- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAAKEEE
tag
Helló!
Valaki tudna nekem segíteni!
Van egy Motorola Milestone-om, és valami cyanogen mod-van rajta. Elképesztően fogja a telefon memóriáját. Viszont azt mondták, hogy emiatt független a készülék. Ha vissza tenném az eredeti sw-t, akkor ismét függő lenne a készülék? -
AAAKEEE
tag
Amindenit! Kíváncsi vagyok meddig fogja árulni azt a 6600-át.
-
AAAKEEE
tag
Sziasztok!
Most nemrég mutatták meg nekem ezt a fórumot. Nos én már 6-7 éve gyűjtök folyamatosan mobiltelefonokat.
Nokia 9000-es kommunikátorhoz keresek akkumulátort, meg töltőt. Eddig nem igen találkoztam ilyen termékkel hazai oldalakon.. Valaki tudna ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- HP EliteDesk 800 G1 SFF i3-4370 8GB DDR3 120GB SSD 1TB HDD
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eizo Flexscan EV2450 24" FULL HD LED IPS (1920X1080) HDMI-s káva nélküli prémium monitorok eladóak
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest