- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #7194 üzenetére
hát az a siemenses sztori durva. én se nagyon, de hát most mit van tenni. úgyis van másik, meg ez 200ft-ba volt. amúgy nem nagyon hagyom magam lehúzni..
wáwáwwwáááááá úgy várom már a taliiiiiit!
tök jó ez a multiméter, figyelemm, hogy éled fel egy akku... töltögetem egy hete , álllványon-nem telóban- és szép lassan kúszik fel. már 3V-on áll.-a 3.6V-os akku. elvileg most 3,3nál áll le, aztán terveim szerint 3,6, majd 4,2. akkor már jó kell leyen. amúgy rámértem a töltőre, 5V-ot küld neki. gyári töltő, a gyári dokkolóra. a bikakábelem, amire MAX:7,4V van írva, simán tol neki 11-12V-ot. -
golya32
senior tag
válasz
pszili8 #7186 üzenetére
Én is adtam kölcsön Sk65-t patika állapot magyar nélkülit 1 hétre, azóta eltellt egy év, a srác azt mondta: nem képzeled hogy ilyen szart visszaadok, most már úgy is néz ki, repedt plexi sérült kijelző.
2 hete jött megint, teló kell neki, mert elromlott amit adtam. Elküldtem az p...ba -
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #7158 üzenetére
nem, csak a tesztelése volt, és úgy maradt. mmint benne volt az o2 kártya, de a 6110 gyári akkujával (az van rajta) is elmegy egy hétig készenlétben.
te értesz a multiméterhez? MUT-180B a típusa, de eddig kb semmire nem mentem vele..az se biztos, jól dugtam össze..
használni nem tudom, de elmondhatom, hogy van.
-
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #7057 üzenetére
whááháájááá
kösz a kódot!
egyik 2110: 0196, olimpifon: 1297 (bár cseréltem a kétpanelt, azaz fordítva) ezek szerint a sima 2110 96os, az i-s meg 97-es. de az egy kicsit új, nemde?
a 2146 meg 4496. az előzőek kiolvasása tiszta, mmint hogy 1996 január meg 1997 dec, de ez... 44.hónapról nem hallottam... se 2010-ben, se 1996-ban...
úgy nézem a kód csak GSM-eken megy, se a 350, se a 450 nem reagált. -
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #6856 üzenetére
Nagyon nehezen,de elhiszem
Jó sokat OFF-oltok...
Ma megjött a 7210-em.
Egyszerűen gyönyörű ez a telefon.Tudása elég karcsú a mai viszonylatokhoz képest,de a megjelenése mindenért kárpótolja az embert.
Ma ezen hallgattam a rádiót munkába menet és elég jól szól vonaton voltam ami ugyebár elég zajos és mégsem kellett fullra vennem a hangerőt. 2 egységgel max alatt volt.
Meroly merre vagy már rég nem írtál...?/OFF]
-
zorzy4
addikt
válasz
pszili8 #6840 üzenetére
Képet majd később mert szétkaptam,azért ennyi pénzért bele fér egy szalagkábel csere. Az még 990 ft a gigában.
Pasti nyitva tartom a szemem. Bocs elfelejtettem ugye te nem pesti vagy? Olyan 2000ft körül szoktam látni, de ha te találsz akkor vedd meg ne várj rám.
Saint találtam egy 831 kijelzőt a marék 6510között. Majd jelentkezz érte.
Remélem hétfőn hozz valamit a postás nekem. -
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #6797 üzenetére
fppphh... te vigyél papírt, ők meg kidobták...
na szép. Magyorország, én így szeretlek!
a navigációhoz ért valaki? mert itt fizetősnek írja, a Benefonnal meg ingyé megy.
most akkor- ha amit venni akarok, az (elvileg) legfrissebb Garmin térképes, a Nokia ingyenessé tette a szoftvert, akkor most én tudok ingyé navigálni, vagy nem? az, hogy ugat-e, hogy "mennyé jobbra barra fordulj fel" az mindegy -
KSparrow
őstag
válasz
pszili8 #6778 üzenetére
én a westendbe voltam mert kilazult az 5310be a töltőcsati, volt hogy egész este benne volt és nem töltött, mert nem csatlakozott, meg olyan is volt, hogy kiesett a töltő a telefonból. leadtam ezzel, meg hogy újraindul folyton a telefon, azaz csináljanak egy SWfrissítést (ezt alapból is kéne, adatvédelmi okok miatt)
megjegyzem, utolsó nap volt a gariból.
leadtam, a töltőcsatit megcsinálták, de a sw-t hagyták. namármost külön kértem, meg amúgy is kellett volna...
maondjuk mindegy, mert úgyis csak zenét hallgatok róla..
van 8310 és 6800 mellette...
gondolkodok egy jó állapotó 9500-n, most 14 ezer, dobozos, és csak fél évet használt, még a zsanérok is jók. (és ugye ez is wifi. megmaradt a pénzem az n93-ból. de lehet egy nagy fényerejű objektív lesz belőle... majd kiderül.) -
bwoay
nagyúr
válasz
pszili8 #6620 üzenetére
nem haragszom, de azért azt talán leszögezhetjük, hogy az öreged kálváriája mit sem változtat az én telefonom állapotán. kb 4-5 éve vehettem haszáltan, és most szívesen használnám, persze csak ha senkinek nincs ellenvetése
Ami pedig a v60i-t illeti: persze, ordít róla, hogy komolyabb készülék, de majdhogynem azzal a menüvel, ami a p7389-es timeportokban is volt. Ahhoz képest üditően hat a T720i menüje, pl a telefonkönyv/üzenet kezelés.
PS: amúgy én meg pont a Nokia 6100-ról vagyok rossz véleménnyel, annak a készüléknek kritikán aluli volt a hangminősége (mondjuk nem Panasonic VS3 szint, annál szvsz nincs lejjebb)
-
bwoay
nagyúr
válasz
pszili8 #6462 üzenetére
nekem is
ez már évek óta megvan, de egyenként nem vagyok hajlandó átirogatni a kontaklistám, szóval ha nem tudom összehozni a géppel, akkor kiállítási darab marad, és hát ennél a telefonnál azt sajnálnám.
minolta:
nem a 8088 az egy másik készülék, de most már fogalmam sincs, hogy mi a különbség.
Lehet, hogy csak a régió. -
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest