- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
ferret77 #28430 üzenetére
Akkor jó. Vettem tőle egy akksit 1500-ért. Előre utaltam, én butus. Ma 3-kor jött egy mail, h az apja rosszul lett és kórházba került, de ha kiengedik, már küldi is. Én meg írtam neki, h betegséggel nem viccelünk, meg örülök, h ugyanabban a stílusban ír apa és lánya is, illetve ha ennyire kellett az 1500 huf, legyen vele boldog... Max ha nem hazudik, megkövezem magam.
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #28300 üzenetére
persze, én is apródozom.
Ja. Ma bementem egy GSM boltba, sose voltm, mondom mi lehet bent. Holl kinyit, hol nem... pár 5110 előlap, 8210-re gyári új piros, zöld, meg asszem fehér. Meg volt egy 5100 előlap is, nekem meg az kellett volna egy gyári. Na mondom megkérdezem.
Narancssárga, fóliás, új, 500-ba elhoztam, már a telefonon van -
quailstorm
félisten
-
stufen2
aktív tag
-
-
KSparrow
őstag
válasz
ferret77 #27394 üzenetére
köszi!
Ma kaptam egy telefontnem is tudom, hqnyadik... 260..valami.
Valahol össze van amúgy szedve egy nagy adatbázisba az összes Product code? Mondjuk le kéneszedni minden szoftvert, hogy meglegyenek, ha lelövik valamelyik netes szervert. product codeonként, Sw verziónként... -
zorzy4
addikt
válasz
ferret77 #27374 üzenetére
Állat, gyári?
Na megváltozott, a véleményem pozitív irányba a sonyról. Idáig az volt a vesszőparipám, hogy j6 és társai nem ébresztenek kikapcsolva, ill. hogy a csengőhangszóró a rezgő is egyeben. Most a z5öst használok, és ebben minden úgy van ahogy kell, vibramotor, és kikapcsolva ébreszt. Ja és más az alsóbb modellekkel ellentétben nem kell a kihangosítót a fülemhez tartani, ha hallani akarok valamit.
-
bunkomen
aktív tag
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #26974 üzenetére
Hol csekkoltad le? Most gyors rákerestem és a www.imei.info oldalon beírtam a kínai HTC ONE telefonom imei számát és az eredeti HTC telót dobta ki
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest