- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
KennyONE #1667 üzenetére
Olyan is van már, lást qwerty-s okostelefonok. De sokakat nem vonz. Engem pl egyáltalán nem, lehet maradi vagyok, de internetezni, e-bankolni stb számítógépen kell. Az arra van. Minden célra megvan a megfelelő eszköz. Telefonálni telefon, internetezni laptop, zenét hallgatni mp3, fényképezni fényképező. Jó persze nem rossz dolog, ha egy telefon tudja mindezt, de én tuti nem tudnám olyan hatékonysággal használni, mint az említett eszközöket külön-külön. Bár ha építenének egy normális telefonba olyan fényképezőgépet, ami helyettesíti a kamerám, akkor talán. De lehet csak én vagyok maradi...
-
csoda120
aktív tag
válasz
KennyONE #1663 üzenetére
Ez így van,de ha belegondolunk akkor sajnos igazuk van és ezen nem szabad csodálkoznunk!
Mennyi telefon fajta van a világon ?6-7-800db? (csak tipeltem)
Van már minden fajta:szétcsúztatható,kinyitható,eltolható,szétfordítható,kicsi,nagy,qwerty-s,tárcsás,érintős,
Annyi féle fajta van már,hogy végülis annyira nem kell csodálkoznunk amiatt,hogy már nem tudnak semmi ujjat mutatni. -
csoda120
aktív tag
válasz
KennyONE #1650 üzenetére
Az alcatel tényleg elég torz szépérzékről tanúskodik
A 3510i a maga korában elég szép telefon volt!
3300 pedig szerintem még most is megállja a helyét esztétikailag!(Egy ilyen jól jöne a gyűjteményembe)grabber 3k-ért senki se fog megválni tőle!Meg mondom őszintén anyiért én sem válnék meg tőle!Esteleg olyantól lehet venni 3k-ért aki nincs tisztában az árával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konteó topic
- Fotók, videók mobillal
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged