- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #27583 üzenetére
Még szeptember környékén szereztem ebből a packból. Elhoztam a 8110-et, 9110-et, 440-et, 2010-et, 3110-et és az 550-et. Mindösszesen egy alap számítógépházat adtam cserébe 2-3ezer forint értékben és egy dobozos Samsung E210-et. Mondhatom, hogy az év biznisze volt. Még azt a Nokia 232-t kéne nagyon elhozni, de fura egy pali volt.... alig tudtam vele szót érteni, aztán inkább hanyagoltam.
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #27422 üzenetére
Ott van az akku alatt. Ha ennyire E72 kell, írd fel magadnak, ha látsz valahol, meg tudd nézni. Ha meg neten néze, akkor kérdezz rá.Az enyém, ami tőled van, az 0592807. Mint látod, nem a független kód, amit Ferret írt: Az enyém elvileg T-s. A matricán kell nézni, mert az nem cserélhető, mert a panelon van.
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4 #27414 üzenetére
Mindhárom szolgáltató kódja más és más és a függetleneké is más, sőt, még a telefon színétől is függhet a kód.
Ezek a független E72 kódok. Itt is látszik, hogy színenként más:
E72 RM-530
0587345: HUNGARY QW BLACK
0587284: HUNGARY QW BROWN
0584263: HUNGARY QW GREY
059B0G8: HUNGARY QW WHITE -
bunkomen
aktív tag
válasz
zorzy4 #27403 üzenetére
Be is mentem az egyik boltba, ami tudom hogy már rég nyitott és lehetnek régi cuccai. De sajnos semmi nincs azt mondták. Utána benéztem volna másik kettőbe, de azok már megszűntek. Maradt még 1 ami régóta nyitva áll, de az csak egy lyuk. Csoda hogy áram van ott, nem hogy még Nokia plakátok meg ilyenek
Aztán ezeken kívül 2 gsm-ről tudok még, de azok pár éve nyíltak úgyhogy szintén esélytelen. Na mindegy legalább egy jót sétáltam és hazafele nyertem kaparós sorsjegyen 600ft-ot
-
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
zorzy4 #26935 üzenetére
Nem is értem.. bézst gyártanak (hogy gyári-e vagy csak prémium utángyártott azt meg nem mondom -pedig 2db-om is van..) de mást nem.. pedig lenne rá igény.
Azért köszi!
Elégedett lennék amúgy egy jó minőségű utángyártottal, ami nem esik szét, meg nem rí le róla messziről hogy ugy.. -
MurdR
veterán
válasz
zorzy4 #26836 üzenetére
De mivel kopásra hajlamos, nemigen fogsz karcmenteset venni belőle
Amúgy érdekes dolgok ezek a szép állapotú retro telefonok. Ha tegyük fel, Édesanyámnak anno ilyene lett volna, és hiányolja, akkor nem sajnálnék érte kiadni 15000et, ha tegyük fel születésnapjára lenne, mert karcmenteset nem szerzel.
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
zorzy4 #26682 üzenetére
1. Ha az ember így áll hozzá, akkor nem érdemes elkezdeni gyűjtögetni.
Vagy ez valami gyorsasági verseny?
2. Mi az irreálisan drága?
3. Fogja a helyet? Ez igaz, de valamit valamiért.
Egy dobozos telefon többet ér és jobban mutat.Mikor kezd el egy doboz porladni? Nem lehet, hogy rossz helyen tartod őket?
Pl. Itt van nálam egy 14 éves telefon doboza, de nem porlad.
Illetve ha le van fóliázva a doboz, hogyan ártana a levegőnek, mond már meg nekem.
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
zorzy4 #26552 üzenetére
Persze hozzá teszem, ezek a fő telefonok voltak. Nem számolom bele amikor tesztelésen vettem részt, illetve amikor két telefon között valami szutyokkal töltöttem ki, hogy jól jöjjek ki anyagilag. Én csakis új telefont vagyok hajlandó venni, és a 6510 óta csak hivatalos magyar forgalmazású, gyári kártyafüggetlent. Persze a retrot nem számítom bele.
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #26470 üzenetére
Fel van kockásodva. A bal és a jobb alsó saroknál is. Egy helyen még talán hihető, de ennyi helyen
. Rosszul melegítette fel mikor átrakta. Meg ha csak elválik de visszanyomod akkor nem látszik a kockásodás, mer ugyanoda kerül vissza minden - ezt tapasztalatból tudom, mert amikor az egyik 6650-nek cseréltem az előlapját, meg kellett emelni a matricát, hogy elérjem a csavart.
-
Dr Dee
tag
válasz
zorzy4 #26300 üzenetére
Az egyik lakásunkat hirdettem(500ft/3hét) már lement 3hét ujra inditottam(500ft/3hét) lement belőle 5nap. Mindent idő előtt kifizettem a Vatera felé!!!Tettem fel egy megtekintési jogot is. Egy 1000ft-os villámárast. 3éve ugyanígy volt fent egy nyaralóm,szőlőm is. Akkor nem volt gond vele?!
-
Dr.Zoo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged