- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
-
-
-
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
Dr Dee #26328 üzenetére
úgy, hogy nyáron bukkantam rá Ausztriában. megvettem,hazahoztam, aztán egyik ismerősöm megvette horror áron, mert nem mai darab,és nem is túl mindennapos( 727db készült belőle összesen)
Aztán eszembe jutott, beszéltem haverral, persze mgevan még, és visszabizniszeltem
Mostmár nyugodtan alszok -
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #26205 üzenetére
pffffff ne erre én is, a telefon ér annyit,kicsit többet, mint a szállítás
, legutoljára amikor németből hozattam permetezőgéphez alkatrészt kb. egy cipős doboz méretű volt, 5 ezret adtam az egyik ismerős kamionosnak, hogy amikor megy arra viszfuvarba hozza el, mellesleg 20 ért egy robogót elhoznak a fuvarozó cégek, csak ugye lehet egy hónapot is vársz mire megy arrafelé, nem, hogy egy szar mobilt 15 mátyásért postázzanak, ez már a röhej kategória...
-
-
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #26059 üzenetére
Persze lehet egy is egy szempont, hogy csak dobozosokat gyűjtesz. Mit ahogy valaki csak nokiát, valaki csajkújabbat, vagy csak nmt telefont. Én meg csak ritkaságokat, mint benefon q pana gd96. De ez így "Az igazi gyűjtők legyen az bármiről szó,dobozosan gyűjtik!" baromság.
-
zorzy4
addikt
válasz
Dr Dee #26051 üzenetére
Ebay nem mérvadó. A magyar fizetések, ill az hogy az user menyit tud a hülye hobbijára kiszorítani belőle. Az ebayos árra meg lehet ellenpéldaként írni, hogy doboz nélkül, már nem egyet vettem 500ft környékén, és nem rég adtam el 2őt 2000ért. Nem olyan nagy különlegesség ez a telefon. De ettől függetlenül nagyjából reális amit kérsz.
-
-
-
MurdR
veterán
-
-
stufen2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest