- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #17392 üzenetére
A nokia első értelmes flipes telefonja és még a Világok harcá-ban is szerepelt egy
-
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM #17228 üzenetére
Igazából ez nem megsemmisítés, hanem újrahasznosítás.
A magyar cégek is általában Németországba hozzák konténerszámra.
Sok magyar nyelvű telefont is találtam már (6310i, K800i, D900, stb.).
Elvileg bemehet, de nem hozhat ki.anevemearl, kilora van ár, a neten te is rákereshetsz.
-
albiosz
őstag
válasz
LaciGSM #17175 üzenetére
én nem vagyok ennyire elégedett. 2 terméket rendeltem, gyári újként volt hirdetve mindkettő. már az utalás után jelezték, hogy az egyik nagyon silány minőségű (akkor mégsem gyári új?). jó pont, hogy annak az árát visszautalták. a másik megjött, rendben volt.
újabb rossz pont, hogy sima levélként adták fel, pedig ajánlott postázás árát kérték. -
KSparrow
őstag
válasz
LaciGSM #17175 üzenetére
Én is a békés megoldások híve vagyok. egyben volt, amit küldtek, de az assembly videón is látszik, hogy be kell hajtani a kábelt. és ott pattant el. 100% derékszögben, ahogy behajlik.
még gyanús is volt egyébként, hogy milyen könnyen ment, mintha előre lett volna hajtva... de nem foglalkoztam vele túlzottan. -
golya32
senior tag
válasz
LaciGSM #17085 üzenetére
áá csak kitiltott utána írattam egyik haverommal egy durvát azt is kitiltotta
Pedig megvettem volna, de minek ezért ennyit várni.
Tényleg csak a véleményem írtam le, utálom az olyanokat akiknek csak a saját véleményük számít, a másik meg menyen ahová akar, teljesen olyan ez bolt mint a politikusaink.. -
Earl_Muttley
őstag
válasz
LaciGSM #17020 üzenetére
teloseftes néven
van itt minden
1 ft-rol mennek majd jóféle cuccok még
-
kaller1
veterán
-
sannnya
csendes tag
válasz
LaciGSM #16692 üzenetére
a pecsa sajnos meghalt az atalakitas ota,tele van kannavero nepseggel,akik muregiseget arulnak...
viszont videken erdemes turkalni,ket hete nagykanizsan a piacon szereztem t28ast,r380ast,fillerekert...
egy boltbol pedig 7280as es 7380as nokia jott haza,szinten bekebeli aron...viszont ha pesten jarkalsz es van gyomrod a negy sarkany piachoz ott is lehet csodakat talalni a legalso polcokon...ismerosom egy 197es ericcsonnal jott haza,meg birta venni 500 forintos beruhazassal...
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
LaciGSM #16690 üzenetére
ezzel én is így vagyok
leálltam-szórok ki mindent, de még mindig szerezni, szerezni, szerezni!
ma is, teljesen más miatt mentem ki piacra-aztán megláttam a REKESZ telefont. 6021-ből volt vagy 20 db, de csak a szebbek jöttek, amik mentek. de lesz még alkalom. 6210ből meg 300/db-ért jöhettek
vaterát nem nagyon nézem. meguntam a lehúzósokat.
viszont!
ha valami ingyen jön-mert tudják a mániám, azt örömmel elfogadom, legyen az döglött is. legyen élesztgetni valóm
mint a maiak is
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #15562 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, én a mostani telefonom óta lettem ütésálló mániás. Nagyon sokat jelent amúgy is, meg a tudat is hogy leeshet, vizes lehet stb, akkor is tudsz majd telefonálni.
Épp egy szép 6250-et vadászok első körben, aztán kéne 5210, 5100, 5140, 5500.... stb(#15566) KSparrow: LIKE
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #15269 üzenetére
Ment pü.
Engem linkelhetsz, ha gondolod, én is linkellek.
meroly.c8.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest