben ellennék vele. Az utódok (E51, E52) pedig már sajnos lepényebbek.
-
-
-
-
juuzer
addikt
válasz
csoda120 #1579 üzenetére
telefonguru-n néztem... ott sokszor hirdetnek az adatlap alatt...
kíváncsi leszek, hogy az iskolámban mit szólnának, ha megjelennék egy oylannal..a sok ájfon-geek
amúgy lassan én is telefongyűjtőnek érzem magam.. csak az a baj, hogy az igazi régiségeket (panasonic gd35) leadtuk az ilyen beszámytós akciókban...
telefongyűjtőnek nem megyek egyelőre, mt nincs rá keretinkább szemezek a tönkrement e250-nel és társaival...
amúgy szerintetek egy telefon mikortól számít retronak? jó, furcsa kérdés... de pl nekem a siemens c60asom az
-
-
Undoroid
őstag
válasz
csoda120 #1538 üzenetére
Szia!
Évekkel ezelőtt a Nokia 3210 is nagyon népszerű telefon volt,pedig szerintem nem volt egy nagy durranás.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1528 üzenetére
Igen, aztán ahogy a 8800-m is, pl naponta kért enni, tehát én lennék az elsők között, akiknek a telefonja feladja vészhelyzetben. Ezért is ragaszkodom már a 3-4 napos készenléthez.
Meg nem csak a preztizs, hanem hogy bármennyire is nem lehet, meg titkolják, de látják hogy hol vagy. Van ennek legális követési rendszere is (flotta), de a szolgáltató ki tudja adni hogy épp hol voltál ekko és ekkor.
A másik meg hogy nincs magánélet, bárhol, bármikor el tudnak érni, és ha épp kikapcsolod mert intimkedtek akkor meg szemrehányást kapsz hogy hol voltál, mit csináltál? Mintha bárkinek bármikor be kell tudnod számolni azzal, hogy hol vagy és mit csinálsz. Azért így belegondolva szörnyű, engem erősen Orwell 1984-jére emlékeztet a dolog..... -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1524 üzenetére
Jajj bocsánatért esedezem. Melóban nem tudom, de otthon kezdőlapnak fogom beállítani ígérem
Most ránéztem, ugyanaz a baja mint tegnap volt.Egyébként hogy ne csak off legyen, ti hogy voltatok annak idején a 3410-el? Annyira vicces volt hogy a fél város kis zöld dobozkákkal mászkált és nagyon menőnek érezték magukat, mert nokiájuk volt. Amúgy a konstrukció egész jó, bár tudásban nem sokat fejlődött a 3310-hez képest, de külsőben hanyatlott, az biztos.
Egyik tanárom mondta, hogy mivel ő távközléses, így se mms-t, se e-mailt ne akarjunk írni a mobilszámára, mert ő csak telefonnak használja. Hm mondom jófej az ürge, biztos 6310i-je van. Aztán mikor egyik órán megszólalt és előkapta a 3410-et, jót mosolyogtam magamban. Egyáltalán nem illett hozzá. És szegény úgy akarta elutasítani a hívást, hogy előtte feloldotta a billentyűzárat zavarában. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1459 üzenetére
Az lesz pedig, rá van írva a címkére, valami speckó USA gyártmány. Nagyon érdekes és ritka darab, kár hogy most nincs 6k-m rá, biztos hamar lecsap rá egy gyűjtő, főleg ilyen állapotban.
Mondjuk te hozzá vagy szokva a joy-hoz, mert az E50-ben is az van. Egyedül a joy tántorított vissza annak idején ettől a telótól, mert amúgy nagyon tetszett (mármint a 3230-as).
Majd képeket rakhatnál fel. -
.bruszli.
senior tag
válasz
csoda120 #1440 üzenetére
Szerintem egyértelműen balkezeseknek. Használtam Sony telókat is,meg a SonyEricsson P szériás okostelóit ( na meg az M600 is ) is kivétel nélkül,és nekem ballal jobban kézreálltak;pedig jobbkezes vagyok.
A p910 még meg is van,abban még oldalirányba is lehetett dönteni a jogdialt;így azzal az egy tárcsával bármit elértem a menüben ( szövegbevitel persze nem ment így ) szóval szerintem az egyik leghasználhatóbb kezelési mód ez volt. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #1445 üzenetére
Hát mindenesetre fura, nekem nem tetszik ez a megoldás.
vendingo: jesszus, ez komoly? Nekem is van egy, a mostani főnököm régi irodájában találtam még pár éve. Nem merem elmondani neki, hogy nálam van, bár azért hagyta ott, hogy dobják ki, mert már nem kellett neki, gondolom, de még jó állapotban van. Érdekes, hogy nem tud töltőről üzemelni. Feltöltöm fullra, 2-3 percig megy és kalap, kabát. Ha fennhagyom ugyanez, csak akkor egyből tölt utána.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest