- iPhone topik
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
zorzy4 #26552 üzenetére
Persze hozzá teszem, ezek a fő telefonok voltak. Nem számolom bele amikor tesztelésen vettem részt, illetve amikor két telefon között valami szutyokkal töltöttem ki, hogy jól jöjjek ki anyagilag. Én csakis új telefont vagyok hajlandó venni, és a 6510 óta csak hivatalos magyar forgalmazású, gyári kártyafüggetlent. Persze a retrot nem számítom bele.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Robotporszívók
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Forerunner 955 óra + egy Garmin RD (Running Dynamics) Pod
- Helldivers 2 Limited Edition(Bontatlan, garanciális)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest