- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz
KSparrow #33970 üzenetére
Felújítás kész a 5130-on, el se hiszem, hogy mennyit vártam erre a telefonra.
További újdonságok :
Vadiúj 3610 fold, teljesen nullperces, SWAP doboz is van mellé:
2 másik újdonság (anyira nem új, de még nem mutattam meg
)
És a legvégére egy új szerzemény: Egy Sony Xperia P. Tudom, Androidos vacak, de annyira szép színe van!
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #33950 üzenetére
Ki tudja, minden elképzelhető, annak idején a Telecom magazinban is ilyesmiről írtak, amikor tesztelték.
De lehet eleve így akarták, mert azért elég sok egyforma telefont adtak ki, csak más külsővel.
Végül-is már ott volt a 7210-6610 páros és annak az utódja lett a 7250i-6610i
Vagy ha még vissza megyünk, akkor 6510-8310. -
-
-
válasz
KSparrow #33651 üzenetére
2x mentem vissza, először megnyomkodtam. 2x nem tudtam kifizetni, elutasította a bank, erre párom karijával is nekimentünk a témának, azt is. Ott ültem kinyomtatott papírokkal stb és nem tudtam megvenni. Kénytelen voltam elmenni kp-ért. Jó nagy dög, de tényleg nagy. A Z10 most nézve egy virsli és nagyon nagyon lassú. A 4 magos cpu nagyon pörgősen megy. Azonnal hozzászoksz a sebességhez.
Fancy-boy! 9cm széles. Nem vele még nem taliztam. Kicsinek találom és nem nagy előrelépésnek a Q10-hez képest.
stufen2! Én már régen nem hordok telót zsebben. Melóban lesz helye, mint a kis kengurunak, amúgy megy kabát vagy táska.
-
-
-
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #33577 üzenetére
Ez érhető, elég sokfélét gyártottak, ráadásul sokszor ugyanazt a számot adták. Simán belekeveredik az ember.
Érdekes rajta a jelzés, pedig nem hívták Navigátornak, ha jól tudom. GPS van benne, az igaz.
Nem tűnik egy rossz darabnak, főleg tudásra, pont ezért is nézegettem.
Kiadhatták volna hagyományos köntösben is. -
-
4dim
csendes tag
válasz
KSparrow #33345 üzenetére
Ha a _C_ gomb képeket törölne, akkor màr nem lennének benne....
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Csengöhangot és képet is lehetett a cd röl a telora tenni
De sem a csengöhangok, sem a hàttérképek nem kezelhetök, csak nézni, hallgatni lehet öket, meg kivàlasztani hàttérnek, csengöhangnak
Hiàba van meg a cd is, a zsinor is, nem passzol, nem illeszkedik a mai laptopok
bemeneteihez, op rendszereihez
WIN 98-al menne, meg régi tipusu zsinor véggel
Hiàba van USB végüre àtalakito zsinor is, zsinor installàlo lemez is,
a laptop nem jelzi, hogy a telefonnal össze lenne kötve
Pedig minden szépen össze van Illesztve
Jo lenne talàlni valakit, akinek van pont ilyen készüléke -
ferret77
aktív tag
válasz
KSparrow #33324 üzenetére
Ez a full ezüst színű. OLX-en jjobban látszik. Csak amikor dobozban van, akkor a fény miatt látszik szürkébbnek az a rész.
-
-
-
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #33259 üzenetére
Monte is gyors, flash alapú telók közt korrekt, még multitaskot is tud.
Igaz, ez annak fényében kurvagáz, hogy 128MB RAM és 300MHz-es Qualcomm proci van benne. S60v5 futna rajta
Persze normális böngésző nincs, és a képernyőt elforgatni nem lehet, ha igen, ott sincs értelme, mert pl nem qwerty lesz, mint S5230-ban, hanem a numerikus forgatja el. Remek
Ha raksz rá custom romot akkor viszont már lesz qwerty.De a Jet a legjobb akkor is. Okostelefon hardver, S5230 szoftver. Valóban fut rajta a droid, le lehet tölteni a netről, rárakni. De a Samsung csinált egy telót, ami smarter than a smartphone
-
quailstorm
félisten
válasz
KSparrow #33250 üzenetére
ebben egyetértünk, csak más meg ne lássa
az kérem teljes eeprom törlést végez, IMEI 0, RF kalibráció 0, igaz független lesz, de telefonnak többé nem jó
ha visszaírod az IMEI-t attól még térerő nem lesz
RF kalibráció meg minden telónál egyedi, valami hozzávetőlegessel kb megy a D900i
végül annyiba került a móka, mint egy standard függetlenítés, de mikor az e250, meg a többi fos divat volt, akkor mindenki nyomkodta a kódot befelé ahogy tudtaegy újabb Samsungot, pl S5230, meg ki lehet ilyennel nyírni
független lesz, de soha többé nem tudod bekapcsolni, mert unfreeze kódot fog kérni
ami ugyanannyiba kerül mint a függetlenítő kód -
4dim
csendes tag
válasz
KSparrow #33230 üzenetére
köszönöm a linkeket
màr le is töltöttem a klassz kis hàtteremeta samsung sgh t 100bol még nem sikerült kitörölni a ràtöltött fotokat
de talàltam a facebookon 180 _titkos_ samsung kodot
ezek jok lehetnek?148 *2767*226372# = Camera Reset (deletes photos)
126 *#2767*2878# or *#9998*3855# Custom EEEPROM Reset / If it doesn’t work you will have to reset your phone without a SIM in it by typing (not tested)
ezekkel probàlkoztam semmi eredménnyel
nagyon sok kodjuk van vajon melyik kell?
001 #*7337# Master reset (unlock) for the new samsungs E700 x600 but not E710 / Restarts Phone (Reset Wap Settings) !!!!!!!
023 *#9998*3855# or *#2767*2878#If it doesn’t work you will have to reset your phone without a SIM in it by typing (not tested)
027 *#8999*324# Debug screen
028 *#8999*327# EEP Menu
031 *#8999*377# Error LOG Menu EEPROM Error Stack
034 *#8999*636# Display storage capacity Memory status
036 *#8999*667# Debug Mode
038 *#8999*778# Display SIM card information SIM Service Table
041 *#8999*786# The display during warning / Run, Last UP, Last DOWN
046 *#8999*947# -> Reset On Fatal Error
048 *#8999*8378# Test Menu
051*#8999*8376263# All Versions Together
068 #*2562# Restarts Phone
069 #*2565# No Blocking? General Defense
070 #*2679# Copycat feature Activa/Deactivate
077 #*3353# General Defense, Code Erased.
078 #*3476# EGSM Activate/Deactivate
079 #*3676# FORMAT FLASH VOLUME!!!
084 #*3849# Restarts Phone
104 #*7828# Task screen
126 *#2767*2878# or *#9998*3855# Custom EEEPROM Reset / If it doesn’t work you will have to reset your phone without a SIM in it by typing (not tested)
127 *2767*3855# = Full Reset (Caution every stored data will be deleted) /Full EEPROM Reset
(THIS CODE REMOVES SP-LOCK!!!! but also change IMEI to 447967-89-400044-0, you must use CHGIMEI to restore it)179 *#7465625# = Check the phone lock status
180 *#pw+15853649247w# To unlock a Samsung turn the phone off take the SIM card and
type the following code -
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #33175 üzenetére
De dobozos, csodálom, hogy az n93i-t nem hirdette utána meg a srác, mert azt is el akarta adni 30 körül, legalább is gondolkozott rajta. De az, hogy egy telefon felénk ritka az egy dolog, másutt annyi van, hogy falat lehetne belőle emelni, csak szar földrészre születtünk.
-
-
Fancy-boy
addikt
válasz
KSparrow #33087 üzenetére
Aki sokat telefonál, annak azért jobb a headset vagy a bluetooth, mert nem melegítik a sugarak a fejét, vagy nem annyira. Ez tény.
Nem véletlenül szokták közzétenni a SAR-értékeket.A 8800-ban mi volt a csalódás? A szokásos S40, sőt annyira nem is szokásos, mert 208x208...
-
ferret77
aktív tag
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
KSparrow #32973 üzenetére
a sensation és one után nekem egy fos a bb10hez képest az android, anyám s5 minijét falhoz vágnám legszívesebben, b@ssza meg az android a telefonjait a 2-3 havonkénti fissítgetéseivel, amikkel előbb tóbb el kezd laggolni, lassulgatni a telefon, a bb 2 év után adott ki új sw-t mellesleg
-
-
-
válasz
KSparrow #32863 üzenetére
Szerintem ne bánd, ezüstben nagyon csúnya szegény.
Anno én olcsóbban tudtam volna ezüstöt venni, de inkább vártam még, és vettem picivel drágábban egy feketét.
Később az i változatom már ezüstös volt, de annak jobban is állt. Mondjuk abból is volt sötétebb változat, de sosem láttam élőben olyat. Képen badass. -
-
ferret77
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
Dr Dee
tag
válasz
KSparrow #32757 üzenetére
Az a baj,hogy nekem nincs "eldobandó" telefonom😥
Stori: Tavaly vettem egy 2001-es Pannonos SIM kártyát. Átírtam a nevemre. Erre decemberben rámír a volt tulaj,hogy intézzem el neki a cserét,mert neki kell egy olyan Nokia?!? Ezt,hogy gondolta? Hisz nem a kártya miatt adják az ingyen telefont,hanem a régi készülék miatt.
Nekem egy makkulátlan,szinte új Panasonic G500-asban volt a SIM kártya mikor jött az SMS. Szerintetek oda kellett volna adnom? Meg amugy mit gondolt a volt tulaja a SIM-nek???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged