- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Dr Dee #26328 üzenetére
úgy, hogy nyáron bukkantam rá Ausztriában. megvettem,hazahoztam, aztán egyik ismerősöm megvette horror áron, mert nem mai darab,és nem is túl mindennapos( 727db készült belőle összesen)
Aztán eszembe jutott, beszéltem haverral, persze mgevan még, és visszabizniszeltem
Mostmár nyugodtan alszok -
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #26205 üzenetére
pffffff ne erre én is, a telefon ér annyit,kicsit többet, mint a szállítás
, legutoljára amikor németből hozattam permetezőgéphez alkatrészt kb. egy cipős doboz méretű volt, 5 ezret adtam az egyik ismerős kamionosnak, hogy amikor megy arra viszfuvarba hozza el, mellesleg 20 ért egy robogót elhoznak a fuvarozó cégek, csak ugye lehet egy hónapot is vársz mire megy arrafelé, nem, hogy egy szar mobilt 15 mátyásért postázzanak, ez már a röhej kategória...
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #26059 üzenetére
Persze lehet egy is egy szempont, hogy csak dobozosokat gyűjtesz. Mit ahogy valaki csak nokiát, valaki csajkújabbat, vagy csak nmt telefont. Én meg csak ritkaságokat, mint benefon q pana gd96. De ez így "Az igazi gyűjtők legyen az bármiről szó,dobozosan gyűjtik!" baromság.
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #26051 üzenetére
Ebay nem mérvadó. A magyar fizetések, ill az hogy az user menyit tud a hülye hobbijára kiszorítani belőle. Az ebayos árra meg lehet ellenpéldaként írni, hogy doboz nélkül, már nem egyet vettem 500ft környékén, és nem rég adtam el 2őt 2000ért. Nem olyan nagy különlegesség ez a telefon. De ettől függetlenül nagyjából reális amit kérsz.
-
MurdR
veterán
-
stufen2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest