-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stufen2
aktív tag
-
KSparrow
őstag
válasz
Dr Dee #29944 üzenetére
Nekem igazi se volt soha
De emlékszem, volt temetője is
Erre épült utána a Sims-széria, most meg visszatértünk a Pou-val az alapokhoz
Valakinek egy halom régi Nokia? Vannak dobozban, de csak ha pesten eljön érte személyesen! 2 db 2010, meg vagy 3 2110 biztos van benne
Ömlesztve
Csere / jelképes összeg. Én nem cipelem, posta meg ne már, annyit nem ér
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #29941 üzenetére
Honfi Márk hozzászólása 2009. 10. 27. 11:56:18
Ha pannonos vagy akkor még ezzel a módszerrel lehet: sms-ben küld el az oplogo normal kódot a 9000749-es számra. Kapni fogsz egy Operátorlogó érkezett! üzenetet. Lépj bele. Az lesz kiírva hogy: A normális kijelzéshez elmenteni! Mentsd el és nem lesz rajta a telefonodon az operátorlogó.kétlem hogy 2009 óta működne ez az opció, de hátha
Esetleg még itt valami: [link] nekem már nem volt kedvem végigolvasni
-
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
Dr Dee #29886 üzenetére
Nekem volt egy 9780-am, ami akkor csóró-éppen frissen ballagott (8.ból ám!) csóróként nagyon megfogott!
Egy öreg 6630-ra meg asszem 3000 ft-ra cseréltem, mert nála nem működött. Mint kiderült az akku merült túl. Na, 3 hónapot használtam kb, mielőtt eladtam.
BIS-BES a büdös életbe nem volt, csak a T-s mobilnet. Nem zavart, mert egyszerűen még a lassítás után is valami rohadt jól lehetett használni.
Ami nagyon megfogott a szederben, az a sok apró okosság. Kikapcsolás helyett hibernál, ki-bekapcsol időre, aktív tokkal a működés, nagyon finomhangolható profilok. A trackpad+qwerty kombó meg nekem gyorsabb volt mint pl.most az S3-on gépelni.
Nem véletlen lett az, hogy szederre vadásztam amikor kiderült hogy 2 telefonnal kell mászkáljak.
Ez amúgy 4000 ft volt
-
bunkomen
aktív tag
-
-
-
-
-
-
-
-
stufen2
aktív tag
-
-
válasz
Dr Dee #29351 üzenetére
ez lett volna a másik tippem.
kár, hogy egy olyan platformra sem jött ki, ami már megvan, vagy tervben van.
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen processzort vegyek?
- Nintendo Switch 2
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Gyúrósok ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged